نمایشگاه/رویداد E3 2011 | Microsoft Press Conference

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

99944430574138359184.jpg

باز هم داریم به یک E3 دیگه نزدیک میشیم و فقط چند ساعت تا آغاز کنفرانس مایکروسافت باقی مونده.
کنفرانس های E3 معمولآ پُر از خبرهای جالب و شنیدنی و معرفی بازی های بزرگ (چه جدید چه دنباله دار) هستن و امسال هم انتظارات از E3 و کنفرانس های اون به بالاترین حد خودش رسیده.
مایکروسافت در کنفرانس امشب مطمئنآ خبرهای زیادی خواهد داشت. از معرفی بازی های جدید برای X360 تا نمایش بازی های معرفی شده و البته تمرکز روی عناوین مختلف Kinect .

دوستان میتونن با مراجعه به این بخش , اتفاقات رخ داده در کنفرانس رو به صورت لحظه به لحظه دنبال کنند.

در مجموع میشه موارد زیر رو از کنفرانس مایکروسافت انتظار داشت :

Gears of War 3
files_articles__Geow-3%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

سومین نسخه از سری بازی های محبوب Gears of War که مطمئنآ نمایش قابل توجهی خواهد داشت

Forza Motorsport 4
files_articles__Forza-4%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

بعد از موفقیت های عظیم نسخه قبلی , این بار با ویژگی های جدید و استفاده از Kinect به احتمال زیاد در کنفرانس حاضر میشه

Modern Warfare 3
files_articles__Modern-Warfare-3%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

به رسم هر ساله , احتمالآ باز هم شاهد جدیدترین عنوان از سری Call of Duty در این کنفرانس خواهیم بود

Halo
files_articles__Halo-X%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

بیشترین بحث ها سر این قسمت هست. امسال دهمین سالگرد تولد یکی از محبوب ترین بازی های تاریخ هست و احتمال خیلی زیادی وجود داره که شاهد معرفی بازسازی ای بر این بازی بزرگ باشیم.
همچنین احتمال معرفی یک Haloـی کاملآ جدید هم وجود داره که باید منتظر موند و دید با پسوند اسمی ساخته میشه یا عددی.

Alan Wake
files_articles__Alan-Wake%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

در کنار Halo , شاید بشه گفت بیشترین شایعات مربوط به این بازی بوده. بازی ای که انواع صحبت ها در موردش میشه. از یک نسخه Prequel تا یک نسخه مرتبط با Kinect و ...

Codename Kingdoms
files_articles__Kingdoms%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

بازی انصاری Crytek برای 360 هم شاید برای اولین بار در E3 امسال نمایشی از گیم پلی داشته باشه.

Splinter Cell
files_articles__Splinter-Cell-6%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

این نام مطمئنآ به دست فراموشی سپرده نمیشه و احتمال داره در این کنفرانس شاهد معرفی نسخه جدیدی از این سری بزرگ باشیم.

Rocksmith
files_articles__Rocksmith%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

کنفرانس های مایکروسافت معمولآ میزبان یک بازی ریتمیک و گیتاری هستن و امسال هم چه انتخابی بهتر از Rocksmith ؟!

عناوین کژوال و هاردکور برای Kinect
files_articles__Kinect-Star-Wars%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

مایکروسافت مطمئنآ مثل سال گذشته بخش زیادی از کنفرانس رو به این دوربین پر فروش اختصاص میده و این بار بازی های بزرگتری رو برای نمایش آماده کرده. بازی هایی چون Kinect Star Wars , Steel Batalion , Rise of Nightmares , Project Draco , Steel Battalion: Heavy Armor و ... در کنار دنباله هایی چون Kinect Sports 2 , Dance Central 2 و ...
همچنین احتمال معرفی بازی های جدید از سازنده های خوش نامی مثل Lionhead و Rare هم خیلی زیاد هست که در این مورد میشه به عنوان Fable: The Journey اشاره کرد و شایعاتی که پیرامون عرضه این بازی با پشتیبانی از Kinect وجود داره.

----------------------------------------------

دوستان میتونن با مراجعه به این صفحه , با پیش بینی های سایت بازیسنتر در مورد کنفرانس مایکروسافت آشنا بشن و توضیحات کامل تری رو در مورد عناوین ذکر شده مطالعه کنند.

برای دیدن این کنفرانس به صورت زنده و مستقیم , میتونین از سایت های زیر استفاده کنین :

IGN

GameSpot

G4TV

1UP

XBOX

-----------------------------------------------
همون طور که گفته شد ,دوستانی که میخوان گزارش کامل کنفرانس رو به صورت زنده بخونن , میتونن از طریق این صفحه اقدام کنن. لازم به ذکر هست که این تاپیک برای گفتگو و صحبت بین دوستان ساخته شده و گزارش رسمی اعضای تحریریه در اینجا صورت نمیگیره.

آخرین ویرایش:
کنفرانس الان که تریلر هاش رو دیدم عالی (برای من)بود.بخش کینکت استار وارز سطح کنفزانس رو کوبید زمین. ولی بقیش عالی بود 2 تا halo واقعا فوق العادست ،فوق العاده!

به قول فری هم E3وعدی منتطر کنسول بعدی MS باشید:دی (نشون داد که دیگه انحصاریاش تموم شده،یا اینکه تلاشی براش نمیکنه:دی)

چند ماه هم نتونستن صبر کنن باو ... زودی رفتن سراغ هیلو ... چه میکنه این عشق پول !

بچه ها لینک کنفرانس تو سایتا از این 559MBـیه بهتر نیومده ؟!

آخرین ویرایش:
هنوز هیچی نشده 270 تا پست خورده این تاپیک؟
bbc6zlv7mne4gjpwbfx.gif

چقدر هم فروم کند شده امروز...

من از ترس اسپویلر فعلا جرات ندارم پست ها رو بخونم! کنفرانس کاملش بیاد دانلود کنم نگاه کنم بعدش بیام یه کم بزنیم تو سر و کله همدیگه! :mrgreen:

این کینکت واقعا مایعه شرمساریه ..#:-s

اول کنفرانس فوق العاده شروع شد نمایش TR فراتر از فوق العاده بود خیلی خیلی هیجانش بالا بود یعنی تا تریلر رو نبینید به این هیجان پی نمیبرید (آنچرت 3 رو خورد یک آبم روش :d)

نمایش Ghost Recon هم خوب بود یعنی واقعا کینکت رو به کمال رسوند

ولی از همه مهم تر Gears of War3 بود که کنفرانس رو ترکوند خود کلیف هم آمد با یک نفر که عینک آفتابی زده بوذ..!

در کل برای من کنفرانس خوبی نبود چون انتظار Alan Wake 2 رو می کشیدم و به جزء Halo4 باقی بازیها برام معلوم بود..

فقط این صدای لار خیلی س.س بود بخوای با صدای بلند بازی رو انجام بدی همه بهت شک میکنن..:d

دوتا halo این یعنی ایول به مایکرو
تامب رایدر معرکه بود(مخصوصا صداش):d
Ghost Recon رو دیدم یه چند دقیقه هنگ کردم.
Gears of War3 ترکوند
در کل کنفرانس عالی بود ولی حیف Alan Wake 2 و اسپلینتر سل تو کنفرانس نبودند

سلام

کنفرانس های سونی و مایکروسافت هر چند چیزِ خاصی نداشت ولی واسه من عالی بود !

تایید چهارمین سری از گنده ترین FPS نسل Halo 4 بـا Sly 4 دقیقاً همون چیزایی بود که میخواستم !!

خواهشا یکی از دوستان لینک دانلود رو بزاره البته خیلی پر حجم هم نباشه و مهمتر اینکه سالم باشه نه مثل صفحه های قبل.
از لینک زیر استفاده کن
تریلرهای E3 2011
به دوستان هم پیشنهاد میکنم اگه میخوان کنفرانس ها رو با کیفیت خوب ببینن از لینک هایی که گیم اسپات برای دانلود قرار میده استفاده کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or