نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
کنفرانس خیلی خوبی بود، مثل پارسال نبود، ولی اصلا بد نبود.
یه سری انتظار داشتند با Kinect بازی اول شخص بازی کنند، که اون دیگه مشکل از خودشونه! این دستگاه کاملا مشخص بود از اول هم برای بازیهای کژوال ساخته شده. کسی غیر از این فکر کنه بازم میگم مشکل از خودشه!
چی میگی برای خودت من گفتم به غیر از نمایش بازی های اول چیز خاصی نداشت. Rising هم که همه میدونستن تو E3 میخواد به نمایش در بیاد کجاش سوپرایز ـه؟

Kinect لگ نداشت؟ عجب!
لانچ 360 اسلیم از همین امروز چی؟ اونم سورپرایز نبود؟:دی اگه انتظار داری که هرسال به اندازه پارسال سورپرایز داشته باشند که دیگه به من ربطی نداره...:دی

لگ داشت، ولی نه اونجوری که شلوغش کرده بودید! واقع کم بود، اصلا احساس نمیشد.

خوب كنفرانس مايكرو سافت هم به سلامتي تموم شد.نمايش متوسطي بود نه بد بود و نه خوب.
فكر كنم سورپرايز بزرگشون همون ايكس باكس هاي رايگان بود.
فقط اينكه حالا كه اسليم اومد ايكس باكس 360 قبلي از رده خارج نميشه؟!

البته اینم بگم اگه قرار بشه Sony هم روی Move سکته کنه اون از این بدتر میشه ! کلا نمیدونم چه کوفتیه این Motion Control ! :biggrin1:
دقیقا! کلا کنفرانس حال و هوای سال قبل رو نداشت! بیشتبه غیر شده بود واسه بازیهای casual به غیر چند تا بازی.
اینام به فکر فروش نینتندو افتادن و دارن را اونو پیش میگیرن.واویلا....

البته اینم بگم اگه قرار بشه Sony هم روی Move سکته کنه اون از این بدتر میشه ! کلا نمیدونم چه کوفتیه این Motion Control ! :biggrin1:
دقیقآ ! امیدوارم سونی زیادی روی Move پافشاری نکنه توی کنفرانسش که اون هم ...
یادش بخیر یکی از بچه ها 2,3 سال پیش تاپیک زده بود که Wii روی آینده این صنعت تآثیر میذاره یا نه , الآن کم کم داریم به یه نتیجه ای میرسیم.

خوب ما بریم ویی رو بفروشیم باسه این 360 گوگلی پول جم کنیم
من هم دستو پا شیکسته دیدم
من از 360 خیلی خوشم اومد با HALO
اما کلا شده بود نینتندو هاااا

اين xbox جديد واقعا زيباست بد بگيد فرخ چرا ميگي زيباست ؟ از نظر من واقعا فوق العادست طراحي و زباييش واقعا حرف نداره حالا كوچيكترم شده !

تصاوير :
http://www.videogameszone.de/E3-201...e-verfuegbar-750840/galerie/1337496/?fullsize

http://www.videogameszone.de/E3-201...e-verfuegbar-750840/galerie/1337498/?fullsize

http://www.videogameszone.de/E3-201...e-verfuegbar-750840/galerie/1337499/?fullsize

http://www.videogameszone.de/E3-201...e-verfuegbar-750840/galerie/1337501/?fullsize

وقتی بعضی ها میگن XBOX 360 همراه با WI-FI سوپرایز نبود دگه هیچی باقی نمیمونه..:laughing:
خدای سورپرایز شدی نه مردونه یه 360 با wifi ! من اصلا سورپرایز نشدم
ولی خوشحال شدم چون 360 تازه 3 چراغ داد میخوستم الیت بگیرم حالا اینو میگیرم :biggrin1:
دلتون بسوزه :cheesygri

کنفرانس امسال اصلا قابل قیاس با پارسالیه نبود

به شخصه فکر میکردم الان با یه کنسول دستی خوف همه رو شوک زده میکنه که نشد:(

pc هم که بوق..............فکر می کردم لا اقل به خاطر win7 هم که شده gears 2 براش معرفی میشه:mad::((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or