برگشته کهویندوز 8 که کمی رو اعصاب بود، ولی ویندوز 8.1 عالیه، تازه این آپدیته هم که بیاد استارت منو بر میگرده و خدا میشه>:d
برگشته کهویندوز 8 که کمی رو اعصاب بود، ولی ویندوز 8.1 عالیه، تازه این آپدیته هم که بیاد استارت منو بر میگرده و خدا میشه>:d
دکمش رو نمی گم، خود استارت منو رو میگم، نکنه اون آپدیته اومده من خبر ندارم؟برگشته که
این چیه من دارم؟دکمش رو نمی گم، خود استارت منو رو میگم، نکنه اون آپدیته اومده من خبر ندارم؟
آپدیت خود ماکروسافت رو میگمعامو هزار تا نرم افزار هست واسه این کار ....
میدونماین قابلیت زیاد شدن پرفورمنس نیاز به آپگرید سخت افزاری نداره
این قابلیت زیاد شدن پرفورمنس نیاز به آپگرید سخت افزاری ندارهروی بازده بازی های قدیمی هم تاثیر میذاره ؟ یا فقط بازی های DX12ساپورت میکنن از اون تاریخ به بعد؟
با این اوصاف خرید یه 860 یا 870 واجب شد پس
امیدوارم ماکروسافت به این زودیا ویندوز 9 رو تکمیل نکنه دوباره جا پای Win8 بزاره، باید فعلاً فعلاً ها سرش وقت بزارن کلاً یه چیز جدید طراحی کنن. این نه به درد PC میخوره نه به درد تبلت، الان هم داره با سرعت فزاینده ای درصد سیستم هایی که Windows دارن کم میشه، عدد هنوز گندست ولی با این سرعت ممکنه تا 10 سال دیگه ماکروسافت بخش اعظم بازار رو نداشته باشه!این Win9 زودتر بیاد, ببینیم DX12 چیه :d
امیدوارم ماکروسافت به این زودیا ویندوز 9 رو تکمیل نکنه دوباره جا پای Win8 بزاره، باید فعلاً فعلاً ها سرش وقت بزارن کلاً یه چیز جدید طراحی کنن. این نه به درد PC میخوره نه به درد تبلت، الان هم داره با سرعت فزاینده ای درصد سیستم هایی که Windows دارن کم میشه، عدد هنوز گندست ولی با این سرعت ممکنه تا 10 سال دیگه ماکروسافت بخش اعظم بازار رو نداشته باشه!
امیدوارم ماکروسافت به این زودیا ویندوز 9 رو تکمیل نکنه دوباره جا پای Win8 بزاره، باید فعلاً فعلاً ها سرش وقت بزارن کلاً یه چیز جدید طراحی کنن. این نه به درد PC میخوره نه به درد تبلت، الان هم داره با سرعت فزاینده ای درصد سیستم هایی که Windows دارن کم میشه، عدد هنوز گندست ولی با این سرعت ممکنه تا 10 سال دیگه ماکروسافت بخش اعظم بازار رو نداشته باشه!
the UI for Threshold will be easily recognizable from other versions of Windows, but at the same time, will feel familiar to those who will likely be transitioning from Windows 7 or even Windows XP.
First up, let's talk user interface. Threshold is getting a distinctive UI refresh; when you see it, there is no confusing it with Windows 7 or 8.
Microsoft is considering bringing virtual desktops to Windows Threshold.
this is Nadella’s Microsoft after all, so anything is possible.
اینا همه تقریبا منابعشون معتبر و دقیقه اشتباه 8 رو امکان نداره بکنن. همه چیزش رو دارن عوض میکنن که کلا تفاوت داشته باش. جمله جالبی گفته به طور کل :