E3 2011 | اولین تریلر از (Devil May Cry (In-Game + تصاویر جدید

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
dmc.jpg

Capcom سرانجام اولین تریلر (Devil May Cry (In-Game Footage ساخته ی Ninja Theory رو بیرون داد.

YouTube

برای تصاویر جدید به اینجا مراجعه کنید.

• Like
Reactions: Dante Never Cry
دوستان یه چیز رو هم توجه کنید اینکه به زشتی و زیبایی شخصیت نمیگن شخصیت پردازی! میگن طراحی! شخصیت پردازی به بها دادن به اون شخصیت از نظر داستانی و عمیق بودن و ایناس نه به طراحی :دی! خدارو چه دیدید شاید این معتاد شخصیت پردازی خوبی داشت مثلا!

دوستان یه چیز رو هم توجه کنید اینکه به زشتی و زیبایی شخصیت نمیگن شخصیت پردازی! میگن طراحی! شخصیت پردازی به بها دادن به اون شخصیت از نظر داستانی و عمیق بودن و ایناس نه به طراحی :biggrin1:! خدارو چه دیدید شاید این معتاد شخصیت پردازی خوبی داشت مثلا!
دو ساعت قبل جو تحریم دادی حالا داری راه باز میکنی واسه خریدش؟ you are DOOOMED :d

تازه علاوه بر مشکلات گرافیکی یه جورایی از Bayonetta تقلید کرده ، الان فقط دانته میتونست شیاطین رو ببینه دقیقا مثل Bayonetta ، در ضمن گرافیک بازی همینه و اولش مینویسه گیم پلی در دست ساخت ، من که بعد از دیدن این تریلر خیلی حالم گرفته شد یه جورایی فکر میکنم دانته دیگه کارش تمومه

این گرافیکش در حد بازیای3-4 سال پپیش هم نبود. ولی بعید میدونم کپکام با این گرافیک بازیو منتشر کنه...یه جوری غیر ممکنه...بازی قبلی نینجا تئوری هم گرافیکش خوب بود... در کل باید دید این دانته آخرش چی میشه..

تازه علاوه بر مشکلات گرافیکی یه جورایی از Bayonetta تقلید کرده ، الان فقط دانته میتونست شیاطین رو ببینه دقیقا مثل Bayonetta ، در ضمن گرافیک بازی همینه و اولش مینویسه گیم پلی در دست ساخت ، من که بعد از دیدن این تریلر خیلی حالم گرفته شد یه جورایی فکر میکنم دانته دیگه کارش تمومه
:))
کل بایونتا از DMC ــه.

دوستان از کجا میدونین که اوضاع همینجوری میمونه! من دارم سعی میکنم (سعی میکنم!:d)که خودمو آروم نگه دارم و امید داشته باشم که با یک داستان خوب این یارو همون دانته ی خودمون نباشه![-o<
(یعنی دانته ی خودمون برگرده![-o<)

یعنی زره ای اگر احینا فکر کردید دسته اخر با این کیفیت میرسه دستتون باید بگم اشتباه کردید محض
به Koei میدادن بسازه این نمیشد NT امتحانشو تو گرافیک نخصوصا انیمیشن پس داده
قطعا این نیست
NT تو یکی از مصاحبه ها گفته بود با بروز ترین امکانات این بازی رو خواهیم ساخت
بعد بازی های کپکام تو این نسل هرچی نداشتن گرافیک بروزی داشتن

دو ساعت قبل جو تحریم دادی حالا داری راه باز میکنی واسه خریدش؟ you are DOOOMED :d
پس حرفم رو عوض میکنم :دی! با توجه به سابقه Ninja Theory، قائدتا داستان و شخصیت پردازی خفنی هم نباید داشته باشه :دی!
کل بایونتا از DMC ــه.
قابلیت دیدن فرشته ها مختص بیونتا بود که قبلش کلا نبود! اینجا هم برداشته کردتش شیاطین :دی!

اگه گرافیک و انیمیشن هاشو ارتقا بدن در حد خوب(مثل Tomb rider)از نظر گیم پلی هم یک ذره نو اوری به خرج بدن و داستان سطح بالایی عرضه کنن.شاید به جایی برسن.موسیقیش خوب ولی اصلا در حد موسیقی devil never cry نمیرسید.در واقع نسبت به خودش خوب بود ولی نسبت به نسخه های قبلی ضعیف بود(موسیقی)

پیشنهاد به تمامی دوستانی که بهشون برخورده این دمو ! :
صبر کنین کالکشنش بیاد ، برین یدور دیگه بازی کنین :) فک کنم اومدنش دیگه قطعی شده باشه ...
گیم پلی بد نبود ،اما همین ریخت بد این دوست جدیدمون ، دانته رو عرض میکنم ، یکم زیادی توی ذوق و قریحه بنده رژه میرفت ،واسه همین خودمو با گیم پلی سرگرم میکنم:) ! حتما هم بازیش میکنم و تحریم در کار نیست ، اچیومنت خوبی حتما گیرم میاد lol ! ذکر این نکته هم الزامیه که دو بازی قبلی این استودیو ، هر آشغالی بود ، داستان های خوبی داشتن . مخصوصا شمشیر بهشتی ، با اون دابلیو تی اف اندینگش :)
"اسیر" هم خوب بود داستانش ، پرداخت شخصیت مانکی هم خوب بود . من یقین دارم داستان خوبی از تو DmC در میاره ، اما گور باباش :دی ! به چه حقی بچه های اسپاردا رو ول کنی یه چیزی از نو میآفرینی (Reboot for wut؟) ؟
کل بایونتا از DMC ــه.
:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or