E3 2010 | پنج شوالیه E32010 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

files_hotTopics__e3bc%5Bw620h210mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

ساعت ها و دقایق باقی مانده ما را به سوی بزرگ ترین رویداد صنعت بزرگ بازی های رایانه ای سوق می دهند. زمان زیادی تا آغاز نمایشگاه Electronic Entertainment Expo که به اختصار E3 نامیده می شود، باقی نمانده است. از روزها و هفته ها پیش اخبار و شایعات داغ پیرامون این رویداد، صفحات نشریات و سایت های معروف اینترنتی را احاطه کرد تا ضربان قلب ها تند تر و تند تر شود. جدا از این که بین روزهای 14 تا 17 ماه جون سال جاری میلادی چه خواهد گذشت، E3 همواره مورد توجه بزرگان این صنعت بوده است و بازی سازان و استدیوهای بزرگ را از سرتاسر کره خاکی به شهر لوس آنجلس می کشاند تا با رو در رو کردن آن ها با یکدیگر، لحظات هیجان انگیزی را رقم بزند. در این چند ساعت اخیر، بازار ساعت شمارهای منتهی به لحظات پرهیجان E3 داغ است. از چشم بادامی های خلاق و نابغه گرفته، از بازی ساز های قاره سبز تا استدیوهای عظیم و بزرگ ایالات متحده امریکا، همه و همه منتظر قدرت نمایی در یکی از بزرگ ترین E3 های دهه اخیر هستند. سایت بازی سنتر نیز مانند سایر سایت های بزرگ دنیا شما را در متن واقعه قرار خواهد داد تا هیچ کدام از ثانیه های این رویداد بزرگ را از دست ندهید. به مناسبت این رخداد، تصمیم گرفتیم تا 5 بازی و نمایشی که بیشتر مشتاق دیدن آن ها در E3 امسال هستیم را با رای گیری از میان تمامی کادر تحریریه سایت بازی سنتر، مشخص کرده و شما را با آن ها آشنا کنید. فقط کافیست تا لحظه شروع E3 استراحت کنید زیرا در جریان تپش پر جوش ثانیه ها حین برگزاری E3 امسال، هیچکس در این کره خاکی نمی خوابد!

برای خوانده مقاله به صفحه اصلی سایت بازی سنتر مراجعه کنید.

خوب باید حواست باشه که با کی شوخی کنی چون فکر نکنم با شما شوخی داشته باشم. این از این.
یه بار حرفمو زدم، آریا هم توضیح داد. گر قرار بود متوجه بشی، تا الان شده بودی. چون خیلی ارزش وقت گذاشتن نداره، ترجیح میدم در اطلاعلات زیادت غوطه ور بشی!
ظاهرا تو با همه شوخی داری و فقط بلدی باهاشون به صورت کنایه امیز صحبت کنی!!

دیگه جای ابهامی نزاشتم باقی بمونه.
نه فقط خوب نشون دادی که اصلا انتقاد پذیر نیستی.

آقا بی خیال ! کل جهان دارن اشتباه میکنن و شما درست میگی. مثلآ IGN الکی جوگیر میشه توی صفحه پیش بینی خودش از کنفرانس سونی 7,8 بار عبارت 3D رو به کار میبره یا حتی مینویسه :
E3 2010 is when 3D gaming becomes a reality.
ولی خب IGN هم اشتباه میکنه , ما هم همین طور . بقیه سایتها و مجلات هم همچنین. کلآ 3D چیز خاصی نیست و سایتها و مجلات به خاطر سر کار گذاشتن ملت صفحه هاشون رو پای این تکنولوژی هدر میدن.
شما کوتاه بیا ما رو ببخش ...

من یه چیزی بگم قبوله این نظر شماست و نظر بازیسنتر هست حالا من میام با یه دلیلی میگم که نظر شما برای من غیر قابل قبوله ولی در عین حال برای من محترمه در واقع دارم نظرمو درباره انتخابات شما میگم(فکر نمیکنم این کار ایرادی داشته باشه!)
این یه قسمت از متن Crysis 2:
با توجه به نمایش های خیره کننده
تا اونجا که من میدونم تا الان بجز 3-4 تا تیزر از بازی نمایش چندان خیره کننده ای در مورد این بازی انجام نشده و البته همه توی کامنت های سایت های خارجی گفتند که اون تیزر ها چندان هم جالب نبودند. در ضمن اگه نانوسوییت 2 انقدر مهمه ، فیزیک و داستان بازی Mafia II هم تا اون حد مهم میتونه باشه!
Geow3:
Gears of War شاید در کشور ما پرطرفدارترین عنوانی است که برای کنسول Xbox 360 معرفی شده ، حتی پرطرفدارتر از Halo !
ای کاش برای اثبات این مطلب یه نظر سنجی در این مورد میذاشتید(یا اگه گذاشتید بگید تا من هم بدونم)
این فقط یه احتماله دیگه نظر شخصی نیست.
نسخه سوم این بازی چندی پیش توسط Epic معرفی شد و در حال حاضر غیر از تعدادی تصویر و اطلاعاتی محدود نکته دیگری از Gears of War 3 نمایان نیست
خب تا وقتی که فقط تصاویر محدودی از یک بازی در دسترس هست فکر نمیکنم بشه انقدر سطح بازی رو بالا برد لااقل اگه یه تریلر مناسب از بازی منتشر میشد حق با شما بود.
در مورد ناتال موافقم.
GT5 هم همینطور
در مورد KZ3 هم اطلاعات من ناقص هست پس بهتره در موردش نظری ندم!
در کل امیدوارم منظور من جا افتاده باشه من قصد توهین یا رد کردن نظر شما رو ندارم بلکه فقط نظرم رو در باره انتخاب های شما گفتم!

اخه اریا halo reach چیزی نیست که مثلا بخوایم ........... دیگه halo کلا بزرگترین بازی مایکروسافته و بارها خودشون هم اینو گفتن که halo reach بزرگترین بازی سال 2010 ماست .
مثلا اینه که killzone 3 تو لیست ps3 نباشه . خلاصه حداقل از نظر هایپ و فروش هم مقایسه کنیم که دیگه هیچی !
مثلا برام جالبه چرا باید نباشه تو لیست؟ :biggrin1: نا امید کننده بوده ؟ اخه دستتون را گذاشتید رو بزرگترین بازیه 360 حالا بقیه چیزهاش به کنار ! هر بازی 360 نبود باید halo reach میبود .

Halo Reach بتاش منتشر شده و خیلی ها هم بازی کردن ، ولی مثلا Gears of War هیچی ازش نیست ... به هر حال این نظر جمعی همه اعضای تحریریه بوده ، بین اعضای تحریریه هم اختلاف بوده ولی این 5 تا از همه بیشتر امتیاز آوردن .
حالا ما که نمیتونیم هر مطلبی که میخوایم بذاریم از هزاران نفر اجازه بگیریم ببینیم که خوشش میاد کی بدش میاد !!
این مطلب نظر کلی سایت بازیستنر ه .

Halo Reach بتاش منتشر شده و خیلی ها هم بازی کردن ، ولی مثلا Gears of War هیچی ازش نیست ... به هر حال این نظر جمعی همه اعضای تحریریه بوده ، بین اعضای تحریریه هم اختلاف بوده ولی این 5 تا از همه بیشتر امتیاز آوردن .
حالا ما که نمیتونیم هر مطلبی که میخوایم بذاریم از هزاران نفر اجازه بگیریم ببینیم که خوشش میاد کی بدش میاد !!
بتش منتشر شد و عمق فاجعه رو دیدید یه بتا 3 میلیون نفر!
هنوز هیچ چیزی از سینگل و بخش کمپینگ بازی نیومده!داستان و موسیقی و عظمت بازی هم هیچ چیزی ازش رو نمایی نشده.این MP شاید کلی تغییرات هم بکنه.من یکی فکر نمیکنم GeOW 3 خیلی بزرگ و عظیم بشه.حد اقل نه مثل HALO -اون میزان پیشرفت رو فکر نمیکنم داششته باشه.(ولی کلاGeOW بازی که خیلی راحت هوادار جمع میکنه تا HALO اونم تو ایران)

---
ولی من میخواستم ببینم اگه بصورت برگه ای چاپ میشد باز اینجا میومدن بگن ویرایش کنید:دی -عادت بدی که ماها داریم اینه که میخوایم بعد از تموم شدن وقت فوتبال هم بجنگیم و حرف خودمون رو بقبولونیم و 3 امتیاز رو برگردونیم.(مسلما تحریریه انتخاب شدن تا نظر اونا رو ملاک قرار بدن برای سایت وگرنه برای هر مطلب باید تو سایت نظر سنجی برگذار میکردن)

معذرت می خوام که این طور می گم ولی این لیست به طور کل اشکال داره

به نظر من یک نظر سنجی توی سایت میذاشتید بعد 5 تای اول رو توی لیست اعلام می کردید

جالبه که 3DS نیست ... ;) ... یکی از مهم ترین اتفاقات E3 همین 3DS هست ... قبول ندارید ؟!:confused:
از نگاه هر کسی لیست اشکالاتی داره!اینا هم نظر 14 نفره نه 1 نفر، و کلا با عقاید ایرانیها و اون بازیهایی که بیشتر بهش علاقه دارند چیده شده .نیتندو تو ایران و همینطور تو تحریریه فک نکنم به اون صورت هواخواه داشته باشه

آخرین ویرایش:

به نظر من یک نظر سنجی توی سایت میذاشتید بعد 5 تای اول رو توی لیست اعلام می کردید

جالبه که 3DS نیست ... ;) ... یکی از مهم ترین اتفاقات E3 همین 3DS هست ... قبول ندارید ؟!:confused:

تو کل دنیا هر سایتی لیست بذاره نظرات هم زیرش میاد و منم نظرم را گفتم که اشکال داره حداقل halo reach از خیلی بازی ها مهمتره . پرفروشترین , پر طرفدارترین بازی 360 تو لیست نباشه واقعا هم جای سوال داره . پیشرفتش هم کاملا عالی در هر زمینه ای بوده .
چون مردم بتاش را بازی کردن این دلیل کافی نیست اصلا چه ربطی داره ؟ بازی که فقط مولتی نیست ؟!اونم نسخه بتا .
مثلا ترجیح دادن crysis به halo reach هم جالبه تا جایی که من نظرات بقیه به جزء بعضی ها مثل خودم , نظر همه منفی بوده از عبارات ((مضخرف , این چیه دیگه , اصلا در حد انتظار نبود , کرایتک ابروی خودش را برد , بازی گرافیکش مثل نسل قبله , بازی کاملا خطی شده . بازی کاملا کنسولی شد رفت به فنا )) اخیرا هم نمایش داشته .
الان تو لیست شده شوالیه با نمایش خیره کننده ؟!
حالا هر سایتی برای خودش لیست داره ولی بنظر من نبود بزرگترین بازی مایکروسافت که به همین زودی ها عرضه میشه و قراره نمایش کامل بازی را ببینیم غیر منطقی میاد .

آخرین ویرایش:

جوابتون رو علیرضا داد. میشه یکی از سایت هارو نشون بدین که برای هر مطلبی که میخواد بنویسه از تمام کابران نظرسنجی میکنه؟ اگه اینطوری باشه که خوب ما کاسه کوزه رو جمع کنیم بریم و روی تمامی اسم ها یه تگ تحریریه بزنن چون ماشاالله همه شدن پتچر !!!

در ضمن یه بار بالا گفتم بازم میگم اینجا ایران و نه اونور آب. هیچ کس هم نمیتونه منکر این باشه که طرفداران GeOW خیلی خیلی خیلی بیشتر از Halo تو ایران هست.
من خودم فروشنده هستم. از آخرین شماره Halo می تونم راحت بگم سر جمع 10 تا هم نفروختم. توی مغازه هم به هر کی پیشنهاد میدم عقش میگیره. اما تا دلت بخواد گیرز فروختم. بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی. همین امروز هم تعداد بالایی گیرز 2 سفارش دارم اونم تو مغازه. در کل: :arrowd:

سایت ایرانی، نظرسنجی ایرانی، مطلب ایرانی.
تا اونجا که من میدونم تا الان بجز 3-4 تا تیزر از بازی نمایش چندان خیره کننده ای در مورد این بازی انجام نشده و البته همه توی کامنت های سایت های خارجی گفتند که اون تیزر ها چندان هم جالب نبودند. در ضمن اگه نانوسوییت 2 انقدر مهمه ، فیزیک و داستان بازی Mafia II هم تا اون حد مهم میتونه باشه!
به دونستن شما هیچ کس اهمیتی نمیده. همین تعداد گیم پلیی که از بازی دیدیم واقعا زیبا بودن و خیره کننده. هم از نظر ثبات فریم، هم از نظر گرافیک تکنیکی، هم از نظر تخریب پذیری و.....
بازم میگم اینقدر برای ما خارجی خارجی نکنید ما هم به اندازه اونا چشم داریم و عقلمون میرسه و ما با صحبت های اونا تصمیم نمیگیریم. در ضمن نانو سوییت رو ما نگفتیم مهمه شرکت سازنده گفته. وقتی بازی انتخاب شد برای این 5 سرگروه به جای نانو سوییت باید میمومدم از مافیا 2 مینوشتم؟؟

فرخ پستت رو ندیدم بهتره مراجعه کنی به گفته های بالام. به ما ربطی نداره که هیلو چجوریه. اصلا 3 میلیون دانلود نداشته باشه 10 میلیون باشه. تو ایران چند نفر دانلود کردن و بازی کردن؟

خیلی ممنون از زحمات اعضای تحریریه..بسی لذت بردیم..
............................................................................................
ولی به شخصه فکر نمیکنم هیچ چیزی به اندازه یه نمایش عالی از مولتی KZ3 و اعلام تاریخ عرضه GT به فن های سونی لذت بده..

آخرین ویرایش:
من نمی دونم این همه بحث سره چی هست ؟ حالا همه هم فن Halo شدند !!
اینجا ایران هست و سایت BC یک سایت ایرانی. کاملا هم مشخصه که GOW پر طرفدار تر از Halo هست تو ایران. Crysis هم کاملا با توجه به بحث مخاطب های زیاد کنسول انتخاب شده و کاملا از بازدید تاپیک های کرایسی میشه اینو فهمید. منتها هر کسی می دونه Halo بزگتر هست.

فرخ پستت رو ندیدم بهتره مراجعه کنی به گفته های بالام. به ما ربطی نداره که هیلو چجوریه. اصلا 3 میلیون دانلود نداشته باشه 10 میلیون باشه. تو ایران چند نفر دانلود کردن و بازی کردن؟

اعتراف میکنم که اینبار پستتون را نخوندم اصلا چطور ممکنه همه پستها را خوند ؟:biggrin1:

اگه منظورتون اینه که از چشم ایرانی جماعت لیست کردید خیلی هم منطقیه :biggrin1:
من فکر کردم از دید جهانی بوده . ببخشید فردین جون :biggrin1:

• Like
Reactions: capitanrayan
در ضمن یه بار بالا گفتم بازم میگم اینجا ایران و نه اونور آب. هیچ کس هم نمیتونه منکر این باشه که طرفداران GeOW خیلی خیلی خیلی بیشتر از Halo تو ایران هست.
من خودم فروشنده هستم. از آخرین شماره Halo می تونم راحت بگم سر جمع 10 تا هم نفروختم. توی مغازه هم به هر کی پیشنهاد میدم عقش میگیره. اما تا دلت بخواد گیرز فروختم. بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی. همین امروز هم تعداد بالایی گیرز 2 سفارش دارم اونم تو مغازه. در کل:
به ما ربطی نداره که هیلو چجوریه. اصلا 3 میلیون دانلود نداشته باشه 10 میلیون باشه. تو ایران چند نفر دانلود کردن و بازی کردن؟
یه سوال: ایا نظر سایت بازیسنتر با عامه مردم ایران باید هماهنگ باشه؟؟؟؟ پس اگه اینجوریه یه سایت تخصصی سینمای ایرانی هم باید بیاد اخراجی ها 2 رو به دلیل اینکه بیشتر از آواز گنجشک ها فروخته بهترین فیلم ایران اعلام کنه درسته؟؟؟؟
الان خیلی سایت های خارجی هم هستن که انتخاباتشون خیلی با نظرات مردم کشورشون فرق میکنه و هیچوقت پرطرفداری رو مهم قلمداد نمیکنن.
این که ایرانی ها Geow رو بیشتر دوست دارن هیچ توجیه خوبی برای انتخابات شما نیست ، خوبه خودتون دارید میگید که نظر هیچکس براتون مهم نیست بعد میاید جوری دیگه تفسیر میکنید.

اعتراف میکنم که اینبار پستتون را نخوندم اصلا چطور ممکنه همه پستها را خوند ؟:biggrin1:

اگه منظورتون اینه که از چشم ایرانی جماعت لیست کردید خیلی هم منطقیه :biggrin1:
من فکر کردم از دید جهانی بوده . ببخشید فردین جون :biggrin1:
خدا رو شکر یه نفر گرفت قضیه رو . الان چند نفر اینجا اومدن اعتراض میکنن نسبت به نبود هیلو؟ 2 یا 3 نفر؟ پس بقیه چرا نمیان؟ مطمئن باش اگه گیرز 3 نبود این 3 نفر میشد 20 نفر اعتراض.

دیگه فکر نکنم کسی بیشتر از بابک خودمون فن هیلو باشه و اطلاعاتش تکمیل باشه راجب به این بازی. اما هیچ اعتراضی نکرد و میدونست که تو ایران وضعیت به چه روال هست.
الان خیلی سایت های خارجی هم هستن که انتخاباتشون خیلی با نظرات مردم کشورشون فرق میکنه و هیچوقت پرطرفداری رو مهم قلمداد نمیکنن.
اون سایتی شما دارید میگید سایتی هست که از کل جهان بازدید داره. اما ببینم چند نفر مثلا از کشور های اروپایی یا آمریکایی میان نظرات سایت بازی سنتر رو ملاک قرار میدن؟ بزرگترین مسئلش همین زبان فارسی هست. مطمئن باش اگر زبان این سایت هم انگلیسی وبین المللی بود هیچ وقت این انتخاب ها رو نمیدید و حساسیت کار جهانی می شد نه ایرانی.

آخرین ویرایش:
بعضی دوستان یا پستها رو کامل نمیخونن یا به دلایلی خودشون رو به راههای دیگه میزنن. 100 بار گفته شد این لیست از طرف 14 نفر (هر کدوم 5 رآی) تهیه شده و از بین 14*5=70 رآی انتخاب شده. اگه لیست با سلیقه شما همخونی نداره , اگه دوست دارین لیست های بقیه سایتها رو ببینین و چشمتون به لیست های تکراری عادت کرده و براتون عجیب هست که بازی دلخواهتون توی لیست نیست , تقصیر بازیسنتر نیست. تقصیر ذات انسان هست که چیزی به نام سلیقه داره و روبات نیست که یک جور فکر کنه. سلیقه اعضای تحریریه این سایت این 5 گزینه بوده. همون طور که یک سایت فلان بازی رو بهترین عنوان سال میدونه و یک سایت دیگه توی لیست ناامید کننده ترین بازیهای سال قرار میده. همون طور که یک نفر با آهنگهای آروم پیانو حال میکنه , یکی با آهنگ نیناش ناش حال میکنه.

جوابتون رو علیرضا داد. میشه یکی از سایت هارو نشون بدین که برای هر مطلبی که میخواد بنویسه از تمام کابران نظرسنجی میکنه؟ اگه اینطوری باشه که خوب ما کاسه کوزه رو جمع کنیم بریم و روی تمامی اسم ها یه تگ تحریریه بزنن چون ماشاالله همه شدن پتچر !!!

دوست عزیز من اصلا حرفی از هولو ( هالو .. هالوو ) زدم ؟!!! من گفتم پتچرم ؟!! این پست شما این قسمتش مسخره بود

نظر سنجی رو من فقط به عنوان نظر خودم پیشنهاد دادم ;)

چرا 3DS نیست ؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or