E3 2019

بیشتر منتظر کدام کنفرانس خبری در E3 2019 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    190

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
hxgy_l7hibiukvq9xvb2pqh47ch-920x518.jpg

با سلام خدمت تمام دوستان بازی‌سنتری

خوب باز هم به زمان E3 نزدیک می‌شیم و و باز هم تاپیک‌ها و کل‌کل‌ها و هیجانات

امسال البته یکم متفاوت‌تر از سال‌های قبل هست، اول اینکه سونی و EA کنفرانس خبری ندارند و دوم اینکه اخبار و شایعات پیرامون نسل بعدی کنسول‌ها بسیار هست.
در این تاپیک دوستان می‌توانند اخبار بازی‌های مورد علاقه که به شرکت‌های دارای کنفرانس تعلق ندارن رو پوشش بدن (و یا شاید در نهایت به عنوان Third Party در کنفرانس مایکروسافت نمایش داشته باشند)، برای مثال سازنده Dying Light اعلام کرد که بازی آن‌ها در E3 نمایش خواهد داشت.

زمان برگزاری کنفرانس‌ها و سایت‌های تماشای زنده به تدریج در همین پست اعلام می‌شود.

107127

با تشکر از @Ali Venom بابت عکس برنامه زمانی پخش کنفرانس‌های خبری امسال.

در کل این تاپیک به صورت عمومی ایجاد شده و هر خبری پیرامون E3 در اینجا می‌تونه پوشش داده بشه.
تنها درخواستی که از شما داریم رعایت قوانین انجمن هست، لطفا تخلفات مشاهده شده را گزارش کنید و از درگیری لفظی و مستقیم بپرهیزید.

به امید E3 هیجان انگیزی دیگر برای همه دوست‌داران دنیای گیم :x

آخرین ویرایش:
جالبه فاتحه بازی رو یـ سریا از رو یـ دمو خوندن :D مثل همیشه زود قضاوت نکنیم ......
بنظرم گیم توی دنیای star wars خیلی جالب هست ولی بازی کردن در نقش jedi...... نه اونقدر. درواقع مشکل از OP بودن خود Jedi هاست :دی.

پ.ن. فرض کن بخوای واسه دکتر منهتن یا دارکساید گیم بسازی! :دی.

بنظرم گیم توی دنیای star wars خیلی جالب هست ولی بازی کردن در نقش jedi...... نه اونقدر. درواقع مشکل از OP بودن خود Jedi هاست :D.

پ.ن. فرض کن بخوای واسه دکتر منهتن یا دارکساید گیم بسازی! :D.
البته اگه دقت کنی دشمنا هرچی میومدیم جلو قوی تر میشدن صد درصد هرچی جلو تر میریم چالشش هم بیشتر میشه بعدشم شما خیلی شیک و مجلسی رو درجه ساختی اخر با یکی دوتا هیت شتک میشی اون وقت دیگه نمیگی OP :دی

بعدشم شما خیلی شیک و مجلسی رو درجه ساختی اخر
میدونی، اصلا قرار نیست چالش رو با درجه اخر سبک سنگین کنن.
البته اگه دقت کنی دشمنا هرچی میومدیم جلو قوی تر میشدن صد درصد هرچی جلو تر میریم چالشش
اره میشه مگر اینکه از اونجا جلوتر بجای استورم تروپرها فقط Sith بفرستن جلو :دی.
بازم میگم ساختن گیم درنقش Jedi همونقدر اشتباه و احمقانه ست که بخوان واسه دکتر منهتن گیم بسازن!. EA داره از فن بیس بزرگ و اعتبار سازنده نهایت استفاده رو میکنه. اگر قرار به گیم خوب و اثر هنری بود 1313 و اون استار وارز amy hennig رو کنسل نمیکردن.

ست پیس هاش خیلی خطی میزنه دقیقا عین GOW3 انگار کارگردانش کپی پیست زده اون میری مثلا از یک محیط رد میشی چهارتا دشمن میبینی میزنی میری جلو احتمالا اخرش به یک باس چیزی برخورد میکنی و معما تنوع محیطیش باید دید چجوریه

میدونی، اصلا قرار نیست چالش رو با درجه اخر سبک سنگین کنن.
اره میشه مگر اینکه از اونجا جلوتر بجای استورم تروپرها فقط Sith بفرستن جلو :D.
بازم میگم ساختن گیم درنقش Jedi همونقدر اشتباه و احمقانه ست که بخوان واسه دکتر منهتن گیم بسازن!
EA داره از فن بیس بزرگ و اعتبار سازنده نهایت استفاده رو میکنه. اگر قرار به گیم خوب و اثر هنری بود 1313 و اون استار وارز amy hennig رو کنسل نمیکردن.
پس با چی میخوان سبک سنگین کنن ؟ الان مثلا شما فک کن سکیرو رو واسش درجه سختی میزاشتن رو ایزی بازی میکردی بازم همین حرف رو میزدی ؟ شما وقتی با دو سه تا هیت شتک بشی استراتژی بازی کردنت هم عوض میشه طرف داشت رو ایزی مود بازی میکرد و هزار بار مکانیزم های کامبت رو واسه بهترین نتیجه به کار برد انتظار چی داشتی ؟ در کل نمیدونم چرا هی سعی داری از رو یـ نمایش ساده اینجوری بازی رو قضاوت کنی سازنده اینقدر احمق نیست که ندونه جدای ها OP هستن بشینه مثل جلبک واسته نگاه کنه .....
EA هر غلطی بکنه باز شما میای میکوبیش من خودم هیتر EA هستم ولی دیگه اینقدری هم پیش نمیرم که حالا که از خر شیطون اومدن پایین فقط چپ و راست EA EA کنم و بکوبمش تو سر بازی

الان شما از داستان چیزی میدونی از بقیه دشمنا چی ؟ از بقیه اسکیل ها چی ؟ هی فقط دارید میگید کپی کرده کپی کرده .....
وقتی یک بازی ساخته میشه برای اینکه شما یک بازی انجام بدی اولین چیز و مهمترین چیز اول گیم پلی شما گیم پلی نتونی به خوبی مچ کنی بهترین داستان تاریخ هم داشته باشی بازی فقط یک بازی معمولی میشه .
به خاطر اینکه سیستم گیم پلی خسته کننده و تکرار میشه دقیقا چیزی که وقتی تو بازی های دیگه دیدی و چیز جدیدی نمیبینی و نمیتونه حتی یک بخش بهتر از بقیه بازی ها هم در بیاره با توجه به چیزی که نشون داده انتظار براورده نمیکنه .
موضوع بعدی اینکه شما خوشت امده ؟ خوب به سلامتی من نیومده نیومده به نظرم دقیقا میکسر الان چیکار کنیم باید به ساز شما برقصیم یا من یا اینکه هر کسی خوند نظر خودش داده دلیل بر این نداره که حرف هیچ کدام از ما برای بقیه درست باشه چون نظر شخصی هستش پس یک دفعه انقدر مثل این کسی که داره از عروسکش دفاع میکنه رفتار نکن در اخر یک بازیه که هر کسی که بخواد میخره بازی میکنه دلیل بر این نداره که بازی 100% انتظار همه براورده کنه همون جوری که انتظار من یک بازی سریعتر و بهتر بود خیلی راحت چیز عجیب قریبی نیست .

وقتی یک بازی ساخته میشه برای اینکه شما یک بازی انجام بدی اولین چیز و مهمترین چیز اول گیم پلی شما گیم پلی نتونی به خوبی مچ کنی بهترین داستان تاریخ هم داشته باشی بازی فقط یک بازی معمولی میشه .
وقتی یـ بازی ساخته میشه هیچ وقت نمیشه از رو یـ نمایش کل پرونده بازی رو بست شما تنها چیزی که داری واسه کوبیدن بازی مکانیزم های تکراری ـه و بس
به خاطر اینکه سیستم گیم پلی خسته کننده و تکرار میشه دقیقا چیزی که وقتی تو بازی های دیگه دیدی و چیز جدیدی نمیبینی و نمیتونه حتی یک بخش بهتر از بقیه بازی ها هم در بیاره با توجه به چیزی که نشون داده انتظار براورده نمیکنه .
آها یعنی شما الان کل بازی رو انجام دادی فهمیدی خسته کننده شده ؟ دمت گرم !
بازم میگم نه شما میدونی بازی چی میشه نه من بهتر از رو یـ نمایش گیم پلی ساده فاتحه بازی رو نخونیم :)
موضوع بعدی اینکه شما خوشت امده ؟ خوب به سلامتی من نیومده نیومده به نظرم دقیقا میکسر الان چیکار کنیم باید به ساز شما برقصیم یا من یا اینکه هر کسی خوند نظر خودش داده دلیل بر این نداره که حرف هیچ کدام از ما برای بقیه درست باشه چون نظر شخصی هستش پس یک دفعه انقدر مثل این کسی که داره از عروسکش دفاع میکنه رفتار نکن در اخر یک بازیه که هر کسی که بخواد میخره بازی میکنه دلیل بر این نداره که بازی 100% انتظار همه براورده کنه همون جوری که انتظار من یک بازی سریعتر و بهتر بود خیلی راحت چیز عجیب قریبی نیست .
موضوع اینه اینجا فرومه شما یـ نظر بدی باید انتظار جواب هم داشته باشی من از چیزی دفاع نکردم فقط میگم به راحتی از رو یـ دمو گیم پلی نسخه ی بازی رو نپیچونیم ......

پس با چی میخوان سبک سنگین کنن ؟ الان مثلا شما فک کن سکیرو رو واسش درجه سختی میزاشتن رو ایزی بازی میکردی بازم همین حرف رو میزدی ؟ شما وقتی با دو سه تا هیت شتک بشی استراتژی بازی کردنت هم عوض میشه طرف داشت رو ایزی مود بازی میکرد و هزار بار مکانیزم های کامبت رو واسه بهترین نتیجه به کار برد انتظار چی داشتی ؟ در کل نمیدونم چرا هی سعی داری از رو یـ نمایش ساده اینجوری بازی رو قضاوت کنی سازنده اینقدر احمق نیست که ندونه جدای ها OP هستن بشینه مثل جلبک واسته نگاه کنه .....
EA هر غلطی بکنه باز شما میای میکوبیش من خودم هیتر EA هستم ولی دیگه اینقدری هم پیش نمیرم که حالا که از خر شیطون اومدن پایین فقط چپ و راست EA EA کنم و بکوبمش تو سر بازی
بازی های میازاکی معمولا درجه سختی ندارن مشکلم همینجاست دیگه سکیرو هم واقعا بازی سختی هست و چالش زا هست اره تو بعضی بازی ها حرفت درسته درجه سختی تاثیر داره ولی نه همشون مثلا یکسری بازی ها Cod درجه سختی میزاری رو وترن دشمنا انگار چیت میزنن هوش مصنوعی واقعا قوی عمل نمیکنه هنوز رو دست Fear نیومده تو این زمینه اونو میگن واقعا هدش مصنوعی چالش زا یا God of war بارلوگ که اونم درجه سختی اخرش الگاریتم ها تغییر میکنه ولی در کل نباید زیاد درجه سختی چالش بیاره و دشمن چیت بزنه درجه سختی درسته زیاد شده ولی عملا فرقی نداره جز اینکه دشمن یک چندتا تیر بیشتر میزنه نمونش Wolfenstien باید مثل بازی های میازاکی بالانس کنن

پس با چی میخوان سبک سنگین کنن ؟
روی نرمال. جای که همه چیز متعادل باشه. مثلا GOD HAND حتی روی نرمال هم گیم خیلی سختی بود بعضی از دوستام حتی اکت دومش رو ندیدن و گذاشتنش کنار. بنظر خودت احمقانه نیست یکی بهت بگه فلان گیم خیلی سخت و چالشی بود روی درجه Ultra hyper super hard؟ خودت خنده ت نمیگیره؟
الان مثلا شما فک کن سکیرو رو واسش درجه سختی میزاشتن رو ایزی بازی میکردی بازم همین حرف رو میزدی ؟
سکیرو یه گیم ابگوشتی با فرمول تکراری تاریخ مصرف گذشته ست با ایرادهای بزرگ و عجیب که به واسطه اسم سازنده ش حکم "پیراهن پادشاه" رو پیدا کرده کسی حوصله نداره پیش یه عده فن بوی مشکلاتش رو بگه. مثال دیگه داری بگو.

پ.ن. اگر امکانش هست پستها رو توی 2-3 خط خلاصه کنید وقتموم گرفته نشه :D.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or