نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
تو کنفرانس یوبی سافت یه مسئله ی عجیب بوده (من ندیدم). هیچ نمایشی از I AM ALIVE نداشتن ولی الان این تریلر از این بازی اومده که تاریخ عرضه رو بهار 2011 اعلام میکنه. شاید این بازی یه نمایش تو کنفرانس سونی داشته باشه!

کلا این مولینو انسان خالی بندیه:دی ولی شاید بسازنش!چون چنجا نمایش دادن!و تقریبا چیزی شبیه این Kinectimal هست دیگه:-"
نه دیگه اون کینکت حیوون :دی مثل eye pet یود تقریباً چیز جدیدی نداشت :دی

کلاً اگه کنفرانس سونی ـَم اینجوری بشه:

Asian,%20Anime,%20Vomit.gif

به قول امین انتظار نداشتید که مایکروسافت وسیله ای رو که این همه براش خرج کرد رو نیاد و تبلیغ نکنه ! به نظرم کار درستی برای بازار کژوال کرد ولی برای حرفه ای ها به جز geow 3 و halo reach چیز به درد بخوری نداشت

فقط يك چيزي، چرا مايكروسافت قيمت كينكت رو اعلام نكرد؟

الان فقط ميشه دو احتمال داد:

يا قيمتش خيلي بالا هست (همه جا 120 چوب پيش بيني كردن) و نخواسته توي كنفرانس با دادن اين خبر رسما اين وسيله رو بسوزونه، يا مايكروسافت منتظر هست ببينه منتقدين و گيمرها چجوري با اين وسيله برخورد ميكنن. اگه بگن خوبه و خيلي خفنه مثلا مايكرو با خيال راحت بالاي 100 قيمت بده و اگه گفتن خوب نبود و اينا ضرر بده و قيمت رو بياره پايين.

در كل من فكر ميكنم قيمت كينكت در نهايت ارزون نباشه و بره بالاي 100 دلار! تازه انم بعد از حذف چيپ ها پردازشيش!

40 دقیقه اولش فقط عالی بود.
یک ساعت آخر کنفرانس به مهد کودک تبدیل شده بود. حداقل مایکروسافت میتونست قبلش بگه آقا هاردکورها بیرون، فقط کژوال ها باشن:دی

من دیشب یه مقدار سر تریلر Reach و اینا جوگیر شده بودم:دی
در کل کنفرانس در بهترین حالت متوسط بود. برای هاردکورها به جز نیم ساعت اول چیز خاصی نداشت. البته مایکروسافت هم وقتی میبینه نینتندو بازیهای کژوال میسازه 40 میلیون میفروشه، خُب معلومه اینم دلش میخواد دیگه:دی

40 دقیقه اولش فقط عالی بود.
یک ساعت آخر کنفرانس به مهد کودک تبدیل شده بود. حداقل مایکروسافت میتونست قبلش بگه آقا هاردکورها بیرون، فقط کژوال ها باشن:دی

من دیشب یه مقدار سر تریلر Reach و اینا جوگیر شده بودم:دی
در کل کنفرانس در بهترین حالت متوسط بود. برای هاردکورها به جز نیم ساعت اول چیز خاصی نداشت. البته مایکروسافت هم وقتی میبینه نینتندو بازیهای کژوال میسازه 40 میلیون میفروشه، خُب معلومه اینم دلش میخواد دیگه:دی
پس جا داره به خودم تبریک بگم که اصلا جو زده نشدم!یه لیست برای خودم پیش بینی کرده بودم،دقیقا یک به یکش درست دراومد:دی حال کردم!از فری میتونی بپرسی- اخبار رو قبل از E3 براش SMS کردم:دی :biggrin1:

فقط منتظر PGR5 و کنسول دستی بودم! که هیچی کلا ،ضایع شدم:دی کنفرانس خوب بود ولی اصلا عالی نبود چون نه انونس بالایی داشت و نه سورپرایز-این دو مورد هست که کنفرانس رو برنده میکنه که موجود نبود.

میگم شانسو میبینی :biggrin1:
تا 360 خریدم مدل جدیدترش اومد
نکردن بزارن یه 2 3 سال دیگه :biggrin1:
مایکرو پولمو از حلقت میکشم بیرون :biggrin1:(البته نرفته تو حلق تو ها:biggrin1:)
................................................................
نگفتن این مدل اسلیم از لحاظ پردازش و اینا قوی تره یا نه ؟
یعنی ممکنه از ps3 چیز خفن تری بشه ؟
بلوری هم میخونه ؟ (خداکنه نخونه ) :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or