نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
واقعا دیگه دارم از مایکرو نا امید میشم امسال هم یه کنفرانس بدون کوچکترین توجهی به پلاتفورم Windows!!!

احتمالا پیش خودشون حساب میکنن با تایید FABLE III چه لطف بزرگی به ما کردند!:sick:

دیگه نه AoE در کاره نه Flight Simulator :mad:

حداقل امسال انتظار داشتم مایکروسافت یه حرکتی دو این شاخه هم بکنه !
اون Logo ی مسخره ی Games For Windows هم که فقط یه برچسب احمقانس روی باکس شات ها تا بگن ما هم آره!

واقعا عصبی بودم دیشب از این اقدامات !

برای X36o Elit کدوم مدل رو باید خرید؟!؟!؟ آخری یا یکی مونده به آخری؟؟

به دلیل خستگی دیشب انرژی تایپ کردن رو نداشتم، ولی الان پست صفحه ی قبل رو ویرایش کردم
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1052979&postcount=294
Kinect for Xbox 360 - gamestop

Kinect for Xbox 360 - afterdawn

Kinect for Xbox 360 - eurogamer

06-14-10kinectgsp.jpg

دیشب در کنفرانس مایکروسافت تاریخ عرضه Kinect مشخص شد و قیمتی رسمی برای این دستگاه اعلام نشد ولی فروشگاه GS صفحه ای برای پیش فروش Kinect و باندل های اون قرار داده بود که فعلاً لینک باندل های اون رو حذف کردند.
در این صفحه می توان قیمت خود Kinect را 149دولار و دو باندل حذف شده ارکد و Elite را 299 و 399 دولار مشاهده کرد.

Kinect فعلاً در وضعیت پیش فروش قرار دارد و طبق گفته ی مایکروسافت November 4 همین امسال عرضه خواهد.

در نهایت قیمت (های) پیش فروش سایت GS فقط یک تخمین است و احتمال کاهش قیمت بسته به زمان عرضه نیز وجود دارد

آخرین ویرایش:
مگه گرینبرگ نگفته بود قیمت نتال ( خوب اون موقع بهش مگفتن نتال!:biggrin1: ) 150 دلار نخواهد بود و فلان؟

خوب دوست عزیز اگر دقت داشته باشی همین قسمت هم هست و تو اون عکسی که دوستمون گذاشت مشخصه! قیمتش اگر 149 دلار باشه به پول ما میشه 150 هزار تومن که بوسیله واسطه ها به 200 تومن میرسه. من که میخرم.

يه چيزي خيلي مسخره هست، انم اينه كه حتي Crakdown 2 هم نمايشي نداشت!

نكته جالب هم عدم نمايش Kinect توي FableIII يا Milo بود كه برخي از دوستان اين همه انتظارش رو داشتن! كاملا مشخص هست كه مولينيو هنوز نتونسته اين بازي هارو با كينكت طوري مچ كنه كه مثل دفعه قبل آبروريزي نشه!

وقتي فيبل يا مايلو با كينكت هيچ نمايشي نداشتن مشخصه كه اين وسيله روي بازي هاي حجيم تر (از نظر گرافيكي و اينا) فعلا نميتوهنه مچ بشه چون توي بازي هاي پارتي كوچيك هم كماكان لگ داره!

كلا كنفرانس بيخودي بود. اين X360 Slim هم حداقل اگه از صبحش لو نميرفت ميتونست يكم نقش سورپرايز رو بازي كنه كه انم نشد! يادمه دوستان منتظر بودن توي كنفرانس Versus مولتي بشه!:biggrin1:

فرخ ديگه سورژرايز تو سرش بخوره! اگه ميخواست كاري بكنه بايد توي همين كنفرانسش ميكرد! يه سر به سايت هاي مختلف بزنيد، همه جا دارن به مايكرو و كنفرانسش فحش ميدن!

خوب دوست عزیز اگر دقت داشته باشی همین قسمت هم هست و تو اون عکسی که دوستمون گذاشت مشخصه! قیمتش اگر 149 دلار باشه به پول ما میشه 150 هزار تومن که بوسیله واسطه ها به 200 تومن میرسه. من که میخرم.

خوب رفیق تو هم پست من رو دست نخوندی که!:d میگم گرینبرگ گفته بود قیمت 150 دلار خیلی زیاده و شایعه است و صریحا خودش گفت احمقانست! حالا چرا الان 150 دلاره؟

من کم کم دارم مطمئن میشم اون نمایش مایلو پارسال خالی بندی بود!:)
تو هم که هی بیا یه چیزی بنداز و برو!:biggrin1:
اون مایلو درسته یکم دور از عقل بود ولی توی کنفرانس اون دختر کوچولوهه با اون ببره بازی میکرد یه چیزی توی مایه های همون مایلو بود.البته همون eye pet بودش!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or