نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
پنکه های PS3 ، کنفرانس سونی هنوز مونده ، میدونستید؟ اصلا دلیل اصلی اینکه Msoft اول کن میزاره برا همینه که اگر ضایع بود ، خیلی به چشم نیاد ! .
کلا میگم ، کنفرانس سونی هر چقدخفن هم باشه ، Out number میشید ! و با کامنت هایی از جمله : این بود کنفرانس ، اگه Msoft ضایع بود این چی بود ! و ....

آقا جان من سر خوب یا بد بودن کنفرانس ها دعوا نکنید . هر کسی یه توقعی داشته از کنفرانس و به خودش مربوطه که خوشش بیاد یا نه!
اینا رو ول کنید ! شات رو نیگا...:دی :

Reach_E310_Campaign09.jpg

این همون قابلیت جدید و واقعا فک انداز بازیه!!سفینه سواری!

پنکه های PS3 ، کنفرانس سونی هنوز مونده ، میدونستید؟ اصلا دلیل اصلی اینکه Msoft اول کن میزاره برا همینه که اگر ضایع بود ، خیلی به چشم نیاد ! .
کلا میگم ، کنفرانس سونی هر چقدخفن هم باشه ، Out number میشید ! و با کامنت هایی از جمله : این بود کنفرانس ، اگه Msoft ضایع بود این چی بود ! و ....

عزیز من اینکه این کنفرانس بی خودی بود حرف یکی دو نفر نیست
الان شما برو توی سایت های معتبر ببین مردم چی مگن ;)

آقا جان من سر خوب یا بد بودن کنفرانس ها دعوا نکنید . هر کسی یه توقعی داشته از کنفرانس و به خودش مربوطه که خوشش بیاد یا نه!
اینا رو ول کنید ! شات رو نیگا...:دی :

Reach_E310_Campaign09.jpg

این همون قابلیت جدید و واقعا فک انداز بازیه!!سفینه سواری!
من که شدیدا خوره ی هیلو ام اصلا فکر نمیکردم همچین چیزی توی ریچ باشه! :biggrin1:
خیلی چیزه جالبی شده! چطوری اینهمه نوع گیم پلی رو توی یک بازی چپوندن خدا میدونه! :biggrin1:
نگاه کنید بازی دیگه چیه که صدرا میگه خوبه بد نیست:دی

واقعا SD در حد باقالی بود- الان دانلود شد- جدا گرافیک ترکونده،رنگ و وارنگ- انفجارها دیدنیه- کف کردم-
سُجده کنید:biggrin1:منتظر خوب چیزی بودم - GeOW هم محشر بود -حد اقل من فکر نمیکردم اینقدر هیجانی باشه-:love:

آقا راسته میگن مایکروسافت دوتا کنفرانس داره؟

ساعت خواب بخیر اخبارشو تو قسمت خبرا نوشتن
با ناتال ماکروسافت نه می تونیم یه بازی اکشن بازی کنیم ونه بازی انحصاری داره که بشه با انگشت جمعش کرد باز سال پیش بهتر بود .

من همیشه با ورژن اسلیم کنسول ها مشکل داشتم ... PS و XBOX هم تو این زمینه برام فرقی نمی کنه و این 360 اسلیم هم از این قاعده مستثنی نیست ... من همیشه یه مثال ساده دارم در مورد ورژن اسلیم کنسول ها ... " فرق فت و اسلیم مثل فرق دوو سیلو و دوو ماتیز ِ " واضحه دیگه نه ؟؟؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or