E3 2011 | معرفی بازی های بزرگ E3

E3 امسال از نظر شما چگونه خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    452

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

76859726804992388015.png

کمتر از يک ماه تا آغاز بزرگترين نمايشگاه دنياي بازي يعني E3 باقي مونده. E3 امسال پتانسيل تبديل شدن به يکي از جالب ترين E3 هاي سال هاي اخير رو داره.
از يک طرف مايکروسافت احتمالآ بازي هاي جديد و بهتري براي Kinect معرفي ميکنه و البته بازي هاي معرفي شده قبلي که کارگردان هاي بزرگي هم پشت اونها بودن رو نمايش ميده. همچنين احتمال نمايش عناوين جديد انحصاري هم از اين شرکت وجود داره.
از طرف ديگه سوني در کنار نمايش بازي هاي انحصاري مختلف , کنسول دستي NGP رو هم کامل تر از قبل نمايش داده و احتمالآ موارد مهمي مثل قيمت و تاريخ عرضه و البته بازي هاي بيشتر رو براي اون اعلام ميکنه.
در آخر هم نينتندو ميتونه با معرفي کنسول نسل بعد (؟!) خودش بمب نمايشگاه باشه ! کنسولي که به نظر ميرسه قدرتي بيشتر از کنسول هاي رقيب داره و بعد از مدت ها طرفداران نينتندو ميتونن شاهد عرضه بازي هايي از عناوين محبوب خودشون با کيفيت HD و البته گرافيکي بالاتر از رقبا باشن ! کنترلر اين کنسول هم ميتونه در نوع خودش جالب باشه اگه نينتندو راه Wii رو ادامه بده.
سايت IGN به مناسبت اين E3 باشکوه , يه سري مقالات در مورد بازي هاي حاضر در نمايشگاه نوشته (با عنوان Road to E3 2011) و احتمالآ اين مقالات تا زمان شروع E3 ادامه داشته باشه. در اين تاپيک ميتونين بيشتر از قبل با بازي هاي E3 از ديدگاه IGN آشنا بشين.

یُخ بابا؟ شما بفرما ویزای US بگیر برای ما، میریم براتون از خود لس انجلس گزارش تهیه می کنیم.
ماهم مثل بقیه پخش زنده مراسم و رو میبینم و برای کسایی گزارش میدیم که امکان دسترسی به پخش زنده رو ندارن. وگرنه بنده به شخصه مریض نیستم ساعت 4 صبح بشینم تند و تند تو ادیتور سایت تایپ کنم و گزارش بدم، مثل بقیه با خیال راحت تماشا می کردم مراسم رو.
نه عزیزم من که نمیگم برید اونجا، من میگم اسم این کار باارزشی که انجام میدید Live Blog نیست حالا شما میتونی هر اسم دیگه ای روی این بذاری در غیر اینصورت با این کارتون ماهیت "Live Blog" رو زیر سوال میبرید. بعدش هم من یادمه پارسال از روی پخش زنده آپدیت نمیکردید بلکه یادمه داشتید از روی Live Blog یکی از سایت های خارجی ترجمه میکردید که این کار اصلا جالب نبود. حالا هم من نگفتم کار شما باارزش نیست فقط میگم اسمش Live Blog نیست.

نه عزیزم من که نمیگم برید اونجا، من میگم اسم این کار باارزشی که انجام میدید Live Blog نیست حالا شما میتونی هر اسم دیگه ای روی این بذاری در غیر اینصورت با این کارتون ماهیت "Live Blog" رو زیر سوال میبرید. بعدش هم من یادمه پارسال از روی پخش زنده آپدیت نمیکردید بلکه یادمه داشتید از روی Live Blog یکی از سایت های خارجی ترجمه میکردید که این کار اصلا جالب نبود. حالا هم من نگفتم کار شما باارزش نیست فقط میگم اسمش Live Blog نیست.
Live Blog از دو بخش تشکیل شده دیگه ! Live به معنی زنده و مستقیم و Blog هم که همون بلاگ هست و یه چیز نوشتنی !
وقتی یکی توی بازیسنتر به صورت زنده جریانات کنفرانس رو مینویسه , میشه Live Blog . نیاز نیست حتمآ خودش اونجا باشه تا گزارشش به اسم Live Blog دربیاد ! مثل فینال لیگ قهرمانان که مزدک میرزایی از توی یکی از کوچه پس کوچه های تهران گزارش کرد و بهش گفتن گزارش زنده ولی خودش توی استادیوم فوتبال ننشسته بود ! :دی

آخرین ویرایش:
Live Blog از دو بخش تشکیل شده دیگه ! Live به معنی زنده و مستقیم و Blog هم به که همون بلاگ هست دیگه !
وقتی یکی توی بازیسنتر به صورت زنده جریانات کنفرانس رو مینویسه , میشه Live Blog . نیاز نیست حتمآ خودش اونجا باشه تا گزارشش به اسم Live Blog دربیاد ! مثل فینال لیگ قهرمانان که مزدک میرزایی از توی یکی از کوچه پس کوچه های تهران گزارش کرد و بهش گفتن گزارش زنده ولی خودش توی استادیوم فوتبال ننشسته بود ! :دی

خوب منظور حمید اینه که مستقیم،مراسم رو ببینید و گزارش بدید نه اینکه از سایت های خارجی دیگه ترجمه بشه:d

البته خوب سال پیش دوستان تحریریه واقعا زحمت میکشیدند نصف شب

دستشون درد نکنه

خوب منظور حمید اینه که مستقیم،مراسم رو ببینید و گزارش بدید نه اینکه از سایت های خارجی دیگه ترجمه بشه
چه فرقی میکنه ؟ نکنه طرف مستقیم ببینه مراسم جور دیگه ای تعریف میشه و اتفاقات متفاوتی میوفته ؟!

خوب منظور حمید اینه که مستقیم،مراسم رو ببینید و گزارش بدید نه اینکه از سایت های خارجی دیگه ترجمه بشه:d

البته خوب سال پیش دوستان تحریریه واقعا زحمت میکشیدند نصف شب

دستشون درد نکنه
فکر میکنم پارسال هم همین طوری بوده ! حالا شاید یه کنفرانس مثلآ این شکلی نبوده ولی در کل فرق خاصی هم نمیکنه چون هر اتفاقی توی کنفرانس می افته سایتهای مختلف مینویسن و نویسنده بازیسنتر هم که نمیتونه از خودش چیزی اضافه کنه. مثلآ وقتی کوجیما میاد روی سن , نویسنده بازیسنتر و IGN و Gamespot و ... همشون تقریبآ یه چیز یکسان تو مایه های "اُه استاد کوجیما وارد شد" مینویسن و تفاوت زیادی بین Live Blog ها نیست ! :دی یا آمار فروش Wii که نمایش داده میشه , بازم صحبت نویسنده بازیسنتر و سایتهای دیگه فرقی با هم نمیکنه ! :دی

Live Blog از دو بخش تشکیل شده دیگه ! Live به معنی زنده و مستقیم و Blog هم که همون بلاگ هست و یه چیز نوشتنی !

ممنون بابت توضیح و تشریح کلمه به کلمه آریا عزیز :d

اتفاقا منم کاملا موافقم و ایده خیلی خوبیه مخصوصا برای خودم که نمیتونم کنفرانس ها رو ببینم فقط آریا جان صفحه اصلی برای بعضی از دوستان از جمله خودم اکثر اوقات Error میده و باز نمیشه ( حتی با * V P )

• Like
Reactions: Kavigne
دوستان بهتر نیس یه چتروم هم واسه اون موقع راه اندازی بشه؟:دی;)
خیلی خوب میشه ها ، اگه بهlive blog باشه که ما باید هر 20 ثانیه صفحه اصلی رو لود کنیم اینطوری پیرمون که در میاد :دی تازه به نظرم همون مقدار مگ رو باید صرف لود کردن صفحه کنیم :دی
جدا علاوه بر لایو بلاگ وجود چترو هم به نظر من لازمه ;)

یه چیزی رو اشتباه متوجه شدید انگار. ایجاد live blog سایت که توسط اعضای تحریره انجام می شه (و انجامشم کار خیلی وقت گیریه چه خودت نگاه کنی چه از جای دیگه ترجمه کنی) هدف اصلیش اینکه اکثر کاربران ایرانی اینترنت پر سرعت برای دیدن مراسم به صورت زنده ندارن و البته باز اکثر افراد زبانشون انقدر قوی نیست که بتونن متوجه بشن که در حین کنفرانس چه گفتگو هایی رد و بدل می شه. (و هیچ ایرادی هم نیست این!!) برای همین live blog یا off blog یا هرچی می خواین اسمشو بزارین بهترین گزینه برای دنبال کردن کنفرانس هست برای کسایی که توی این 2 زمینه بالا مشکل دارن.
وگرنه کسی که توی این موارد مشکلی نداره مریض نیست که بیاد کنفرانس رو از live blog اینجا دنبال کنه!

خیلی خوب میشه ها ، اگه به live blog باشه که ما باید هر 20 ثانیه صفحه اصلی رو لود کنیم اینطوری پیرمون که در میاد :biggrin1: تازه به نظرم همون مقدار مگ رو باید صرف لود کردن صفحه کنیم :biggrin1:
شما هر 20 ثانیه صفحه رو لود نمی کنین. لایو بلاگ هر 20 ثانیه به صورت اتوماتیک آپدیت می شه و فقط هم بخش live blog به روز می شه نه کل صفحه! یعنی شما دست به چیزی نمی زنید.
اگر بخواین مطالب live blog رو در صفحه بزرگتر و نوشته ها رو سریعتر ببینید باید روی لینک کنفرانس کلیک کنید و اونو دستی خودتون با refresh به روز کنید.

تو GS و IGN عضو هستم.منظورم از عضو عادی اینکه مثلا پول نداده باشیم و اینا...

نه نیازی به پول نیست مجانی هستش دیدن کنفرانس ها من که از سال 2005 دارم میبینم مجانی .:d

به خاطر این که قبلش اینترنت درست درمونی نداشتم که بشه باهاش زنده دید قبلش 128 داشتم.:|

LB ایده خوبی هست ولی یکم ابتدایی به نظر میرسه و زیاد نمیشه روش مانور داد.. گفتم اگر بتوانید یک سری تحول توش ایجاد کنید بهتر میشه..
مثلا خبر گزار ها به دو دسته تقسیم بشن یک گروه فقط تیتر خبر رو بگزارن یک گروه دیگه مشروح خبر رو همراه با توضیح و تشریح قرار بدن.

بعد مثل سالهای گذشته تاپیکی داریم که در حین کنفرانس روش بحث کنیم..؟

من که با این قضیه مشکلی ندارم، ولی دقیقا یادمه پارسال Live Blog از روی یه Live Blog ترجمه میشد.
حالا
اولا اونطور که من یادمه لایوبلاگ اینجا نسبت به سایت های خارجی از نظر سرعت خیلی عقب تر بود و دوما یه مقدار شلخته پلخته گزارش داده میشد، یعنی نویسندگان بخاطر عجله کردن نتونستن اون لحن نوشتاری که مناسب همچین چیزی بود رو بکار ببرند.
الان هم مشکلی نداره اینجوری انجام بدید، مهم اینه که بیننده ها متوجه اتفاقاتی که توی کنفرانس ها می افته بشن اما اگه بخوایم از دید حرفه ای و با توجه به سابقه سایت به این قضیه نگاه کنیم میبینیم که اینطور کار کردن زیاد حرفه ای و مناسب نیست. حالا این چیزایی هم که من میگم برای اینه که کیفیت کارتون امسال بالاتر بره فقط همین!

من که با این قضیه مشکلی ندارم، ولی دقیقا یادمه پارسال Live Blog از روی یه Live Blog ترجمه میشد.

پارسال سر E3 اصلاً همچین چیزی که شما میگی نبود. اون موقع که ما از روی مطالب یک سایت دیگه live blog انجام دادی Gamescom 2010 بود. اونم به این خاطر بود که اصلاً پخش زنده تصویری نداشت این مراسم تنها راهش همین بود.

اولا اونطور که من یادمه لایوبلاگ اینجا نسبت به سایت های خارجی از نظر سرعت خیلی عقب تر بود

شما که ماشالا اینترنت پر سرعت داری، اصلا چه اهمیتی داره برات؟

LB ایده خوبی هست ولی یکم ابتدایی به نظر میرسه و زیاد نمیشه روش مانور داد.. گفتم اگر بتوانید یک سری تحول توش ایجاد کنید بهتر میشه..
مثلا خبر گزار ها به دو دسته تقسیم بشن یک گروه فقط تیتر خبر رو بگزارن یک گروه دیگه مشروح خبر رو همراه با توضیح و تشریح قرار بدن.

یه سایت رو مثال بزن که همچین کاری کرده باشه. یه مثال هم بزن تا دقیق بفهمیم منظورت چیه. مثلاً یه نفر میاد روی استیج یکی از خبرنگارها بگه فلانی اومد روی استج، اون یکی خبرنگار 2-3 خط تحلیل این عمل رو بنویسه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or