آقايون ما اگه بخوايم بازي رو تحريم كنيم چه جوري بايد اين خواسته رو به فعل در بياريم؟
1. نسخه ي اصلي رو نخريم (خب هميشه نمي خريم:d اين كه نشد تحريم)
2. نسخه ي كپي رو نخريم (اين كه از بالايي هم ضايع تره:d)
3. نسخه ي كپي رو بخريم ولي بازي نكنيم#
4. گزينه ي 5 صحيح است
سی دی ارجینال بازی رو میخریم و بعد جلوی چشم همه با بیل و کلنگ به سبک ایرانی خردش میکنیم و فیلمشو میفرستیم YouTube تا درسی برای همگان و شرکت سازندش بشه:d
آقايون ما اگه بخوايم بازي رو تحريم كنيم چه جوري بايد اين خواسته رو به فعل در بياريم؟
1. نسخه ي اصلي رو نخريم (خب هميشه نمي خريم:d اين كه نشد تحريم)
2. نسخه ي كپي رو نخريم (اين كه از بالايي هم ضايع تره:d)
3. نسخه ي كپي رو بخريم ولي بازي نكنيم#
4. گزينه ي 5 صحيح است
الان داشتم توی سایت Neogaf میگشتم دیدم یکی این تریلر رو گذاشته خدایی دلم نیومد نزارمش اینجا
الان اونایی که میگن تریلر جدیده خوبه و بازی جالبی میشه و از این حرفا خداییش این تریلر رو که مربوط به 10 سال پیشه ببینند و بگن ترجیح میدن کدوم رو بازی کنند
الان داشتم توی سایت Neogaf میگشتم دیدم یکی این تریلر رو گذاشته خدایی دلم نیومد نزارمش اینجا
الان اونایی که میگن تریلر جدیده خوبه و بازی جالبی میشه و از این حرفا خداییش این تریلر رو که مربوط به 10 سال پیشه ببینند و بگن ترجیح میدن کدوم رو بازی کنند