نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Sony Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !

خوب ... کنفرانس ماکروسافت در E3 2010 به اتمام رسید و حالا همه نگاه ها در دنیا به کنفرانس سونی دوخته شده است تا بتوانند عطش خود را برای فریاد کشیدن از بابت دیدن یک سورپرایز را سیراب کنند. کنفرانس سونی در E3 سال جاری، امشب راس ساعت 23:30 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد. نگاه کوچکی بر بازی ها و اتفاق های آن خواهیم داشت:

Killzone 3

kz3.jpg

باید دید Guerrilla Games چه خوابی برای طرفداران این بازی در کنفرلنس امشب دیده است!

Gran Turimso 5

g5.jpg

شاید بتوان Gran Turismo 5 را نقطع عطف این کنفرانس قلمداد کرد. عنوانی که سال گذشته در E3 نمایش بسیار کمرنگی داشت و حالا امشب ما می توانیم بالاخره از تاریخ عرضه آن با خبر شویم!

The Last Guardian

s6dicnk0s5ueddqcfzh9.jpg

The Last Guardian نامی بود که سال گذشته در E3 بر روی Project Trico گذاشتند و حالا امشب می توانیم شاهد جزییات بیشتری از این بازی باشیم!

PlayStation Move

9rnl6lxwl4egwy8oi.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس سونی به تشریح PlayStation Move و بازی های آن اختصاص خواهد یافت که می تواند دیدگاه های جدیدی از این وسیله را در اختیار ما قرار دهد.

Socom 4

qejvojk2j22w3icu835t.jpg

کسی دنبال انجام بازی های Hardc0re با کنترلرهای حرکتی می گشت ؟! پاسخ اینجاست! عنوانی جدید از سری بازی های معروف Socom که به دست Zipper Interactive ساخته خواهد شد و با PlayStation Move سازگاری کامل خواهد داشت. بی شک بخشی از نمایش کنفرانس سونی با انجام این بازی با Move تعلق خواهد داشت!

LittleBigPlanet 2

rnotbzk6c3rb3w3dcksp.jpg

اگرچه LittleBigPlanet 2 نمایش و معرفی مفصلی قبل از برگزاری E3 داشت اما باز هم می تواند در کنفرانس خبری امشب سونی جایی داشته باشد.

Motorstorm 3

826oqlxd9gg8sh1o77do.jpg

سومین عنوان از سری Motorstorm نیز که این بار متفاوت تر از دو شماره قبلی به نظر می رسد هم در زمره بازی هایی قرار دارد که قبل از E3 معرفی شدند و می توان منتظر یک نمایش فوق العاده از آن بود.

inFAMOUS 2

2s6jnoxhxrc9jjmqte0o.jpg

Sand-Box ـیی با محیط باز و انرژی هایی که دنباله شماره یکی است که تواسنت موفقیت خوبی را برای استدیو Sucker Punch کسب کند. شاید امروز، روز Sucker Punch باشد !

Agent

9c8x3ikn1v73cpr291wg.jpg

عنوان انحصاری Rockstar که در کنفرانس خبری سال گذشته سونی معرفی شد و ما تنها نام آن را دیدیم. شاید امروز بتوانیم از Agent اطلاعات بیشتری کسب کنیم!

و نمایشی از بازی های بازرگ مولتی پلتفرم و اتفاقات و سرپرایزهایی که ما از آن ها خبر نداریم.

این تاپیک تا پایان کنفرانس مختص هئیت تحریریه خواهد بود و تیم سونی تحریریه این کنفرانس خبری را پوشش کامل خواهند داد و لحظه لحظه ان را گزارش خواهند کرد.

آخرین ویرایش:
به نظر من یک چیزی مشخصه و اون اینه که تقریبا هر سال دستهایی پشت پرده هست که فقط یک کنفرانس به چشم بیاد!
یک سال مایکروسافت با نتال یک سال سونی و امسال هم نوبت میرسه به نینتندو...
طوریکه به وضوح همه کاربرها تصدیق میکنن که کنفرانس نینتندو بهتر بوده...
کنفرانس سونی خوب بود Heavy Rain با Move تجربه متفاوتی خواهد بود مسلما
Gt5 و TM هم عالی بودن
در کل از نظر من این رده بندی قابل قبوله:
1-نینتندو
2-سونی
3-مایکروسافت

نیاین حمله کنین بکشین منو ها:) من فن _ نینتندو نیستم! نظرم بود

باورکنین MS و Sony با هم هماهنگ کار میکنن :biggrin1:
Sony خیلی از عناوینش رو قبل از E3 معرفی کرد که تو E3 سطحِ کنفرانسش خیلی بالاتر از MS نره :biggrin1: شاید هم MS راضیش کرده همچین کاری بکنه :biggrin1: میدونم مسخره به نظر میاد ولی، Trust me ! :biggrin1:
------
دوستان نوشته های بالا رو جدی نگیرید!

ویرایش :

به نظر من یک چیزی مشخصه و اون اینه که تقریبا هر سال دستهایی پشت پرده هست که فقط یک کنفرانس به چشم بیاد!

من این پست رو ندیدم، منظورِ منم تقریبا همین بود!:دی

امتیاز من به کنفرانشها از 10.
نینتندو 8
سونی 6
مایکروسافت 5

میگم این یارو خیکیه گیب چرا نعشه بود؟!:biggrin1::دی

آخرین ویرایش:
بهترین بخش کنفرانس نمایش KZ3 بود و GT5 ، واقعا KZ3 از هر نظر ( گرافیک ، اتمسفر ، تنوع گیم پلی و ... ) پیشرفت خیلی خوبی داشته . ضمنا گفتن تنها بازی هست که تا الان مخصوص 3D ساخته شده ، یعنی Native 3D هست ، برعکس همه بازیهایی که تا حالا بودن و فقط عمق تصویر بهشون داده شده .

غیر از این 2 مورد و تا حدودی هم Infamous 2 جذابیت دیگه ای واسم نداشت . چون نه طرفدار LBP هستم ، نه Portal و نه Twisted Metal .

تکون هم کلا از کنتاکی خیلی ضعیفتره ، البته فرق دارن ولی کنتاکی برای کسی که به این جنگولک بازیا علاقه داره خیلی خیلی بهتره . تکون لگ داشت و تنها برتری ش این بود که شاید توی بازیهای هاردکُر بیشتر بدرد میخوره . البته باید بگیم آخه کدوم گیمر هاردکُری میاد چیز میگیره دستش ؟!! :biggrin1:

تو یه مواردی کنفرانس سونی برتر بود ته یه مواردی کنفرانس مایکرو!سونی 2 سورپرایز داشت که اصلا لو نرفته بود portal 2 مایکرو هم همینطور (Project Kingdom )
سامان جان شما یه فرنچایزی مثل TM رو با Kingdoms مقایسه میکنی ؟ اصلا از نظر Rep و Value قابل مقایسه نیستن !
سونی بازی های انحصاریش رو معرفی کرد که به نظرم تو این زمینه بهتر از مایکرو عمل کرد.البته از نظر کمیت چون انحصاری های مایکرو هم به غیر از بازی های کینکت عالی ظاهر شدن.
البته سونی بازی هاش رو تو روز عمومی نمایشگاه نشون میده ! باید منتظر نمایش عمومی بازیها باشیم !
در عوض سر سیستم های انلاین و امکانات این مایکروسافت بود که با معرفی کردن چندین قابلیت جدید و هماهنگ کردن کینکت باهاشون موفق تر از سونی بود.تازه سونی هم که رفت سراغ پول در آوردن از PSN و...!
از نظر امکانات XBL باهات موافقم ! سونی هیچوقت تا حالا نتونسته از نظر Content های شبکه به پای MS برسه !
کینکت و Move هم هر دو نمایش خواب آور و متوسطی داشتن...واسه هر دو آینده ی تیره ای رو پیش بینی می کنم.
تایید میشه ! فرقشون نوع مخاطبشون بود ! باید منتظر اینده بود ! البته به نظرم Move بازی های لانچ بهتری داره!
کارگردانی و Stage ماکرو بهتر بود و دیدن کنفرانسش سرگرم کننده تر از سونی بود(برای مخاطب عام) در عوض سونی بیشتر میخواست رسمی اداره کنه کنفرانسش رو...
استیج مایکرو مثل سال قبل قشنگ تر بود ! البته Who Cares ؟:biggrin1:
سونی با اقدامی عجیب Agent و The Last Guardian رو معرفی نکرد که منو داره دیوونه میکنه!مایکرو هم همین بلا رو سر Crackdown 2 آورد!
Agent رو که فک کنم هنوز پیش تولیدش باشه ! شاید باید یه تیزر نشون میدادن ! از اون بازیهایی هست که باید 5 سال منتظر عرضش باشیم ! TLG هم مطمئنا تو TGS نمایش میدن ! بلاخره اونجا میتونه محبوبیت بیشتری کسب کنه !
در کل من اعتقاد دارم به هیچ وجه کنفرانس بد امسال وجود نداشت.سونی و مایکرو سافت معمولی بودن و نینتندو عالی!
بیشتر خسته کننده بودن ! بالانس نبودن ! اگه یه برنامه ریزی دقیق برای تک تک دقایق میکردن تا نمایش ها بالانس بشه ! شاید اینقدر نمایش نینتندو عالی تر به نظر نمیومد !

در کل TM با اینکه تازه اولین نمایشش بود ! فوق العاده بود ! این با Hot Rursuit و Rayman Origins منو دیوونه کردن ! مخصوصا Rayman 2D ! :((:love::love::love:
در ضمن GT5 هم مثل همیشه عالی بود ! بقیه کنفرانس هم So Boring !
امیدوارم تو TGS سونی بهتر از این عمل کنه !

مثلآ میتونست 5 دقیقه کمتر حرف بزنه به جاش یه نمایش درست حسابی از Motor Storm ببینیم.
آخ گفتی اصلا فراموش کرده بودم اینقدر منتظر Last Guardian بودم که حتی شامم رو دست نزده بودم و یه بند نشستم پشت مانیتور ولی حیف شد!:(
امیدوارم حداقل یه تریلر جدید بدن بیرون که البته بعیده چون اگه قرار بود چیزی پخش بشه همین جا پخش می شد

motor storm رو دست پا شکسته نشون دادن خوف بود
infamous 2 رو هم یک تریلر کامل نشون دادن واقعا قشنگ بود
dead space 2 رو حقش 3D بزنن خیلی خیلی ناجور بود:biggrin1:

کیلزون که اصل کار بود رو نتونستم ببینم درست 2 بار این FireFox سرش کرش کرد

بقیش رو با Apple Safari دیدم :دی

با مولتی پلیر MOH خیلی حال کردم ولی یاده mw2 افتادم :دی مخصوصا سیستم XP ش :دی

کلا این پچر یه ادم اضافی تو این صنعت هست..:biggrin1: یا فن هارو به جون هم میندازه یا این جوری به برنامه های یه شرکت گند میزنه شاید اگه TM رو لو نمیداد کنفرانس سونی جذابیت به مرتب بیشتری رو داشت هر چند خود سونی هم میتونست با نمایش هایی از TLG و MS 3 کنفرانسش رو جذاب تر کنه..

سامان جان شما یه فرنچایزی مثل TM رو با Kingdoms مقایسه میکنی ؟ اصلا از نظر Rep و Value قابل مقایسه نیستن !
خو نیما جان شما داری یه عنوان مولتی که واسه X360 و PC میاد رو با بازی که آخر نیزرش Microsoft Games Studio حک شد مقایسه می کنی...؟:دی از نظر سورپرایز بودن گفتما وگرنه Crytek تا صد سال دیگه هم در مقابل غولی مثل Valve حرفی واسه گفتن نداره...
در مورد TGS و The Last Guardian فقط میتونم بشینم و دعا کنم ! خدا کنه In Game ازش نشون بدن...
تحلیلات امیر قلعه نوعی از E3
:دی
Just Kidding

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or