E3 2011 | اولین تریلر از (Devil May Cry (In-Game + تصاویر جدید

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
dmc.jpg

Capcom سرانجام اولین تریلر (Devil May Cry (In-Game Footage ساخته ی Ninja Theory رو بیرون داد.

YouTube

برای تصاویر جدید به اینجا مراجعه کنید.

• Like
Reactions: Dante Never Cry
:))
کل بایونتا از DMC ــه.

میدونم DMC قدیمی تر از Bayonetta است ( ناسلامتی خودم یکی از FANهای این بازیم ) ولی همونطوری که شهاب گفت قابلیت دیدن فرشته ها که فقط مختص بایونتا بود رو برداشتن و الان دادنش به دانته و تنها تفاوتش اینه که به جای فرشته ها شیاطین رو قرار دادن

گرافیک رو که فکر نکنم هیمن بمونه!بابا نینجا داره همین الان نینجا گایدن رو می سازه قبلا هم Ensleved رو دیدیم.گرافیک بازی های نینجا تئوری خیلی بیشتر بوده...

شما چقدر عجولید وقتی با تاکیید اون جمله رو مینویسه یعنی فقط خواستن یه چیزی نشون بدن دوستان تورو خدا دیگه enslaved رو زیر سوال نبرید.خدا رو چه دید ی شاید این یارو شاید با داستان خودش همرو محو خودش کرد

گرافیک رو که فکر نکنم هیمن بمونه!بابا نینجا داره همین الان نینجا گایدن رو می سازه قبلا هم Ensleved رو دیدیم.گرافیک بازی های نینجا تئوری خیلی بیشتر بوده...
به خدا نینجا گیدن رو Ninja Theory نمیسازه اصلا نینجا تئوری کلا 2 تا بازی بیشتر نساخته یکی 1-Heavenly sword دومیشم Enslaved حالام DmC همین
اونی که نینجا گیدن رو میسازه Team Ninja ـه
مخففشونم بر عکس همه یکی NT اون یکی TN
خیلی ها این دوتا رو با هم اشتباه میگیرن !نگیرین جان مهراد:d

اگه توجه کنید بازی در نوع خودش جالبه ........... و خب ... ادامه سری DMC ........
تنها مشکلی که من میبینم عوض شدن Danteس ..........
اگه دانته همون قبلیه بود بازم اینارو میگفتید ...... ؟
منم خوشم نیومده اما فقط به خاطر اینکه شخصیت رو عوض کردن ........... !

من فکر میکنم این کلک capcom باشه . مگه همین god of war3 نبود با اون تریلر ها همه رو نا امید کرده بود ولی بعد از عرضه همه کفشون برید
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با کدوم تریلرها دقیقا ؟؟؟؟؟؟؟ با اومدن هر تریلر اینجا ملت(ما)کف و خون قاطی میکردیم! :d

اگه توجه کنید بازی در نوع خودش جالبه ........... و خب ... ادامه سری DMC ........
تنها مشکلی که من میبینم عوض شدن Danteس ..........
اگه دانته همون قبلیه بود بازم اینارو میگفتید ...... ؟
منم خوشم نیومده اما فقط به خاطر اینکه شخصیت رو عوض کردن ........... !
بابا شخصیت بخوره تو سرشون شما گرافیک و انیمیشن ها رو دید.پیشنهاد میکنم که گرافیک dmc4 که مال سال 2006 رو نگاه کنید بعد یک مقایسه کنید.
اخه من نمیفهم بین اینهمه سازنده چرا NT بابا.تازه گرافیک تریلر قبلی هم همین بود الان هم همینه موقع عرضه هم همینه.CAPCOM امسال میخواد رکورد خراب کردن بازی های قدیمیشو بزنه.

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با کدوم تریلرها دقیقا ؟؟؟؟؟؟؟ با اومدن هر تریلر اینجا ملت(ما)کف و خون قاطی میکردیم! :d
چنتا ترلر اولیش :دی دقیقا همون 2 بود HD شده :دی بعدا خوب شد :دی !

بابا شخصیت بخوره تو سرشون شما گرافیک و انیمیشن ها رو دید.پیشنهاد میکنم که گرافیک dmc4 که مال سال 2006 رو نگاه کنید بعد یک مقایسه کنید.
اخه من نمیفهم بین اینهمه سازنده چرا NT بابا.تازه گرافیک تریلر قبلی هم همین بود الان هم همینه موقع عرضه هم همینه.CAPCOM امسال میخواد رکورد خراب کردن بازی های قدیمیشو بزنه.
به نظر من بازی های قویی مثل DMC معیارهایی مثل گرافیک زیاد نباید اثری داشته باشه روشون ........... چون شخصا من سری3 رو نسبت به 4 ترجیح میدم ......... با اینکه 4 تحول بزرگی داشت از نظر گرافیکی و انیمیشن نسبت به قبلی ...... چیزایی که مهمه ثبات شخصیت های ماندگاره، گیم پلی .... داستان! ..... اونم برا بازیی مثل DMC آوردن اون یارو به جا دانته یه فاجعس ............

به خدا نینجا گیدن رو Ninja Theory نمیسازه اصلا نینجا تئوری کلا 2 تا بازی بیشتر نساخته یکی 1-Heavenly sword دومیشم Enslaved حالام DmC همین
اونی که نینجا گیدن رو میسازه Team Ninja ـه
مخففشونم بر عکس همه یکی NT اون یکی TN
خیلی ها این دوتا رو با هم اشتباه میگیرن !نگیرین جان مهراد:d
ای وای شرمنده!من می خواستم HS رو بگم.اما داشتم تاپیک NG رو می خوندم اشتباه شد!بدیش می دونی چیه؟این که من یکی دو ماه پیش یکی رو به خاطر این که این اشتباهو کرد خفه کردم!:dحالا خدا زد پس کلم!یه بار سر COD اینجوری شد....

• Like
Reactions: MehradCreed
به نظر من بازی های قویی مثل DMC معیارهایی مثل گرافیک زیاد نباید اثری داشته باشه روشون ........... چون شخصا من سری3 رو نسبت به 4 ترجیح میدم ......... با اینکه 4 تحول بزرگی داشت از نظر گرافیکی و انیمیشن نسبت به قبلی ...... چیزایی که مهمه ثبات شخصیت های ماندگاره، گیم پلی .... داستان! ..... اونم برا بازیی مثل DMC آوردن اون یارو به جا دانته یه فاجعس ............
در مورد گرافیک حرفت رو قبول ندارم چون گرافیک یکی از مهمترین فاکتور های بازی تو این سبک هست.حتی witcher 2 هم که rpg هست گرافیک فوق العاده داره.
در مورد devil may cry 3 هم اگه یادت باشه موقع ps2 عرضه شد و گرافیک خیلی خوبی هم تو اون دوران داشت.
شخصیت هم که همه میدونن دیگه.
گیم پلی هم کپی خالص از نسخه های قبل بدون حتی نو اوری.داستان هم دلتون رو خوش نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or