E3 2019

بیشتر منتظر کدام کنفرانس خبری در E3 2019 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    190

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
hxgy_l7hibiukvq9xvb2pqh47ch-920x518.jpg

با سلام خدمت تمام دوستان بازی‌سنتری

خوب باز هم به زمان E3 نزدیک می‌شیم و و باز هم تاپیک‌ها و کل‌کل‌ها و هیجانات

امسال البته یکم متفاوت‌تر از سال‌های قبل هست، اول اینکه سونی و EA کنفرانس خبری ندارند و دوم اینکه اخبار و شایعات پیرامون نسل بعدی کنسول‌ها بسیار هست.
در این تاپیک دوستان می‌توانند اخبار بازی‌های مورد علاقه که به شرکت‌های دارای کنفرانس تعلق ندارن رو پوشش بدن (و یا شاید در نهایت به عنوان Third Party در کنفرانس مایکروسافت نمایش داشته باشند)، برای مثال سازنده Dying Light اعلام کرد که بازی آن‌ها در E3 نمایش خواهد داشت.

زمان برگزاری کنفرانس‌ها و سایت‌های تماشای زنده به تدریج در همین پست اعلام می‌شود.

107127

با تشکر از @Ali Venom بابت عکس برنامه زمانی پخش کنفرانس‌های خبری امسال.

در کل این تاپیک به صورت عمومی ایجاد شده و هر خبری پیرامون E3 در اینجا می‌تونه پوشش داده بشه.
تنها درخواستی که از شما داریم رعایت قوانین انجمن هست، لطفا تخلفات مشاهده شده را گزارش کنید و از درگیری لفظی و مستقیم بپرهیزید.

به امید E3 هیجان انگیزی دیگر برای همه دوست‌داران دنیای گیم :x

آخرین ویرایش:
خب دلیلش کاملا مشخصه چون اور واچ طرفدار بیشتری داره
من هیچ کدوم از این بازیا رو خوشم نمیاد ولی طبیعیه که بازی که طرفدار بیشتری داشته باشه توی اولویت قرار بدن
بازی هایی که شما بهشون میگی بی خاصیت الان بیشتری طرفدار دارن پس بهتره نگاه خودمون تغییر بدیم
اگه از نظر شما مثلا فورتنایت بازی خوبی نیست در نقطه مقابلش هم ممکنه طرفدار فورتنایت بگه استارکرافت بی خاصیت یا بدردنخوره
منم که تو پستم نوشتم که پول الان تو این سبک بازیهاست.
توضیح در مورد بازی بی خاصیت یعنی اینکه فقط بخش آنلاین داره و نه داستانی، نه شخصیت پردازی، نه اتمسفری و...
حالا فورتنایت چجوری میتونه با SC مقایسه بشه نمیدونم ولی من خودم R6 بازم، اما کاملا تو این تعریف قرار میگیره و بنظرم بازی بی خاصیتی هست، نباید که ناراحت بشم!

متاسفانه الان پول تو بازیهائی مثل Pubg,Ow,Apex و.. هست.

• Like
Reactions: gamer123456
شت !! این بابا عشق RE هست شک نکنید RE 8 یا ریمیک RE 3 معرفی میشه. این یه چیزی میدونه بیخود توییت نمیکنه
یه عده میگن هیچی نمیدونه و صرفا چون میخواد چیزی لیک نشه و توی کنفرانس سورپرایز بشه، این توییت رو زده:D

• Smile
Reactions: mohsenebrahimi

wtf...
خب بالاخره PS All-Stars Battle Royale تولید Capcom که سال‌ها منتظرش بودم میخواد معرفی بشه! البته از اونجایی که سونی کنفرانسی نداره، بازی رو توی کنفرانس مایکروسافت معرفی میکنن و کارکترهای Xbox هم توش هست و اسمش میشه PS vs Xbox All-Stars و این همون چیزی هست که مایکروسافت به عنوان سورپرایز کنفرانس براش تبلیغ کرده!

e2n_nazare.jpg

منم که تو پستم نوشتم که پول الان تو این سبک بازیهاست.
توضیح در مورد بازی بی خاصیت یعنی اینکه فقط بخش آنلاین داره و نه داستانی، نه شخصیت پردازی، نه اتمسفری و...
حالا فورتنایت چجوری میتونه با SC مقایسه بشه نمیدونم ولی من خودم R6 بازم، اما کاملا تو این تعریف قرار میگیره و بنظرم بازی بی خاصیتی هست، نباید که ناراحت بشم!
اتفاقا بین این بازیای تماما آنلاین تنها بازی که استوری لاین داره، مپ بازی با استوری‌لاین و گاهی اوقات طی Live Eventهایی که ربطی به همین داستانش دارن تغییر میکنه همین فورتنایت هست.‌ :دی اپیک از این بازی چیزی فراتر از یه عنوان آنلاین معمولی ساخته به راحتی نمیشه هم‌سطح بازیایی مثل R6 قرارش داد.

• Like
Reactions: mohsenebrahimi
امشب ببینیمو بالاخره شاید تعریف کنیم !

بیشتر از کنفرانس میخوره دورهمی گیمرها باشه با ea
رفتن نشستن کنار هم یه چایی چیزی با هم بزنن
  • ساعت ۸:۴۵ شب: آغاز شمارش معکوس شروع مراسم EA Play
  • ساعت ۹ شب: رونمایی از بازی Star Wars Jedi: Fallen Order به میزبانی دو تن از شخصیت‌های اینترنتی محبوب یعنی گرگ میلر (Greg Miller) و آندریا رینه (Andrea Rene)
  • ساعت ۹:۳۰ شب: بازی Apex Legends به میزبانی آقای الکس مندز (Alex Mendez)
  • ساعت ۱۰ شب: بازی Battlefield V به میزبانی خانم جولیا هاردی (Julia Hardy) و یکی از اعضای الکترونیک آرتس یعنی آدام فریمن (Adam Freeman)
  • ساعت ۱۰:۳۰ شب: EA Sports FIFA به میزبانی الکس مندز
  • ساعت ۱۱ شب: EA Sports Madden NFL به میزبانی گزارشگر NFL یعنی آدام رنک (Adam Rank)
  • ساعت ۱۱:۳۰ شب: بازی The Sims 4 به میزبانی آندریا رینه
اولا لیستشون رو که دادند و گفتند منتظر nf و pvz که نباشید . احتمال بازی دیگه ای هم نمیشه داد. ته سوپرایز یه موقع معرفی فیفا استریت برای فیفا 20 هست.
کلا 3 ساعت کنفرانس برای 6 تا بازی خیلی مزخرفه.فکر کنم حیفه حجم باشه که برا این کنفرانس بسوزونی.امسالم کاندید یکی از ضعفترین کنفرانس هاست.

DEEP DOWN
لول عمرا:D توی ریست ارا چند ماه پیش گفته بودن کپکام یکی دوتا بازی معرفی میکنه توی E3 (حتی میگفتن تا 3تا هم معرفی میکنن) ولی همین چند هفته پیش گفتن کپکام برنامه هاش عوض شده و هیچی نشون نمیده توی کنفرانس:| اگر اینطور باشه خیلی ضایع هست واقعا. یعنی اگر یکی از اون IP های کوفتی رو توی این رویداد بزرگ که چشم و گوش همه رو پر کرده معرفی نکنی، به معنای واقعی کلمه خری.

آقا این تریلر Destroy All Humans چقدر خوب بود! :دی من با اینکه نسخه‌های قبلی رو کم و بیش می‌شناختم، ولی هیچ‌وقت بازی‌شون نکرده بودم و این یکی رو هم تریلرش رو گرفتم و گذاشتم یه گوشه و حسش نبود ببینم. ولی بالاخره رفتم سراغش و برام تبدیل شد به یکی از بهترین تریلرهای این چند وقت اخیر! اون تیکه که میزنه تو فاز Rammstein فوق‌العاده بود! :))

View attachment 108407

هارادا هم داره هینت میده .....
آها راستی راجع به این یه چیزی بگم:D هارادا یه مدت پیش ارتقای شغلی داشته و General Manager نامکو بندای شده. این توییتش در واقعا داره فحش خوار و مادر میده به اونایی که 3تا بازی نامکو رو لیک کردن:D چون واقعا برنامه شون رو خراب کردن. هینتی چیزی در کار نیست اصلا:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or