نمایشگاه/رویداد E3 2011 | Microsoft Press Conference

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

99944430574138359184.jpg

باز هم داریم به یک E3 دیگه نزدیک میشیم و فقط چند ساعت تا آغاز کنفرانس مایکروسافت باقی مونده.
کنفرانس های E3 معمولآ پُر از خبرهای جالب و شنیدنی و معرفی بازی های بزرگ (چه جدید چه دنباله دار) هستن و امسال هم انتظارات از E3 و کنفرانس های اون به بالاترین حد خودش رسیده.
مایکروسافت در کنفرانس امشب مطمئنآ خبرهای زیادی خواهد داشت. از معرفی بازی های جدید برای X360 تا نمایش بازی های معرفی شده و البته تمرکز روی عناوین مختلف Kinect .

دوستان میتونن با مراجعه به این بخش , اتفاقات رخ داده در کنفرانس رو به صورت لحظه به لحظه دنبال کنند.

در مجموع میشه موارد زیر رو از کنفرانس مایکروسافت انتظار داشت :

Gears of War 3
files_articles__Geow-3%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

سومین نسخه از سری بازی های محبوب Gears of War که مطمئنآ نمایش قابل توجهی خواهد داشت

Forza Motorsport 4
files_articles__Forza-4%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

بعد از موفقیت های عظیم نسخه قبلی , این بار با ویژگی های جدید و استفاده از Kinect به احتمال زیاد در کنفرانس حاضر میشه

Modern Warfare 3
files_articles__Modern-Warfare-3%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

به رسم هر ساله , احتمالآ باز هم شاهد جدیدترین عنوان از سری Call of Duty در این کنفرانس خواهیم بود

Halo
files_articles__Halo-X%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

بیشترین بحث ها سر این قسمت هست. امسال دهمین سالگرد تولد یکی از محبوب ترین بازی های تاریخ هست و احتمال خیلی زیادی وجود داره که شاهد معرفی بازسازی ای بر این بازی بزرگ باشیم.
همچنین احتمال معرفی یک Haloـی کاملآ جدید هم وجود داره که باید منتظر موند و دید با پسوند اسمی ساخته میشه یا عددی.

Alan Wake
files_articles__Alan-Wake%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

در کنار Halo , شاید بشه گفت بیشترین شایعات مربوط به این بازی بوده. بازی ای که انواع صحبت ها در موردش میشه. از یک نسخه Prequel تا یک نسخه مرتبط با Kinect و ...

Codename Kingdoms
files_articles__Kingdoms%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

بازی انصاری Crytek برای 360 هم شاید برای اولین بار در E3 امسال نمایشی از گیم پلی داشته باشه.

Splinter Cell
files_articles__Splinter-Cell-6%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

این نام مطمئنآ به دست فراموشی سپرده نمیشه و احتمال داره در این کنفرانس شاهد معرفی نسخه جدیدی از این سری بزرگ باشیم.

Rocksmith
files_articles__Rocksmith%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

کنفرانس های مایکروسافت معمولآ میزبان یک بازی ریتمیک و گیتاری هستن و امسال هم چه انتخابی بهتر از Rocksmith ؟!

عناوین کژوال و هاردکور برای Kinect
files_articles__Kinect-Star-Wars%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

مایکروسافت مطمئنآ مثل سال گذشته بخش زیادی از کنفرانس رو به این دوربین پر فروش اختصاص میده و این بار بازی های بزرگتری رو برای نمایش آماده کرده. بازی هایی چون Kinect Star Wars , Steel Batalion , Rise of Nightmares , Project Draco , Steel Battalion: Heavy Armor و ... در کنار دنباله هایی چون Kinect Sports 2 , Dance Central 2 و ...
همچنین احتمال معرفی بازی های جدید از سازنده های خوش نامی مثل Lionhead و Rare هم خیلی زیاد هست که در این مورد میشه به عنوان Fable: The Journey اشاره کرد و شایعاتی که پیرامون عرضه این بازی با پشتیبانی از Kinect وجود داره.

----------------------------------------------

دوستان میتونن با مراجعه به این صفحه , با پیش بینی های سایت بازیسنتر در مورد کنفرانس مایکروسافت آشنا بشن و توضیحات کامل تری رو در مورد عناوین ذکر شده مطالعه کنند.

برای دیدن این کنفرانس به صورت زنده و مستقیم , میتونین از سایت های زیر استفاده کنین :

IGN

GameSpot

G4TV

1UP

XBOX

-----------------------------------------------
همون طور که گفته شد ,دوستانی که میخوان گزارش کامل کنفرانس رو به صورت زنده بخونن , میتونن از طریق این صفحه اقدام کنن. لازم به ذکر هست که این تاپیک برای گفتگو و صحبت بین دوستان ساخته شده و گزارش رسمی اعضای تحریریه در اینجا صورت نمیگیره.

آخرین ویرایش:
شما برو 360 ت رو بفروش بره چون با این پستی که دادی نشون میده دلت خیلی پر هستش

داداش معلومه دلم پر هست . جز Halo دیگه چه سورپرایزی داشت این کنفرانس ؟

Fable هم که اونقدر مزخرف شده ! یاد سری اول فیبل رو پی سی بخیر که بسی باهاش زندگی می کردیم !

تنها مورد جالب این کنفرانس که پارسالی هم بود Ghost Recon بود ! همچنان منتظرم که بیاد !

ضمن اینکه تا زمانی از آنلاین کا اف دودی لذت میبرم و همه رو سوسک میکنم از 360 دل نمیکنم :d

دیگه اون چنانم بی مدیریت نبود که ...
مگه تماشگرا استادیوم آزادی اومدن هی تشویق کنن:d بعد هر تریلر تشویق می%Dردن:d
نظری ندارم ...
اینو اصلا موافق نیستم ... هر کاری واسه جذاب شدن کینکت کردن ... چه واسه بچه 5 سال چه بابابزگا ... شما خسته ای قرار نیست کینکت بازی کنی که #:-s:-*
منظورم از بی مدیریتی ، مدیریت نمایش بود ! هیجانش کم بود !
پارسال خیلی پر هیجان بود !
امسال وقت ها کم بود ، نوع چینش و نمایش بازیها و وقت کمشون جالب نبود ;)

در مورد تماشاگرها هم بحث سر اینه که چطور بتونن هیجان رو انتقال بدن ، والا اونطور که من دیدم خیلی جاها تماشاگرها به وجد نمیومدن و حتی بعد از تریلر یا تیزرر هم تشویق نیم کردن . شاید به قول شما انتظارات من بالاست :d

موافقم کینکت جذابه . مخصوصا رو آرکید ها فوق العاده کار شده ، ولی انصافا در مورد جحنگ ستارگان یا سیستم شلیک گاست ریکان بیشتر شبیه این بود که بزور بخوان همه چیزو با کینکت هماهنگ کنن . نمیشه دیگه برادر من ! نمیشه ! از فردا سری ایول رو هم میان رو کینکت شبیه سازی میکنن ، بعد ما بدو و زامبیه بدو !!! :d:-*

من که انقدر اسم هیلو رو شنیدم دیگه دارم بالا میارم
مثل کال اف شده
من خودم فن هیلو نیستم ، ولی خب یکسری زیادی دوسش دارن ، حق هم دارن شادی کنن .
کلا این کنفرانس چیزی غیر هیلو نداشت مسبب شادی دوستان بشه ;)

پ.ن : بگذریم که سونی و ea هم گند زدن ، مخصوصا سونی که بشخصه فکر می کنم تو هیچ سالی کنفرانس با پدر و مادر بیرون نداده . گرچه بتلفید ea ارزش داشت .

داداش معلومه دلم پر هست . جز Halo دیگه چه سورپرایزی داشت این کنفرانس ؟

Fable هم که اونقدر مزخرف شده ! یاد سری اول فیبل رو پی سی بخیر که بسی باهاش زندگی می کردیم !

تنها مورد جالب این کنفرانس که پارسالی هم بود Ghost Recon بود ! همچنان منتظرم که بیاد !

ضمن اینکه تا زمانی از آنلاین کا اف دودی لذت میبرم و همه رو سوسک میکنم از 360 دل نمیکنم :d

منظورم از بی مدیریتی ، مدیریت نمایش بود ! هیجانش کم بود !
پارسال خیلی پر هیجان بود !
امسال وقت ها کم بود ، نوع چینش و نمایش بازیها و وقت کمشون جالب نبود ;)

در مورد تماشاگرها هم بحث سر اینه که چطور بتونن هیجان رو انتقال بدن ، والا اونطور که من دیدم خیلی جاها تماشاگرها به وجد نمیومدن و حتی بعد از تریلر یا تیزرر هم تشویق نیم کردن . شاید به قول شما انتظارات من بالاست :d

موافقم کینکت جذابه . مخصوصا رو آرکید ها فوق العاده کار شده ، ولی انصافا در مورد جحنگ ستارگان یا سیستم شلیک گاست ریکان بیشتر شبیه این بود که بزور بخوان همه چیزو با کینکت هماهنگ کنن . نمیشه دیگه برادر من ! نمیشه ! از فردا سری ایول رو هم میان رو کینکت شبیه سازی میکنن ، بعد ما بدو و زامبیه بدو !!! :d:-*

من خودم فن هیلو نیستم ، ولی خب یکسری زیادی دوسش دارن ، حق هم دارن شادی کنن .
کلا این کنفرانس چیزی غیر هیلو نداشت مسبب شادی دوستان بشه ;)

پ.ن : بگذریم که سونی و ea هم گند زدن ، مخصوصا سونی که بشخصه فکر می کنم تو هیچ سالی کنفرانس با پدر و مادر بیرون نداده . گرچه بتلفید ea ارزش داشت .
کلا با نظرات موافقم ... کلا هم مخالف :d
وقت کم بود آره ... مثلا FORZA 4 رو که اصلا بازی نکردن ( من الان شک کردم نکنه تو فیلمی که گرفتم نیستش:d )
ولی گاست ریکان رو انصافا با کینکت حال کردم ... منم یه لحظه موی تنم سیخ شد ... خوشم اومد ... دیگه از این بدتر نیست که یه دسته ( Move) تو دستت باشه بازی کنی که !!!!
خیلی فضاش تخیلی هستش وقتی اسلحه رو تیکه تیکه میکنی دوربینشو عوض میکنی ... با این تخیل حا کردم شبیه فیلم بود:-s:-o
من کلا وقت بازی ندارم سنم هم یه خورده رفته بالا بی حوصله شدم ... بچه های اینجا همه چیو بازی میکنن ولی من دیگه حوصله سابق رو ندارم که بشینم بازی های تخیلی مثل halo یا Greas of war بازی کنم ...
تهش بین این همه بازی MW3 , BF3 , FORZA4 , ALL GAME KINECKT , GHOST RICON , ... رو بازی کنم ...
لایو هم فقط MW3 , BF3 ... (اگر بن نشیم و آپدیتی بیاد):d

بچه ها باور می کنید از صبح تا حالا حداقل 5 بار اومدم اون فایل 2 گیگابایتی که بچه ها برای دانلود از گیم اسپات با کیفیت بهتر گذاشتند رو بگیرم، که هر بار بی دلیل متوقف شده و دیگه Resume نشده؟
oegzx3folfa5w4lb0crj.gif

کسی می تونه یه راه حلی بده؟ جایی با این کیفیت برای دانلود هستش؟

فایل 700 مگی که دوست مون برای دانلود گذاشته هم فکر کنم کیفیتش پایین تر باشه... :(

آقایون متاسف میگم اما واقعا کنفرانس مضخرفی بود ...............

البته واسه سونی از مایکروسافت مضخرفتر بود ............

آخرین ویرایش:
بچه ها باور می کنید از صبح تا حالا حداقل 5 بار اومدم اون فایل 2 گیگابایتی که بچه ها برای دانلود از گیم اسپات با کیفیت بهتر گذاشتند رو بگیرم، که هر بار بی دلیل متوقف شده و دیگه Resume نشده؟
oegzx3folfa5w4lb0crj.gif

کسی می تونه یه راه حلی بده؟ جایی با این کیفیت برای دانلود هستش؟

فایل 700 مگی که دوست مون برای دانلود گذاشته هم فکر کنم کیفیتش پایین تر باشه... :(
شما از G4TV بگیر...
من که در گرفتن 5 تا کنفرانس مشکل نداشتم ...
Resume خوبی هم داره چون چندین بار استپ کردم ...

• Like
Reactions: mahi58
شما از G4TV بگیر...
من که در گرفتن 5 تا کنفرانس مشکل نداشتم ...
Resume خوبی هم داره چون چندین بار استپ کردم ...

ممنون، ولی اونجا هم کارم رو راه ننداخت. یعنی هیچ لینک دانلودی پیدا نمی کنم و IDM هم هیچ پیشنهادی برای دانلود فیلم روی صفحه نمیده.

الان اینجایی که هستم هم چیز پ*ی انم درست کار نمی کنه نمی دونم چرا...

لینک دانلود HD نیست چیزی؟

بچه هایی که سرعت نجومی دارند نمی تونند اون فایل 2 گیگی رو یه جای خوف آپ کنندش؟ :)

ممنون، ولی اونجا هم کارم رو راه ننداخت. یعنی هیچ لینک دانلودی پیدا نمی کنم و IDM هم هیچ پیشنهادی برای دانلود فیلم روی صفحه نمیده.

الان اینجایی که هستم هم چیز پ*ی انم درست کار نمی کنه نمی دونم چرا...

لینک دانلود HD نیست چیزی؟

بچه هایی که سرعت نجومی دارند نمی تونند اون فایل 2 گیگی رو یه جای خوف آپ کنندش؟ :)

این تورنتش اگه خواستی با کیفیت (HDTVRip 720p) و حجم 2.18 GB
seed ش هم فوق العاده س !

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3604150

پ.ن: قبلش باید ثبت نام کنید.

• Like
Reactions: mahi58
این تورنتش اگه خواستی با کیفیت (HDTVRip 720p) و حجم 2.18 GB
seed ش هم فوق العاده س !

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3604150

پ.ن: قبلش باید ثبت نام کنید.

دستت درد نکنه.

به نظر فایل عالی یی میاد، ولی متاسفانه من این جایی که هستم تورنت رو تا شروع می کنم اینترنتم دیس کانکت میشه (فکر کنم امکانش رو بستند)! باید بعدا جای دیگه دانلودش کنم. :)

دارم hd کنفرانس مایکروسافت رو میبینم دوستان یه چیزی خیلی منو متحیر کرد :-o
نمایش Tomb Raider فوق العاده هست واقعا خیلی شبیه به uncharted شده و خیلی گرافیک خدایی داره لامصب
واقعا کمبود همچین سبکی توی x360 پر میشه .
توصیه میشه شدید دموی tomb raider رو ببینید

GeoW 3 از کینکت ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟
چه بازی هایی ساپورت کردنشون از کینکت تو این کنفرانس تایید شده؟؟؟؟؟؟؟
نخیر گیرز ساپورت نمیکنه.
بازیهای ورزشی EA
Mass Effect 3
Ghost Recon:Future Soldier
Forza 4(که از قبل بود)
و یه سری بازی جدید کینکتی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or