E3 2010 | پنج شوالیه E32010 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

files_hotTopics__e3bc%5Bw620h210mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

ساعت ها و دقایق باقی مانده ما را به سوی بزرگ ترین رویداد صنعت بزرگ بازی های رایانه ای سوق می دهند. زمان زیادی تا آغاز نمایشگاه Electronic Entertainment Expo که به اختصار E3 نامیده می شود، باقی نمانده است. از روزها و هفته ها پیش اخبار و شایعات داغ پیرامون این رویداد، صفحات نشریات و سایت های معروف اینترنتی را احاطه کرد تا ضربان قلب ها تند تر و تند تر شود. جدا از این که بین روزهای 14 تا 17 ماه جون سال جاری میلادی چه خواهد گذشت، E3 همواره مورد توجه بزرگان این صنعت بوده است و بازی سازان و استدیوهای بزرگ را از سرتاسر کره خاکی به شهر لوس آنجلس می کشاند تا با رو در رو کردن آن ها با یکدیگر، لحظات هیجان انگیزی را رقم بزند. در این چند ساعت اخیر، بازار ساعت شمارهای منتهی به لحظات پرهیجان E3 داغ است. از چشم بادامی های خلاق و نابغه گرفته، از بازی ساز های قاره سبز تا استدیوهای عظیم و بزرگ ایالات متحده امریکا، همه و همه منتظر قدرت نمایی در یکی از بزرگ ترین E3 های دهه اخیر هستند. سایت بازی سنتر نیز مانند سایر سایت های بزرگ دنیا شما را در متن واقعه قرار خواهد داد تا هیچ کدام از ثانیه های این رویداد بزرگ را از دست ندهید. به مناسبت این رخداد، تصمیم گرفتیم تا 5 بازی و نمایشی که بیشتر مشتاق دیدن آن ها در E3 امسال هستیم را با رای گیری از میان تمامی کادر تحریریه سایت بازی سنتر، مشخص کرده و شما را با آن ها آشنا کنید. فقط کافیست تا لحظه شروع E3 استراحت کنید زیرا در جریان تپش پر جوش ثانیه ها حین برگزاری E3 امسال، هیچکس در این کره خاکی نمی خوابد!

برای خوانده مقاله به صفحه اصلی سایت بازی سنتر مراجعه کنید.

اون جمله شما خیلی معلوم نبود که شوخی بوده چون این(:biggrin1:)علامت صرفا باعث نمیشه آدم فکر کنه شوخی هست و خیلی اوقات غیرمستقیم حرفی رو به این وسیله می زنند. اصل مطلب همون خط اول هست تا حالا روی کنسول ها که یک توان محدودی دارن بازی 3D با این وسعت اومده یا نه؟ شما میگی BC2 خوب چرا این روی کنسول ها به صورت 3D نیومد؟
این تیکه از متن اصلیه که روی صفحه سایتتون نوشتید:
نکته دیگری که این عنوان را مهم می کند، یدک کشیدن نام 3D هست، قابلیتی که شاید Killzone 3 را بتوان اولین عنوان بزرگی خواند که از این قابلیت پشتیبانی خواهد کرد
ایا اینجا ذکر شده به عنوان اولین بازی بزرگ کنسولی هست که به صورت 3D عرضه میشه؟؟؟ اگه نه ، پس بهتره مطلبتون رو تو سایت ویرایش کنید تا موجب گمراهی خوانندگانش نشه!

به شخصه به هیچ وجه نظر هیچکس برام مهم نیست. هیچ دلیلی هم نمی بینم بگم چه کسانی توی این نظر سنجی شرکت کردند یا به چه بازی هایی رای دادند چون به جز مدیران و کادر تحریریه این مسئله به هیچکس ربطی نداره، پس بیشتر از این خودتون رو خسته نکیند. فن های سونی بشینن برای خودشون 5 تا از بازی های خودشون درست کنن، فن های ماکروسافت هم 5 تا Halo: Reach بزارن بقل همدیگه.
یه جور از 3D در کنار kz3 نام بردید و اون رو به عنوان اولین بازی بزرگی که از 3d پشتیبانی میکنه اعلام کردید که انگار 3D با kz3 پا به دنیای گیم داره میذاره! همین bc2 کاملا از این عنوان رو pc با بالاترین کیفیت ممکن پشتیبانی میکنه.
مثلا شما تحریریه هستید و باید با اطلاعات کامل یه مطلبی رو تهیه کنید....:-"
همینم مونده بود شما به من بگی Killzone 3 و 3D چیه و برم اطلاعات جمع کنم! شما هر وقت فرق پردازش این 3D با اونی که شما میگی رو متوجه شدی، اون وقت به بنده که چند وقت ِ دارم روی این قضیه کار می کنم، خرده بگیر. دقیقا Killzone 3 اولین عنوان AAA روی کنسول هاست که یه جورایی فعلا پرچمدار نمایش 3D هم محسوب میشه و همچنین نمایش این 3D با اون 3D که از 10 سال پیش وجود داشته زمین تا آسمون فرق می کنه. هیچ ویرایشی تو مطلب ایجاد نمی کنم، چون هیچ ایرادی نداره.

به سلامت.
امیدوارم که ایرادهای بنی اسرائیلی تو سایت نسبت به مطالبی که تحریریه با زحمت فراوان براشون قرار میده کمتر بشه و به کیفیت هم توجه کنند. نه اینکه همیشه تا هر چیزی که روی سایت قرار میگیره دنبال مشکلاتش باشیم و کاری کنیم که ارزش کار پایین بیاد.
اتفاقا ارزش کار با نظرات این جور افراد به هیچ وجه پایین نمیاد. همونطور که یک سری به تحلیل تیزری که تو دنیا هیچ سایتی به این کاملی انجام نداده خطاب می کنن که چرا یه تیز 2 دقیقه ای رو تحلیل کردی یا دوستان رو یاد تحلیلی سوسن خانوم مینداره، نظر این افراد اصلا دیده نمیشه که بخوایم ببینیم حالا به درد میخوره یا نه!

آخرین ویرایش:
حالا خوب ـه تیتر خیلی گنده نوشته از نظر بازی سنتر...!صد بار هم تو همین تاپیک گفتن نظر سنجی...!
کلا ایرانی جماعت کاری نداره نظر سنجی یعنی چی, باید نظر خودش همیشه ملاک باشه...:دی وقتی صد هزار نفر میرن ورزشگاه تو تبریز علیه پرطرفدار ترین تیم ایران شدن ـه پرسپولیس تو یه نظرسنجی شعار میدن انتظار همچین چیزایی رو هم باید تو ابعاد کوچیک تر داشت...:دی

این تیکه از متن اصلیه که روی صفحه سایتتون نوشتید:

ایا اینجا ذکر شده به عنوان اولین بازی کنسولی هست که به صورت 3D عرضه میشه؟؟؟ اگه نه ، پس بهتره مطلبتون رو تو سایت ویرایش کنید تا موجب گمراهی خوانندگانش نشه!
من دیدگاه خودم رو نسبت به این قضیه میگم و چون آرش این قسمت رو نوشته خودش هم می تونه توضیحات تکمیلی رو ارائه کنه. این بخش رو از دو دیدگاه باید نگاه کنی. 1- این بازی یک بازی برای PS3 و شرکت سونی هست، پس اصلا نباید بخواید بحث مقایسه ای رو به وسط بیارید اون هم با بازی های PC حالا اگه Xbox بود میشد قبول کرد. 2- تا حالا شده به این قسمت قضیه فکر بکنی که چه بازی با این وسعت تونسته به صورت 3D بیاد؟ بازی که سازندگان گفتند فوق العاده وسیع تر از KZ2 هست و گرافیک پیشرفته تر و فیزیک بهتر و .... تا حالا بازی با این ویژگی های برجسته تونسته به صورت 3D عرضه بشه؟

البته باز هم باید این نکته رو در نظر بگیری که کلا مقایسه با بازی های PC اصلا کار درستی نیست چون کنسول ها محدود هستند. امیدوارم که ایرادهای بنی اسرائیلی تو سایت نسبت به مطالبی که تحریریه با زحمت فراوان براشون قرار میده کمتر بشه و به کیفیت هم توجه کنند. نه اینکه همیشه تا هر چیزی که روی سایت قرار میگیره دنبال مشکلاتش باشیم و کاری کنیم که ارزش کار پایین بیاد.

• Like
Reactions: mehdihoo
ایا اینجا ذکر شده به عنوان اولین بازی بزرگ کنسولی هست که به صورت 3D عرضه میشه؟؟؟ اگه نه ، پس بهتره مطلبتون رو تو سایت ویرایش کنید تا موجب گمراهی خوانندگانش نشه!
تکنولوژی ای که توی بازیهای 3 بعدی PS3 به کار میره با تکنولوژی قبلی متفاوت هست. الآن مثلآ Batman: Arkham Asylum GOTY Edition هم قابلیت بازی به صورت 3 بعدی رو داره روی تلویزیونهای معمولی و 2 بعدی. بازی PGR هم توی PhotoModeـش یه فیـــــلتر 3 بعدی داره. ولی اینها اساسآ ربطی به این قضیه 3 بعدی بودن بازیهای PS3 ندارن. فقط یه فیــــــلتر ساده هستن که باعث میشه تصویر 3 بعدی به نظر میاد. بازیهای 3 بعدی PS3 کلآ از تکنولوژی متفاوتی استفاده میکنن که فقط هم روی تلویزیونهای 3 بعدی جدید قابل دیدن هست. یعنی بازی از پایه 3 بعدی هست نه اینکه یه فیـــــلتر دم دستی بندازن روش و بگن این شد 3 بعدی. مثل تفاوت Avatar با فیلمهای دهه 60 سه بعدی. بی دلیل نیست که این همه سایت در مورد قابلیت 3D این کنسول مطلب نوشتن. وگرنه یادمه زمانی که PS2 روی کار بود هم کارت گرافیکی هایی عرضه شده بود با عینک 3 بعدی !

به شخصه به هیچ وجه نظر هیچکس برام مهم نیست. هیچ دلیلی هم نمی بینم بگم چه کسانی توی این نظر سنجی شرکت کردند یا به چه بازی هایی رای دادند چون به جز مدیران و کادر تحریریه این مسئله به هیچکس ربطی نداره، پس بیشتر از این خودتون رو خسته نکیند. فن های سونی بشینن برای خودشون 5 تا از بازی های خودشون درست کنن، فن های ماکروسافت هم 5 تا Halo: Reach بزارن بقل همدیگه.
خب البته این میزان شخصیت شما و احترامی که نسبت به خواننده های مطلبتون قائل هستید رو میرسونه!

همینم مونده بود شما به من بگی Killzone 3 و 3D چیه و برم اطلاعات جمع کنم! شما هر وقت فرق پردازش این 3D با اونی که شما میگی رو متوجه شدی، اون وقت به بنده که چند وقت ِ دارم روی این قضیه کار می کنم، خرده بگیر. دقیقا Killzone 3 اولین عنوان AAA روی کنسول هاست که یه جورایی فعلا پرچمدار نمایش 3D هم محسوب میشه و همچنین نمایش این 3D با اون 3D که از 10 سال پیش وجود داشته زمین تا آسمون فرق می کنه. هیچ ویرایشی تو مطلب ایجاد نمی کنم، چون هیچ ایرادی نداره.

به سلامت.
شما که اینقدر اطلاعات کسب کردید حتما از کیت انویدیا و عینکهای پولاریزه و تکنولوژی تصاویر 3D که با این کیت عرضه میشه هم اطلاع دارید! محض یاداوری باید عرض کنم که این تکنولوژی، زمین تا اسمون با تکنولوژی 3Dای که با عینکهای اناگلیف قابل مشاهده هست فرق داره و قبل از اینکه اینقدر از kz3 عزیزتون دفاع کنید، بهتره یه pc با این تجهیزات رو تهیه کنیی تا بفهمی منظور من چیه.

خب البته این میزان شخصیت شما و احترامی که نسبت به خواننده های مطلبتون قائل هستید رو میرسونه!
خوانندگان مطالب ما شخصیت های متفاوتی با هم دارند که بنا بر اون شخصیت آهنگ لحن هم تغییر پیدا میکنه. باید از این به بعد بفهمید که اینجا کسی برای سلیقه شما مطلب نمی نویسه که بعد از اینکه بازیتون توش نبود آبغوره بگیرید. گفتم فن های PS3 پنج تا بازی خودشون رو بزارن کنار هم، فن های 360 هم پنج تا Halo: Reach ردیف کنن! دیگه از این واضیح تر !
شما که اینقدر اطلاعات کسب کردید حتما از کیت انویدیا و عینکهای پولاریزه و تکنولوژی تصاویر 3D که با این کیت عرضه میشه هم اطلاع دارید! محض یاداوری باید عرض کنم که این تکنولوژی، زمین تا اسمون با تکنولوژی 3Dای که با عینکهای اناگلیف قابل مشاهده هست فرق داره و قبل از اینکه اینقدر از kz3 عزیزتون دفاع کنید، بهتره یه pc با این تجهیزات رو تهیه کنیی تا بفهمی 3d منظور من چیه.
آریا خیلی کامل و روشن توضیح داد :
تکنولوژی ای که توی بازیهای 3 بعدی PS3 به کار میره با تکنولوژی قبلی متفاوت هست. الآن مثلآ Batman: Arkham Asylum GOTY Edition هم قابلیت بازی به صورت 3 بعدی رو داره روی تلویزیونهای معمولی و 2 بعدی. بازی PGR هم توی PhotoModeـش یه فیـــــلتر 3 بعدی داره. ولی اینها اساسآ ربطی به این قضیه 3 بعدی بودن بازیهای PS3 ندارن. فقط یه فیــــــلتر ساده هستن که باعث میشه تصویر 3 بعدی به نظر میاد. بازیهای 3 بعدی PS3 کلآ از تکنولوژی متفاوتی استفاده میکنن که فقط هم روی تلویزیونهای 3 بعدی جدید قابل دیدن هست. یعنی بازی از پایه 3 بعدی هست نه اینکه یه فیـــــلتر دم دستی بندازن روش و بگن این شد 3 بعدی. مثل تفاوت Avatar با فیلمهای دهه 60 سه بعدی. بی دلیل نیست که این همه سایت در مورد قابلیت 3D این کنسول مطلب نوشتن. وگرنه یادمه زمانی که PS2 روی کار بود هم کارت گرافیکی هایی عرضه شده بود با عینک 3 بعدی !

ببخشیدا به نظر من این دیدگاه تحریریه هستش و کاربر ها میتونن نظر دیگه ای داشته باشن اما نمیتونن بیان بگن تحریریه فلان اگه دوستان خیلی فکر میکنن بهتر هستن چرا خودشون دست بالا نمیزنن و نمیرن جزو تحریریه.

همین مونده دیگه این جا گفته شه سایت رو طرفدار های سونی دست گرفتن .

14 نفر نظر متفاوت وقتی از این 14 نفر 8 نفر به یه چیز رای بدن دیگه اون چیز جزو لیست هستش این درکش سخت هستش .

دوستان انگار فراموش کردن که سایت بازی سنتر برای خودش یه سایت مستقل و بزرگ شده؟؟ تا کی قراره با نظرات سایت های خارجی قدم برداریم؟ هیچ کس منکر این نیست که بازی هیلو یا زلدا در کل دنیا طرفداران زیادی داره. اما به نظرتون این بحث توی ایران هم صدق می کنه؟؟ به نظرتون توی همین سایتی که داریم چند نفر طرفداره هیلو هست؟؟ توی رای گیری تحریریه و مدیران تنها 3 نفر به هیلو رای داده بودند.
در کل بگم که. سایت ایرانی، نظرسنجی ایرانی، مطلب ایرانی.

وقتی صد هزار نفر میرن ورزشگاه تو تبریز علیه پرطرفدار ترین تیم ایران شدن ـه پرسپولیس تو یه نظرسنجی شعار میدن انتظار همچین چیزایی رو هم باید تو ابعاد کوچیک تر داشت...:دی
عزیز من با بحث بالا کاری ندارم. اما از اونجایی که تقریبا تمامی بچه های سایت میدونن من خیلی حساسم روی این طور صحبت ها که از دهن جنابعالی میاد بیرون. شاید بگید نژاد پرستم باشه قبوله اما مواظب حرف زدنت باشی.

• Like
Reactions: mehdihoo
خوانندگان مطالب ما شخصیت های متفاوتی با هم دارند که بنا بر اون شخصیت آهنگ لحن هم تغییر پیدا میکنه. باید از این به بعد بفهمید که اینجا کسی برای سلیقه شما مطلب نمی نویسه که بعد از اینکه بازیتون توش نبود آبغوره بگیرید. گفتم فن های PS3 پنج تا بازی خودشون رو بزارن کنار هم، فن های 360 هم پنج تا Halo: Reach ردیف کنن! دیگه از این واضیح تر !
آریا خیلی کامل و روشن توضیح داد :
اول اینکه من کاری به شخصیتهای متفاوت خوانندگان مطلب شما ندارم، بلکه به طرز برخورد نویسنده مطلب و البته احترامی که نسبت به مخاطبانش قائل میشه کار دارم ...
دوم اینکه مثل اینکه نخوندی من چی گفتم این سبک 3d که توسط عینکهای اناگلیف عرضه میشه برا عهد بوقه!! و با تکنولوژی جدید انویدیا 180درجه تفاوت داره و مزیتهای خیلی بیشتری نسبت به تلویزیونها 3d داره از جمله عدم محدودیت فاصله و زاویه دید و... در مورد batman:aa هم من به شما و دیگر دوستان توصیه میکنم یه بار این بازی رو روی کنسول و توسط عینکهای اناگلیف به صورت 3d ببینن و یه بار دیگه هم بیان این بازی رو روی pc و با کیت انویدیا بازی کنن تا بفهمن منظور من چیه.3d ای که با عینکهای اناگلیف قابل دیدنه، اصلا با این نوع جدیدش قابل مقایسه نیست.

اول اینکه من کاری به شخصیتهای متفاوت خوانندگان مطلب شما ندارم، بلکه به طرز برخورد نویسنده مطلب و البته احترامی که نسبت به مخاطبانش قائل میشه کار دارم ...
طرز برخورد من و سایر بچه های نویسنده قطعا متناسب با برخورد مخاطب و شخصیتیش خواهد بود. این که شما با جلف بازی میای اینا رو میگی:
البته احتمال تاثیر عوامل فن و پنکه هم در این موضوع وجود داره!:biggrin1:
منم دیگه شما رو در جایگاه یه مخاطب نمیبینم. شما رو در جایگاه یه مخرب می بینیم که جایگاهت خیلی پایین ِ و هر چیزی هم شنوی سزاوارت ِ . اگر مشکلی داری اینجا جاش نیست. تاپیک انتقادات و پیشنهادات، هر دلخوری داری برای Admin ها پست کن.
دوم اینکه مثل اینکه نخوندی من چی گفتم این سبک 3d که توسط عینکهای اناگلیف عرضه میشه برا عهد بوقه!! و با تکنولوژی جدید انویدیا 180درجه تفاوت داره و مزیتهای خیلی بیشتری نسبت به تلویزیونها 3d داره از جمله عدم محدودیت فاصله و زاویه دید و... در مورد batman:aa هم من به شما و دیگر دوستان توصیه میکنم یه بار این بازی رو روی کنسول و توسط عینکهای اناگلیف به صورت 3d ببینن و یه بار دیگه هم بیان این بازی رو روی pc و با کیت انویدیا بازی کنن تا بفهمن منظور من چیه.3d ای که با عینکهای اناگلیف قابل دیدنه، اصلا با این نوع جدیدش قابل مقایسه نیست.
دور خودت نپیچ کلا. شما متوجه نمیشی نه بنده. گفتم، هیچ ایرادی وجود نداره، منم هیچ ویرایشی نمی کنم. تمام.

طرز برخورد من و سایر بچه های نویسنده قطعا متناسب با برخورد مخاطب و شخصیتیش خواهد بود. این که شما با جلف بازی میای اینا رو میگی:
خب واقعا نمیدونستم تا این حد شوخی من به شخصی مثل شما که استاد کنایه زدن و شوخی کردنه بر بخوره!!!!!(واقعا اگه تا این حد بهت برخورده از شما و همگی نویسنده ها معذرت میخوام)
درهرصورت شما در مقام یه نویسنده تاکید میکنم یه نویسنده وقتی این حرف رو میزنی، دیگه چه انتظاری باید ازت بره:

به شخصه به هیچ وجه نظر هیچکس برام مهم نیست.

دور خودت نپیچ کلا. شما متوجه نمیشی نه بنده. گفتم، هیچ ایرادی وجود نداره، منم هیچ ویرایشی نمی کنم. تمام.
بعد از این همه صحبت اخرش با کمبود مطلب روبه رو شدی و کل صحبتها تبدیل شد به پیچیدن و ....:-"

خب واقعا نمیدونستم تا این حد شوخی من به شخصی مثل شما که استاد کنایه زدن و شوخی کردنه بر بخوره!!!!!(واقعا اگه تا این حد بهت برخورده از شما و همگی نویسنده ها معذرت میخوام)
درهرصورت شما در مقام یه نویسنده تاکید میکنم یه نویسنده وقتی این حرف رو میزنی، دیگه چه انتظاری باید ازت بره:
خوب باید حواست باشه که با کی شوخی کنی چون فکر نکنم با شما شوخی داشته باشم. این از این.
به شخصه به هیچ وجه نظر هیچکس برام مهم نیست.
بارم میگم مهم نیست. نظر کادر تحریریه مهم هست که نظر سنجی شد و مطلب نوشته شد. باز بگم نظر کسی مهم نیست ؟
بعد از این همه صحبت اخرش با کمبود مطلب روبه رو شدی و کل صحبتها تبدیل شد به پیچیدن و ....:-"
یه بار حرفمو زدم، آریا هم توضیح داد. گر قرار بود متوجه بشی، تا الان شده بودی. چون خیلی ارزش وقت گذاشتن نداره، ترجیح میدم در اطلاعلات زیادت غوطه ور بشی!

دیگه جای ابهامی نزاشتم باقی بمونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or