نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بعد از این که پارسال ترکوندن،امسال انتظار میرفت که اینطوری باشه...
اما دیگه نباید زیاد از حد انتظار داشت...
XBox 360 جدید + بعضی بازی های Kinect و تریلرهای بازی ها عالی بود...اما خُب نسبتا خسته کننده بود...

من یکی که خوشم اومد

موضوع اینه که کل وقت کنفرانس با نمایش Kinect و بازیهاش که همگی بسیار Casual و خاله بازی بودن هدر رفت ! نمایش GeOW 3 و Reach خیلی خوب بود ولی خب انتظارش میرفت و سورپرایز نبود . اون بازی Crytek سورپرایز بود که فعلا هیچی ازش معلوم نیست ( مثل Agent پارسال Sony ) و Xbox Slim که سورپرایز بود ولی خیلی عجیب بود که هیچ کاهش قیمتی نداشت !! ( البته Wifi و HDD 250 داره ) ولی چون کاهش قیمت نداره توی فروش تاثیر نمیذاره !

این کوجیما هم مشخص شد یه قرارداد بسته با MS که هرسال در نقش خیار بیاد یه چیزی بگه و بره ! :biggrin1:

به غیر از reach و gears و rising و Fable 3 باقیش مضخرفی بیش نبود حالا مثلا این slim چه بدردی میخورد میخوام اون هارد 250 هم نداشته باشه قیمتشم که هیچ فرقی نمیکرد
انشاالله EA میترکونه

یکی از خسته کننده ترین و بُورینگ ترین کنفرانس های چند سال اخیر با مهد کودک فرض کردن کنفرانس و بچه فرض کردن ملت و خر کردنشون به همون شیوه ی نینتندو ! فقط از Kinect و بازیهای بچه گونش نشون دادن ! بجز Halo Reach و Gears 3 و کلا بازیهای Mature ، بقیه ی کنفرانس خواب اور بود !
اون بازی انحصاری Crytek هم باید جالب باشه ! حالا فک کنم برای بخش Crytek UK بود اره ؟ چون بخش اصلی که داره Crysis 2 میسازه !

کنسولشون هم واقعا قشنگه ! من شاید برا خودم رو بفروشم ! این رو بگیرم:d

بابک Kinect به نظرت Lag نداشت ؟ تو همه ی بلاگ های خبری نوشتن لگ داشت !

• Like
Reactions: mehdihoo
با عذر خواهی از Fanboy ها و Fangirl های X360 ! برادران لطفا یکی میشه الآن من رو توجیح کنه که Massive Surprise این کنفرانس کجاش بود ؟ :biggrin1: چون من هنوز تو IGN منتظرم بلکه شاید یه دفعه تصویر برگرده بگن یادمون رفت !!!!
به نظرم امسال کنسل میکرد کنفرانس رو سنگین تر بود ! هیچی به معنای واقعی نداشت که آدم رو سرحال نگه داره ! تو این 5 سال این افتضاح ترین کنفرانسی بوده که دیدم ! درسته که Kinect جالب بود برای خیلی ها ! اما یه سری مثل ما که علاقه ای به این جور وسایل و بازی ها نداریم الآن واقعا باید به چه دلیلی خوشحال باشیم ؟! از مایکروسافت بعید بود !
خیلی امید داشتم این چیز های زیر رو ببینم که متاسفانه نشد

343 industries
Fir Bird
Xcom
PGR 5
یه بازی جدید از Rare

پارسال یادمه شب کنفرانس هی بالا و پایین می پریدیم !! اما مسال بد خورد تو ذوق ! شاید هم نمیشه دیگه هر سال انتظار داشت !

به هر حال Ready for tomorrow :biggrin1:

• Like
Reactions: mehdihoo
به نظر من اصلا به e3 پارسال نمیرسه .خیلی خسته کننده بود فقط زده تو کار بازی های WII . به جز نمایش چنتا بازی که اونم از پیش معلوم بود . ولی رسما یه حاله اساسی به ابه اونایی که تو کنفرانس بودن داد. در کل خیلی بیشتر از ماکرو توقع داشتم .

کنفرانس خوب بود ولی عالی نبود!با اون کنفرانس دیشبشون!خودشون رسما گند زدن به بخش Kinect !
XBOX جدید هم جدا نمی ارزه!اگه قیمت ساختش ارزون شده!برای چی زور میزنن و Wi-fi بهش میچسبونن؟ هارد 250 به چه درد میخوره برای همه؟ مثلا با مموری 2 گیگ و بدون wifi میدادن که خیلی ارزونتر بشه!

جدا اصلا نه بمبی داشت نه چیزی- خوب و سرگرم کننده بود ،راضی هستم- اون بخش کینکت هم جالب بود ESPN هم که عالی -بازی جدید کرایتک هم امید وارم عالی دربیاد.
کینکت هم که عالی بود-خوشمون امد .
بخش چت و ارتباط با ویندوز و دوستان اونوری هم جالب بود-بازی های کینکت خیلی فن بودن ولی ریسینگ ها رو ساپورت میکرد-این خودش عالیه-

قیمت اسلیم هم که h-o-lt-s-h
...
بخش اول نمایش عالی بود -حضور مرتیکه ژاپنی با اون انگلیسی حرف زدنش:دی Black ops-Reach- GeOW3 هم عالی بودن.کنفرانس دیشب کار رو خراب کرد.

در کل از 10 بخوام نمره بدم 7.5-به پارسالیه 9. میدادم

اگه از دید تبلیغات برای کینکت نگاه کنیم هم نمره 10/10 میدم

آخرین ویرایش:
جمع بندی من :
cod رو ندیدم
metal gear خوب بنظر میرسید. تقریبا از هر زاویه میشد اهداف و اجسام رو با شمشیر برید. گرافیک متوسط به بالا و تخریب پذیری عالی داشت.
گیرز هنوز هم برای من ناخوشاینده و اختلاف خاصی با شماره های قبلی من ندیدم.(نظر شخصی) البته غیر از 4 نفره بازی کردن.
halo عالی بود. گرافیک و موسیقی در اوج زیبایی بود. محیط فوق العاده گسترده و حتی کمی غیر طبیعی از لحاظ بزرگی.epic . من انتظار این رو نداشتم. گیم پلی هنوز 200 تا تیر برای یک دشمن باید شلیک کنی.
بازی [ndn کرایتک رو من واقعا موندم این دمو CG بود یا فیلم :biggrin1: هر چی که بود پیشبینی یه شاهکار رو دارم (نظر شخصی )
کینکت در حدود دهم ثانیه تو یکی از نمایشها لگ داشت. در صورتی که تو نمایش رقص تقریبا ریل بود و این شبهه فیلم بودن اون نمایش رو برام ایجاد کرد. یعنی ضبط شده بنظر میرسید.
فورزا با کینکت عالی بود. عالی.
مدل جدید 360 بیریخت بود. انتظار طراحی بهتری داشتم.
مایکرو رسما هیچ مورد خاصی برای ارائه نداشت و بیشترش رو از قبل میدونستیم.
راستی گرافیک فیبل ضعیف بود.
کنفرانس فوق العاده کسل کننده بود.
هیلو و فورزا و بازی جدید کرایتک از نظر من نقاط مثبت کنفرانس بودن.
این کنفرانس در مجموع خیلی ضعیفتر از چیزی بود که فکر میکردم.
پ.ن: تصور دیدن اقایون گیمر های فوق حرفه ای در حال بازی با بچه ببر تصور زیباییی ـه.
پ.ن 2: بیل گیتس و دارو دسته اش دارن مسیر رویاهای گیتس رو ادامه میدن یعنی برای دیدن فیلم یا پخش موسیقی نیازی نیست حتی از ریموت کنترل استفاده کنیم.
پ.ن 3: کاش بجای خوندن متن از پیش اماده شده و نگاه رو به بالای کسانی که روی سن میاومدن کنفرانس فی البداهه اجرا میشد.

موضوع اینه که کل وقت کنفرانس با نمایش Kinect و بازیهاش که همگی بسیار Casual و خاله بازی بودن هدر رفت ! نمایش GeOW 3 و Reach خیلی خوب بود ولی خب انتظارش میرفت و سورپرایز نبود . اون بازی Crytek سورپرایز بود که فعلا هیچی ازش معلوم نیست ( مثل Agent پارسال Sony ) و Xbox Slim که سورپرایز بود ولی خیلی عجیب بود که هیچ کاهش قیمتی نداشت !! ( البته Wifi و HDD 250 داره ) ولی چون کاهش قیمت نداره توی فروش تاثیر نمیذاره !

این کوجیما هم مشخص شد یه قرارداد بسته با MS که هرسال در نقش خیار بیاد یه چیزی بگه و بره ! :biggrin1:
وقتی شما الیت معمولی 299 $ می خری , بعد الان می تونی با 299 $ مدل سلیم 250 گیگ بخری ! خوب اینم یجور کاهش قیمته دیگه !

جمع بندی من :
cod رو ندیدم
metal gear خوب بنظر میرسید. تقریبا از هر زاویه میشد اهداف و اجسام رو با شمشیر برید. گرافیک متوسط به بالا و تخریب پذیری عالی داشت.
گیرز هنوز هم برای من ناخوشاینده و اختلاف خاصی با شماره های قبلی من ندیدم.(نظر شخصی) البته غیر از 4 نفره بازی کردن.
halo عالی بود. گرافیک و موسیقی در اوج زیبایی بود. محیط فوق العاده گسترده و حتی کمی غیر طبیعی از لحاظ بزرگی.epic . من انتظار این رو نداشتم. گیم پلی هنوز 200 تا تیر برای یک دشمن باید شلیک کنی.
بازی [ndn کرایتک رو من واقعا موندم این دمو CG بود یا فیلم :biggrin1: هر چی که بود پیشبینی یه شاهکار رو دارم (نظر شخصی )
کینکت در حدود دهم ثانیه تو یکی از نمایشها لگ داشت. در صورتی که تو نمایش رقص تقریبا ریل بود و این شبهه فیلم بودن اون نمایش رو برام ایجاد کرد. یعنی ضبط شده بنظر میرسید.
فورزا با کینکت عالی بود. عالی.
مدل جدید 360 بیریخت بود. انتظار طراحی بهتری داشتم.
مایکرو رسما هیچ مورد خاصی برای ارائه نداشت و بیشترش رو از قبل میدونستیم.
راستی گرافیک فیبل ضعیف بود.
کنفرانس فوق العاده کسل کننده بود.
هیلو و فورزا و بازی جدید کرایتک از نظر من نقاط مثبت کنفرانس بودن.
این کنفرانس در مجموع خیلی ضعیفتر از چیزی بود که فکر میکردم.
پ.ن: تصور دیدن اقایون گیمر های فوق حرفه ای در حال بازی با بچه ببر تصور زیباییی ـه.
پ.ن 2: بیل گیتس و دارو دسته اش دارن مسیر رویاهای گیتس رو ادامه میدن یعنی برای دیدن فیلم یا پخش موسیقی نیازی نیست حتی از ریموت کنترل استفاده کنیم.
پ.ن 3: کاش بجای خوندن متن از پیش اماده شده و نگاه رو به بالای کسانی که روی سن میاومدن کنفرانس فی البداهه اجرا میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or