E3 2010 | پنج شوالیه E32010 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

files_hotTopics__e3bc%5Bw620h210mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

ساعت ها و دقایق باقی مانده ما را به سوی بزرگ ترین رویداد صنعت بزرگ بازی های رایانه ای سوق می دهند. زمان زیادی تا آغاز نمایشگاه Electronic Entertainment Expo که به اختصار E3 نامیده می شود، باقی نمانده است. از روزها و هفته ها پیش اخبار و شایعات داغ پیرامون این رویداد، صفحات نشریات و سایت های معروف اینترنتی را احاطه کرد تا ضربان قلب ها تند تر و تند تر شود. جدا از این که بین روزهای 14 تا 17 ماه جون سال جاری میلادی چه خواهد گذشت، E3 همواره مورد توجه بزرگان این صنعت بوده است و بازی سازان و استدیوهای بزرگ را از سرتاسر کره خاکی به شهر لوس آنجلس می کشاند تا با رو در رو کردن آن ها با یکدیگر، لحظات هیجان انگیزی را رقم بزند. در این چند ساعت اخیر، بازار ساعت شمارهای منتهی به لحظات پرهیجان E3 داغ است. از چشم بادامی های خلاق و نابغه گرفته، از بازی ساز های قاره سبز تا استدیوهای عظیم و بزرگ ایالات متحده امریکا، همه و همه منتظر قدرت نمایی در یکی از بزرگ ترین E3 های دهه اخیر هستند. سایت بازی سنتر نیز مانند سایر سایت های بزرگ دنیا شما را در متن واقعه قرار خواهد داد تا هیچ کدام از ثانیه های این رویداد بزرگ را از دست ندهید. به مناسبت این رخداد، تصمیم گرفتیم تا 5 بازی و نمایشی که بیشتر مشتاق دیدن آن ها در E3 امسال هستیم را با رای گیری از میان تمامی کادر تحریریه سایت بازی سنتر، مشخص کرده و شما را با آن ها آشنا کنید. فقط کافیست تا لحظه شروع E3 استراحت کنید زیرا در جریان تپش پر جوش ثانیه ها حین برگزاری E3 امسال، هیچکس در این کره خاکی نمی خوابد!

برای خوانده مقاله به صفحه اصلی سایت بازی سنتر مراجعه کنید.

عجب گیری کردیم بخدا ، فرخ همچین میگی ایرانی جماعت انگار خودت الان از ناف لاس وگاس داری ارسال میکنی !! سایت ما یک سایت ایرانی ه همه ما هم ایرانی هستیم ، سلیقه مون هم ایرانی ه ، هر کی مشکل داره و از فرنگ اومده نیاد اینجا بین ایرانی جماعت ، بره مثلا NeoGaf بین فرنگی جماعت که خوشش بیاد .
من توی این شک ندارم که Gears of War توی ایران خیلی بیشتر از Halo طرفدار داره ، تشنگی برای GeOW 3 و دیدن یک گیم پلی از این بازی خیلی خیلی بیشتر از Halo Reach ه ... حالا اینکه چرا مثلا Crysis 2 هست و Halo Reach نیست هم همونطور که همه گفتن نظر جمعی بوده و به یکی دو نفر ربط نداره !

نظر جمعی بوده
:cheesygri
از این جماعت عزیزان تحریریه یک سوالی داشتم ...
یک سخت افزار جدید که از 3D پشتیبانی می کنه قراره نمایش داده بشه
دوستان این قدر هم که به 3D تاکید داشتند چرا خبر و نمایش مهم 3DS رو فراموش کردن؟؟ :confused:

ارائه یک سخت افزار جدید اون هم 3D بدون عینک به نظر من خیلی تمام مواردی که ذکر شده مهم تر هست

ارائه یک سخت افزار جدید اون هم 3D بدون عینک به نظر من خیلی تمام مواردی که ذکر شده مهم تر هست
کاربر عزیز 10 بار گفتیم سلیقه شخصی بوده و بر طبق محبوبیت یک سری چیز ها بر اساس کاربران سایت. شما میگی از نظر من. کسی هم که نظر میده نظر خودشو میگه. صفحه پیش هم گفتیم این نظر سنجی BC هست. توی این BC کلا تاپیک های نینتندو و غیره به زور دو صفحه میشه.

فک کنم صفحه پیش کسرا جواب کامل را داد :

اینجا ایران هست و سایت BC یک سایت ایرانی. کاملا هم مشخصه که GOW پر طرفدار تر از Halo هست تو ایران
باز بابک بیاد مخالف باشه فن بازی هست
من موندم یک شبه چطوری همه فن Halo شدن :eek:

باشه پس با توجه به صحبت های نویسنده های سایت من به این نتیجه رسیدم که چون سایت ایرانیه انتخاب ها تا حدودی سطحی و به دلیل پرطرفدار بودن فلان بازی توی ایران هستند.
اگر زبان این سایت هم انگلیسی وبین المللی بود هیچ وقت این انتخاب ها رو نمیدید و حساسیت کار جهانی می شد نه ایرانی.
پس به امید اینکه هر چه زودتر سایت بین المللی بشه تا توی دوره های بعدی شاهد این انتخاب های ایرانی نباشیم;)

این که ایرانی ها Geow رو بیشتر دوست دارن هیچ توجیه خوبی برای انتخابات شما نیست ، خوبه خودتون دارید میگید که نظر هیچکس براتون مهم نیست بعد میاید جوری دیگه تفسیر میکنید.
خوب اعضا تحریریه هم ایرانین و سلیقشون ایرانیه!;) مثلاً من تو سایت 10 نفر به زور میبینم که از JRPG خوششون بیاد ولی 90% از بازی کردن گیرز لذت بردن(حتی کساییکه مسخرش میکنن مثل خودم :دی ) یا کسی که از واقعاً فن هیلو باشه فقط من بابک رو میشناسم!

باشه پس با توجه به صحبت های نویسنده های سایت من به این نتیجه رسیدم که چون سایت ایرانیه انتخاب ها تا حدودی سطحی و به دلیل پرطرفدار بودن فلان بازی توی ایران هستند.

پس به امید اینکه هر چه زودتر سایت بین المللی بشه تا توی دوره بعدی شاهد این انتخاب های ایرانی نباشیم;)

crusher_sigh.gif

عجب گیری کردیم بخدا ، فرخ همچین میگی ایرانی جماعت انگار خودت الان از ناف لاس وگاس داری ارسال میکنی !! سایت ما یک سایت ایرانی ه همه ما هم ایرانی هستیم ، سلیقه مون هم ایرانی ه ، هر کی مشکل داره و از فرنگ اومده نیاد اینجا بین ایرانی جماعت ، بره مثلا NeoGaf بین فرنگی جماعت که خوشش بیاد .
من توی این شک ندارم که Gears of War توی ایران خیلی بیشتر از Halo طرفدار داره ، تشنگی برای GeOW 3 و دیدن یک گیم پلی از این بازی خیلی خیلی بیشتر از Halo Reach ه ... حالا اینکه چرا مثلا Crysis 2 هست و Halo Reach نیست هم همونطور که همه گفتن نظر جمعی بوده و به یکی دو نفر ربط نداره !

مگه من چیزی گفتم . گفتم ایرانی جماعت بهت برخورد؟ :biggrin1: ببخشید خب باید میگفتم ملت ایران . من گفتم اگه از دید ایرانی انتخاب کردید منم قبول دارم چون خیلی اصلا HALO نمیدونن چیه ! ولی اگر لیست از دید جهانی داده بودید بنظرم مشکل داشت چون محبوبیت HALO خیلی خیلی بیشتره .
ولی آخر سر CRYSIS که هیچی همه داشتند میمالیدند زمینش خب ؟! اینا ایرانی جماعتن خب :biggrin1:

پس به امید اینکه هر چه زودتر سایت بین المللی بشه تا توی دوره های بعدی شاهد این انتخاب های ایرانی نباشیم;)
سایت تحریریه داره
دلیل نمیشه سر هر مقاله ای تحریریه هر سایتی بیاد با جویا شدن نظر دیگران اون مقاله را بنویسه
سایت هم بر مبنای دیدگاه ایرانیا و طرز فکر یک ایرانی مقاله هاش نوشته میشه
دلیل نمیشه طرز فکر یک افغانی یا کره ای یا انگلیسی را بیاریم رو سایت
پ.ن : مشکل ما اینه سره همه چیز باید ایراد بگیریم

بریزین دور این حرفا رو
من کلا با انتخاب های سایت حال کردم
اما اگه تاپ 10 بود خیلی بهتر بود
چون برای همچین نمایشگاه بزرگی این تعداد خیلی کمه ;)

نقل قول:
پس به امید اینکه هر چه زودتر سایت بین المللی بشه تا توی دوره بعدی شاهد این انتخاب های ایرانی نباشیم;)
crusher_sigh.gif

سایت تحریریه داره
دلیل نمیشه سر هر مقاله ای تحریریه هر سایتی بیاد با جویا شدن نظر دیگران اون مقاله را بنویسه
سایت هم بر مبنای دیدگاه ایرانیا و طرز فکر یک ایرانی مقاله هاش نوشته میشه
دلیل نمیشه طرز فکر یک افغانی یا کره ای یا انگلیسی را بیاریم رو سایت
پ.ن : مشکل ما اینه سره همه چیز باید ایراد بگیریم

اینا به من ربطی نداره من دقیقا همون چیزایی رو گفتم که نویسنده سایت آقای Fard!n گفتن ایشون میگن اگه سایت بین المللی بود هرگز این انتخاب ها رو نمیدیدید من هم میگم به امید روزی که سایت بین المللی بشه تا ما انتخاب های بهتر و مناسب تری رو ببینیم همین;)

از روی کنجکاوی پست ها رو خوندم تنها چیزی که بهم فشار آورد عبارت هایی بود که شبیهشون رو توی عبارت قرمز شده دیدم .
خجالت بکشید ترو خدا . Famitsu میاد به FF میده 40 به Uncharted 2 میده 37 . چون مجله مال ژاپن هست ، سلیقه شون فرق داره . چرا باید امثال شما ها انقدر ارزش ایرانی جماعت( که از این عبارت متنفرم ) رو پایین بیاره ؟ همین شما هایید که باعث میشن پول بره تو جیب عربای مفت بخور و برای ما آدم بشن .
بد کردن اومدن بر اساس سلیقه ی خودمون انتخاب کردن ؟ خوب بود یه سایت فارسی زبان میومد 3DS یا هرکوفت دیگه ای که تو ایران مخاطب نداره رو انتخاب میکرد ؟ ( کلا چند درصد اینجا DS دارن ؟) که چی ؟ چون از نظر بقیه جهان چیز خریه ؟ اونا بیان تو سایت فارسی زبان چیزی از انتخابامون میفهمند ؟

اگه فکر میکنید ایرانی جماعت آدم نیست ، این رو بسط بدید به خودتون ، نگید ایرانی جماعت !

• Like
Reactions: mehdihoo
اگر سایت هم بین المللی بود،باز هم توسط شخص ایرانی و نظر ایرانی این 5 تارو انتخاب میکردند!

جدا من نمیدونم این همه بحث برای چیه؟به کسی قراره جایزه ای داده بشه ما بی خبریم؟:confused:به ما هم بگید اگه خبریه!

از روی کنجکاوی پست ها رو خوندم تنها چیزی که بهم فشار آورد عبارت هایی بود که شبیهشون رو توی عبارت قرمز شده دیدم .
خجالت بکشید ترو خدا . Famitsu میاد به FF میده 40 به Uncharted 2 میده 37 . چون مجله مال ژاپن هست ، سلیقه شون فرق داره . چرا باید امثال شما ها انقدر ارزش ایرانی جماعت( که از این عبارت متنفرم ) رو پایین بیاره ؟ همین شما هایید که باعث میشن پول بره تو جیب عربای مفت بخور و برای ما آدم بشن .
بد کردن اومدن بر اساس سلیقه ی خودمون انتخاب کردن ؟ خوب بود یه سایت فارسی زبان میومد 3DS یا هرکوفت دیگه ای که تو ایران مخاطب نداره رو انتخاب میکرد ؟ ( کلا چند درصد اینجا DS دارن ؟) که چی ؟ چون از نظر بقیه جهان چیز خریه ؟ اونا بیان تو سایت فارسی زبان چیزی از انتخابامون میفهمند ؟

اگه فکر میکنید ایرانی جماعت آدم نیست ، این رو بسط بدید به خودتون ، نگید ایرانی جماعت !
حرف دقیق نویسنده سایت:
مطمئن باش اگر زبان این سایت هم انگلیسی وبین المللی بود هیچ وقت این انتخاب ها رو نمیدید و حساسیت کار جهانی می شد نه ایرانی.
اقای محترم انگار که شما اصلا متوجه منظور بنده نشدی من دارم میگم نویسنده داره این حرفو میزنه و من خودم دارم از حرف ایشون انتقاد میکنم و اون پست بنده هم اگه دقت کنی جنبه طنز داشت تا واقعیت.

نوشته شده توسط K-T Again
پس شما اصلا بسیار کار اشتباهی میکنید پاتونو میذارید تو سایت ایرانی. برید تو سایت های خارجی تا با سلیقه های شما جور باشه. به قول نیما گفتنی نه اینکه بچه ناف لاس وگاسی؟ خودتم خیلی بالانگیر. خیلی ها اینجا بیشتر از تو حالیشونه واسه ما اف خارجی بودن نیا.

بسیار عالی به نظر من این دوستمون یه جواب مناسب به تمام پستها داد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or