نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
استاد محض اطلاع ايول 1 2 3 4 رو استاد ميكامي ساخته نه كاميا
خود ميكامي اگه بود يه ايول درستو حسابي ميداد دست ملت نه نسخه 2 رو روي كنسولهاي نسل هفتم

حالا این همه داری ایراد میگیری اگه بازیش منتشر بشه یعتی خوده شما به خاطر این حرفت نمیری بازی رو تهیه کنی؟ راستشو بگو...

برای سونی را هم نیز خواهیم دید !:)

سوني كه همون گاد اف وار و the last of us و بازي جديد ديويد كيج كه تازه خبرش اومده كنفرانسشو ميتركونه حتي اگه هيچ سوپرايز ديگه اي نداشته باشه حالا بازيهاي انحصاري ويتا بماند با بازي جديد ساكرپانچ سوني اگه ميخواد عمر اين نسل رو افزايش بده ابزارشو داره ميتونه نه اينكه بزور بگه همون ip هاي تكراري رو دوباره كشش بدن كه نسل كشكي طولاني تر بشه
حالا این همه داری ایراد میگیری اگه بازیش منتشر بشه یعتی خوده شما به خاطر این حرفت نمیری بازی رو تهیه کنی؟ راستشو بگو...

محض اطلاع من همه كنسولهام اريجن پول واسه اين آتو آشغالها نميدم

با این کنفرانس مزخرف مایکرو الان سونی به چند روش میتونه E3 رو بترکونه:

1. بازگرداندن Other OS به PS3 (گرچه بعیده.:d)
  2. یک نمایش از GTA V
  3. نمایش و تایید انحصاری بودن AGENT
  4. کاهش قیمت VITA و PS3
  5. رو نمایی از PS4 (خیلی بعیده!:d)
  6. رونمایی از KILLZONE 4
  7. نمایش خوب و متعادل عناوین مولتی پلتفرم(اساسین 3. هیتمن. موست وانتد 2. بایوشاک و....)
  8. و....
امیدوارم حداقل دوتا از اینا اتفاق بیفته

سوني كه همون گاد اف وار و the last of us و بازي جديد ديويد كيج كه تازه خبرش اومده كنفرانسشو ميتركونه حتي اگه هيچ سوپرايز ديگه اي نداشته باشه حالا بازيهاي انحصاري ويتا بماند با بازي جديد ساكرپانچ سوني اگه ميخواد عمر اين نسل رو افزايش بده ابزارشو داره ميتونه نه اينكه بزور بگه همون ip هاي تكراري رو دوباره كشش بدن كه نسل كشكي طولاني تر بشه

محض اطلاع من همه كنسولهام اريجن پول واسه اين آتو آشغالها نميدم

خسته شدی. برو یه آبی به صورتت بزن بعد بیا به یه سری با اون میانگین کلمات تخصصی آشغال و ... رو نسبت بده :lol:

یه نکته ی رو میشه برداشت کرد:
نداشتن تعداد زیادی بازی انحصاری و چیزهای دیگه نشون میده تمام استودیوهای 1st Party ماکروسافت که در این نمایش حظور نداشتن روی لانچ تایتل های نسل بعد تمرکز دارن.

نکته بعدی اینکه از روی کامنتها این ترد میشه فهمید شعاع دید 90% از گیمرهای ایرانی توی بازی انحصاری خلاصه میشه و هر قابلیت و چیزی که نشه بصورت دزدی ازش استفاده کرد "اشغال" ـه براشون.

پ.ن. بلوری پلیر بودن کنسول خیلی چیز خوبیه، واجبه کلاً ولی اگر بتونیم 20 تا شبکه درجه یک کابلی پولی رو مجانی ببینیم روی کنسولمون خیلی بده. اشغاله.

من یه چیزی رو بر حسب تجربه میگم.

هر سالی که ماکرو تو E3 ترکونده، از اونور سونی هم ترکونده!
هر سالی که ماکرو معمولی بوده، سونی هم معمولی بوده!
هر سالی هم که ماکرو افتضاح بوده، سونی هم افتضاح بوده!

خدایی تو این 7-8 سال اخیر خلاف این اتفاق افتاده؟!:d پس زیاد به کنفرانس سونی دل نبندین!:|:d

پ.ن: بر خلاف این 2 تا شرکت نینتندو میترکونه!
پ.ن: استدیو Rare رو اگر 2 سال دیگه همین طور عالی نگهش دارن، یا تبدیل به نفت میشه یا ذغال سنگ!:|

بعضی ها بصورت Pre-Render پست حواله میکنن یه عقده جمع شده تو گلو منتظر نمایشگاه بودن خالیش کنن !

Fu*king Epic Fail !!!!!!!:|

يعني كلا مرامشون رو عشق هست !

هيلو خداييش قشنگ بود و گرافيكش از اون حالت كارتوني مانند در اومده و تازه داره ميشه چيزي كه من خوشم مياد !!

تام ريدر هم هيچي نگم بهتره لامصب جيغ ميزد در حد ارگ*سم !!!:| اينو جلو يكي بازي كني فكر ميكنه داري از اون استكباري ها نيگا ميكني !! راستي ميدونستيد لارا خواهر ناتان هست ؟؟:d

cod هم كه قربونش برم ديگه فاتحش خونده شد !! كجايي اينفينيتي !!! :((

رزدينت اويل ايز ريدمان ترين شو در كل هيستوري نمايشگاه اي تيري !!!!!!

اسپلينتر سل خوب بود يعني من خوشم اومد !!:d

در كل ماكروسافت اين چند ساله فقط داره از يه فرمول براي اين نمايشگاه استفاده ميكنه :

هيلو x + گرز x + مشتي بچه مچه در صورت نبود اشر يا كينگ اف د پاپ بيبر + فناوري هاي جديد براي سفارش پيتزا توسط كينكت و سفارش سه كيلو سبزي خوردن از مش رضاي سركوچه !! = تركوندن كنفرانس و لالاي لاي لاي

نداشتن تعداد زیادی بازی انحصاری و چیزهای دیگه نشون میده تمام استودیوهای 1st Party ماکروسافت که در این نمایش حظور نداشتن روی لانچ تایتل های نسل بعد تمرکز دارن.
دیگه وقتی Rare نیومد همون Kinect Sports 3 رو تایید کنه معلومه همشون کوچ کردن سمت نسل بعد، Ryse هم رفت واسه نسل بعد (اگه کنسل نشه :دی) ولی خب اینا که اینجوری واسه نسل بعد تمرکز کردن کاش 10 دقیقه آخر رو یه معرفی اجمالی واسه کنسول بعدی میکردن، اینجوری جذابیت کنفرانس بالاتر میرفت :دی

واقعا نمی دونم چی بگم توم ریدر جدید هم هیتر پیدا کرده !!! این روش واسه جلب توجه بخدا قسم تکراری شده. وقتی میاید به این بازی در این سطح اینجوری می توپید فقط خودتون رو زیر سوال بردید. بکشید بیرون از این تریپ فن های کشته مرده و افسرده .خوده من فن دو آتیشه این سریم و کاملا با ریبوت بازی و سمت و سوی جدیدی که کریستال رفته موافقم. اگه دیگه لارا خیلی تمیز و شیک و با موشک های بالستیکی روی سینش شیرجه نمی زنه و عین اکشن فیگور های پلاستیکی کلت دستش نمی گیره و بالای کوه روی برفا با تاب و شرت ورزشی نمیدوه معناش اینه که اون دوران دیگه گذشته و این بازی قراره خیلی پا رو فراتر از اون بازی و لارای فانتزی بزاره .
در مورد کنفرانس به نظر من که خوب بود. حداقل چرت و پرت هایی که قبلا توی قالب کنتاکی نمایش میدادن این دفه برای من جالب تر بود بخصوص قابلیت ایکس باکس گلاس که به نظر عملی و بدرد بخور میاد. مشکل اصلی گیم ها بودن و الا ماکرو به نظر من تا می تونست سعی کرده بود که کنفرانس رو متنوع و جذاب نگه داره و از مکس های طولانی روی یه چیز بی خود که شاید برای خیلی ها بی اهمیته تا حد امکان دوری کرده بود.
اسپلینتر سل جدید مثل اینکه ازون بازی هایی شده که توسط سایت ما نمی تونه نقد بشه و اینکه گیم پلی بازی هم دقیقا همون مزخرفی هست که توی کانویکشن بود تسلیت عرض می کنم به طرفداران ماهیگیر. مثل اینکه این دفه تور پاره شده و سم هیچ مدل ماهیی نمی تونه صید کنه حتی کلیکا :دی
COD = R.I.P
راستی یادم رفت رزیدنت اویل مزخرفترین قسمت کنفرانس بود. متاسفم برای کپکام و تسلیت به همه فن ها. باید برم رولیشنز رو دوباره برم تا این دموی مضحک رو فراموش کنم. اینقدر اکشنش سریع و تند بود که شبیه گیرز و آنچارتد شده بود. اینم از بخش لیان. بخش کریس رو به احتمال زیاد باید رقیب امسال COD و اکتیویژن حساب کنیم lol

این تازه سناریو لیان بود کرس و جیک رو ببینن ملت چی میگن :d این همون سناریو بود که تمرکز زیادی روی ترس و المان های کلاسیک داشت! خب اما دوستان اویل دوستم در کنفرانس سونی منتظر معرفی یک رزیدنت اویل برای Ps- Vita باشید حالا یا رزیدنت اویل جدیدی یا همون رزیدنت اویل : رولیشنز برای Ps- Vita :x

ولی خُ TR خوب زد uncharted رو له کرد
بهترین advencher میشه
سونی فن ها ناراحت شدن هی از TR و هیلو ایراد میگیرن=((

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or