نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Microsoft Press Conference 2010

Dreadlord

کاربر سایت
از کاربران گرامی خواهش میکنیم هیچ گونه پستی در این تاپیک ندید تا پایان کنفرانس. موارد کنفرانس لحظه به لحظه توسط تیم تحریریه در این تاپیک نوشته خواهد شد پس لطفا دیگر کاربران پستی ندن تا مثل پارسال از یک نوع خبر 10 تا پست رو شاهد نباشیم و تاپیک به هم نریزه. بعد از اتمام کنفرانس می تونید بحث رو شروع کنید.

قرار بود لایو بلاگ طراحی بشه که با توجه به مشکلاتی که با فونت فارسی داشت ادمین ها موفق به این کار نشدن و مجبوریم اینطوری ادامه بدیم. پس خواهش مند هستم این پست رو سرسری نگیرید و با ما همکاری کنید.

با تشکر از همگی. :rose:

خُب امسال نیز مثل سال های گذشته اولین کنفرانس E3 را مایکروسافت برگزار می کند.

نمایش بازی های زیر تایید شده است و البته به احتمال زیاد چند بازی مولتی پلتفرم هم در این کنفرانس نمایش داده خواهند شد که فعلا کسی خبر ندارد چه بازیهایی هستند!

halo-reach-team-artwork.jpg

Halo: Reach
Developer: Bungie
Publisher: Microsoft Game Studios

gears_3.jpg

Gears of War 3
Developer: Epic Games

fable-3-natal-confirmed.jpg

Fable III
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Micorosft Game Studios

crackdown-2.jpg

Crackdown 2
Developer: Ruffian Games

شایعاتی نیز مبنی بر حضور احتمالی Valve یا نمایش MGS: Rising در کنفرانس وجود دارد که در هر صورت باید منتظر ماند و دید که صحت دارند یا خیر.

کنفرانس مایکروسافت دوشنبه شب، راس ساعت 21:30 شروع می شود و آن را می توانید به صورت زنده از اینجا مشاهده کنید.

در این تاپیک اخبار کنفرانس به صورت لحظه به لحظه قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
به نظر من ماکرو فقط میخواست بازاره wii رو بگیره . زده تو کار بچه بازی که البته اگه بتونه مقداری از فروش بازیهایه wii رو داشته باشه بازم خیلیه . در کل فکر میکنم امشب سونی هم تا حدی مثل ماکرو عمل میکنه . ولی خدایی این metal gear بد نبود من خوشم اومد بازییه جالبی میشه .

اتفاقا من حالم از کنفرانس یوبی بهم خورد! :d
فقط AC :B و GR و RAYMAN باحال بود!
بقیش که هیچی! (اولین بازی که نشون دادن دستگاه دست چپ طرف رو نمی تونست بشناسه!!!! :d )
اون نفس سنج هم روی اعصاب و روان یورتمه میرفت! چی بود آخه این؟ :d
درایور هم داشتم امیدوار میشدم که دیدم ماشین عوض کردنش افتضحه ...
کلا حال نکردم اصلا باهاش! :d

این AC نبود خودم رو حلق آویز میکردم گه چرا دیدمش :d

کسایی که ندیدند AC رو توضیحات نمایش رو توی تاپیک بازی تو بخش PS3 میتونند بخونند :d

بابا خيلي بي سليقه اي:
1-assassin creed
2-rayman 2d
3-dust
4-ravin rabbits
5-driver
6-motion sports
7-يه تفنگ بود برا وي كه درست نديدم
8-بازي با حال مايكل جكسون كه ايده ي فوق العاده اي هست
9-shun white
10-ghost reacon
كه اين اخري نمايش فوق العاده اي داشت بسيار لذت برديم
ديگه از يه شركت بازيسازي چه انتظاري ميشه داشت اكثر بازي ها هم كه يا معرفي نشده بودن يا نمايش in game نداشتن

بابا خيلي بي سليقه اي:
1-assassin creed
2-rayman 2d
3-dust
4-ravin rabbits
5-driver
6-motion sports
7-يه تفنگ بود برا وي كه درست نديدم
8-بازي با حال مايكل جكسون كه ايده ي فوق العاده اي هست
9-shun white
10-ghost reacon
كه اين اخري نمايش فوق العاده اي داشت بسيار لذت برديم
ديگه از يه شركت بازيسازي چه انتظاري ميشه داشت اكثر بازي ها هم كه يا معرفي نشده بودن يا نمايش in game نداشتن

عزیز من بازی جالبش فقط این های که نشون میدم بود مسخره هاش هم همین ها که با قرمز هستش .

8تی که گفتی فقط امدن رقصیدن بعد شما از کجا فهمیدی عالی هستش چون آهنگ مایکل رو پخش کردن و رقصیدن.:confused:

در کل چرتی بیش نبود همه این ها جز AC , DRIVER و GR ش با RAYMAN ش فقط عالی بود بقیه چرت .من کنفرانس ماکروسافت رو در برابر این عالی میدونم فوقش برای ان دختر بچه یکم خندیدیم با رقص ش ها یکم حال کردیم بازی های اولش هم عالی بود کنفرانس ماکروسافت.

آخرین ویرایش:
به نظر من ماکرو فقط میخواست بازاره wii رو بگیره . زده تو کار بچه بازی که البته اگه بتونه مقداری از فروش بازیهایه wii رو داشته باشه بازم خیلیه . در کل فکر میکنم امشب سونی هم تا حدی مثل ماکرو عمل میکنه . ولی خدایی این metal gear بد نبود من خوشم اومد بازییه جالبی میشه .
بهتره زود قضاوت نکنیم. باید صبر کرد تا این Controller ها جا بیوفتند. هنوز حتی Release هم نشدند! طبعا ابتدا بازی هایی برای Move و Kinect عرضه می شند که جوابشون رو در Wii پس دادند و فروش و محبوبیت داشتند. اما برای دیدن بازی های متفاوت تر باید صبر کرد.

این هارد کنسول جدید هم فوق العاده جالب شده ! درست شده مثل یه h.d.d اکسترنال!
خیلی از جاش خوشم اومد!
کلا به نظر من طراحی جالبی داره!

یه سوال تو همه ی نمایندگی ها عرضه میشه تو این هفته یا فقط تو E3 میشه خریدش؟

من هم دیدم این e3 رو نظراتم رو میگم
امسال تنوع گیم در کنفرانس ماکروسافت خیلی کم بود
نمایش fable 3 اصلا جالب نبود و این گیم 100% از لحاظ گرافیکی بد هست و نمیشه روش حسابی باز کرد ولی از لحاظ گیم پلی میشه امیدی داشت
نمایش COD BLACK OPS عالی بود
نماشی GEAR3 هم عالی بود و پر از حیجان
نمایش halo هم که فوقولاده بود
امسال فقط ماله kinect بود و بس حالا باید مردم برن تست کنن تا بشه فهمید چند درصد راست هست به نظرم یه جورایی الکی بود ولی این کاری که یه سیاه پوست رو باسه تست اوردن عالی بود ( یادتونه میگفتن با پوسته تیره این بازی مشکل داره ؟ )
اگه بنا به امتیاز باشه من به کنفرانس ماکروسافت نمره 70% رو میدم !

خسته کننده و کاملا کودکانه !

حساب جداگانه ای روی مایکروسافت باز کرده بودم با توجه به دو کنفرانس سالهای 2009 , 2008 .

کل کنفرانس انقدر روی Natal ( حالا همون Kinect ! ) تمرکز کردن شده بود مثل کنفرانسهای کودکانه Nintendo !

البته از یک نظر هم حالم گرفته شد اونم معرفی X360 SLIM بود ! چرا ؟

چون همین دو هفته پیش دوباره یه 360 خریدم ... کاشکی زودتر معرفی میشد:biggrin1:

کودکانه رو قبول دارم ولی باید بگم که مایکروسافت کار درستی کرد٬ ایکس باکس و کینکت داره یه چیزی فراتر از دستگاه بازی میشه٬ بازیهاش هم واقعا سرگرم کنندست٬ همه دوستان که اینجا هستن گیمر هستن ولی باید در نظر داشت که بیشتر مردم گیمر نیستن٬ و انتظارشون سرگرمی هست نه یه بازی سخت٬ و به نظر من کینکت بهترین هست. البته باید منتظر بازیهای شاهکاری هم باشیم٬ همون طور که دیدید فورزا ۴ یه چیزی در حد شاهکاره٬ یه تجربه تازه

دوستان یه اشبتاهی دارید می کنید!همه ی این بازی های kinect فقط ساخته های مایکرو بودند!بجز یکی دوتا!اینها را مایکرو برای لانچ و برای کسب بازار زده,اما مطمئن باشید بعد از این,بازی های بزرگ به سمتش می رن1مثلا Gears!یا فیفا!به خصوص دومی خیلی امکان داره دنبالش بره!

کلا من با دوتا بازیه ی کینکت حال کردم خفن! یکی اون ادونچره یکی اون رقصه ، خیلی خدا بودن :love: کلا خوشم نمیاد از این رویه که سه تا شرکت ها دنبال کردن اما این دوتا بازی گویا خیلی کیف میدن!

بنظر من نسبت به پارسال افتضاح بود . بازی های Kinect که در حد Wii هستن و اصلا Hradcore نیستن . فکرشم میکردم اینطور بشه . بقیه هم که از قبل مشخص بود که مثلا MGS یا GOW3 خوب میشن .

فکر نمیکنم به همین سادگی بشه بازی هایی سبک FPS و سوم شخص رو با Kinect همسان کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or