نمایشگاه/رویداد E3 2011 | Microsoft Press Conference

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

99944430574138359184.jpg

باز هم داریم به یک E3 دیگه نزدیک میشیم و فقط چند ساعت تا آغاز کنفرانس مایکروسافت باقی مونده.
کنفرانس های E3 معمولآ پُر از خبرهای جالب و شنیدنی و معرفی بازی های بزرگ (چه جدید چه دنباله دار) هستن و امسال هم انتظارات از E3 و کنفرانس های اون به بالاترین حد خودش رسیده.
مایکروسافت در کنفرانس امشب مطمئنآ خبرهای زیادی خواهد داشت. از معرفی بازی های جدید برای X360 تا نمایش بازی های معرفی شده و البته تمرکز روی عناوین مختلف Kinect .

دوستان میتونن با مراجعه به این بخش , اتفاقات رخ داده در کنفرانس رو به صورت لحظه به لحظه دنبال کنند.

در مجموع میشه موارد زیر رو از کنفرانس مایکروسافت انتظار داشت :

Gears of War 3
files_articles__Geow-3%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

سومین نسخه از سری بازی های محبوب Gears of War که مطمئنآ نمایش قابل توجهی خواهد داشت

Forza Motorsport 4
files_articles__Forza-4%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

بعد از موفقیت های عظیم نسخه قبلی , این بار با ویژگی های جدید و استفاده از Kinect به احتمال زیاد در کنفرانس حاضر میشه

Modern Warfare 3
files_articles__Modern-Warfare-3%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

به رسم هر ساله , احتمالآ باز هم شاهد جدیدترین عنوان از سری Call of Duty در این کنفرانس خواهیم بود

Halo
files_articles__Halo-X%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

بیشترین بحث ها سر این قسمت هست. امسال دهمین سالگرد تولد یکی از محبوب ترین بازی های تاریخ هست و احتمال خیلی زیادی وجود داره که شاهد معرفی بازسازی ای بر این بازی بزرگ باشیم.
همچنین احتمال معرفی یک Haloـی کاملآ جدید هم وجود داره که باید منتظر موند و دید با پسوند اسمی ساخته میشه یا عددی.

Alan Wake
files_articles__Alan-Wake%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

در کنار Halo , شاید بشه گفت بیشترین شایعات مربوط به این بازی بوده. بازی ای که انواع صحبت ها در موردش میشه. از یک نسخه Prequel تا یک نسخه مرتبط با Kinect و ...

Codename Kingdoms
files_articles__Kingdoms%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

بازی انصاری Crytek برای 360 هم شاید برای اولین بار در E3 امسال نمایشی از گیم پلی داشته باشه.

Splinter Cell
files_articles__Splinter-Cell-6%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

این نام مطمئنآ به دست فراموشی سپرده نمیشه و احتمال داره در این کنفرانس شاهد معرفی نسخه جدیدی از این سری بزرگ باشیم.

Rocksmith
files_articles__Rocksmith%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

کنفرانس های مایکروسافت معمولآ میزبان یک بازی ریتمیک و گیتاری هستن و امسال هم چه انتخابی بهتر از Rocksmith ؟!

عناوین کژوال و هاردکور برای Kinect
files_articles__Kinect-Star-Wars%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg

مایکروسافت مطمئنآ مثل سال گذشته بخش زیادی از کنفرانس رو به این دوربین پر فروش اختصاص میده و این بار بازی های بزرگتری رو برای نمایش آماده کرده. بازی هایی چون Kinect Star Wars , Steel Batalion , Rise of Nightmares , Project Draco , Steel Battalion: Heavy Armor و ... در کنار دنباله هایی چون Kinect Sports 2 , Dance Central 2 و ...
همچنین احتمال معرفی بازی های جدید از سازنده های خوش نامی مثل Lionhead و Rare هم خیلی زیاد هست که در این مورد میشه به عنوان Fable: The Journey اشاره کرد و شایعاتی که پیرامون عرضه این بازی با پشتیبانی از Kinect وجود داره.

----------------------------------------------

دوستان میتونن با مراجعه به این صفحه , با پیش بینی های سایت بازیسنتر در مورد کنفرانس مایکروسافت آشنا بشن و توضیحات کامل تری رو در مورد عناوین ذکر شده مطالعه کنند.

برای دیدن این کنفرانس به صورت زنده و مستقیم , میتونین از سایت های زیر استفاده کنین :

IGN

GameSpot

G4TV

1UP

XBOX

-----------------------------------------------
همون طور که گفته شد ,دوستانی که میخوان گزارش کامل کنفرانس رو به صورت زنده بخونن , میتونن از طریق این صفحه اقدام کنن. لازم به ذکر هست که این تاپیک برای گفتگو و صحبت بین دوستان ساخته شده و گزارش رسمی اعضای تحریریه در اینجا صورت نمیگیره.

آخرین ویرایش:
دارم hd کنفرانس مایکروسافت رو میبینم دوستان یه چیزی خیلی منو متحیر کرد :-o
نمایش Tomb Raider فوق العاده هست واقعا خیلی شبیه به uncharted شده و خیلی گرافیک خدایی داره لامصب
واقعا کمبود همچین سبکی توی x360 پر میشه .
توصیه میشه شدید دموی tomb raider رو ببینید

منم شدیدا با TR حال کردم عالی بود.
الان کنفرانس مایکرو رو دانلود کردم و کامل دیدم به نظرم عالی بود کلی بازی معرفی کرد.
Gears 3 خداوکیلی عالی بود مثل همیشه.
GR خیلی جالب بود
Forza به نظر جالب میاد
اما من از همه بیشتر با Ryse حال کردم.

خب بالاخره كنفرانس رو به طور كامل ديدم
خوب بود و عالي نبود
نقطه اوج كنفرانس فكر كنم زماني بود كه tomb raider رو صحنه بود(عجب پرشايي ميزد:d) و همچنين geow
اين قابليت استفاده از كينكت هم واقعا فوق العاده جذاب بود.مخصوصا موقعي كه داشت fable رو بازي ميكرد
cod هم كه رسما لول بود.ميتونم بگم هيچ فرق خاصي نكرده بود.دوباره همون حال و هوا و دوباره درو منفجر ميكني و صحنه اهسته و دوباره........:|
كلا با سري fm با همه ي شايستگيش زياد حال نمكينم ولي چيزي هم جز دو تا ماشين از fm4 نشون نداد كه بخواد نظر منو عوض كنه:d
اين بازي جديد كرايتك هم به نظر چيز جالبي مياد.اصلا مگه ميشه كرايتك بازي بساره بد از اب دربياد؟؟؟!!
پ.ن:به نيني ها زيادي پا داده بودن:d

آخرین ویرایش:
به نظرم کنفرانسش خوب بود ولی عالی نبود همین که یک عنوان انحصاری جدید تاپ معرفی کرد برام کافی بود به همراه 2تا هیلو مخصوصا HALO4 چقدر براش حرص خوردم نمیدونم چی شد اینترنت قطع شده بود نمیدونستم معرفی شده واقعا برام جالب بود در نهایت خوشحالم اصالت مسترچیف حفظ شده بود واقعا حال کردم با گفتن یک کلمه بازگشت طبق معمول کم حرف و سرد و ریلکس و سرعت عمل بالا منتظرم دشمنان جدید رئیس و ریچ را ببینم و توضیحات بیشتری از بازی بشنوم(عجب گرافیک خفنی داشت :d)
کینکت هم امسال تابستون آخر میخرمش واقعا چیز باحالی هست چه حالی میده FABLE و RYSE با کینکت :D

من دیشب لایو دیدم اما کمی لگ داشت ...
امروز HD دانلود کردم دیدم ..
واقعا کنفرانس مایکروساف عالی بود ...
واقعا خسته نباشید ...
من که حال کردم ... کینکت که رسید به مرز انفجار مخصوصا داره رو بازی های Hard Core کار میشه ...
فقط تنها حال گیریش این بود که FORZA 4 رو خوب نمایش ندادن ...
کلا من راضی بودم .

F4 نمایش چون زیاد براش گذاشتن ، برای همین تو کنفرانس کمتر بود زمانش

================
برای من فقط F4 و Halo 4 جالب بودن
نا امید کننده ترین هم به نظرم همین Ryse بود ! اصلا انتظار نداشتم یه بازی On Rail باشه !

================
نا امید کننده ترین هم به نظرم همین Ryse بود ! اصلا انتظار نداشتم یه بازی On Rail باشه !
من قبل کنفرانس فقط دو تا نمایش ازش تو گوگل تونستم پیدا کنم:)

واقعا قشنگ بود کنفرانس مایکرو.
szxo6cckvzj6gy8e2in1.gif

برای من شخصا اینها از همه جالب تر بود:

1. نمایش کوتاه Dance Central 2 واقعا برام فوق العاده بود (به نظر من دنس سنترال با اختلاف زیاد بهترین گیم کینکت تا به حال بوده). چه آهنگ و رقص قشنگی هم انتخاب کرده بودند.
23t06dg.gif

فقط حیف! به نظرم امیلیا یه کم توی یکش خوشگل تر بود. امیدوارم روش یه کم بیشتر کار کنند. :)

2. نمایش Ryse به نظر من بسیار تمیز و خیره کننده بود. دوستانی که به اندازه کافی بهش امیدوار نیستند هم حواس شون به نام مقدس CryteK باشه.
5.gif

3. نمایش Tomb Raider واقعا عالی بود. واقعا متحول کردند TR رو و بسیار کارشون جالب توجه بوده.

پ.ن: دلم برای بر و بچه های بی کینکت می سوزه...
23t06dg.gif

================
شما از کجا فهمیدی که On Rail isj این ryse؟تو تریلر که فقط یه صحنه از مبارزه رو نشون داد.
بچه ها امروز یه تریلر از پیم پلی ريالهسث [ب أهلافئشقثس رو نشون دادن.گرhفیکش خیلی خوب نیست اما گیم پلیش خیلی باحال بود.On Raile هم نیس و خودت می تونی حرکت کنی.فقط به نظرم یکمی لگ داره و اذیت می کنه ولی خب هنوز خیلی تا انتشارش مونده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or