نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
البته اون قابلیت های Live (که من هم خوشم نیومد) واسه ما نیست و مشخصه همه بگیم خیلی مزخرفه. اون واسه اونوری ها هست و اتفاقا همین چیزهایی که نشون دادن باعث میشه فروش کنسول خیلی بره بالاتر که البته بازم چیزی تو جیب ما نمیره :دی

حالم بهم خورد.از همون اولش که گفت today is all about xbox360 گفتم ر..م ر.ت مایکروسافت.کلا 2 جا خیلی ضد حال خوردم یکی واسه نمایش samsung galaxy s3 یکیم واسه این کنفرانس.فکر نکنم از سونی هم بخاری بلند بشه.

شما خب بیخود انتظار نسل بعد رو داشتید، کاملا مشخص بود که امسال نه مایکروسافت، نه سونی کنسول نسل بعدشون رو معرفی نمی کنن. اگر قرار بود معرفی بشن شایعات تا الان گوش همرو پاره کرده بودن.

در ضمن به غیر از 20 دقیقه اول، کنفرانس مایکروسافت چرت محض بود!

من با سه چهار دلیل که بیان هم کردم اطمینان قطعی داشتم امسال معرفی نمیشن اصلا اگه بنا به معرفی بود صد در صد عکس قبل کنفرانس ها حتی به عنوان شایعه به بیرون درز میشد

اما راجع به کنفرانس خداییییی خیلی زورم اومد micro از only انحصاری هاش فقط تریلر نشون داد که به کینکتو و... برسه 20 دقیقه اول کنفرانس هم انصافی عالی بود ولی واقعا چیزی نداشت به غیر از این

سونی هم بخواد اینجوررررر گند بزنه با اینکه فن دو اتیشم علنا تو تا پیکش مینیویسم واقععععععععاااااااااااا یاد E3 2009 بخیییییییییییییییییییییر

دوستان فکر کنید GTA V توی کنفرانس سونی به نمایش دربیاد....b-)
واااااااااااای چه شود!:d

ديگه وقتي فورزا جديد و گيرز جديد واسه همين 360 تاييد ميشه يعني چي؟
اونوقت هنوز توقع داريد كنسول نسل بعدشونو نشون بدن؟

خوب بود بد نبود
اونقدر ها هم عالی نبود.
این کنفرانس EA که ساعت 1 پخش میشه از روی همون سایت ایس باکس میاد یا اگه نمیاد کدوم سایت زنده میزاره؟شاید با یک FIFA 13 از توهم نسل بعد ایکس باکس بیایم بیرون

خوب شد من یکی کنفرانس رو ندیدم چون اینجور که پیداست فقط حجم اینترنت رو رفتید به هدر دادین...:d

اقا یکی از RE6 بگه.... تریلر جدید چطور بود؟ ارضا شدین؟ کلا یکم هم در مورد RE6 حرف بزنید بدک نیست....:-s

چندین صفحه دارم ورق میزنم از همه بازیها گفتید الا RE6 ... :|

میشه امیدوار بود یا باید درشو مثل OPERATION RACCON CITY گل بگیریم؟ /:)

ماکروسافت دست پیش رو گرفت پس نیوفته , چی نشون داد اصلا , با بازی های از قبل تایید شده سورپرایزمون کرد , واقعا که این کنفرانس در خوره بزرگترین نمایشگاه گیم بود...=))

در ضمن RE6 فاجعه کنفرانس MS بود ! یعنی اون از تهیه کننده ی داغونش ! اون از هوش مصنوعی افتضاح زامبی ها ، اونم از اکشن خالص بودنش ! حتی به خودشون زحمت ندادن لیان رو تو یه موقعیت Horror قرار بدن ! فقط شوت اند ران !

امیر درست میگه دیگه ، هیلو ضعیف نبود خیلی خوب بود ولی تو کنفرانس MS ، متریال بازیی مثل COD بیشتر از Halo انحصاری بود این تو ذوق میزد . بعد اون COD هم که سو بوووووووووووورینگ !

نیما جان مگه کسی گفت خود بازی بد بود ؟ اگه خود همون تریلر از HALO یا اون TR یا SP نبود میرفتم LA تمام پهنای باندی که برای HD نگاه کردن کنفرانس از دست دادم رو از گلوی ماکروسافت میکشیدم بیرون .:d

بابا نمایشش خوب بود اما من یه نفر انتظار بیشتری داشتم که دو نفر بیان زنده بازی کنن یه نفر بیاد در موردش فک بزنه نه این که بشینم رقص ببینم یا از اون طرف یکی بیاد برای من یک ساعت COD بازی کنه .|-)

امیر درست میگه دیگه ، هیلو ضعیف نبود خیلی خوب بود ولی تو کنفرانس MS ، متریال بازیی مثل COD بیشتر از Halo انحصاری بود این تو ذوق میزد

نیما خداوکیلی نمایش Halo عالی بود!

البته درسته که یکم روتین بود و پرزنتیشنش جالب نبود، یعنی از قدرت و پتانسیل بالای بازی زیاد به نفع کنفرانس استفاده نشد اما خود نمایش بازی محشر بود! البته این نظر شخصی من هست و فکر میکنم که Halo 4 کلا یکی از بهترین های هر سه کنفرانس خواهد بود! سونی مثلا باید خیلی تلاش کنه تا با TLoU به پای نمایش Halo 4 برسه!

البته در مجموع فکر میکنم نباید از کنفرانس مایکروسافت چندان هم ایراد گرفت! حالا کنفرانس سونی از این بدتر! در مجموع بوی یه E3 مزخرف میاد!

و اینکه انتظار نداشته باشید تو اواخر نسل بازم مایکروسافت بیاد FFXIII مولتی کنه یا کوجیما رو روی سن بیاره! یعنی فکر میکنم بخشی از این بی روحی به این مهم که به پایان نسل رسیدیم و خبری از نسل جدید هم نیست بر میگرده!

در ضمن RE6 فاجعه کنفرانس MS بود ! یعنی اون از تهیه کننده ی داغونش ! اون از هوش مصنوعی افتضاح زامبی ها ، اونم از اکشن خالص بودنش ! حتی به خودشون زحمت ندادن لیان رو تو یه موقعیت Horror قرار بدن ! فقط شوت اند ران !
رسماً اون صحنه ای که اومد به انگلیسی بگه ما الآن گیم پلی رزیدنت ایول 6 رو نشون میدیم فان ترین بخش کنفرانس بود پوکیدم از خنده:دی !
جمله به این ساده ای رو نمیتونی حفظ کنی خو ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or