![]()
کل بایونتا از DMC ــه.
به خدا نینجا گیدن رو Ninja Theory نمیسازه اصلا نینجا تئوری کلا 2 تا بازی بیشتر نساخته یکی 1-Heavenly sword دومیشم Enslaved حالام DmC همینگرافیک رو که فکر نکنم هیمن بمونه!بابا نینجا داره همین الان نینجا گایدن رو می سازه قبلا هم Ensleved رو دیدیم.گرافیک بازی های نینجا تئوری خیلی بیشتر بوده...
بابا شخصیت بخوره تو سرشون شما گرافیک و انیمیشن ها رو دید.پیشنهاد میکنم که گرافیک dmc4 که مال سال 2006 رو نگاه کنید بعد یک مقایسه کنید.اگه توجه کنید بازی در نوع خودش جالبه ........... و خب ... ادامه سری DMC ........
تنها مشکلی که من میبینم عوض شدن Danteس ..........
اگه دانته همون قبلیه بود بازم اینارو میگفتید ...... ؟
منم خوشم نیومده اما فقط به خاطر اینکه شخصیت رو عوض کردن ........... !
به نظر من بازی های قویی مثل DMC معیارهایی مثل گرافیک زیاد نباید اثری داشته باشه روشون ........... چون شخصا من سری3 رو نسبت به 4 ترجیح میدم ......... با اینکه 4 تحول بزرگی داشت از نظر گرافیکی و انیمیشن نسبت به قبلی ...... چیزایی که مهمه ثبات شخصیت های ماندگاره، گیم پلی .... داستان! ..... اونم برا بازیی مثل DMC آوردن اون یارو به جا دانته یه فاجعس ............بابا شخصیت بخوره تو سرشون شما گرافیک و انیمیشن ها رو دید.پیشنهاد میکنم که گرافیک dmc4 که مال سال 2006 رو نگاه کنید بعد یک مقایسه کنید.
اخه من نمیفهم بین اینهمه سازنده چرا NT بابا.تازه گرافیک تریلر قبلی هم همین بود الان هم همینه موقع عرضه هم همینه.CAPCOM امسال میخواد رکورد خراب کردن بازی های قدیمیشو بزنه.
ای وای شرمنده!من می خواستم HS رو بگم.اما داشتم تاپیک NG رو می خوندم اشتباه شد!بدیش می دونی چیه؟این که من یکی دو ماه پیش یکی رو به خاطر این که این اشتباهو کرد خفه کردم!:dحالا خدا زد پس کلم!یه بار سر COD اینجوری شد....به خدا نینجا گیدن رو Ninja Theory نمیسازه اصلا نینجا تئوری کلا 2 تا بازی بیشتر نساخته یکی 1-Heavenly sword دومیشم Enslaved حالام DmC همین
اونی که نینجا گیدن رو میسازه Team Ninja ـه
مخففشونم بر عکس همه یکی NT اون یکی TN
خیلی ها این دوتا رو با هم اشتباه میگیرن !نگیرین جان مهراد:d
در مورد گرافیک حرفت رو قبول ندارم چون گرافیک یکی از مهمترین فاکتور های بازی تو این سبک هست.حتی witcher 2 هم که rpg هست گرافیک فوق العاده داره.به نظر من بازی های قویی مثل DMC معیارهایی مثل گرافیک زیاد نباید اثری داشته باشه روشون ........... چون شخصا من سری3 رو نسبت به 4 ترجیح میدم ......... با اینکه 4 تحول بزرگی داشت از نظر گرافیکی و انیمیشن نسبت به قبلی ...... چیزایی که مهمه ثبات شخصیت های ماندگاره، گیم پلی .... داستان! ..... اونم برا بازیی مثل DMC آوردن اون یارو به جا دانته یه فاجعس ............