نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
من که کنفرانس رو ندیدم، ولی نمیشد انتظار داشت چیزی مثل پارسال رو نشون میدادن. پارسال واقعا کنفرانس حیرت آور بود، منم انتظار چیز جدیدی رو نداشتم.
Xbox 360 جدیده هم قشنگ طراحی شده ولی طراحیش فوق العاده نیست.
پ.ن: عکسی که دوستمون sami_19 از Halo: Reach گذاشت واقعا هنوز دهن ِ منو باز نگه داشته! تا چه حد یه صحنه از یه بازی میتونه زیبا باشه!:o
به شدت منتظر Halo: Reach هستم.

جا داره از بچه های تحریریه که زحمت کاورج ِ کنفرانس رو کشیدن هم تشکر ویژه کنم، واقعا امسال تاپیک بسیار بهتر نسبت به پارسال بود، خیلی منظم تر و روی حساب تر.:rose:

پ.ن: الان دیوید کیج ضایع شد درسته؟:دی
مگه فیلم سینمایی بود که همینجوری بزنی جلو؟ در ضمن مال سونی رو کجا دیدی؟
:) =))

آه ، چند تا پورت به 360 اضافه کردن ، یکیش برا من غیر قابل تشخیصه ! اون دو تاییه ! برا صداس فک کنم برای LCD ها desktop
پ.ن
نه فک کنم برا کینکته !
پ.ن 2 :دی
نه برای Power هستش . :دی

آخرین ویرایش:
مشخصات فنی 360 اسلیم
Gloss black finish with chrome accents.
* Touch sensitive buttons for on/off and eject.
* 'Whisper' quiet: 360's usual twin fan has been replaced with one large fan for improved acoustics.
* 45 nanometer and integrated CPU and GPU
* Wi-Fi: Built-in 802.11n Wi-Fi
* Hard Drive: 250GB internal drive
* USB slots - Five USB slots; three in the back and two at the front
* Smaller and more efficient power supply. Not interchangeable with 360 Elite.
* Optical audio our port integrated on back of console for AV system connection.​

خب منم کنفرانس رو دیدم در مورد کینکت نظری ندارم ولی در کل اونطوری که مورد لطف فنهای ps3 قرار گرفت نبود.
از گرافیک fable3 هم کاملا ناامید شدم....
اما چیزهای فوقوالعاده ای که منو به خودش جذب کرد اول، تریلر crytek بود! من هنوز نمیتونم خودمو توجیح کنم اون تریلر فیلم بود یا CG!! واقعا شاهکار بود:eek:
در مورد halo reach هم باید بگم با اینکه اصلا سراغ fps کنسولی نمیرم، اما واقعا تحسینش میکنم.
gears of war مثل همیشه ترکوند.فکر نمیکنم هیچ بازی ای تو این سبک بتونه باهاش رقابت کنه.
rising هم چیز جالبی بود ولی از خون ریزی و فیزیک بازی خوشم نیومد یه جورایی طبیعی نبود.
از همه اعضای تحریریه هم که خبرها رو به صورت کاملا بیطرفانه و با سرعت ارائه کردن خیلی ممنونم.

با اینکه من نتونستم که کنفرانس رو ببینم ولی به لطف اعضای تحریریه تونستم در جریان کنفرانس باشم.
به نظر من مایکرو امسال حرفی برای گفتن نداشت.
درسته یه سورپرایز هایی داشتن ولی من انتظار بیشتری داشتم
در آخر هم میخوام یه تشکر ویژه از اعضای تحریره ی بکنم که رو افرادی که توانایی دیدن زنده ی کنفرانس ها رو ندارن در جریان لحظه به لحظه ی کنفراس ها قرار میدن
پ.ن:من اصلا فن بوی و از اینجور چیز ها نیستم و این نظر من کاملا بی طرفانه بود.

اگه قراره نمره بدیم 8.5/10
عالی نبود اما خیلی خوب بود اما اگه اول بازی های Kinect رو نشون میداد یا وسطش چند تا بازی دیگه , شاید بعضی ها اینجوری نظر نمیدادن !
دلیل برای خیلی خوب بودن ! :
rising با اینکه چیز زیادی ازش نشون ندادن عالی بود , چرا اخرش فقط اسم xboxرو نوشته بود ؟!
gears و halo فوق العاده بودن
fable 3 خوب بود اما بیشتر میخواستم قابلیت های Kinectش رو ببینم . . . اما باز خوب بود
بازی code name king doms معلوم نبود چی بود اما تو تریلرش حرفهای جالبی زده میشد !
call of duty هیجان انگیز ناک بود :cheesygri
Kinect خیلی خوب بود لگش 1 ثانیه شایدم کمتر بود تو بازی یوگاش من لگ ندیدم گرافیک بازی هاشم خیلی خوب بود مخصوصا اون حیونه , تنها مشکل این بود که همه ی بازی های Kinect رو پشت سر هم نشون دادن همین
forza هم دیوانم کرد اون چی بود :eek: :love:
و در اخر بسیار ناراحت شدم که چرا اونجا نبودم چون Microsoft برام دعوت نامه فرستاده بود تا برم Conferenceرو مجانی ببینم ! اگه معافی رو گرفته بودم یکی از اون xboxهای خوشکل رو داشتم :cheesygri
( فریدون و فردین در جریان هستن نگین دارم خالی میبندم )

منم دیدم کنفرانسو! دیشب وقت نشد بیام بگم. بدترین کنفرانس ماکروسافت تو این نسل بود بدون شک!
در مورد بازیها من سه جا خیلی ذوق زده شدم. یکی نمایش هلیکوپتر و اینکه ما هلیکوپتر رو کنترل میکنیم تو BO . دومی بازی انحصاری کرایتک(حالا هی بگید ماکروسافت استودیو 1st party کم داره. ببینید از بهترین شرکتهای دنیا براتون بازی انحصاری در میاره. bioware , remedy , ubisoft , epic و حالا هم crytek) و سومیش هم نمایش reach و اونجایی که تبدیل شد به space combat ! من که شدیدا منتظرم این ریچ بترکونه! چه از نظر فروش و چه از نظر امتیاز و ... . نمایش رایزینگ هم مثل همه ی mgs های دیگه عالی بود.
من به قسمت های کینکت اصلا علاقه ای نداشتم و ندارم ولی انصافا نمایش خوبی داشت برای کژاول ها. یعنی به نظرم ماکروسافت به اون هدفی که داشت رسید. 360 اسلیم هم اگر اونجا بودم و یکی میگرفتم هیجان انگیز بود ولی الان نه. ولی اینکه هفته ی بعد عرضه میشه جالب بود.
ولی در کل ناامید کننده بود. بد عادت شده بودیم سالی یه بازی از سونی رو نشون بده که من فکر میکردم امسال هم versus خواهد بود. کاهش قیمت نداشتن اسلیم و اینکه حتی کینکت هم باهاش باندل نمیشه (با قیمت کمتر) و مهمتر از همه بازیهای هارکور برای کینکت خیلی کم بود و چیز درست و حسابی هم نشون ندادن.

دیگه اینا هر چی که میخواستن واسه این دم و دستگاهشون نشون بدن نشون دادن فکر کنم کنفرانس دوم مایکروسافت یه خبرایی توش باشه... شاید واسه همینه که شده اکسکلوسیو mtv

دیگه اینا هر چی که میخواستن واسه این دم و دستگاهشون نشون بدن نشون دادن فکر کنم کنفرانس دوم مایکروسافت یه خبرایی توش باشه... شاید واسه همینه که شده اکسکلوسیو mtv

من نخوابیدم شما از خواب بلند شو کنفرانس ماکروسافت 2 تاش تمام شد رفت :laughing:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه بازی موزیکی که با دست اجا میشود رو برای KA داشت .

مال UBI مثل این که بهتر هم هستش از EA نه UBI از ماکروسافت هم بد تر هستش .

AC ش عالی بود .

یه بازی اسکیت سواری به حالت ریل تایم MAP چنجینگ داره میسازه بد نیست بدرد طرفدار های این سبک میخوره که طرفدار اسکیت سواری هستن.

یه دیوانه هم یه تفنگ لیزری ساخته وقتی به هم تیرندازی میکنین امتیاز میده بعد تو بازی اصلی امتیاز شما رو نشون میده مثل پینت بال اما لیزریش یا اون آب پاش های با فشار که برای بچه ها هستش انم اورده تو کنفرانس UBI.

ای .... این نینتندو واقعا بدم میاد دیگه ازش دنیای بازی رو به گند کشیده دیگه با اون لانچانگش همه چی از گور این نینتندو هستش فردا میان میگن میخواین برین WC تخیلی .

طرف یه وصیله ساخته که میزان تنفس ادم رو می سنجه بعدش شما باید طی راه حرکت کنی یعنی نفس ت رو آروم دم و باز دم کنی که ریلکس کنی ای تو روح نینتندو .... .

الان داره همون کنفرانس ماکورسافت رو که زنه امده بود ورزش میکرد رو دقیقا همون رو تکرار میکنه .

ای به گور بابای UBI برای این ورزشیه هم هنوز هیچی مشخص نیست DLC در نظر گرفته .

GHost RECON ش عالی هستش .

کاش هیچ وقت ubi دیگه درایور نسازه چون واقعا مسخره بود کلی حال کردیم درایور دارن میسازن این بود.... .

نیما خوب شد گفتی Rayman 2D یادم رفت .

الان هم فقط بدرد فرخ و طرفدار های 3آتیشه مایکل خوبه مثل این که UBI بازیش رو میسازه . DANCE MJ فکر کنم انحصاری سونی باشه چون قرار داد داره برای تمام عنوان های MJ اما هیچی نگفتن فقط گفتن پایان سال همین .

بعضی شرکت ها تا این جا E3 رو با ... کنسرت رقص و ... اشتباه گرفتن نمایشگاه بازی بود خیر سرش قرار بود بهترین سال باشه تا الان بد ترین سال بوده .

آخرین ویرایش:
برو بچ يوبي سافت تاپيك نداشت من ديدم اين بحث هارو بذارين كنار گل كنفرانس ها به نظرم يوبي سافت هست پر از دموها و بازي هاي جديد و عالي بود واقعا حال كردم خيلي بالاتر از سطح انتظارم بود

اتفاقا من حالم از کنفرانس یوبی بهم خورد! :d
فقط AC :B و GR و RAYMAN باحال بود!
بقیش که هیچی! (اولین بازی که نشون دادن دستگاه دست چپ طرف رو نمی تونست بشناسه!!!! :d )
اون نفس سنج هم روی اعصاب و روان یورتمه میرفت! چی بود آخه این؟ :d
درایور هم داشتم امیدوار میشدم که دیدم ماشین عوض کردنش افتضحه ...
کلا حال نکردم اصلا باهاش! :d

این AC نبود خودم رو حلق آویز میکردم گه چرا دیدمش :d

کسایی که ندیدند AC رو توضیحات نمایش رو توی تاپیک بازی تو بخش PS3 میتونند بخونند :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or