این توییت برای انویدیا هست، درسته؟ اون تصویر هم مربوط به فیبل لنجندز؟
2 سال دیگه، ارتقا میدم به یه کارت خوب
اونموقع DX12 کاملاً جا افتاده.
دقیقا هم درستش همینه اما کارت 980 بد داره چشمک میزنه لعنتی .:d
هیچ این چند ساله احساس نکردم بعد خرید 670 باید 670 بدم یه کارت بالاتر بخرم اما این 980 بد داره چشمک میزنه منم نظرم همینه باید منتظر موند تا DX12 بین بازی ها جا بیفته اما واقعا آدم میتونه یدونه 980 الان بخره با این قیمت عالی که داره 1-2 سال دیگه یه 980 با قیمت مناسب بگیره بندازه کنارش SLI کنه حالش ببره .
این توییت برای انویدیا هست، درسته؟ اون تصویر هم مربوط به فیبل لنجندز؟
فیبل لجندز چه ارتباطی با انویدیا و کارت گرافیک های PC داره؟ این بازی برای PC تایید شده؟
670 فعلاً کاملاً جوابگوی بازیهاست. نیازی نیست ارتقا بدی. من خودم 780 دارم و حالاحالاها قصد ارتقا ندارم.
ولی این کارت 970 به نظرم خیلی به صرفه تر از 980ـه، 10% ضعیفتره، ولی 220 دلار ارزونتره. 329 دلار واسه کارتی که از 780 هم قویتره، فوق العادست. مصرف کمتر برق و خنک بودن و ... رو هم فاکتور گرفتم
2 سال دیگه، ارتقا میدم به یه کارت خوب
اونموقع DX12 کاملاً جا افتاده.
آخه تعداد بازیهایی که نتونی Max Setting بازی کنی با رزولوشن 1080p، به تعداد انگشتای دست هم نمیرسهدر 90% موارد هم 60 فریم ثابت میگیری
اما اگه بحث 4K باشه که هیچ کارت تک هسته ای فعلاً نداریم که کاملاً جوابگو باشه و بازیها رو 60 فریم بده. باید SLI کرد که طبق تجربه میگم اصلاً ارزش نداره
4K بمونه واسه 2-3 سال دیگه که هم کارتای خرکی تر و نسل بعد عرضه شن، هم قیمت مانیتورها متعادل شه و بتونیم بخریم
من که نفهمیدم چی گفتی
منم منتظرم همون کارت خفنه بیاد تا بخرم
در اینکه جوابگوی بازی ها هستش اصلا شکی نیست من هیچ مشکلی با هیچ بازی ندارم .:d فقط من خوشم میاد جزئیات بازی زیاد کنم وقتی توانایی اجرای بهتر بازی ها رو داره یه جورایی فریم فدای جزئیات میکنم که اینجوری دیگه مشکل فریم هم نخواهم داشت.:d
از اون طرف بهترین کارت با قیمت مناسب هم هستش برای اینکه بتونی در آینده 4K هم بازی ها رو اجرا کنی به خاطر همین بیشتر میگم 980 بهتره , همون 10 % در یه تصویر 4k خودش کلی حساب میشه .
980GTX کارت خیلی خوبیه با 165 وات مصرف که تازه از تراشه GM204 Mid Range استفاده کرده.
سری بعدی BIG MAXWELL که احتمالا 2280GTX نام داشته باشه از تراشه High End GM200 رابط 512 بیتی 8 گیگ رم رو نود fab20+FINFET احتمالا 32 الی 40 واحد SMM داره . چه شود اون دیگه واقعا خریدن دارهدیگه واقعا تا اخر نسل کافیه
توی سری بعدی GM200 انویدیا دوتا راه داره یا میاد خیلی راحت فقط تعداد GPC هارو دو برابر میکنه مثلا میشه 32 تا واحد SMM .. ( البته چون میتونه تا مرز 250W تراشه رو جم کنه دستش بازه شاید بتونه تا 40 واحد SMM هم استفاده کنه )
یا اینکه میاد توی هر واحد GPC بجای چهارتا واحد SMM مثلا از 6 یا 8 واحد SMM استفاده میکنه .. البته گزینه اول احتمالش خیلی بیشتره
من که نفهمیدم چی گفتی
منم منتظرم همون کارت خفنه بیاد تا بخرم
ولی سری بعدی BIG MAXWELL که احتمالا 2280GTX نام داشته باشه از تراشه High End GM200 رابط 512 بیتی 8 گیگ رم رو نود fab20+FINFET احتمالا 32 الی 40 واحد SMM داره . چه شود اون دیگه واقعا خریدن داره :d دیگه واقعا تا اخر نسل کافیه
آخه تعداد بازیهایی که نتونی Max Setting بازی کنی با رزولوشن 1080p، به تعداد انگشتای دست هم نمیرسه در 90% موارد هم 60 فریم ثابت میگیری
اما اگه بحث 4K باشه که هیچ کارت تک هسته ای فعلاً نداریم که کاملاً جوابگو باشه و بازیها رو 60 فریم بده. باید SLI کرد که طبق تجربه میگم اصلاً ارزش نداره
4K بمونه واسه 2-3 سال دیگه که هم کارتای خرکی تر و نسل بعد عرضه شن، هم قیمت مانیتورها متعادل شه و بتونیم بخریم
Elemental and Infiltrator running beautifully on DX12 on Maxwell at NVIDIA’s Editor’s Day. Best of all, we announced that UE4 developers can now benefit from this effort: UE4 subscribers who are accepted into the DX12 early access program will receive source access to the alpha DX12 version of UE4! Developers who want to be the first to bring their UE4 games to DX12 now have everything they need to get started
"We’ve got cool things in the pipeline that we’ll be sharing in the coming months, so stay tuned to this site and follow us @DirectX12 for all the latest!"
Oh, and the screenshot above? That was a screenshot from an Intel Haswell graphics DX12 machine running UE4.4’s Landscape Mountains demo.
DirectX 12 and Windows 10
Unreal 4 Engine 4.4 Supports DirectX 12!
آنریل انجین 4 ورژن 4.4 از DX12 پشتیبانی میکنه عکس زیر با UE 4 Ver 4.4 ساخته شده که داره روی یک گرافیک اینتل Haswell اجرا میشه خبرهای جدید به زودی...
DirectX 12 and Windows 10 - DirectX Developer Blog - Site Home - MSDN Blogs
یعنی این گرافیک بالا با پردازنده گرافیکی ای که داخل پردازنده اینل هزول هست اجرا شده ؟ اگر اره که واقعا شاهکار کردن