نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
آقا جمعش کنید برید که Halo: Reach بهترین FPS این نسل داره میشه:دی جمعش کنید!

واقعا، واقعا خوشحالم که 9 ماه مو به مو اخبار این بازی رو دنبال کردم! اصلا قابل وصف نبود. آخرین و بهترین Haloـیی که تا به حال ساخته شده Ever.

همین برای من بس بود که کنفرانس امسال برام عالی باشه.

یکی از دوستان توضیح نداد منظور از اینکه این دستگاه جدید (کانکت) لگ نداره یعنی چی؟

دوست من منظور از لگ تاخیر هست.مثلا تا جلوی این نکبت:biggrin1:بپری بالا بدون هیچ تاخیری تو بازی هم انجام بشه.که ظاهرا میگن خیلی کم لگ داره.

بعدشم این اسلیم PS3 برای اون های خوب بود که PS3 نداشتن اما این جماعت که همه 360 دارن و قیمت 360 هم 299 دلار هستش چه سوپرایزی هستش PS3 بود 500$ شد 299$ حالا اگه بین این دو تفاوتی نمیبینین مشکل شماست .

بعدشم واقعا یه دمو از پک جدید AW نشون میدادن یا یه ... چی بود نمایشگاه .
علیرضا توی پستت تناقض موج میزنه! تو داری میگی اونایی که پلی3 نداشتن ولی اونایی که 360 داشتن! خوب این یعنی چی؟

واويلا الان halo reach را دانلود كردم يعني به كلمه واقعي خارق العاده بود ! هيلولاست اين بازي ! اولش فكر كردم دارم CG نگاه ميكنم !

الان ميرم نخ GEARS 3 .

عجب کنفرانسی بود , اولش خوب شروع شد بعدش فَشِن تی وی شد , رفت تو فازِ برنامه کودک , فقط خاله شادونه رو کم داشت , :biggrin1: آخرش هم بساطِ سرگرمی هکر ها مهیا شد...فردا Xbox360 مدلِ فَت تو بازار گران و کمیاب شد..پارازیت...

خیلی جالبه پارسال PS3 توی مدلِ اسلیمش رنگش از پیانو بلکی به مات تبدیل شد , حالا مایکروسافت برعکس عمل کرده..:confused:

علیرضا توی پستت تناقض موج میزنه! تو داری میگی اونایی که پلی3 نداشتن ولی اونایی که 360 داشتن! خوب این یعنی چی؟

دارم میگم خیلی ها PS3 میخواستن اما قیمتش زیاد بود اما خیلی ها 360 گرفتن با قیمت 299 دلار زمانی که PS3 بود 500-600$ خوب حالا شما میای یه اسلیم معرفی میکنی با همون قیمت قدیم هیچ تغییری در بازار اجرا نمیکنه جز این که آمار خرابی ها رو شاید کاهش بده همین .

این که خیلی ها دارن دوباره نمیرن بخرن که 299$ اما اون ها که میخواستن بخرن میخرن یعنی هیچ تعصیری در بازار نداره با این قیمت اسلیم همین .

فرقشون در کاهش قیمت بود که اسلیم 360 نداشت .

واويلا الان halo reach را دانلود كردم يعني به كلمه واقعي خارق العاده بود ! هيلولاست اين بازي ! اولش فكر كردم دارم CG نگاه ميكنم !
باو یه لحظه آخر تریلر که سوار سفینه شد مو به تنم سیخ شد!!اصلا تصور یه همچین المان گیم پلی ممکن نبود!گرافیکم که...O_o
یادش به خیر سال قبل از عرضه ی Halo 3 کل E3 داشتن بهش فحش میدادن و میانگینش در نهایت شد 94!این چی بشه!

چند تا سوال از دوستانی که دیدن
1.مایکروسافت برا pc چیز جدیدی معرفی نکرد؟
2.قیمت برا kinect اعلام شد؟
(تو صفحات قبلی چیزی نبود)
یه سوال دیگه
من تو این عکس های slim هاردی مثل مدل های قبلی نمی بینم.این عکس ها مشکل دارن یا هارد به صورت داخلی شده؟
(اون بالایی ها رو هم که هیچ کس جواب نداد.)

بعدشم این اسلیم PS3 برای اون های خوب بود که PS3 نداشتن اما این جماعت که همه 360 دارن و قیمت 360 هم 299 دلار هستش چه سوپرایزی هستش PS3 بود 500$ شد 299$ حالا اگه بین این دو تفاوتی نمیبینین مشکل شماست .

مشکل با Slim ه 360 اینه که قیمت تغییر نکرده ، PS3 بخاطر قیمت مهمتر بود ، همین Slim خیلی تاثیر گذاشت روی فروش PS3 ولی الان با همون قیمت قبلی Slim ه 360 فقط یه مدل جدیده .

قیمت..؟ خوب الان انتظار داشتین از 299 دلار پایین تر بیاد.؟ قیمت PS3 SLIM که 250گیگ حافظه داره قیمتش چقدر هست؟

XBOX قبلا کاهش قیمت داده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or