E3 2011 | اولین تریلر از (Devil May Cry (In-Game + تصاویر جدید

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
dmc.jpg

Capcom سرانجام اولین تریلر (Devil May Cry (In-Game Footage ساخته ی Ninja Theory رو بیرون داد.

YouTube

برای تصاویر جدید به اینجا مراجعه کنید.

• Like
Reactions: Dante Never Cry
ولی دوستان دقت کردین که این یارو یه دفعه کاملا شبیه به دانته ی شماره ی سه میشه؟
گیم پلی بازی هم که به نظر من خوب بود
اگر بتونن یه رابطه ی درست و حسابی بین یارو و دانته ایجاد کنن با یه داستان خوب روبرو خواهیم بود!:d

کلا شخصیت و ظاهر دانته قبلی یک چیز دیگس ولی به نظر من اینم بازی خوبی میتونه باشه فقط و فقط اگه داستان غنی داشته باشه !
چیزی که قشنگ نیست انعکاس قدرت ضربه ها با رنگ های زرد و کلا این سیستم ِ ! مث یک بازی در سطح دارک سایدرز نباید کار بشه !

دوستان،توی تاپیک تریلر های E3 فقط کیفیت SD هست،بنابراین فکر کنم هنوز کیفیت HD موجود نیست.پس مطمئنا گرافیک بهتر این خواهد بود!(یعنی امیدوارم!:d)

دوستان،توی تاپیک تریلر های E3 فقط کیفیت SD هست،بنابراین فکر کنم هنوز کیفیت HD موجود نیست.پس مطمئنا گرافیک بهتر این خواهد بود!(یعنی امیدوارم!:d)
رو YT نسخه‌ی HD هم وجود داره.
فقط تو حالت Full Screen.
که البته یه بار فول اسکرین کنید بعد HD کنید و دوباره از FS‌ در بیارید همون HD میمونه! مشکل دارن حقیقتاً.
بزارید نگاه کنمش بیام نظرمو بگم. من که دیدم مثبته، قبلنم گفتم این بشر خیلی خموده.:d

رو YT نسخه‌ی HD هم وجود داره.
فقط تو حالت Full Screen.
که البته یه بار فول اسکرین کنید بعد HD کنید و دوباره از FS‌ در بیارید همون HD میمونه! مشکل دارن حقیقتاً.
بزارید نگاه کنمش بیام نظرمو بگم. من که دیدم مثبته، قبلنم گفتم این بشر خیلی خموده.:d
چه کاریه خب از اون کنار 720P رو انتخاب کن :دی.

====================
اول تریلر که ذکر شده در دست ساخته و معلومه گیم پلی نهایی نیست اینقدر گیر ندین :|.
بعد همچین تریلر بدی هم نبود بجزء شخصیت اصلی داستان که شبیه ژله بود و یعنی کلا انیمیشن هاش بازی گند بودن وگرنه مثلا موسیقی قشنگ بود طراحی محیط جالب میزد گیم پلی رو هم یک کم روش کار کنند جالب میشه.

بعد انگار شخصیت اصلی یه لحظه رفت تو حالت DT که تو نسخه های پیش وجود داشت و موهاش سفید شد.
این داس هم چیه میگید؟ این شخصیته همون شمشیری دستش بود که دانته توی قسمت های قبل دستش بود من داسی ندیدم فقط یه جا شمشیر دشمن رو گرفت زد به خودش همین ...

بعد از خداحافظی با silent hill فکر کنم نوبت devil may cry رسیده.من که منتظر Bayoneta 2 میمونم هر چی باشه گیم ژلیش از این DMC جدید بهتره ولی حیف که دانته هم به فنا رفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or