نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اين xbox جديد واقعا زيباست بد بگيد فرخ چرا ميگي زيباست ؟ از نظر من واقعا فوق العادست طراحي و زباييش واقعا حرف نداره حالا كوچيكترم شده !

تصاوير :
http://www.videogameszone.de/E3-201...e-verfuegbar-750840/galerie/1337496/?fullsize

http://www.videogameszone.de/E3-201...e-verfuegbar-750840/galerie/1337498/?fullsize

http://www.videogameszone.de/E3-201...e-verfuegbar-750840/galerie/1337499/?fullsize

http://www.videogameszone.de/E3-201...e-verfuegbar-750840/galerie/1337501/?fullsize
با دیدن این عکس ها واقعا نظرم عوض شد چیز جالبی به نظر می یاد باید رفت تو کار خریدش
در مورد wi fi 802.11n توضیح بدین ممنون میشم:smile:

قابليت هاي Kinect به خوبي نمايش داده شده
همون چیزایی بود که قبلا پخش شده بود و اشاره کرده بودند...
این کنفرانس نگم بده اما از بدترینهای مایکروساف بود.
فقط هیلو ریچ خیلی خیلی خیلی جالب بود.

نمایش پارسال مایکرو قابل قیاس نبود با امسال, پرده برداری از نتال و خیلی چیز های دیگه کجا نمایش کژوال گیمز و 360 اسلیم کجا!
البته متذکر بشم که نمایش هیلو واقعاً منو متحیر کرد! گیرز 3 هم خوب بود!

جالبه که وقتی PS3 Slim معرفی شد ملت اینجا کف و خون قاطی کردن اما الان Xbox Slim شد هیچی و خواب اور.

مشکل با Slim ه 360 اینه که قیمت تغییر نکرده ، PS3 بخاطر قیمت مهمتر بود ، همین Slim خیلی تاثیر گذاشت روی فروش PS3 ولی الان با همون قیمت قبلی Slim ه 360 فقط یه مدل جدیده .

مثل این که متوجه نمیشید میگم اون خبر گنده تر از کینکتشون چی بود پس ؟؟؟
مثلآ 360Slim بود دیگه ! یعنی من که 360 دارم باید با خبر عرضه Slim ذوق زده بشم مثلآ !

راستی قیمت نتال (من عمرآ دیگه اون اسم رو استفاده کنم ! سخته خدایی !) مشخص نشد یا من نشنیدم ؟!

بعدشم این اسلیم PS3 برای اون های خوب بود که PS3 نداشتن اما این جماعت که همه 360 دارن و قیمت 360 هم 299 دلار هستش چه سوپرایزی هستش PS3 بود 500$ شد 299$ حالا اگه بین این دو تفاوتی نمیبینین مشکل شماست .

بعدشم واقعا یه دمو از پک جدید AW نشون میدادن یا یه ... چی بود نمایشگاه .

معلوم نیست قیمت اسلیم وقتی بیاد ایران چقدر میشه!خدا میدونه!
بازم میگم ... : :دی
خدایا ریچ رو از ما نگیر...:دی بعد این کنفرانس میشه همین رو گفت...:دی
الان تو کل دنیا تنها موضوعی که سرش بحث نیست همین حارق العاده بودن ریچ ـه...:دی

من فقط یه چی بگم:
نمایش بازیای هاردکور قبل Kinect خوب بود.به متال گیر و CoD:black ops , halo:reach و GeOW3
با اینکه منم از مهد کودک مابانه (:دی) بودن بخش Kinect شاکیم ولی برا نشون دادن قابلیتاش و اینا خیلی خوب بود. (اگه احیانا لایو بوده باشه) اون تحلیلای قبل این کنفرانس برطرف شد (نا امید کننده بودن و لگ و ...) هم چنین میشه آینده خوبی متصور شد.
ولی در کل قابل مقایسه با پارسال نیود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or