نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
کنفرانس همینطوری زدم جلو فقط gers یکم جالب بود این سونی انگار تا اینجا موفق تره
مگه فیلم سینمایی بود که همینجوری بزنی جلو؟ در ضمن مال سونی رو کجا دیدی؟

دوستان هرکسی نسخه کامل کنفرانس رو به صورت HD یا کیفیت دیگه لینکی ازش پیدا کرد بذاره اینجا دانلود کنیم...

من یکی رسما ناقص دیدم کنفرانس رو...

آقا فرمت اچ دی مچ دی بیخیال. من یکی جون از اینترنت پرسرعت دیال آپ استفاده میکنم اصلا هیچ چیزشو ندیدم.
فقط هر کی داره یه لینکی چیزی بزاره بریم کافی نت بدانلودیم.

اومدن اون وسط نانای میکنن:دی

اگه بچه تو فامیل داری نشونش نده وگرنه فردا از جلو در خونتون باید با لگد بیرونش کنی همون جوری که برادر زاده من دهن من رو با WII سرویس کرده WII میخدا اینم برای شما پیش میاد من که سفارش دادم پسر خالم کانادا گرفت گفتم بازش کن تستش کن که خراب نباشه سریع رفت پس داد حتی نزاشت ببینمش که حتی اگه بدم امد برادر زادم .

سلام!
به نظر من کنفرانس نسبتا خوب بود، تنها مشکلی که داشت این بود که متعادل نبود :دی اولش خیلی خوب شروع شد و نمایش Reach واقعا شاهکار بود ولی بعدش خیلی به Kinect پرداخته شد و یه مقدار خسته کننده شده بود. ولی من شدید با Forza حال کردم، از بین بازیهای Kinect هم River Rush به نظرم فوق العاده بود.

فکر کنم کنفرانس سال پیش انتظارتمون برد بالا اما در حالت کلی بدترین کنفرانس تاریخ MS بود. 30 دقیقه اول عالی 1 ساعت اخر به معنای واقعی اشغال. نکته مثبتش Reach بود که من سکته ناقص زدم. سورپرایزشم هم می تونست خوب باشه منتها خیلی بد اجرا شد چون فکر نکنم کسی روی کره زمین حتی فکر همچین همکاری هم می کرد( Crytek با MS ). در کل وحشتناک مزخرف بود.

مشخص بود که ماکروسافت سعی داره مثل نینتندو مخاطبهای سن پایین رو جذب کنه واسه همین به نظر هارکور گیمرها بچه بازی بودولی حالا ببینید این امریکاییهای بی مغز که sims میشه پر فروش ترین بازیشون همچین این دستگاه رو میخرن ولی در اخراین همه سونی و ماکروسافت جون میکنن مخاطب جمع کنن اخرش نینتندو با یه دستگاه نون تست کن که مارک نینتندو روشه میاد و بالا ترین فروش رو میکنه.
راستی عکسی از مقایسه اندازه بین مدل slim و معمولیهاش نیست بعدش این کنسول دیگه افقی نمیشه؟

همچین گفتن یه سورپرایز داریم بزرگ تر از نتال گفتیم الان کنسول پرتابلی چیری نمایش میدند.360 اسلیم رو که دیگه همه از همون اول میدونستند قراره بیاد دیروز هم که عکسش اومد.باز نتال پارسال حداقل تا کنفرانس لو نرفت.
دیگه حتما از این به بعد جای ms و سونی با نینتندو عوض میشه.نینتندو بازی هارد کور میسازه اونا میزنند تو کار کژوال :biggrin1:
پ.ن:این کنتاکی انیمالز میشه گربمون رو مثل black & white اویل کنیم؟ :biggrin1:
2nd پ.ن:این عکس های سایت کوجیما مربوط به همین بریدن همه چیز توسط رایدن بود؟ :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or