DX12 دارای قابلیتهایی برای نسل آینده GPU ـها خواهد بود.[ پست اول تاپیک حتماً خوانده ]

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دکمش رو نمی گم، خود استارت منو رو میگم، نکنه اون آپدیته اومده من خبر ندارم؟:-"
این چیه من دارم؟ :-/ :دی
jkh8xc8j2jns6n2wqevl.png

تاپیک در مورد DX12 ـه در مورد استارت منو ویندوز 8 میبحثین؟ :دی
بنظر من که اتفاقا مترو ویندوز 8.1 ده برابر بهتر از استارت منو هست! من که خیلی راحت ترم باهاش! صد سال سیاهم بزور بگن استارت منوش کن عمرا اگه بکنم :دی

فقط این DX12 خیلی دیر میاد کاش زودتر میومد :|

روی بازده بازی های قدیمی هم تاثیر میذاره ؟ یا فقط بازی های DX12ساپورت میکنن از اون تاریخ به بعد؟
با این اوصاف خرید یه 860 یا 870 واجب شد پس

این قابلیت زیاد شدن پرفورمنس نیاز به آپگرید سخت افزاری نداره
biggrin1.gif
میدونم:دی
کارتم قدیمی شده کلا باید یه جدید بگیرم منظورم این بود وگرنه همین 560tiرو هم ساپورت میکنه

آخرین ویرایش:
صددرصد مشخص نیست سخت افزار فعلی پشتیبانی بکنند از این api یا نه

اگر سخت افزار جدید بخواد ینی اصلا اگر نمییود بهتر بود !!!

ویندوز 8.1 هم dx12 رو پشتیبانی میکنه ویندوز 9 حالا حالا ها ضرورتی نداره بیاد

این Win9 زودتر بیاد, ببینیم DX12 چیه :d
امیدوارم ماکروسافت به این زودیا ویندوز 9 رو تکمیل نکنه دوباره جا پای Win8 بزاره، باید فعلاً فعلاً ها سرش وقت بزارن کلاً یه چیز جدید طراحی کنن. این نه به درد PC میخوره نه به درد تبلت، الان هم داره با سرعت فزاینده ای درصد سیستم هایی که Windows دارن کم میشه، عدد هنوز گندست ولی با این سرعت ممکنه تا 10 سال دیگه ماکروسافت بخش اعظم بازار رو نداشته باشه!

امیدوارم ماکروسافت به این زودیا ویندوز 9 رو تکمیل نکنه دوباره جا پای Win8 بزاره، باید فعلاً فعلاً ها سرش وقت بزارن کلاً یه چیز جدید طراحی کنن. این نه به درد PC میخوره نه به درد تبلت، الان هم داره با سرعت فزاینده ای درصد سیستم هایی که Windows دارن کم میشه، عدد هنوز گندست ولی با این سرعت ممکنه تا 10 سال دیگه ماکروسافت بخش اعظم بازار رو نداشته باشه!
:-/
OS Statistics

تیم اصلیشون از بعد از ویندو 8 روی بعدی شروع کردن کار رو. آپدیت ها رو جداگانه دادن. فرق هم که ظاهرا زیاد داره:

Windows Threshold: Here come the virtual desktops - Neowin

the UI for Threshold will be easily recognizable from other versions of Windows, but at the same time, will feel familiar to those who will likely be transitioning from Windows 7 or even Windows XP.

First up, let's talk user interface. Threshold is getting a distinctive UI refresh; when you see it, there is no confusing it with Windows 7 or 8.

Microsoft's Windows 'Threshold' expected to add virtual desktops, drop charms | ZDNet

Microsoft is considering bringing virtual desktops to Windows Threshold.

Windows Threshold Preview expected to arrive around late September - Neowin

اینا همه تقریبا منابعشون معتبر و دقیقه :d اشتباه 8 رو امکان نداره بکنن. همه چیزش رو دارن عوض میکنن که کلا تفاوت داشته باش. جمله جالبی گفته به طور کل :d :

this is Nadella’s Microsoft after all, so anything is possible.

سال 2012 ، 83.8% از سیستم ها Windows داشتن، سال 2013 82.1%،سال 2014 80.3%! این فقط توی این سه ساله! یک زمان ویندوز نزدیک به 90% بازار رو داشت، حتی بیشتر. ماکروسافت داره با یک سرعت زیادی بازار رو از دست میده، هر گندی(!) که میزنه سرعت این قطار بیشتر میشه. درسته الان اعداد خوبن، ولی وقتی مقایسه میشن با قبل میشه نتیجه گرفت اگر وضع حال ادامه پیدا کنه ماکروسافت دیگه نمی تونه برگرده راحت.
مسئله ای که توی موبایل برای نوکیا اتفاق افتاد کاملاً مشابه ویندوز و ماکروسافت فعلیه.

اینا همه تقریبا منابعشون معتبر و دقیقه اشتباه 8 رو امکان نداره بکنن. همه چیزش رو دارن عوض میکنن که کلا تفاوت داشته باش. جمله جالبی گفته به طور کل :

من نمی دونم تو چطور هنوز فن ماکروسافتی:دی واقعاً به نظرم دوره ی ماکروسافت داره به سر میاد!:دی جدا از شوخی. کلاً از این حرفا زیاد میزنن، دیگه اون Cutting Edge سابق رو نداره تیم ماکروسافت. نمی تونه پیشرو باشه واقعاً.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or