نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
بهترین گرافیک FPS رو کنسول کرایسیس 3 هست کافیه نگاه کنین . هیلو خورد شد بیچاره :دی ولی خب هیلو 4 خیـلی پیشرفت کرده !

درود
والبته کرایسیس 3 تو نمایشگاه داشت با یکpc اجرا می شد ! ازفریم کاملا مشخص بود

این هم مدرک

Usher :d
2تا آهنگ داره تو بازیش نمیدونم کدومه یکی OMG هست یا Scream بود
برای اطلاعات بیشتر برو به این لینک
Dance Central 3 - Wikipedia, the free encyclopedia

Scream بود از آلبوم Looking 4 Myself

آقاجان این عکسها real time نیست بابا چرا جوگیر شدین.

من نمی دونم چرا سر beyond و the last of us که می شه همه realtime ان سر halo که می شه همه می شن cg.

در صورتی که این سونی بود که cg رو به عنوان realtime به ملت انداخت(Killzone) و مایکروسافت تا به امروز همچین کاری نکرده :)

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=38497958&postcount=187
NeoGAF - View Single Post - [MS-Conf] The Halo 4 E3 Campaign Reveal

1. هیلو هیچ وقت کات سین pre rendered نداشته و فکر نمیکنم اینا هم بخوان سنت شکنی کنن.
2. اصلا DVD اونقدر جا نداره که بخوای توش ویدیوهای pre rendered پر کنی، خود بازی رو تو یه dvd جا بدن کلی هنر کردن:دی

من نمیفهمم ملت دوس دارم جوگیر شن مشکل سونی فن ها چیه این وسط ؟ :d
اصلا هیچکدوم اینا Rreal Time نیست ملت با همینا دوس دارن جوگیر شن :d

بابک لینک از سخنان اساتید بازیسنتر بذار این لینک های غیر معتبر رو نذار ملت گمراه میشن :d

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=38497958&postcount=187
NeoGAF - View Single Post - [MS-Conf] The Halo 4 E3 Campaign Reveal

1. هیلو هیچ وقت کات سین pre rendered نداشته و فکر نمیکنم اینا هم بخوان سنت شکنی کنن.
2. اصلا DVD اونقدر جا نداره که بخوای توش ویدیوهای pre rendered پر کنی، خود بازی رو تو یه dvd جا بدن کلی هنر کردن:دی

آیا منبع موثقتری اعلام کرده که هر اتفاقی تو بازی میفته real time هست؟
نمیدونم والا .اینچیزی که من میبینم با ظرفیت کنسول اصلا جور در نمیاد و یه جورایی میخوره برای کنسولهای نسل بعد باشه چون این عکسها با cg فرقی نداره البته وقتی اول شخص میشه کیفیت بصری هم کمتر میشه ولی همینشم با عقل جور در نمیاد

حسین اون عکسی که قبلاً گذاشتم یادته ؟ اون یه مدرک واسه ریل تام بودن اینم کی دیگه:
90210447175087930680.jpg
البته لوکیشن ها یکی نیست ولی تصویر دوم از گیم پلی کپچر شده و به نظرم تفاوتی زیادی با کات سین بالایی نداره ! بعد چیزی که واسه من خیلی عجیبه اینکه بالاخره هیلو یه بازی سند باکسه اونم با انواع اقسام افکت انفجار، ذرات ، هوش مصنوعی و الباقی مخلفاتی همه ـمون تو جریانیم ! اگه یه بازی خطی بود شاید قبولش راحت تر بود ! الان مدلینگ چیف رو مقایسه کن با تریلر CG که تو e3 2011 نشون دادن !
50092469500812242637.jpg
خداییش واسه یه بازی FPS اونم با خصوصیات هیلو بینظیره !

حسین اون عکسی که قبلاً گذاشتم یادته اون یه مدرک واسه ریل تام بودن اینم کی دیگه:
90210447175087930680.jpg
البته لوکیشن ها یکی نیست ولی تصویر دوم از گیم پلی کپچر شده و به نظر من تفاوتی با کات سین بالایی نداره ! بعد چیزی که واسه من خیلی عجیبه اینکه بالاخره هیلو یه بازی سند باکسه اونم با انواع اقسام افکت ، انفجار ، تعداد کارکتر، هوش مصنوعی و باقی مخلفاتی همه ـمون تو جریانیم ! اگه یه بازی خطی بود
شاید قبولش راحت تر بود ! الان مدلینگ چیف مقایسه کن با تریلر CG که تو e3 2011 نشون دادن مقایسه کن !
50092469500812242637.jpg
خداییش واسه یه بازی FPS اونم با خصوصیات هیلو بینظیره !

عزیزم من تریلرو کامل دیدم.ولی عکسها انگار کیفیتش بالاتر از تریلره:dمن انتظار ندارم انقدر گرافیکش خفن باشه اونم با open بودن بازی.ولی کات سینها یه چیزی ورای باوره.

آیا منبع موثقتری اعلام کرده که هر اتفاقی تو بازی میفته real time هست؟
نمیدونم والا .اینچیزی که من میبینم با ظرفیت کنسول اصلا جور در نمیاد و یه جورایی میخوره برای کنسولهای نسل بعد باشه چون این عکسها با cg فرقی نداره البته وقتی اول شخص میشه کیفیت بصری هم کمتر میشه ولی همینشم با عقل جور در نمیاد
نمیدونم کجاش عجیبه:دی الان این عکس:
78543410258174255517.jpg
مثل ایناست که قبلا منتشر کردن و همشون هم real timeـن:
حالا اون اولیه رو از لحاظ هنری یه مقدار زیباتر درست کردن، بهتر به نظر میاد.
کات سین ها همیشه بهتر هستن، چون تو گیم پلی کلی دشمن و هوش مصنوعی و ماشین و فلان و بیسار وجود داره:دی ولی تو کات سین خُب اینا رو نداریم.
هرچند حتی همین عکس که صفحه های قبلی گذاشتم و کاملا in-gameـه هم میبینیم خیلی نزدیک به این تصاویر بالاست که برای کات سین هان.

تا جایی که من اخبارش رو دنبال کردم، همیشه گفتن چیزایی که دیدیم real-timeـه. حالا شما اصرار داری بگی نیست دیگه من کاری ندارم:دی نظر خودته.

نمیدونم کجاش عجیبه:دی الان این عکس:
78543410258174255517.jpg
مثل ایناست که قبلا منتشر کردن و همشون هم real timeـن:
حالا اون اولیه رو از لحاظ هنری یه مقدار زیباتر درست کردن، بهتر به نظر میاد.
کات سین ها همیشه بهتر هستن، چون تو گیم پلی کلی دشمن و هوش مصنوعی و ماشین و فلان و بیسار وجود داره:دی ولی تو کات سین خُب اینا رو نداریم.
هرچند حتی همین عکس که صفحه های قبلی گذاشتم و کاملا in-gameـه هم میبینیم خیلی نزدیک به این تصاویر بالاست که برای کات سین هان.

تا جایی که من اخبارش رو دنبال کردم، همیشه گفتن چیزایی که دیدیم real-timeـه. حالا شما اصرار داری بگی نیست دیگه من کاری ندارم:دی نظر خودته.

تنکس.ما توجیه شدیم:d این بازی از چه موتوری استفاده میکنه؟
ماله خود 343
یعنی میشه گفت موتوری که اختصاصا برای 360 نوشته شده؟

تنکس.ما توجیه شدیم:d این بازی از چه موتوری استفاده میکنه؟

ماله خود 343

یعنی میشه گفت موتوری که اختصاصا برای 360 نوشته شده؟
آره ! بعد از T10 این اولین اختصاصی هست و البته بیسش داره توی Incubation (یه دپارتمان برای Xbox های بعدی هست) تکمیل میشه و در اختیار استودیو های FP قرار میگیره که هرجوری خواستن تغییرش بدن. (برای تاکید میگم فقط بیس انجین رو میبرن و تو آینده کلا بقیه استودیو ها تم و گرافیک بازی هاشون با هیلو فرق میکنه)

آخرین ویرایش:
خوب دانلود کنفرانس مایکرو با کیفیت 720P دیشب تموم شد و من یه نگاهی انداختم بهش، و بعد از چند روز که از ترس اسپویلر جرات نمی کردم این ورها بیام تصمیم گرفتم اینجا ظاهر بشم! :دی

یه سری نکات مثبت داشت و یه سری نکات منفی، ولی به طور کلی برای من ناامید کننده بود!
12858352747445646891.gif

نکات مثبت:

1. نمایش Halo 4 عالی بود و خیلی امیدوارکننده ظاهر شد.

2. این Tomb Raider هم عالی بود و خوب ترکوند.

3. بعضی از قابلیت های نمایش داده شده مثل Smartglass نسبتا قابل توجه بودند.

نکات منفی:

1. هیچ صحبتی از کنسول نسل بعد که این همه منتظرش بودیم مطرح نشد!
99830617097444056696.gif

(البته لازمه بگم در کمال تعجب برای بنده این بزرگترین حال گیری کنفرانس نبود و فجایع بزرگتری در انتظارم بود)!

2. تاکید کنفرانس بر چیزهای دیگه غیر از بازی خیلی زیاد بود و وسط هاش دیگه یه مدت کنفرانس واقعا خسته کننده شده بود.

3. یه مقداری بیش از حد به تبلیغ برای چیز - میز های تجاری و خاص مایکروسافت متمرکز بود.

4. بزرگترین افتضاح کنفرانس برای من نمایش وحشتناک Dance Central 3 بود! من قبلا هم توی تاپیک های DC نوشته بودم که DC2 از لحاظ طراحی کاراکترها شدیدا ضعیف تر از نسخه اوله! من می دونم 90 درصد بچه های اینجا DC بازی نکردند، ولی لزومی نداره بازی کرده باشیدش، خودتون این عکس ها رو ببینید و قضاوت کنید که بازی یی که نصف جذابیتش از کاراکترهای واقعی و جالبش می اومد به چه روزی افتاده:

این کاراکتر بازیه تو دنس سنترال 1! گرافیک بسیار عالیه و شخصیت کاملا واقعی و باورپذیر (Believable)به نظر میاد.

دنس سنترال 2! گرافیک ضعیف تره و شخصیت بازی کمی کارتونی به نظر میاد، ولی در مجموع با هر زوری هست میشه تحملش کرد!

دنس سنترال 3! گرافیک در حد فاجعه است و شخصیت بازی عین کاراکترهای کارتون پسر شجاع می مونه!
87845385616315416051.gif

در اسرع وقت باید برم فروم های رسمی Harmonix و مثل زمان DC2 یه مقدار بهشون دری وری بگم! آخه یکی نیست به اینا بگه مگه چاقو گذاشتند زیر خرخره تون که هر سال بازی بدین بیرون که شماها هم مثل این Activision بازی یی که چند سال روی نسخه اولش کار کرده بودید رو دارید این طوری با سرهم بندی تند تند به فنا می دید؟
4fvgdaq_th.gif

توضیح نهایی: در هنگام زده شدن این پست، مطالب قبلی تاپیک رو نخونده بودم (از ترس اسپویلر). لطفا اگر این پست رو Quote کردید هم از کنفرانس های دیگه اسپویلر ندید که بنده هنوز ندیدم شون. ممنون.
44965538714934593513.gif

این زاخارت Crysis رو چرا اصلن با Halo مقایسه میکنید آخه؟
مورچه چیه که کله پاچه اش باشه؟ :|؟
نه واقعن، Crytek یک بازی میسازه از دم پاگ و افت فریم و هوش مصنوعی باقالی و Aa زیر خط فقر و... رو میاید با Halo 4 مثلن مقایسه میکنید؟ :دی؟
بماند که دشمن های بازی رو هم از Halo تقلید کردن :|.

فقط یه مقدار دقت کافیه که متوجه بشید Real-timeـه. اگه ویدیوی HD شو ببینید و به لبه ها دقت کنید میبینید که از FXAA استفاده شده که خودشون هم قبلا گفته بودند.
یکی از مشکلات FXAA اینه که Sub-pixel هارو نمیتونه بخوبی صاف کنه چون FXAA یه نوع post-processing ***** هست و قادر نیست پیکسل هایی که نمیبینه صاف کنه که نتیجه ـش میشه حالتی مثل خطوط شکسته و جدا از هم.
این عکس مقایسه ویدیو و عکس Bullshot هست که مشخص کردم اون جاهایی که این مشکل تو ویدیو دیده میشه:

70906545999917909928.jpg

واقعی ترین Lighting و Depth of Fieldای که من تا حالا تو بازی ها دیدم! دلیلشم Shaderـه پیشرفته ای که استفاده کردن. به همین دلیلِ که مناظر دور دست خیلی زیبا و طبیعی بنظر میرسه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or