نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
Forza 3 با Kinect نمایش داده شد!!

WOW
یه ماشین وسط صفحه هست که شما خودتون شخصا میتونید برید نزدیکش، دورش بچرخید و قشنگ نگاهش کنید!
رانندگی هم میشه کرد. البته با دست خالی:دی

این قسمت جالب بود. خودتون با پای خوتون می تونید دور ماشین قدم بزنید و از تمام زوایا ببینید ماشین رو. بخش های مختلفش رو باز کنید و داخلش رو ببینید.

همون قیمت هست. قابلیت Wi fi داره. 250 گیگ هارد داره. و از همین امروز هم شروع به لانج میشه.

واقعا زیبااااااااااااااااااااست :eek:

360 Slim از آخر این هفته عرضه میشه! هر کی هم که توی کنفرانس هست یدونه مجانی کنسول میگیره!:دی

خوب این خبر آخر که لو رفته بود! کنفرانس هم تموم شد! البته خبر خوبی بود اما در مجموع کنفرانس خیلی کم سر و صدا بود و اصلا سورپرایز نداشت!

هر کی هم که توی کنفرانس هست یدونه مجانی کنسول میگیره!
آره به هرکی تو کنفرانس بوده یه کنسول مجانی میدن!!
اینو که گفت اول یه دقیقه فکر کردن، بعد جیغ و دست بود که میزدن:دی

خب در یک کلام بگم به جز نمایش بازی های اولش بقیش برای من چرت و پرت بود و داشت خوابمون میبرد :دی
همون طور که حدس زده میشد همه بازی های Kinect کژوال بودن و چیز جالبی به نظرم نیومد. عرضه Xbox جدید هم چیز حالبی بود ولی هیچ کاهش قیمتی نداره!!! چه فایده داره؟
هیچ سوپرایز گیمی هم نداشت :دی

واقعا فکرش هم نمی کردم که ماکروسافت یه نمایش تا این حد خسته کننده داشته باشه! واقعا به مهدکودک ماکروسافت خوش آمدید. منم همین سوال ُ داشتم که الان این چرا کاهش قیمت نداشت ؟! راستی بــــــــــُمب چی شد؟! نمایش Reach و GeOW III و Black Ops عالی بودند فقط!

ایتالیا هم که گُل خورد :دی

بچه ها، بابک، ماکان، فردین و خلیل خسته نباشید.

آخرین ویرایش:
خب در یک کلام بگم به جز نمایش بازی های اولش بقیش برای من چرت و پرت بود و داشت خوابمون میبرد :دی
همون طور که حدس زده میشد همه بازی های Kinect کژوال بودن و چیز جالبی به نظرم نیومد. عرضه Xbox جدید هم چیز حالبی بود ولی هیچ کاهش قیمتی نداره!!! چه فایده داره؟
هیچ سوپرایز گیمی هم نداشت :دی
بعله باز اساتید شروع کردن:دی
اونوقت نمایش Rising و اون تیزر بازی Crytek سورپرایز نبود نه؟:دی
هفته ی دیگه عرضه شدن 360 جدید هم که کشک:دی
لگ نداشتن Kinect هم که...:دی

همون نمایش Reach و Gears 3 کافی بود:دی من از همین الان برم دنبال لینک تریلر Reach بگردم! خارق العاده بود! واقعا نمیدونم چی بگم!

• Like
Reactions: MehradCreed

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or