نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
به نظر من که خسته کننده ترین و بی محتواترین کنفرانس چند سال اخیر (کلآ این نسل) مایکروسافت بود. به جز نمایش Halo: Reach و اون قسمت Forza که ماشین رو می بینیم برای من یکی هیچی نداشت.
اون مگاتنش منو کشته !!! این سانتی تن هم نبود ! الآن برای کسی مثل من که یه 360 توی اتاقش هست , این چه مگاتنی محسوب میشه ؟!!
هدیه دادن (؟!؟!؟!!) یه عدد مگاتن به بروبچ کنفرانس هم واقعآ شاهکار بود !!!!!!!!!!

یعنی جدی اینقدر بیخود بود؟:confused:آخه من میخوام دانلود کنم کاملش رو!!یعنی ارزش نداره؟ممنون میشم یکی از دوستان راهنمائی بکنه.

بعله باز اساتید شروع کردن:دی
اونوقت نمایش Rising و اون تیزر بازی Crytek سورپرایز نبود نه؟:دی
هفته ی دیگه عرضه شدن 360 جدید هم که کشک:دی
لگ نداشتن Kinect هم که...:دی

همون نمایش Reach و Gears 3 کافی بود:دی من از همین الان برم دنبال لینک تریلر Reach بگردم! خارق العاده بود! واقعا نمیدونم چی بگم!

چی میگی برای خودت :دی من گفتم به غیر از نمایش بازی های اول چیز خاصی نداشت. Rising هم که همه میدونستن تو E3 میخواد به نمایش در بیاد کجاش سوپرایز ـه؟ :دی

Kinect لگ نداشت؟ :دی عجب!

من نمیدونم چرا دوستان اینطور نظر میدن البته از انتظار هم نمیره

نمایش COD که تو کنفرانس ماکروسافت بود با اون تحول عضیمش که با هلی کوپر میرفتی جلو

نمایش MGS RISING و حضور کوجیما هم تو این کنفرانس بود که.!!!

نمایش فوق العاده GEOW3 که همه رو شگفت زده کرده بود

نمایش H:R که بماند

نمایش های مختلف ناتال هم که بدون لگ و به صورت زدنده پخش میشد چی..!!! اون هم از کارایی ناتال که فکرش هم نمیکردین گفتن بعدشما میگی هیچی نداشت..

بعد من نمیدونم وقتی PS3 SLIM اومد همه گفتن عجب خبر فوق بمبی اتمی ولی حالا که XBOX SLIM اومده شده ترقه سیگارت..!!!

واقعا بعضی ها..................................

آخرین ویرایش:
به نظر من که خسته کننده ترین و بی محتواترین کنفرانس چند سال اخیر (کلآ این نسل) مایکروسافت بود. به جز نمایش Halo: Reach و اون قسمت Forza که ماشین رو می بینیم برای من یکی هیچی نداشت.
اون مگاتنش منو کشته !!! این سانتی تن هم نبود ! الآن برای کسی مثل من که یه 360 توی اتاقش هست , این چه مگاتنی محسوب میشه ؟!!
هدیه دادن (؟!؟!؟!!) یه عدد مگاتن به بروبچ کنفرانس هم واقعآ شاهکار بود !!!!!!!!!!
بابا من آرزو داشتم اونجا بودم یدونه همینجوری میگرفتم :دی !
ولی در کل بد نبودش ! من قسمت Rising رو دوست داشتم ! و همچنین خیلی هم از بازی های کینکت (!!) انتظاری نداشتم ! ببینیم سونی با Move چه میکنه ...

سگ کنفرانس پارسال ماکروسافت به این شرف داشت انقدر دیگه داشت خوابم میگرفت کم مونده بود دستگاه رو خاموش کنم .

مسخره ترین کنفرانس عمرم که دیدم همین بود .

این دیگه چه وضعی بود .ماکروسافت یک کنفرانس جدا واسه کینکت گذاشته بود که دیگه بازی های اونو نشون نده!حالا این چی بود سه چهارم زمان برنامه که شده بود مهده کودک!!

پس چرا حد اقل از بازی هایی که دیگه قرار بود نمایش داده بشه خبری نبود .Crack Down 2 و بازی های جدید هم که خبری نبود
اصلا انتظار این کنفرانس مسخره! رو از ماکروسافت نداشتم:((

آخرین ویرایش:
بی انصافی نکنید.. نمایش بازیها فوق العاده بودن!!
کینکت هم به نظر من بیشتر از اینکه هدف ماکرو انقلاب و این حرفا باشه (!!) فروش بیشتر
کنسولش هست که شک نکنید قطعا تاثیر داره!!
مگه wii چی داره ؟
با وجود کینک خیلی از اونایی که میخان wii بخرن میرن xbox میگیرن و با کینکت حال میکنن!!

نمایش رو دیدم برای من فقط قسمت geow 3 و halo reach جذاب بود.بقیش زیاد جوگیرم نکرد.:دی
کنفرانس معمولی بود و هیج سورپراز و چیز خاصی هم نداشت.
360 جدید هم واقعا زیباست.

خوب از طرفداران PS3 بیش تر از این انتطار نمیره که راجع به این کنفراس بهتر از این نظر بدن !:biggrin1:
منتظر همچین نطراتی بودم !
Xbox به معنای هر چه بیشتر 360 شد ...
نه این که همه شما بچه بودین ار این تکنولوژی ها تو خونتون بود ,الان که بزرگ شدید اینها براتون عادی شده !:eek:
من که از همین الان براش پول کنار گذاشتم , فوحش گذاشتم که بهش دست نزنم تا ریلیز بشه !
قیمتش هم که معلوم نشد :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or