E3 2010 | پنج شوالیه E32010 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

files_hotTopics__e3bc%5Bw620h210mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

ساعت ها و دقایق باقی مانده ما را به سوی بزرگ ترین رویداد صنعت بزرگ بازی های رایانه ای سوق می دهند. زمان زیادی تا آغاز نمایشگاه Electronic Entertainment Expo که به اختصار E3 نامیده می شود، باقی نمانده است. از روزها و هفته ها پیش اخبار و شایعات داغ پیرامون این رویداد، صفحات نشریات و سایت های معروف اینترنتی را احاطه کرد تا ضربان قلب ها تند تر و تند تر شود. جدا از این که بین روزهای 14 تا 17 ماه جون سال جاری میلادی چه خواهد گذشت، E3 همواره مورد توجه بزرگان این صنعت بوده است و بازی سازان و استدیوهای بزرگ را از سرتاسر کره خاکی به شهر لوس آنجلس می کشاند تا با رو در رو کردن آن ها با یکدیگر، لحظات هیجان انگیزی را رقم بزند. در این چند ساعت اخیر، بازار ساعت شمارهای منتهی به لحظات پرهیجان E3 داغ است. از چشم بادامی های خلاق و نابغه گرفته، از بازی ساز های قاره سبز تا استدیوهای عظیم و بزرگ ایالات متحده امریکا، همه و همه منتظر قدرت نمایی در یکی از بزرگ ترین E3 های دهه اخیر هستند. سایت بازی سنتر نیز مانند سایر سایت های بزرگ دنیا شما را در متن واقعه قرار خواهد داد تا هیچ کدام از ثانیه های این رویداد بزرگ را از دست ندهید. به مناسبت این رخداد، تصمیم گرفتیم تا 5 بازی و نمایشی که بیشتر مشتاق دیدن آن ها در E3 امسال هستیم را با رای گیری از میان تمامی کادر تحریریه سایت بازی سنتر، مشخص کرده و شما را با آن ها آشنا کنید. فقط کافیست تا لحظه شروع E3 استراحت کنید زیرا در جریان تپش پر جوش ثانیه ها حین برگزاری E3 امسال، هیچکس در این کره خاکی نمی خوابد!

برای خوانده مقاله به صفحه اصلی سایت بازی سنتر مراجعه کنید.

آفا من اعتراض دارم به این ایست :biggrin1: خدایی halo reach را با این عظمت و هایپش چطور نذاشتید ؟
حالا این همه هم داره روش مانور داده میشه ؟ بکنید 6 تا حداقل از بابک بترسید :biggrin1:

Gears of War III هم با پارتی بازی اومده، دیگه خوشحال بازی در نیارید :دی هیچ اعتراضی وارد نیست، از تمام اعضای تحریریه نظرسنجی شده.
عظمت هم شوهر دادیم رفت! هیچ تغیری اعمال نمیشه، برای رهایی از عذاب های روحی نفس عمیق بکشید :دی

لیست از کسایی که نظر خواسته شده اینجا بدید ببینم ؟ :biggrin1:
نگفتم تغییر بدید ولی خدایش همین gears 3 نبود برای من قابل درکتر بود تا این !
خلاصه نکنید از این کارها تابلو بازی در نیارید لطفا :biggrin1:

ببخشید یه نظر کاملا شخصی: به نظر من این انتخاب ها اصلا عادلانه و صحیح نیست تا وقتی LBP 2 و The Last Guardian و Mafia II هستند فکر نمیکنم جایی برای KZ3 و Geow3 باشه!;)

ببخشید یه نظر کاملا شخصی: به نظر من این انتخاب ها اصلا عادلانه و صحیح نیست تا وقتی LBP 2 و The Last Guardian و Mafia II هستند فکر نمیکنم جایی برای KZ3 و Geow3 باشه!;)
همون طور که توی صفحه اصلی هم گفتم این لیست از طرف 14 نفر انتخاب شده و نظرات اونها در لیست دخیل هست. حالا ممکنه از نظر شما LBP 2 و The Last Guardian و Mafia II جاشون توی لیست خالی باشه , از نظر یه دوست دیگه جای Halo: Reach خالی باشه و ...
یه دوست دیگه ممکنه بیاد بگه چرا 3DS نیست , یکی دیگه بگه پس Zelda ـی Wii کجاست.
همین نظرات خودش چند تا لیست 5 تایی دیگه میسازه که اگه روی هم جمع بشه به 20,30 تا میرسه چون نظرات و سلیقه ها متفاوت هست.

ببخشید یه نظر کاملا شخصی: به نظر من این انتخاب ها اصلا عادلانه و صحیح نیست تا وقتی LBP 2 و The Last Guardian و Mafia II هستند فکر نمیکنم جایی برای KZ3 و Geow3 باشه!
هر جور راحتیت فکر کنید ;)

یه جور از 3D در کنار kz3 نام بردید و اون رو به عنوان اولین بازی بزرگی که از 3d پشتیبانی میکنه اعلام کردید که انگار 3D با kz3 پا به دنیای گیم داره میذاره! همین bc2 کاملا از این عنوان رو pc با بالاترین کیفیت ممکن پشتیبانی میکنه.
مثلا شما تحریریه هستید و باید با اطلاعات کامل یه مطلبی رو تهیه کنید....:-"

آخرین ویرایش:
اخه اریا halo reach چیزی نیست که مثلا بخوایم ........... دیگه halo کلا بزرگترین بازی مایکروسافته و بارها خودشون هم اینو گفتن که halo reach بزرگترین بازی سال 2010 ماست .
مثلا اینه که killzone 3 تو لیست ps3 نباشه . خلاصه حداقل از نظر هایپ و فروش هم مقایسه کنیم که دیگه هیچی !
مثلا برام جالبه چرا باید نباشه تو لیست؟ :biggrin1: نا امید کننده بوده ؟ اخه دستتون را گذاشتید رو بزرگترین بازیه 360 حالا بقیه چیزهاش به کنار ! هر بازی 360 نبود باید halo reach میبود .

یه جور از 3D در کنار kz3 نام بردید و اون رو به عنوان اولین بازی بزرگی که از 3d پشتیبانی میکنه اعلام کردید که انگار 3D با kz3 پا به دنیای گیم داره میذاره! همین bc2 کاملا از این عنوان رو pc با بالاترین کیفیت ممکن پشتیبانی میکنه.
البته احتمال تاثیر عوامل فن و پنکه هم در این موضوع وجود داره!:biggrin1:

سه بعدی نمایش دادن بازی در کامپیوتر با اون کارت گرافیکای گرون قیمت کار همچین شاقی نیست ولی روی کنسول ها خیلی فرق داره!

البته احتمال تاثیر عوامل فن و پنکه هم در این موضوع وجود داره!:biggrin1:
دوست عزیز شما بهتره اول برای خودت بحث PC و کنسول ها رو از هم تفکیک بکنی بعد نظراتتون رو نثار اعضای تحریریه بکنید و بگید که اطلاعات ناقصی دارید.

در مورد فن و پنکه ای هم که عرض کردی، اگه به نظرت اون 14-15 نفر که رای دادن همه فن سونی بودن پس احتمالا طرز فکرت مشکل اساسی داره و باید توش تجدید نظر کنی. این قضیه هم برای کسی پوشیده نیست که شما کشته مرده xbox هستی و تا حالا بارها و بارها این رو از خودت نشون دادی. آخریش هم این جمله پایین هست که کلا نشون میده همه جا می خوای یک چیزی از سونی بگی و بگی برام ارزش نداره اونم تو جایی که داری نظرت رو در مورد کنفرانس مایکروسافت میگی و هیچ ربطی به سونی نداره.
به شخصه برای من تو کنفرانس سونی به جز the last guardian که خیلی عاشقشم، هیچکدوم ارزش وقت گذاشتن و دیدن ندارن.

در آخر هم به عزیزانی که میگن جای Halo خالی هست عرض کنم که همتون این رو قبول دارید که Natal باید تو لیست قرار می گرفت. اعضای تحریریه هم نظرشون بیشتر بر روی GEOW بود تا Halo و قرار نبوده که نظر اکثریت سایت قرار بگیره و نظر تیم تحریریه مهم بوده و اگر قرار باشه یک بار دیگه هم بنویسیم به نظرم همین ها انتخاب میشن.
موفق باشید

سه بعدی نمایش دادن بازی در کامپیوتر با اون کارت گرافیکای گرون قیمت کار همچین شاقی نیست ولی روی کنسول ها خیلی فرق داره!
چه فرقی میکنه؟:confused:کارتهای گرون گجا بود؟ یه زمون هم PS3 500تا قیمت داشت.اون کارتها هم با اومدن نوع جدیدترشون ارزون میشن.ولی KZ3 چیزهای دیگه ای هم داره که میتونستید از اونا نام ببرید.KZ3 که مسلما باید تو لیست میبود-اریا راست میگه جا کمه و باید بهترین ها باشن!این لیست هم طوری انتخاب شده که همدیگر رو نکشیند .....

اعضای تحریریه هم نظرشون بیشتر بر روی GEOW بود تا Halo و قرار نبوده که نظر اکثریت سایت قرار بگیره و نظر تیم تحریریه مهم بوده و اگر قرار باشه یک بار دیگه هم بنویسیم به نظرم همین ها انتخاب میشن
برهان قبول داری که اکثریت اعضای تحریریه به غیر از بابک فکر نکنم اصلا از HALO خوششون بیاد!چون بازی نکردن و سردرد گرفتن و هزارتا دلیل دیگه(کلا این دلیل نبودنش بوده نه چیز دیگه).ولی اگه مثلا G S این 5 تا رو میداد 100% HALO توش بود- حالا که انتخاب شده و دیگه جای تغییر نیست- بهتره درباره ی همین ها بحث کنیم- نه اونایی که باید میبودن و نبودن (مافیا،HALO و ...)

دوست عزیز شما بهتره اول برای خودت بحث PC و کنسول ها رو از هم تفکیک بکنی بعد نظراتتون رو نثار اعضای تحریریه بکنید و بگید که اطلاعات ناقصی دارید.

در مورد فن و پنکه ای هم که عرض کردی، اگه به نظرت اون 14-15 نفر که رای دادن همه فن سونی بودن پس احتمالا طرز فکرت مشکل اساسی داره و باید توش تجدید نظر کنی. این قضیه هم برای کسی پوشیده نیست که شما کشته مرده xbox هستی و تا حالا بارها و بارها این رو از خودت نشون دادی. آخریش هم این جمله پایین هست که کلا نشون میده همه جا می خوای یک چیزی از سونی بگی و بگی برام ارزش نداره اونم تو جایی که داری نظرت رو در مورد کنفرانس مایکروسافت میگی و هیچ ربطی به سونی نداره.
اولا که همون طور که دیدی اون مطلب رو تو اسپویلر گذاشتم چون منظورم فقط یه شوخی بود همین.
درثانی من حرفی از xbox360 تو صحبتام نزدم و صرفا در مورد 3D داشتم صحبت میکردم و اینکه شما دارید در مورد قابلیت 3D رو kz3 بزرگنمایی میکنید!وگرنه به شخصه اگه گفتم که هیچ علاقه ای به kz3 ندارم فقط مربوط به kz3 نمیشه و شامل حال halo reach هم میشه.من اصولا از fpsهای کنسولی خوشم نمیاد همین!درضمن تو تایپیک کنفرانس مایکرو هم به خاطر اینکه پای حرف بازیهای سونی به وسط کشیده شد اون حرف رو زدم و البته شما هم بهتر بود که کل پست من رو نقل قول میکردی چون پستم به اون تایپیک هم ربط داشت.
شما به جای اینکه به فن بودن یا نبودن من گیر بدی، به اصل مطلبی که درموردش صحبت کردم باید میپرداختی.

• Like
Reactions: god of shadow
چه فرقی میکنه؟:confused:کارتهای گرون گجا بود؟ یه زمون هم PS3 500تا قیمت داشت.اون کارتها هم با اومدن نوع جدیدترشون ارزون میشن.ولی KZ3 چیزهای دیگه ای هم داره که میتونستید از اونا نام ببرید.KZ3 که مسلما باید تو لیست میبود-اریا راست میگه جا کمه و باید بهترین ها باشن!این لیست هم طوری انتخاب شده که همدیگر رو نکشیند .....

برهان قبول داری که اکثریت اعضای تحریریه به غیر از بابک فکر نکنم اصلا از HALO خوششون بیاد!چون بازی نکردن و سردرد گرفتن و هزارتا دلیل دیگه(کلا این دلیل نبودنش بوده نه چیز دیگه).ولی اگه مثلا G S این 5 تا رو میداد 100% HALO توش بود- حالا که انتخاب شده و دیگه جای تغییر نیست- بهتره درباره ی همین ها بحث کنیم- نه اونایی که باید میبودن و نبودن (مافیا،HALO و ...)
رضا من اصلا به گرونیش کار ندارم. من دارم میگم تا حالا روی کنسول ها همچین خبرایی نبوده دیگه برای همین همه می خوان بدونند که بازی تو حالت 3D چه جوری میشه مخصوصا که یک شوتر هم هست. KZ3 هم مسلما چیزهای دیگه ای هم داره اما هیچکدوم به نظر اعضای تحریریه به اندازه این تو چشم نیست. البته نباید منکر این بشیم که همه طرفداران بازی بی صبرانه منتظر شنیدن یکم از داستان بازی و مشاهده بخش Multiplayer بازی هستند.
در مورد خط آخرت هم کاملا موافقم باهات. اگر دقت کنید 2 تا بازی مهم سونی، 2 تا بازی و وسیله مهم مایکروسافت و یک بازی مشترک قرار داده شدند. حالا ممکنه یکی بگه می تونید به جای اون بازی مشترک می تونستید Halo رو بزارید یکی هم می تونه بگه The Last Guardian رو میزاشتید. پس این لیست قرار نیست مورد قبول همه واقع بشه و خیلی ها ممکنه ازش ناراضی باشند اما تحریریه راضی هست و نظرش بر این بازی ها و وسیله است.

اولا که همون طور که دیدی اون مطلب رو تو اسپویلر گذاشتم چون منظورم فقط یه شوخی بود همین.
درثانی من حرفی از xbox360 تو صحبتام نزدم و صرفا در مورد 3D داشتم صحبت میکردم و اینکه شما دارید در مورد قابلیت 3D رو kz3 بزرگنمایی میکنید!وگرنه به شخصه اگه گفتم که هیچ علاقه ای به kz3 ندارم فقط مربوط به kz3 نمیشه و شامل حال halo reach هم میشه.من اصولا از fpsهای کنسولی خوشم نمیاد همین!
شما به جای اینکه به فن بودن یا نبودن من گیر بدی، به اصل مطلبی که درموردش صحبت کردم باید میپرداختی.

اون جمله شما خیلی معلوم نبود که شوخی بوده چون این(:biggrin1:)علامت صرفا باعث نمیشه آدم فکر کنه شوخی هست و خیلی اوقات غیرمستقیم حرفی رو به این وسیله می زنند. اصل مطلب همون خط اول هست تا حالا روی کنسول ها که یک توان محدودی دارن بازی 3D با این وسعت اومده یا نه؟ شما میگی BC2 خوب چرا این روی کنسول ها به صورت 3D نیومد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or