نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
اولش که یه رو گفت TODAY ALL THINGS ABOUT 360 من کامپوتر رو خاموش کردم ....

خدا رو شکر حجمم حیف و میل نشد !!!!!!!!!!!!!!!!! b-)

اونجایی که پسره از نایک اومده بود داشت میگفت میخواهیم نرم افزاری را معرفی کنیم درباره بزرگترین سرگرمیهای مرم آمریکا...پسره توئیت کرده بود الانه که یه اپ پو.رن برا ایکس باکسمعرفی کنه
Sent from my Schubert using Board Express

فریدون با عکس و گیف و کامنت و اینا کارت را نمیفته. >:d< ;;) یه لیوان آب خنک بزن همه چی حل میشه. در این موارد اب خنک معجزه میکنه. ;)

پ.ن: راستی به ان رفیقت بگو بیاد یکم گرافیک halo 4 رو تحلیل کنه بخندیم!>:d

یعنی هرکی انتظار داشته re6 چیز خوبی در بیاد تجربه گیمینگش خیلی کمه
مایکرو هم دهنمونو با این دوسه تا عنوان سرویس کرد.یه دفعه گیم رو حذف کنه راحت بشینیم وب گردی کنیم

کنفرانس بدرد مردم امریکا میخورد. خیلی مسخره بود :-|

هیلو فوق العاده بود. بهترین شوتر میشه. بهترین!!
توم ریدر عالی بود.. کسایی بدشون میاد که دوس دارن فقط با بازی خودشومن مقایسه کنن. وگرنه گیم پلیش خییلی رووون بوود.
اسپلینتر سل هم که خیلی خوب بود.
ایول مضخرف به تمام معنا. نمی دونم بعضیا از چیه این خوششون اومد!!!
در کل مایکرو بره تو علف ها بچره خیلی بهتره!!
جایی نمیشناسین یه نظر سنچی در مورد کنفرانس باشه بریم چندتا فحش بهش بدیم و فحشامون رو ببینه؟ اگه کسی داره بگه

بیخیال فریدون ، زامبی های میلولیدن تو همدیگه ، یا اونجایی که یکی یکی میومدن جلو یه لحظه فکر کردم Plant vs Zombie شده ! زامبیه ناز میداد تا حرکت کنه ! کلا بازی تقدیم شده به تیپ کژوال گیمرها ! دیگه RE ارزش نداره حتی براش حرص بخورم !!

ماکان منم میگم با نمایش هیلو هایپ شدم و خوشم اومد ولی حرف امیر درسته .
رسماً اون صحنه ای که اومد به انگلیسی بگه ما الآن گیم پلی رزیدنت ایول 6 رو نشون میدیم فان ترین بخش کنفرانس بود پوکیدم از خنده:biggrin1: !

رضا این شروع کرد به صحبت کردن من ترکیدم از خنده :دی بیچاره خودش هم رنگ و روش زرد شده بود :دی خب بگو مرد حسابی مجبوری حرف بزنی :دی

پ.ن : امیدوارم TR کاملا انچارتد مچور نشده باشه و پازلهای درگیر کنندش رو هنوز هم داشته باشه !

آقا هیلو بسی خدا بود ! خفن تر از این نمیشد !
اسپلینتر سل هم سورپرایز کرد خفن ! فقط مضمونش از اوناس که باید بری مغازه بگی بلک لیست شِرِک رو می خوام (شکلک خنده)
بقیه ـش هم خوب بود رزیدنت ایول بدک نبود تومب ریدر که فیمل ورژن یه بنده خدایی بود دی
در کل اول کنفرانس عالی بود بقیه ـش هم تفننی

از نکات جالب کنفرانس تاخیر یک ماهه در عرضه Fable TJ که از سپتامبر به اکتبر رفت که 9 اکتبر در آمریکا عرضه میشه
GEOW A هم اوایل 2013 میاد

این انحصاری های جدید مایکرو چی بودن ؟
یکی Ascend: New Godsبود که یک عنوان RPG هست
بعدی Lococycle عنوان جدید Twisted Pixel
آخری هم Gore Verbinski بود
هر 3 عنوان قبل کنفرانس تایید شده بودن کسی توجه نکرده بود :d
http://www.vg247.com/2012/06/04/new-ips-announced-for-360-ascend-new-gods/

واقعا نمی دونم چی بگم توم ریدر جدید هم هیتر پیدا کرده !!! این روش واسه جلب توجه بخدا قسم تکراری شده. وقتی میاید به این بازی در این سطح اینجوری می توپید فقط خودتون رو زیر سوال بردید. بکشید بیرون از این تریپ فن های کشته مرده و افسرده .خوده من فن دو آتیشه این سریم و کاملا با ریبوت بازی و سمت و سوی جدیدی که کریستال رفته موافقم. اگه دیگه لارا خیلی تمیز و شیک و با موشک های بالستیکی روی سینش شیرجه نمی زنه و عین اکشن فیگور های پلاستیکی کلت دستش نمی گیره و بالای کوه روی برفا با تاب و شرت ورزشی نمیدوه معناش اینه که اون دوران دیگه گذشته و این بازی قراره خیلی پا رو فراتر از اون بازی و لارای فانتزی بزاره .
در مورد کنفرانس به نظر من که خوب بود. حداقل چرت و پرت هایی که قبلا توی قالب کنتاکی نمایش میدادن این دفه برای من جالب تر بود بخصوص قابلیت ایکس باکس گلاس که به نظر عملی و بدرد بخور میاد. مشکل اصلی گیم ها بودن و الا ماکرو به نظر من تا می تونست سعی کرده بود که کنفرانس رو متنوع و جذاب نگه داره و از مکس های طولانی روی یه چیز بی خود که شاید برای خیلی ها بی اهمیته تا حد امکان دوری کرده بود.
اسپلینتر سل جدید مثل اینکه ازون بازی هایی شده که توسط سایت ما نمی تونه نقد بشه و اینکه گیم پلی بازی هم دقیقا همون مزخرفی هست که توی کانویکشن بود تسلیت عرض می کنم به طرفداران ماهیگیر. مثل اینکه این دفه تور پاره شده و سم هیچ مدل ماهیی نمی تونه صید کنه حتی کلیکا :دی
COD = R.I.P
راستی یادم رفت رزیدنت اویل مزخرفترین قسمت کنفرانس بود. متاسفم برای کپکام و تسلیت به همه فن ها. باید برم رولیشنز رو دوباره برم تا این دموی مضحک رو فراموش کنم. اینقدر اکشنش سریع و تند بود که شبیه گیرز و آنچارتد شده بود. اینم از بخش لیان. بخش کریس رو به احتمال زیاد باید رقیب امسال COD و اکتیویژن حساب کنیم lol

آخرین ویرایش:
تو روح پدر این مایکروسافت فلان فلان شده:|.
بدترین وظیفه ای که تو این چند سال فعالیتم رو به عهده گرفته بودم همین عکس گذاشتن از کنفرانس امسال مایکرو بود.
بغیر از BlackList و TR بقیه بازی همگی از دم بدترین نمایششون رو داشتن.خصوصا اون RE 6 ملعون که اگر قرار باشه بخش لیان بازی پر این صحنه ها باشه من یکی جزو هیتر هاش میشم.
باز دستش درد نکنه چند تا IP جدید معرفی کرد.همشون هم بازی کامل بودن.Matter , Lococycle و Ascend: New Gods.ولی منتظر گیم پلی از اینا بودم حداقل.
نمایش Halo 4 یه تنه آبروی 360 و مایکروسافت رو امسال خرید.

راجع به RE6 :دی الان اینا مربوط به بخش ترسناک قضیه با حضور Leon بود، اون بخش های اکشنش دقیقا چطوریه؟ به نظر میاد CoD باشه رسما :دی

Gears شُده بود رسما :d

یعنی به این نتیجه رسیدم که Gears هر چقدر توی یکی دو سال اول معرفیش تاثیر مثبت روی صنعت گیمینگ گذاشت ، 10 برابر اثر منفی توی سال های بعدش گذاشته :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or