DX12 دارای قابلیتهایی برای نسل آینده GPU ـها خواهد بود.[ پست اول تاپیک حتماً خوانده ]

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
jtarqg3m3ivcie7b0059.jpg

2 سال دیگه، ارتقا میدم به یه کارت خوب :دی
اونموقع DX12 کاملاً جا افتاده.

دقیقا هم درستش همینه اما کارت 980 بد داره چشمک میزنه لعنتی .:d

هیچ این چند ساله احساس نکردم بعد خرید 670 باید 670 بدم یه کارت بالاتر بخرم اما این 980 بد داره چشمک میزنه منم نظرم همینه باید منتظر موند تا DX12 بین بازی ها جا بیفته اما واقعا آدم میتونه یدونه 980 الان بخره با این قیمت عالی که داره 1-2 سال دیگه یه 980 با قیمت مناسب بگیره بندازه کنارش SLI کنه حالش ببره .;)

دقیقا هم درستش همینه اما کارت 980 بد داره چشمک میزنه لعنتی .:d

هیچ این چند ساله احساس نکردم بعد خرید 670 باید 670 بدم یه کارت بالاتر بخرم اما این 980 بد داره چشمک میزنه منم نظرم همینه باید منتظر موند تا DX12 بین بازی ها جا بیفته اما واقعا آدم میتونه یدونه 980 الان بخره با این قیمت عالی که داره 1-2 سال دیگه یه 980 با قیمت مناسب بگیره بندازه کنارش SLI کنه حالش ببره .;)

670 فعلاً کاملاً جوابگوی بازیهاست. نیازی نیست ارتقا بدی. من خودم 780 دارم و حالاحالاها قصد ارتقا ندارم.
ولی این کارت 970 به نظرم خیلی به صرفه تر از 980ـه، 10% ضعیفتره، ولی 220 دلار ارزونتره. 329 دلار واسه کارتی که از 780 هم قویتره، فوق العادست. مصرف کمتر برق و خنک بودن و ... رو هم فاکتور گرفتم :دی

این توییت برای انویدیا هست، درسته؟ اون تصویر هم مربوط به فیبل لنجندز؟
فیبل لجندز چه ارتباطی با انویدیا و کارت گرافیک های PC داره؟ این بازی برای PC تایید شده؟

بله ، بله . :d
Fable داره با انجین آنریل 4 ساخته میشه که برپایه قابلیتهای رندرینگ مورد نیاز DX12 گسترش داده شده برای همین برای نمایش قابلیتهای کارت میتونه دموی خوبی باشه.بازی فعلا برای PC تایید نشده و یک دمو بوده مثل دموی Forza 5 ولی احتمال داره بعدا برای PC بیاد.

کارت GTX970 خیلی عالیه اینطور که من شنیدم Failure rate تراشه های GM204 بالا هست برای همین قیمت GTX980 که فول چیپ همین تراشه هست بالا در میاد.

670 فعلاً کاملاً جوابگوی بازیهاست. نیازی نیست ارتقا بدی. من خودم 780 دارم و حالاحالاها قصد ارتقا ندارم.
ولی این کارت 970 به نظرم خیلی به صرفه تر از 980ـه، 10% ضعیفتره، ولی 220 دلار ارزونتره. 329 دلار واسه کارتی که از 780 هم قویتره، فوق العادست. مصرف کمتر برق و خنک بودن و ... رو هم فاکتور گرفتم :دی

در اینکه جوابگوی بازی ها هستش اصلا شکی نیست من هیچ مشکلی با هیچ بازی ندارم .:d فقط من خوشم میاد جزئیات بازی زیاد کنم وقتی توانایی اجرای بهتر بازی ها رو داره یه جورایی فریم فدای جزئیات میکنم که اینجوری دیگه مشکل فریم هم نخواهم داشت.:d

از اون طرف بهترین کارت با قیمت مناسب هم هستش برای اینکه بتونی در آینده 4K هم بازی ها رو اجرا کنی به خاطر همین بیشتر میگم 980 بهتره , همون 10 % در یه تصویر 4k خودش کلی حساب میشه .;)

2 سال دیگه، ارتقا میدم به یه کارت خوب :دی
اونموقع DX12 کاملاً جا افتاده.

980GTX کارت خیلی خوبیه با 165 وات مصرف که تازه از تراشه GM204 Mid Range استفاده کرده.
ولی سری بعدی BIG MAXWELL که احتمالا 2280GTX نام داشته باشه از تراشه High End GM200 رابط 512 بیتی 8 گیگ رم رو نود fab20+FINFET احتمالا 32 الی 40 واحد SMM داره . چه شود اون دیگه واقعا خریدن داره :d دیگه واقعا تا اخر نسل کافیه

توی سری بعدی GM200 انویدیا دوتا راه داره یا میاد خیلی راحت فقط تعداد GPC هارو دو برابر میکنه مثلا میشه 32 تا واحد SMM .. ( البته چون میتونه تا مرز 250W تراشه رو جم کنه دستش بازه شاید بتونه تا 40 واحد SMM هم استفاده کنه )
یا اینکه میاد توی هر واحد GPC بجای چهارتا واحد SMM مثلا از 6 یا 8 واحد SMM استفاده میکنه .. البته گزینه اول احتمالش خیلی بیشتره

آخه تعداد بازیهایی که نتونی Max Setting بازی کنی با رزولوشن 1080p، به تعداد انگشتای دست هم نمیرسه
biggrin1.gif
در 90% موارد هم 60 فریم ثابت میگیری
biggrin1.gif

اما اگه بحث 4K باشه که هیچ کارت تک هسته ای فعلاً نداریم که کاملاً جوابگو باشه و بازیها رو 60 فریم بده. باید SLI کرد که طبق تجربه میگم اصلاً ارزش نداره
biggrin1.gif

4K بمونه واسه 2-3 سال دیگه که هم کارتای خرکی تر و نسل بعد عرضه شن، هم قیمت مانیتورها متعادل شه و بتونیم بخریم
biggrin1.gif

من که نفهمیدم چی گفتی
biggrin1.gif

منم منتظرم همون کارت خفنه بیاد تا بخرم
biggrin1.gif

منظورم سری بعدی 2280GTX GM200 بود
biggrin1.gif
که شش ماه دوم سال 2015 عرضه میشه single gpu خوراکه 4K

صبر کن با هم به BIG MAXWELL ارتقا میدیم
biggrin1.gif
980 هنوز نهایت قدرت معماری maxwell نیست

آخرین ویرایش:
در اینکه جوابگوی بازی ها هستش اصلا شکی نیست من هیچ مشکلی با هیچ بازی ندارم .:d فقط من خوشم میاد جزئیات بازی زیاد کنم وقتی توانایی اجرای بهتر بازی ها رو داره یه جورایی فریم فدای جزئیات میکنم که اینجوری دیگه مشکل فریم هم نخواهم داشت.:d

از اون طرف بهترین کارت با قیمت مناسب هم هستش برای اینکه بتونی در آینده 4K هم بازی ها رو اجرا کنی به خاطر همین بیشتر میگم 980 بهتره , همون 10 % در یه تصویر 4k خودش کلی حساب میشه .;)

آخه تعداد بازیهایی که نتونی Max Setting بازی کنی با رزولوشن 1080p، به تعداد انگشتای دست هم نمیرسه :دی در 90% موارد هم 60 فریم ثابت میگیری :دی
اما اگه بحث 4K باشه که هیچ کارت تک هسته ای فعلاً نداریم که کاملاً جوابگو باشه و بازیها رو 60 فریم بده. باید SLI کرد که طبق تجربه میگم اصلاً ارزش نداره :دی
4K بمونه واسه 2-3 سال دیگه که هم کارتای خرکی تر و نسل بعد عرضه شن، هم قیمت مانیتورها متعادل شه و بتونیم بخریم :دی

980GTX کارت خیلی خوبیه با 165 وات مصرف که تازه از تراشه GM204 Mid Range استفاده کرده.
سری بعدی BIG MAXWELL که احتمالا 2280GTX نام داشته باشه از تراشه High End GM200 رابط 512 بیتی 8 گیگ رم رو نود fab20+FINFET احتمالا 32 الی 40 واحد SMM داره . چه شود اون دیگه واقعا خریدن داره
yahoo_4.gif
دیگه واقعا تا اخر نسل کافیه

توی سری بعدی GM200 انویدیا دوتا راه داره یا میاد خیلی راحت فقط تعداد GPC هارو دو برابر میکنه مثلا میشه 32 تا واحد SMM .. ( البته چون میتونه تا مرز 250W تراشه رو جم کنه دستش بازه شاید بتونه تا 40 واحد SMM هم استفاده کنه )
یا اینکه میاد توی هر واحد GPC بجای چهارتا واحد SMM مثلا از 6 یا 8 واحد SMM استفاده میکنه .. البته گزینه اول احتمالش خیلی بیشتره

من که نفهمیدم چی گفتی :دی
منم منتظرم همون کارت خفنه بیاد تا بخرم :دی

من که نفهمیدم چی گفتی :دی
منم منتظرم همون کارت خفنه بیاد تا بخرم :دی

کافیه کارایی 680 با 780Ti رو مقایسه کنی ، متوجه میشی منظور دوست مون چی بود.

680 و 780Ti هر دو معماری Kepler هستند اما تفاوت شون از نظر کارایی زیاد و قابل توجه هستش.

980 در معماری Maxwell هم حکم 680 رو داره. به این صورت که در اینده نزدیک بردار بزرگترش میاد که اختلاف کارایی زیادی باهم دارند.

ولی سری بعدی
BIG MAXWELL که احتمالا 2280GTX نام داشته باشه از تراشه High End GM200 رابط 512 بیتی 8 گیگ رم رو نود fab20+FINFET احتمالا 32 الی 40 واحد SMM داره . چه شود اون دیگه واقعا خریدن داره :d دیگه واقعا تا اخر نسل کافیه

البته این مورد خیلی بستگی به AMD داره. اگر AMD در اینده نزدیک نتونه GPU مناسب از نظر مصرف ، دما و کارایی عرضه کنه. اون موقع انویدیا GM200-Full Unlock
با 8 گیگابایت Vram رو لطف کنه بهمون با قیمت حداقل 1000 دلار می فروشه.

آخرین ویرایش:
آخه تعداد بازیهایی که نتونی Max Setting بازی کنی با رزولوشن 1080p، به تعداد انگشتای دست هم نمیرسه :دی در 90% موارد هم 60 فریم ثابت میگیری :دی
اما اگه بحث 4K باشه که هیچ کارت تک هسته ای فعلاً نداریم که کاملاً جوابگو باشه و بازیها رو 60 فریم بده. باید SLI کرد که طبق تجربه میگم اصلاً ارزش نداره :دی
4K بمونه واسه 2-3 سال دیگه که هم کارتای خرکی تر و نسل بعد عرضه شن، هم قیمت مانیتورها متعادل شه و بتونیم بخریم :دی

اره دقیقا هم به خاطر همینه کارت عوض نکردم به خاطر همین نبود بازی که یکم فشار بیاره به کارت.:d
الان قیمت بالای هم نداره به نسبط درسته قیمت زیاده اما نسبط کلی با قطعه های دیگه بگیری میبینی یه مانیتور ASUS PB287Q 4K UHD حدود 2 خورده ای چیزی نیست وقتی میخوای یه مانیتور درست درمون 3d بگیری باید بالای 1.5 تا 2 تومن پیاده بشی یا یه کارت گرافیک درست درمون بگیری 1-2 باید پیاده بشی .;)

کلا قیمت ها بالاست اما به نسبط کلی که کیفیت بالاتری از مانیتور های معمولی و 3D بگیری میبینی تفاوت قیمت زیادی هم ندارن بازم زیاده اما 1-2 تومن پوله .:d

9v75f00lke1x6pzvz0c7.jpg

Elemental and Infiltrator running beautifully on DX12 on Maxwell at NVIDIA’s Editor’s Day. Best of all, we announced that UE4 developers can now benefit from this effort: UE4 subscribers who are accepted into the DX12 early access program will receive source access to the alpha DX12 version of UE4! Developers who want to be the first to bring their UE4 games to DX12 now have everything they need to get started

"We’ve got cool things in the pipeline that we’ll be sharing in the coming months, so stay tuned to this site and follow us @DirectX12 for all the latest!"

https://twitter.com/UnrealEngine/status/512803016538214400

[h=3]DirectX 12 and Windows 10[/h]Unreal 4 Engine 4.4 Supports DirectX 12!

آنریل انجین 4 ورژن 4.4 از DX12 پشتیبانی میکنه عکس زیر با UE 4 Ver 4.4 ساخته شده که داره روی یک گرافیک اینتل Haswell اجرا میشه خبرهای جدید به زودی...

2262.landscape-mtns.jpg

Oh, and the screenshot above? That was a screenshot from an Intel Haswell graphics DX12 machine running UE4.4’s Landscape Mountains demo.

DirectX 12 and Windows 10 - DirectX Developer Blog - Site Home - MSDN Blogs

DirectX 12 and Windows 10

Unreal 4 Engine 4.4 Supports DirectX 12!

آنریل انجین 4 ورژن 4.4 از DX12 پشتیبانی میکنه عکس زیر با UE 4 Ver 4.4 ساخته شده که داره روی یک گرافیک اینتل Haswell اجرا میشه خبرهای جدید به زودی...

2262.landscape-mtns.jpg

DirectX 12 and Windows 10 - DirectX Developer Blog - Site Home - MSDN Blogs

یعنی این گرافیک بالا با پردازنده گرافیکی ای که داخل پردازنده اینل هزول هست اجرا شده ؟ اگر اره که واقعا شاهکار کردن

یعنی این گرافیک بالا با پردازنده گرافیکی ای که داخل پردازنده اینل هزول هست اجرا شده ؟ اگر اره که واقعا شاهکار کردن

اینطور که مایکروسافت تو بلاگش نوشته ...
دموی قبلی که سیارکها رو نشون میداد (Asteroids) با Intel HD4400 graphics اجرا شده بود.

منبع:
http://blogs.msdn.com/b/directx/arc...-high-performance-and-high-power-savings.aspx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or