E3 2019

بیشتر منتظر کدام کنفرانس خبری در E3 2019 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    190

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
hxgy_l7hibiukvq9xvb2pqh47ch-920x518.jpg

با سلام خدمت تمام دوستان بازی‌سنتری

خوب باز هم به زمان E3 نزدیک می‌شیم و و باز هم تاپیک‌ها و کل‌کل‌ها و هیجانات

امسال البته یکم متفاوت‌تر از سال‌های قبل هست، اول اینکه سونی و EA کنفرانس خبری ندارند و دوم اینکه اخبار و شایعات پیرامون نسل بعدی کنسول‌ها بسیار هست.
در این تاپیک دوستان می‌توانند اخبار بازی‌های مورد علاقه که به شرکت‌های دارای کنفرانس تعلق ندارن رو پوشش بدن (و یا شاید در نهایت به عنوان Third Party در کنفرانس مایکروسافت نمایش داشته باشند)، برای مثال سازنده Dying Light اعلام کرد که بازی آن‌ها در E3 نمایش خواهد داشت.

زمان برگزاری کنفرانس‌ها و سایت‌های تماشای زنده به تدریج در همین پست اعلام می‌شود.

107127

با تشکر از @Ali Venom بابت عکس برنامه زمانی پخش کنفرانس‌های خبری امسال.

در کل این تاپیک به صورت عمومی ایجاد شده و هر خبری پیرامون E3 در اینجا می‌تونه پوشش داده بشه.
تنها درخواستی که از شما داریم رعایت قوانین انجمن هست، لطفا تخلفات مشاهده شده را گزارش کنید و از درگیری لفظی و مستقیم بپرهیزید.

به امید E3 هیجان انگیزی دیگر برای همه دوست‌داران دنیای گیم :x

آخرین ویرایش:
خب شد ۲۷ سمپتامبر برای فیفا
پنالتی و ضربات اخر هم بهتر شده
به نظر یه سری حرکات تکنیکی و.. اضافه شده ولی در کل امیدی بهش ندارم:D

روی نرمال. جای که همه چیز متعادل باشه. مثلا GOD HAND حتی روی نرمال هم گیم خیلی سختی بود بعضی از دوستام حتی اکت دومش رو ندیدن و گذاشتنش کنار. بنظر خودن احمقانه نیست یکی بهت بگه فلان گیم خیلی سخت و چالشی بود روی درجه Ultra hyper super hard؟ خودت خنده ت نمیگیره؟
شما داری میگی بازی چالش نداره منم میگم خوب درجه سختی + سخت شدن دشمن ها + حمله کردن همزمان چند نوع دشمن و .... همه باعث چالش میشه ربطی به OP بودن جدای ها نداره بعدم میگم شما از کجا میدونی رو چه درجه سختیی طرف بازی میکرد ؟ اصلا چه ربطی به تعریف کردن من برا رفیقم داره ؟ خوب سختی میخوای بیا اینم سختی دیگه :دی
سکیرو یه گیم ابگوشتی با فرمول تکراری تاریخ مصرف گذشته ست با ایرادهای بزرگ و عجیب که به واسطه اسم سازنده ش حکم "پیراهن پادشاه" رو پیدا کرده کسی حوصله نداره پیش یه عده فن بوی مشکلاتش رو بگه. مثال دیگه داری بگو.
مگه من حرفی از خود بازی زدم ؟ دارم چالشش رو میگم چیکار به خود بازی دارم !! با این حال مثال دیگه میخوای ؟ DS1-2-3 بلاد بورن و دیمن سولز چالشش رو بگیر ازششون ببینم دیگه خودت به در و دیوار میزنی واسه استفاده از آیتم ها پیدا کردن ضعف دشمن ها و غیره ؟ همینجوری کشکی شیرجه میری تو دل دشمن ها .....

19 سپتامبر برای early access

اتفاقا اولین نمایش، به شدت مهم و تاثیر گذاره و حتی حکم مرگ و زندگی داره واسه یه سری بازی ها. عموما یه بازی توی نمایش اولش هر چی رو که داره و نداره نشون میده یا میخش رو میکوبه یا نمیکوبه.
مثال دقیق واسه صحبتت میشه به نمایش انچارتد 2 اشاره کرد که مردم بعد دیدن داشتن کیف پولشون رو میکوبیدن به مانیتور :دی.
این استاروارز چیزی که من دیدم شبیه نسخه پیشرفته تر اوردر 1886 میمونه:D لول دیزاین این دمو قشنگ تو 2004-5 گیر کرده بود:D
نه اشتباه میکنی یه سه-چهار دفعه دیگه ببین. قشنگ یه چیزی درحد TLOU 2 ایناست فقط EA نخواسته اسپویل شه چیز خاصی نشون نداده :دی

کلا این wall running مهر بازی های respawn ـه :دی انیمیشن ها و گرافیک خیلی خوب بود
از اسکیل پوینتا استفاده نکرد ببینیم مهارت هاش چیه ولی در کل گیم پلی قابل قبولی داشت شاید خسته کننده بشه بستگی به داستان بازی داره اما respawn حرفه ای عمل میکنه :دی
8/10 :دی

بازی های میازاکی معمولا درجه سختی ندارن مشکلم همینجاست دیگه سکیرو هم واقعا بازی سختی هست و چالش زا هست اره تو بعضی بازی ها حرفت درسته درجه سختی تاثیر داره ولی نه همشون مثلا یکسری بازی ها Cod درجه سختی میزاری رو وترن دشمنا انگار چیت میزنن هوش مصنوعی واقعا قوی عمل نمیکنه هنوز رو دست Fear نیومده تو این زمینه اونو میگن واقعا هدش مصنوعی چالش زا یا God of war بارلوگ که اونم درجه سختی اخرش الگاریتم ها تغییر میکنه ولی در کل نباید زیاد درجه سختی چالش بیاره و دشمن چیت بزنه درجه سختی درسته زیاد شده ولی عملا فرقی نداره جز اینکه دشمن یک چندتا تیر بیشتر میزنه نمونش Wolfenstien باید مثل بازی های میازاکی بالانس کنن
چیت زدن مختص بای های شوتر که رو هوا هد شاتت کنن این میلی کامبت ـه و هوش مصنوعی نقش مهمی داره که خوب تو دمو کامل پاسخ گو بود حالا تنوع دمشنا تو یـ صحنه زیاد باشه و ترس مردن زود هنگام هم باشه دیگه همش میشه چالش خالص دوست نداری میتونی کم و زیادش کنی شیرجه بری تو دل دشمن هات مشکلی که نداریم که :دی

• Like
Reactions: -Poormaz-
اینهمه بازی نشون دادن، هنوز صحبت Star Wars هست؟!! :D:D:D

میگم اخبار و تریلرهای جدید توی کانال تلگرام پوشش داده میشه؟ حالا به طور کامل نه ولی اکثر عناوین رو:D

سعی می‌شه اکثر نمایش‌های مهم با کیفیت مناسب در کانال قرار بگیره. متاسفانه سیستم EA امسال طوری هست که خبری از تریلر درست و حسابی هم نیست. همش تیکه تیکه شده!!

من چون طرفدار بازی های Action Adventure هستم از نمایش Star Wars خوشم اومد. بعد مدت ها یک بازی از EA نمایش داده شد که بخام بازیش کنم.

پ.ن: مارکتینگ با ماکروسافته هست فردا همین را دقیقا تو کنفرانس نشون ندن خوبه

اینهمه بازی نشون دادن، هنوز صحبت Star Wars هست؟!! :D:D:D

سعی می‌شه اکثر نمایش‌های مهم با کیفیت مناسب در کانال قرار بگیره. متاسفانه سیستم EA امسال طوری هست که خبری از تریلر درست و حسابی هم نیست. همش تیکه تیکه شده!!
اینهمه را نشان بده ؟! کدوم اینهمه

من چون طرفدار بازی های Action Adventure هستم از نمایش Star Wars خوشم اومد. بعد مدت ها یک بازی از EA نمایش داده شد که بخام بازیش کنم.

پ.ن: مارکتینگ با ماکروسافته هست فردا همین را دقیقا تو کنفرانس نشون ندن خوبه
اتفاقا گفت فردا کنفرانس مایکی هستیم :D

یک مشکل شدید نمایش استاروارز که تو بازی نهایی هم به چشم میاد نبود خون هست :D یکجورایی نبردهارو غیر واقعی میکنه
داری با شمشیر لیزی که سنگ رو از وسط به دو نصف میکنه، به جون ملت افتادی بعد یک قطره خون نچکه ؟ یا دست و پایی قطع نشه؟

به نظرم اگر تو بازی خون و قطع عضو داشتیم نظرات 180 درجه حداقل اینجا فرق میکرد

نکته جالب اینه کارگردان استاروارز Stig هست. ایشون ساخت God of war 3 تو کارنامشون دارن که همین باعث میشه به بازی امیدوار بشم. البته از شباهت هاش به Uncharted نمیشه گذشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or