نمایشگاه/رویداد E3 2011 | Microsoft Press Conference

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

99944430574138359184.jpg

باز هم داریم به یک E3 دیگه نزدیک میشیم و فقط چند ساعت تا آغاز کنفرانس مایکروسافت باقی مونده.
کنفرانس های E3 معمولآ پُر از خبرهای جالب و شنیدنی و معرفی بازی های بزرگ (چه جدید چه دنباله دار) هستن و امسال هم انتظارات از E3 و کنفرانس های اون به بالاترین حد خودش رسیده.
مایکروسافت در کنفرانس امشب مطمئنآ خبرهای زیادی خواهد داشت. از معرفی بازی های جدید برای X360 تا نمایش بازی های معرفی شده و البته تمرکز روی عناوین مختلف Kinect .

دوستان میتونن با مراجعه به این بخش , اتفاقات رخ داده در کنفرانس رو به صورت لحظه به لحظه دنبال کنند.

در مجموع میشه موارد زیر رو از کنفرانس مایکروسافت انتظار داشت :

Gears of War 3
files_articles__Geow-3%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

سومین نسخه از سری بازی های محبوب Gears of War که مطمئنآ نمایش قابل توجهی خواهد داشت

Forza Motorsport 4
files_articles__Forza-4%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

بعد از موفقیت های عظیم نسخه قبلی , این بار با ویژگی های جدید و استفاده از Kinect به احتمال زیاد در کنفرانس حاضر میشه

Modern Warfare 3
files_articles__Modern-Warfare-3%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

به رسم هر ساله , احتمالآ باز هم شاهد جدیدترین عنوان از سری Call of Duty در این کنفرانس خواهیم بود

Halo
files_articles__Halo-X%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

بیشترین بحث ها سر این قسمت هست. امسال دهمین سالگرد تولد یکی از محبوب ترین بازی های تاریخ هست و احتمال خیلی زیادی وجود داره که شاهد معرفی بازسازی ای بر این بازی بزرگ باشیم.
همچنین احتمال معرفی یک Haloـی کاملآ جدید هم وجود داره که باید منتظر موند و دید با پسوند اسمی ساخته میشه یا عددی.

Alan Wake
files_articles__Alan-Wake%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

در کنار Halo , شاید بشه گفت بیشترین شایعات مربوط به این بازی بوده. بازی ای که انواع صحبت ها در موردش میشه. از یک نسخه Prequel تا یک نسخه مرتبط با Kinect و ...

Codename Kingdoms
files_articles__Kingdoms%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

بازی انصاری Crytek برای 360 هم شاید برای اولین بار در E3 امسال نمایشی از گیم پلی داشته باشه.

Splinter Cell
files_articles__Splinter-Cell-6%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

این نام مطمئنآ به دست فراموشی سپرده نمیشه و احتمال داره در این کنفرانس شاهد معرفی نسخه جدیدی از این سری بزرگ باشیم.

Rocksmith
files_articles__Rocksmith%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

کنفرانس های مایکروسافت معمولآ میزبان یک بازی ریتمیک و گیتاری هستن و امسال هم چه انتخابی بهتر از Rocksmith ؟!

عناوین کژوال و هاردکور برای Kinect
files_articles__Kinect-Star-Wars%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

مایکروسافت مطمئنآ مثل سال گذشته بخش زیادی از کنفرانس رو به این دوربین پر فروش اختصاص میده و این بار بازی های بزرگتری رو برای نمایش آماده کرده. بازی هایی چون Kinect Star Wars , Steel Batalion , Rise of Nightmares , Project Draco , Steel Battalion: Heavy Armor و ... در کنار دنباله هایی چون Kinect Sports 2 , Dance Central 2 و ...
همچنین احتمال معرفی بازی های جدید از سازنده های خوش نامی مثل Lionhead و Rare هم خیلی زیاد هست که در این مورد میشه به عنوان Fable: The Journey اشاره کرد و شایعاتی که پیرامون عرضه این بازی با پشتیبانی از Kinect وجود داره.

----------------------------------------------

دوستان میتونن با مراجعه به این صفحه , با پیش بینی های سایت بازیسنتر در مورد کنفرانس مایکروسافت آشنا بشن و توضیحات کامل تری رو در مورد عناوین ذکر شده مطالعه کنند.

برای دیدن این کنفرانس به صورت زنده و مستقیم , میتونین از سایت های زیر استفاده کنین :

IGN

GameSpot

G4TV

1UP

XBOX

-----------------------------------------------
همون طور که گفته شد ,دوستانی که میخوان گزارش کامل کنفرانس رو به صورت زنده بخونن , میتونن از طریق این صفحه اقدام کنن. لازم به ذکر هست که این تاپیک برای گفتگو و صحبت بین دوستان ساخته شده و گزارش رسمی اعضای تحریریه در اینجا صورت نمیگیره.

آخرین ویرایش:
ممنون میشه عکس از کیفیتش بذاری؟:x

من مال سونی رو دانلود کردم. واقعا 720P نیستش و رزولوشنش 960 در 540 است (720P باید 1280 در 720 باشه).

البته کیفیت تصویر کاملا در حد رضایت بخشه و در ضمن حدود 1 ساعت و 43 دقیقه با حجم یک گیگ دیگه بهتر از این هم انتظار نباید داشت. ممکنه مال مایکروسافت که یک ساعت و نیم و 2 گیگ هستش بهتر باشه. :)

این عکس ها رو من از ابتدای کنفرانس سونی گرفتم (البته ممکنه این تاپیک بهترین جا براش نباشه):

اگر بعدا مایکروسافت رو هم دانلود کردم اون رو هم می ذارم. :)

من یک 800 گیگشو دانلود کردم اشتباها زدم از دانلودر پاک کردم :((:))
سوتی بود که تا حالا در عمرم ندیده بودم >:)
تا اونجایی کشتم با کیفیتش 2 گیگه ...

الان که حس و حالم اومده سر جاش و جو کنفرانس و فن بازی خوابیده نظرم رو قشنگ میگم.

در امسال مایکروسافت نشون داد به اندازه اپسیلونی ارزش برای گیمر های حرفه ای قائل نیست بجزء نیم ساعت اول کنفرانس فکر میکنم بقیه اش سرکاری بود. MW3 که یه بازی مولتی بود که گفته میشه تازه شاید نمایشش هم زنده نبوده باشه و از قبل ضبط کرده بودن و توی کنفرانس نمایش دادن. GR FS هم که چیز خاصی نداشت به قول معروف تمام نمایشش با کینکت هرچی هم باحال بود مگه چقدر از بازی قراره اینجوری باشه؟ هیچی تقریبا ...
اوج کنفرانس نمایش توم ریدر بود که اونم یه بازی مولتی پس بیخیال ...
Halo CE رو هم که یه ساله خبر داشتیم قراره Remake بشه پس هیچ چیز مهمی نبود.
Halo 4 هم که شاهکار بودن با اون تریلرشون نمیزاشتن هیچ اتفاقی نمیوفتاد چون چیف از خواب بلند شد و پرید بیرون در یه میلیون تصوری که درباره اول Halo 4 داشتم توشون تمامشون همین اتفاق بود و هیچ سورپرایز نشدم.
در پایان کار کینکت بود و نمایش شاهکار Ryse که روی اعصابم بود واقعا رو اعصابم بود عنوانی که اسمش قبل از این که رسما معرفی بشه امیدوار کننده بود فکر میکردم میزنه در سطح God OF war میشه یا Uncharted و میخواد بزنه تو دهن این بازی ها ولی نه تنها نشد بلکه کلا اگر بتونه تو دهن Angry Bird بزنه خیلی شاهکار کرده.
بعد از اون نمایش Forza 4 بود که اصلا حرفی ندارم بزنم یه نمایش خسته کننده که اگر نشون نمیدادن هم به کسی بر نمیخورد و مهم تر از همه این که به نظرم بازی زیاد نسبت به نسخه قبل تغییر نکرده.
بعدش میرسیم به شاهکار Fable که کلا کاری کرد که سرم رو میخوام الان بزنم به درب و دیوار ...
مولینیو بدبخت الان به نظرم بگیم مولینکس بهتره داره نابود میشه زیر ساخت Fable تقریبا Fable تبدیل شده به FiFa برای مایکروسافت هر سال داره با مراحل بیشتر عرضه میشه و این هنر مولینیو به گند داره کشیده میشه ...
بعدش هم که باز مراسم رقص و جفنگ بازیها به پا شد و کلا چندتا بچه 5 یا 6 ساله که معلوم نیست میخواستن کیو خر کنند اومدن توی کنفرانس و همچین داد و هوار میکردن که هرکی کینکت نزده باشه فکر میکنه چه خبره حالا؟ و زحمت خر کردن ملت رو داشتن میکشیدن که برای مایکروسافت متاسفم.

در پایان به یکی از مزخرف ترین E3 های عمرم رو تجربه کردم و کنفرانس مایکروسافت یکی از خسته کننده ترین و مزخرف ترین و چرت و پرت ترین کنفرانس هایی بود که دیدم. بهترین خبری که توش دیدم کینکت اسپورت فصل 2 بود :|.

الان که حس و حالم اومده سر جاش و جو کنفرانس و فن بازی خوابیده نظرم رو قشنگ میگم.

در امسال مایکروسافت نشون داد به اندازه اپسیلونی ارزش برای گیمر های حرفه ای قائل نیست بجزء نیم ساعت اول کنفرانس فکر میکنم بقیه اش سرکاری بود. MW3 که یه بازی مولتی بود که گفته میشه تازه شاید نمایشش هم زنده نبوده باشه و از قبل ضبط کرده بودن و توی کنفرانس نمایش دادن. GR FS هم که چیز خاصی نداشت به قول معروف تمام نمایشش با کینکت هرچی هم باحال بود مگه چقدر از بازی قراره اینجوری باشه؟ هیچی تقریبا ...
Halo 4 هم که شاهکار بودن با اون تریلرشون نمیزاشتن هیچ اتفاقی نمیوفتاد چون چیف از خواب بلند شد و پرید بیرون در یه میلیون تصوری که درباره اول Halo 4 داشتم توشون تمامشون همین اتفاق بود و هیچ سورپرایز نشدم.
در پایان کار کینکت بود و نمایش شاهکار Ryse که روی اعصابم بود واقعا رو اعصابم بود عنوانی که اسمش قبل از این که رسما معرفی بشه امیدوار کننده بود فکر میکردم میزنه در سطح God OF war میشه یا Uncharted و میخواد بزنه تو دهن این بازی ها ولی نه تنها نشد بلکه کلا اگر بتونه تو دهن Angry Bird بزنه خیلی شاهکار کرده.
بعد از اون نمایش Forza 4 بود که اصلا حرفی ندارم بزنم یه نمایش خسته کننده که اگر نشون نمیدادن هم به کسی بر نمیخورد و مهم تر از همه این که به نظرم بازی زیاد نسبت به نسخه قبل تغییر نکرده.
بعدش میرسیم به شاهکار Fable که کلا کاری کرد که سرم رو میخوام الان بزنم به درب و دیوار ...
مولینیو بدبخت الان به نظرم بگیم مولینکس بهتره داره نابود میشه زیر ساخت Fable تقریبا Fable تبدیل شده به FiFa برای مایکروسافت هر سال داره با مراحل بیشتر عرضه میشه و این هنر مولینیو به گند داره کشیده میشه ...
بعدش هم که باز مراسم رقص و جفنگ بازیها به پا شد و کلا چندتا بچه 5 یا 6 ساله که معلوم نیست میخواستن کیو خر کنند اومدن توی کنفرانس و همچین داد و هوار میکردن که هرکی کینکت نزده باشه فکر میکنه چه خبره حالا؟ و زحمت خر کردن ملت رو داشتن میکشیدن که برای مایکروسافت متاسفم.

در پایان به یکی از مزخرف ترین E3 های عمرم رو تجربه کردم و کنفرانس مایکروسافت یکی از خسته کننده ترین و مزخرف ترین و چرت و پرت ترین کنفرانس هایی بود که دیدم. بهترین خبری که توش دیدم کینکت اسپورت فصل 2 بود :|.
نظر هر کسی محترمه ولی وقتی گفتی TOMB RIDER مولتی پس هیچی نمیفهمم منظورت رو.خوب مگه حتما بازی باید انحصاری باشه تا کنفرانس رو برتری بده؟

مطمئنی این نظراتت الان بی طرفانه و بی تعصب هستش؟ :blink:

کی گفته نمایش MW3 زنده نبود؟ هر کی گفته بهش بگو پس چرا ارتباط دسته با کنسول وسطش قطع شد؟ :blink: :blink:

از نمایش چند دقیقه ای Ryse شما چطوری فهمیدید که قرار نیست عنوان بزرگی بشه؟ :blink:
(نظر شخصی: من بسیار باهاش حال کردم)

در مورد Tomb Raider، منظورتون چیه که: "اون هم یک بازی مولتی، پس بی خیال"؟؟ اگر منظورتون اینه که انحصاری نیست، باید بگم: :blink:

در مورد DC: باز هم متوجه نشدم! شما منظورتون اینه که کینکت و Dance Central مال بچه ها هستند؟ یا این که سازنده هاش بچه اند؟ (البته در هر دو صورت باز هم: :blink:)!
الان دنس سنترال توی آمریکا یکی از بهترین گیم ها برای پارتی ها ست و توی همه جای دیگه دنیا هم N میلیون نفر دارند موقع پارتی گرفتن با دوست هاشون بازی می کنندش! همه هم سن بالا! من خودم گیمر هارد کور هستم، ولی کینکت هم دارم، و به شدت هم از کینکت و دنس سنترال و نمایشش توی E3 خوشم اومد!

و اتفاقا دقیقا از مواردی که برای من اصلا جالب نبود همون Kinect Sports Season 2 بود که به شدت لگ محسوس کینکت در نمایشش توی ذوق می زد.

من از طرف مایکروسافت عذرخواهی می کنم که: "یک بازی سورپریز و غیر قابل پیش بینی که در سطح Uncharted باشه (:blink:)، و مولتی هم نباشه، و خسته کننده هم نباشه، و هر ساله هم تولید نشه برای سلیقه مشکل پسند شما نساختند! :d

در کل نظر هر کسی محترمه، ولی کلا نظراتی که میگن: فلان چیز صد در صد بد بود، یه جورایی خودشون به زبون بی زبونی به خواننده میگن: من رو قبول نکن! : دی

-----------------------------------
پ.ن: ببخشیدها! یه وقت تند نباشه پستم! واقعا نظر همه محترمه، ولی خوب آخه شما هم سعی کن یه 5 درصد نظرت شبیه به نظر من باشه دیگه! :mrgreen:

آخرین ویرایش:
E3 امسال برای من اصلا جالب و جذاب نبود - و میتونم به جرات بگم ضعیفترین کنفرانسی که دیدم واسه مایکروسافت بود -

و تقریبا کنفرانس نینتندو به دلم نشست - درکل هیچ کدومشون واقعا حرفی برای گفتن نداشتن ! و این جای تاسف داره!. . .

مطمئنی این نظراتت الان بی طرفانه و بی تعصب هستش؟ :blink:
اینجا خیلی ها میدونند من از طرفداران پر و پا قرص مایکروسافت هستم!

کی گفته نمایش MW3 زنده نبود؟ هر کی گفته بهش بگو پس چرا ارتباط دسته با کنسول وسطش قطع شد؟ :blink: :blink:
الان لینک خبرش تو پروفایل آریا بود که حالا پروفایلش رو بسته، باز بشه بررسی که کردن دیدن که انگاری نمایش از پیش ضبط شده بوده درضمن خاموش شدن دسته دلیلی بر این نمیشه که واقعی هست:|. اتفاقا همون میتونه یه دلیل قانع کننده باشه ...

از نمایش چند دقیقه ای Ryse شما چطوری فهمیدید که قرار نیست عنوان بزرگی بشه؟ :blink:
(نظر شخصی: من بسیار باهاش حال کردم)
بازی ای که برای کینکت هست عمرا در سطح بازی های بزرگ بتونه فعلا راه پیدا کنه.

در مورد Tomb Raider، منظورتون چیه که: "اون هم یک بازی مولتی، پس بی خیال"؟؟ اگر منظورتون اینه که انحصاری نیست، باید بگم: :blink:
میتونم برم کنفرانس SE رو ببینم وقتی میام کنفرانس مایکروسافت میبینم میخوام چیزهایی رو ببینم که انحصارا برای کنسولش هست نه چیز های مولتی کل وقت کنفرانس که مثلا به درد هارد خور بخوره یه نمایش کوچیک بازی انحصاری فقط Gears Of War 3 داشت که فقط محیطاش عوض شده بود :|.

در مورد DC: باز هم متوجه نشدم! شما منظورتون اینه که کینکت و Dance Central مال بچه ها هستند؟ یا این که سازنده هاش بچه اند؟ (البته در هر دو صورت باز هم: :blink:)!
الان دنس سنترال توی آمریکا یکی از بهترین گیم ها برای پارتی ها ست و توی همه جای دیگه دنیا هم N میلیون نفر دارند موقع پارتی گرفتن با دوست هاشون بازی می کنندش! همه هم سن بالا! من خودم گیمر هارد کور هستم، ولی کینکت هم دارم، و به شدت هم از کینکت و دنس سنترال و نمایشش توی E3 خوشم اومد!
من که نگفتم بده اتفاقا خودم بازیش رو دارم، گفتم یه بخشش که شد رقص بعدش هم که چندتا بچه اومدن شروع کردن بازی های کینکت رو انجام دادن و یه جوری هیجان بازی در آوردن آدم رو خر کنند و فکر کنند نمیفهمیم یا نمیدونیم کینکت چیه حالا ...

و اتفاقا دقیقا از مواردی که برای من اصلا جالب نبود همون Kinect Sports Season 2 بود که به شدت لگ محسوس کینکت در نمایشش توی ذوق می زد.
من با نسخه یکش خیلی حال کردم و با نسخه دوم هم حال کردم :دی.

من از طرف مایکروسافت عذرخواهی می کنم که: "یک بازی سورپریز و غیر قابل پیش بینی که در سطح Uncharted باشه (:blink:)، و مولتی هم نباشه، و خسته کننده هم نباشه، و هر ساله هم تولید نشه برای سلیقه مشکل پسند شما نساختند! :d
بله خب کمپانی به این بزرگی باید امسال حداقل یه بازی جدید حداقل یه بازی جدید معرفی میکرد.
نه دیگه حالا این رو حداقل Alan Wake رو معرفی میکرد، میدونی همین الان با Remedy قرار داد نبسته؟ یعنی ممکنه AW هم مولتی بشه؟
فروش HR با AW زیاد فرقی نداره ولی سونی چسبیده به دیوید کیج اما مایکروسافت لعنتی، با این مسخره بازیاش ....

در کل نظر هر کسی محترمه، ولی کلا نظراتی که میگن: فلان چیز صد در صد بد بود، یه جورایی خودشون به زبون بی زبونی به خواننده میگن: من رو قبول نکن! : دی
خواننده وقتی نتونه بین عقل و دلش یکی رو انتخاب کنه همین میشه که شما میگی ...
واقعیت تلخه لوی اینجا مشکل این مایکروسافت یا سونی ناموس مردم شدن! وقتی کنفرانسش بده من بگم خوبه؟ جدی این کنفرانس چی بود؟ نه واقعا؟

پ.ن: ببخشیدها! یه وقت تند نباشه پستم! واقعا نظر همه محترمه، ولی خوب آخه شما هم سعی کن یه 5 درصد نظرت شبیه به نظر من باشه دیگه! :mrgreen:
آخه تو بگو کجاش خوب بود :دی من بگم ....

اینجا خیلی ها میدونند من از طرفداران پر و پا قرص مایکروسافت هستم!
خوب این قبول، ولی البته علاقه ات به کریتوس و دریک از حد مجاز بیشتره، بنابراین این تنبیه رو برات در نظر می گیریم:
vahidrk1.gif

البته من خودم خیلی مختصر انحصاری های سونی رو بازی کردم، و شاید به خوبی نتونم قضاوت کنم. ولی همون مقدار کم، یا دیدن همین دموها باعث میشه واقعا بمونم که توی دنیایی که بازی هایی با گیم پلی مثل Supreme Commander یا اتمسفری مثل Dead Space یا وسعتی مثل Oblivion یا خلاقیتی مثل Dance Central یا گرافیکی مثل Crysis وجود دارند، واقعا چه ویژگی Uncharted انقدر خارق العاده است که تمام فروم رو برداشته؟

البته شاید من زیاد ندیدم و تجربه ندارم و واقعا عالیه! ولی شاید هم به قول خودت: ناموس مردمه...
128fs318181.gif

الان لینک خبرش تو پروفایل آریا بود که حالا پروفایلش رو بسته، باز بشه بررسی که کردن دیدن که انگاری نمایش از پیش ضبط شده بوده درضمن خاموش شدن دسته دلیلی بر این نمیشه که واقعی هست:|. اتفاقا همون میتونه یه دلیل قانع کننده باشه ...
البته دلیل 100 درصد نیست، ولی مایکرو باید فوق العاده موذی و دروغ گو باشه که بخواد گیم پلی ضبط شده رو با یه همچین سوتی یی پخش کنه...

لینکش رو پیدا کردی بذار ببینیم طرف چی گفته.
به هر حال من بعید می دونم
بازی ای که برای کینکت هست عمرا در سطح بازی های بزرگ بتونه فعلا راه پیدا کنه.
ببینیم و تعریف کنیم!
128fs318181.gif

میتونم برم کنفرانس SE رو ببینم وقتی میام کنفرانس مایکروسافت میبینم میخوام چیزهایی رو ببینم که انحصارا برای کنسولش هست نه چیز های مولتی کل وقت کنفرانس که مثلا به درد هارد خور بخوره یه نمایش کوچیک بازی انحصاری فقط Gears Of War 3 داشت که فقط محیطاش عوض شده بود :|.
خوب من یه خورده ای مخالفم. البته از این لحاظ مایکرو واقعا از سونی ضعیف تر بوده، ولی به نظرم یه کم زیادی داری سخت می گیری.

من که نگفتم بده اتفاقا خودم بازیش رو دارم، گفتم یه بخشش که شد رقص بعدش هم که چندتا بچه اومدن شروع کردن بازی های کینکت رو انجام دادن و یه جوری هیجان بازی در آوردن آدم رو خر کنند و فکر کنند نمیفهمیم یا نمیدونیم کینکت چیه حالا ...
من هم منهای Ryse و Dance Central 2 و GR: FS با بقیه گیم های نمایش داده شده کینکت خیلی حال نکردم (البته فکر کنم بیشترین هیجان بازی در آورده شده مال همون Kinect Sports بود).

من با نسخه یکش خیلی حال کردم و با نسخه دوم هم حال کردم :دی.
لگش بد جوری توی ذوق می زد و باعث شد من ازش چندان لذت نبرم! :(

بله خب کمپانی به این بزرگی باید امسال حداقل یه بازی جدید حداقل یه بازی جدید معرفی میکرد.
نه دیگه حالا این رو حداقل Alan Wake رو معرفی میکرد، میدونی همین الان با Remedy قرار داد نبسته؟ یعنی ممکنه AW هم مولتی بشه؟
فروش HR با AW زیاد فرقی نداره ولی سونی چسبیده به دیوید کیج اما مایکروسافت لعنتی، با این مسخره بازیاش ....
والا زیاد علاقه ای به سبک ادونچر ندارم، ولی قانون کلی میگه مایکرو در انحصاری ضعیف تره. پس این قسمت قبول...

خواننده وقتی نتونه بین عقل و دلش یکی رو انتخاب کنه همین میشه که شما میگی ...
واقعیت تلخه لوی اینجا مشکل این مایکروسافت یا سونی ناموس مردم شدن! وقتی کنفرانسش بده من بگم خوبه؟ جدی این کنفرانس چی بود؟ نه واقعا؟
البته این حرف کاملا درستیه.

آخه تو بگو کجاش خوب بود :دی من بگم ....
کنفرانس مایکرو به غیر از همین BC هر جای دیگه دنیا که رای گیری شده از دو کنفرانس دیگه ضعیف تر بوده (به دلیل نبودن خلاقیت به مقدار لازم)، ولی دیگه انقدری که میگی هم افتضاح نیست آخه! :mrgreen:

-------------------------------------------------
یه مطلب کلی: به نظر من کینکت رو خیلی داری دست کم می گیری! هر چقدر هم اون ور در زمینه انحصاری و 4 تا چیز نقلی دیگه بهتر عمل کرده باشه، به نظر من 360 اگر فقط به خاطر کینکت هم باشه ده برابر انتخاب مناسب تری از پی اس تریه، و اصولا گزینه های دیگه در مقابلش دستگاه های عقب افتاده اند (شاید حتی وی یو)!!

فقط امیدوارم از پتانسیل کینکت درست استفاده بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or