E3 2010 | پنج شوالیه E32010 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

files_hotTopics__e3bc%5Bw620h210mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

ساعت ها و دقایق باقی مانده ما را به سوی بزرگ ترین رویداد صنعت بزرگ بازی های رایانه ای سوق می دهند. زمان زیادی تا آغاز نمایشگاه Electronic Entertainment Expo که به اختصار E3 نامیده می شود، باقی نمانده است. از روزها و هفته ها پیش اخبار و شایعات داغ پیرامون این رویداد، صفحات نشریات و سایت های معروف اینترنتی را احاطه کرد تا ضربان قلب ها تند تر و تند تر شود. جدا از این که بین روزهای 14 تا 17 ماه جون سال جاری میلادی چه خواهد گذشت، E3 همواره مورد توجه بزرگان این صنعت بوده است و بازی سازان و استدیوهای بزرگ را از سرتاسر کره خاکی به شهر لوس آنجلس می کشاند تا با رو در رو کردن آن ها با یکدیگر، لحظات هیجان انگیزی را رقم بزند. در این چند ساعت اخیر، بازار ساعت شمارهای منتهی به لحظات پرهیجان E3 داغ است. از چشم بادامی های خلاق و نابغه گرفته، از بازی ساز های قاره سبز تا استدیوهای عظیم و بزرگ ایالات متحده امریکا، همه و همه منتظر قدرت نمایی در یکی از بزرگ ترین E3 های دهه اخیر هستند. سایت بازی سنتر نیز مانند سایر سایت های بزرگ دنیا شما را در متن واقعه قرار خواهد داد تا هیچ کدام از ثانیه های این رویداد بزرگ را از دست ندهید. به مناسبت این رخداد، تصمیم گرفتیم تا 5 بازی و نمایشی که بیشتر مشتاق دیدن آن ها در E3 امسال هستیم را با رای گیری از میان تمامی کادر تحریریه سایت بازی سنتر، مشخص کرده و شما را با آن ها آشنا کنید. فقط کافیست تا لحظه شروع E3 استراحت کنید زیرا در جریان تپش پر جوش ثانیه ها حین برگزاری E3 امسال، هیچکس در این کره خاکی نمی خوابد!

برای خوانده مقاله به صفحه اصلی سایت بازی سنتر مراجعه کنید.

واقعا متاسفم برای بعضی ها فرهنگ ... شون در حد جلبک هستش و در همون حد ... هم نمیفهمن .

انقدر درکش سخته که این سایت بازی سنتر در ایران هستش که داره نظر میده و جمعی از بچه های ایرانی هستن شما این جور نظر نمیخواین میتونین برین به ... .

سلیقه این 14 نفر به این رسیده شما ها نظرتون فرق داره یا میتونی نگاه نکنی یا برین به ... .

دلیل نمیشه تا ابد ما بیایم نظر های سایت های خارجی و ... فقط ترجمه کنیم که .

به خدا بعضی ها فکر میکنن الان از ... هستن که .... میگن .

من هم نظرم شاید فرق داشته باشه اما این نظر تحریریه هستش و به نظرم دلیل نمیشه تحریریه یا مدیران برای ... هی بیان سیم جیم بشن .

حرف دقیق نویسنده سایت:

اقای محترم انگار که شما اصلا متوجه منظور بنده نشدی من دارم میگم نویسنده داره این حرفو میزنه و من خودم دارم از حرف ایشون انتقاد میکنم و اون پست بنده هم اگه دقت کنی جنبه طنز داشت تا واقعیت.

حرف دقیق نویسنده سایت:
حرف خودم رو تحویل خودم میدی ؟! پس درست بخون!
بد کردن اومدن بر اساس سلیقه ی خودمون انتخاب کردن ؟ خوب بود یه سایت فارسی زبان میومد 3DS یا هرکوفت دیگه ای که تو ایران مخاطب نداره رو انتخاب میکرد ؟ ( کلا چند درصد اینجا DS دارن ؟) که چی ؟ چون از نظر بقیه جهان چیز خریه ؟ اونا بیان تو سایت فارسی زبان چیزی از انتخابامون میفهمند ؟

اگه دقت کنی پستم رو کلی دادم .
انتقاد میکنم و اون پست بنده هم اگه دقت کنی جنبه طنز داشت تا واقعیت.
اینم بهونه ی خوبی شده تازگیا !
این که نظر و سلیقه من و چند نفر دیگه با بقیه متفاوته دلیلی بر بالا گرفتن و پز دادن من و اونا نیست!

دلیلی هم برای انتقاد نیست !

آخرین ویرایش:
پس شما اصلا بسیار کار اشتباهی میکنید پاتونو میذارید تو سایت ایرانی. برید تو سایت های خارجی تا با سلیقه های شما جور باشه. به قول نیما گفتنی نه اینکه بچه ناف لاس وگاسی؟ خودتم خیلی بالانگیر. خیلی ها اینجا بیشتر از تو حالیشونه واسه ما اف خارجی بودن نیا.
شما هم انگار منظور اون پست من رو نفهمیدید من دارم میگم حتی اگه یه سایت ایرانی هم باشه میتونه انتخاب هاش با نظر مردم ایران متفاوت باشه که شما میگی نمیشه ، من خودم ایرانیم اما دلیلی نمیبینم نظرم رو بخوام با بقیه 70 میلیون ایرانی که توی این کشور وجود داره تطبیق بدم. این که نظر و سلیقه من و چند نفر دیگه با بقیه متفاوته دلیلی بر بالا گرفتن و پز دادن من و اونا نیست!

شما هم انگار منظور اون پست من رو نفهمیدید من دارم میگم حتی اگه یه سایت ایرانی هم باشه میتونه انتخاب هاش با نظر مردم ایران متفاوت باشه که شما میگی نمیشه ، من خودم ایرانیم اما دلیلی نمیبینم نظرم رو بخوام با بقیه 70 میلیون ایرانی که توی این کشور وجود داره تطبیق بدم. این که نظر و سلیقه من و چند نفر دیگه با بقیه متفاوته دلیلی بر بالا گرفتن و پز دادن من و اونا نیست!

این سایت برای کی مقاله مینویسه یه سوال برای 70 میلیون ایرانی خوب پس نمیتونه بیاد بگه چون نظر من با این 70 میلیون فرق داره نظر من هستش مگه اینجا ما زور گو جمع کردیم 14 نفر بودن که نظرشون فرق داره حالا هر کدوم یه چیزی گفتن دلیل نمیشه همشون یه چیز رو بگن و یکیشون بیاد بگه بقیه خفه شین نظر نظر منه .

با پوزش از استاید تحریریه .

3 بار به کل نظر ... بدن که کلا با سلیقه ایرانی ها یکی نباشه بچه ها میرن سایت دیگه پس همین جوری که خود شما انتظار داری با نظر شما یکی باشه بقیه هم انتظار دارن چون ایرانی هستن سلیقه ایرانی ها به کل فرق داره حتی خود من یا شما شاید روی 100% بازی هامون نظر های مختلفی بدیم دلیل میشه که من و شما حتی اگه قرار بود لیست بدیم یکی انتخاب کنیم ..

پس به امید اینکه هر چه زودتر سایت بین المللی بشه تا توی دوره بعدی شاهد این انتخاب های ایرانی نباشیم
اگه سایت از Gamespot هم تو جهان بازدید بیشتری داشت باز هم همین انتخاب ها رو می دیدید.
چرا؟ چون اعضای تحریریه سایت هم ایرانی هستند. اعضای تحریریه به بازدید کننده هاشون نگاه نکردن که ببینند مال کدوم کشورند و از چه بازی خوششون میاد واز چه بازی نمیاد، تا بیان همونا رو بزارن تو لیست! این انتخاب ها کاملا بر اساس سلیقه همشون بوده. کسی نظرش رو با سلیقه ایرانی و خارجی تطبیق نداده!

پ.ن: این مسئله تو همه جای دنیا جا افتاده، غیر از ایران. و بدبختانه انگار این ماییم که باید فرهنگش رو جا بندازیم...

اگه سایت از Gamespot هم تو جهان بازدید بیشتری داشت باز هم همین انتخاب ها رو می دیدید.
چرا؟ چون اعضای تحریریه سایت هم ایرانی هستند. اعضای تحریریه به بازدید کننده هاشون نگاه نکردن که ببینند مال کدوم کشورند و از چه بازی خوششون میاد واز چه بازی نمیاد، تا بیان همونا رو بزارن تو لیست! این انتخاب ها کاملا بر اساس سلیقه همشون بوده. کسی نظرش رو با سلیقه ایرانی و خارجی تطبیق نداده!

پ.ن: این مسئله تو همه جای دنیا جا افتاده، غیر از ایران. و بدبختانه انگار این ماییم که باید فرهنگش رو جا بندازیم...
دوست من الان این حرف شما با اون پست آقای FARD!N کاملا تناقض داره یه بار پست خودتون رو بخونید یه بار هم پست ایشون رو بعد به من بگید کدومو باید قبول کنم؟؟؟؟
پست ایشون:
اون سایتی شما دارید میگید سایتی هست که از کل جهان بازدید داره. اما ببینم چند نفر مثلا از کشور های اروپایی یا آمریکایی میان نظرات سایت بازی سنتر رو ملاک قرار میدن؟ بزرگترین مسئلش همین زبان فارسی هست. مطمئن باش اگر زبان این سایت هم انگلیسی وبین المللی بود هیچ وقت این انتخاب ها رو نمیدید و حساسیت کار جهانی می شد نه ایرانی.

دوست من الان این حرف شما با اون پست آقای FARD!N کاملا تناقض داره یه بار پست خودتون رو بخونید یه بار هم پست ایشون رو بعد به من بگید کدومو باید قبول کنم؟؟؟؟
پست ایشون:
فردین هم وقتی میبینه شما به صورت طبیعی حرفش رو متوجه نمیشید، مجبور است اینجوری بگه...

بازم میگم، اینها سلیقه شخصی جمیع اعضای تحریریه بوده.
عنوان تاپیک رو نگاه کن. از دیدگاه بازی سنتر. نه " برای رضایت خاطر بر و بچه های بازی سنتر " !!

هنوز این موضوع جا نیوفتاده که باید به نظر دیگران احترام گذاشت؟! که همیشه رای با اکثریته ؟! ای بابا... :)
شاید اگر این 5 شوالیه از طرف یک سایت آمریکایی مد نظر بودن اولین کیسشون HALO: Reach بود, حالا اگر همین پنج تا شوالیه از طرف سایت یا مجله ژاپنی انتخاب میشدن چی ؟!
نظرات دیدگاه ها با توجه به شرایط اقلیمی, محیطی و جغرافیایی مردم متفاوته!

میتونید مقدمات یک نظرسنجی رو آماده کنید تا ببینیم چند درصد از کاربرهای سایت منتظر نمایش Reach و Gears 3 هستند!

عنوان تاپیک خاتمه ای برای این بحث های پیش پا افتادست!

دوستان خواهشن بعد از این پست من پستی ندید تا جواب بدن دوستمون به پستم بعد.

دوست عزیز آقای K-T Again الان حرف شما چیه که این همه به درازا کشید؟ حرف حسابتون چیه؟

دوستان خواهشن بعد از این پست من پستی ندید تا جواب بدن دوستمون به پستم بعد.

دوست عزیز آقای K-T Again الان حرف شما چیه که این همه به درازا کشید؟ حرف حسابتون چیه؟
من کارو به درازا نکشوندم این شما بودید که باعث این کار شدید من 2 تا پست دادم و قصد نداشتم دیگه پست دیگه ای توی این تاپیک بدم چون نظرم رو گفته بودم و تمام. اما پست شما رو که دیدم برای این که کاربرای دیگه رو به غلط نندازه بر این شدم که ثابت کنم نوشته شما اشتباهه پس هدف من فقط این بود که نگذارم دیگران گمراه بشن همین ، چون اگه قرار باشه همیشه اینجوری بشه در آینده به ضرر هم خود من هم خود شما و هم بقیه کاربرای سایت تموم میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان روند معلوم و منطقیه ... 14 نفر هرکدوم 5 تا رای دادن و 5 عنوانی که بیشترین رای رو آوردن نوشته شدن ... خیلی راحت ... فقط یه پیشنهاد : من رای هر عنوان رو نمیدونم چقدر بود و یا اینکه مثلا اختلاف رای بین عنوان پنجم با عنوان ششم چقدر بوده (یعنی این پنج تا که انتخاب شدن وزنه شون چقدر نسبت به بقیه سنگین بوده) ولی به نظرم اگه نظرات تو تحریریه هم به گستردگس نظرات کابران فروم بوده باشه میشه 5 تا اتفاق مهم رو کرد 10 اتفاق مهم که نطرات بیشتری رو تحت پوشش قرار بده ... صرفا یه پیشنهاده ...

من کارو به درازا نکشوندم این شما بودید که باعث این کار شدید من 2 تا پست دادم و قصد نداشتم دیگه پست دیگه ای توی این تاپیک بدم چون نظرم رو گفته بودم و تمام. اما پست شما رو که دیدم برای این که کاربرای دیگه رو به غلط نندازه بر این شدم که ثابت کنم نوشته شما اشتباهه پس هدف من فقط این بود که نگذارم دیگران گمراه بشن همین ، چون اگه قرار باشه همیشه اینجوری بشه در آینده به ضرر هم خود من هم خود شما و هم بقیه کاربرای سایت تموم میشه.
ای پدر روحانی شما چقدر از خود گذشته هستید که نمیخواید هیچ کس گمراه بشه.

برادر من الکی مسئله رو چرا بزرگش میکنه. اصلا چی دادی که نمیتونی بگیری از ما. بکش بیرون دیگه.

اصلا ما مطالب گمراه کننده می نویسیم به هیچ کس هم ربطی نداره. شما هم لطف کن پاتو نذار توی سایت اینقدر با اعصاب ملت بازی نکن. مطالب مارو نخون تا گمراه نشی :laughing: و به راه راست هدایت بشی.

ویرایش»

قسمت هایی که از پیام خصوصی دوستمون به من هست. از کاربران گرامی میخوام جواب سوال من رو بدن:

این که حاضر نیستی اشتباه خودت رو قبول کنی یکی از نشانه های ضعف شما هست پس بهتره با حرف های تمسخر آمیز سعی در پوشاندن این ضعف ها نداشته باشی من هم دیگه جوابت رو توی اون تاپیک نمیدم چون صرف حتی 1 دقیقه وقت هم برای این کار هم یه گناه بزرگه!

کاربران گرامی میشه بگید تیم تحریریه چه اشتباهی مرتکب شده که باید تقاص پس بده؟

آخرین ویرایش:
شما مشکل اینجاست که نمیدونی چی میخوای بگی!
به قول علی جان!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or