DSO gaming: عنوان Mortal Kombat برای PC عرضه خواهد شد

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
Mortal-Kombat.jpg

بنظر می رسد، استدیو بازی سازی NetherRealm و شرکت Warner Bros در روز های آینده، نسخه ی PC بازی Mortal Kombat 9 معرفی کنند، همانند Steam Directory بازی که در جمعه ی پیش آپدیت گردید.
در این لیست، تمامی Achivement های بازی نیز قرار داده شد، اما مسئله اینجاست که هنوز هیچ عکس العملی از سوی Warner Bros دیده نشده است.

به خوبی مشخص است که امکان اشتباه و دروغ از سوی Steam Directory کم است و همچنین Warner Bros به سادگی می توانست این صفحه رو ببندد. در عوض، ناشر این عنوان Directory را آپدیت کرده است،
پس به طور حتم برنامه هایی خواهند داشت.

سایت DSOgaming در این خبر می گوید: "درحال حاضر، ما مطمئن هستیم که Mortal Kombat بر روی PC عرضه خواهد شد. بله، مدتی طول می کشد و اما PC گیمر ها بسیار خوشحال خواهند شد و بالاخره این عنوان را بر روی پلتفرمشان تجربه می کنند."

منبع

گفتم که بی وقفه بودن یه بازی برای من به معنی سخت تر بودن نیست :d
اما MK 9 رو فکر نکنم شما بازی کرده باشید چون اگه بازی کرده بودید این حرفا رو نمیزدید، مثلا داخل MK 9 خودتون کمبو میسازید و چیزی از پیش تایین شده نداره. (دقیقا میتونید Chain کنید)
نه چرا بازی کردم. ولی به اندازه کافی بازی نکرم متاسفانه. ولی فرقش رو کاملا با SF دیدم:d کمبوهای MK خیلی راحت تر Chain میشن. البته مسلما برای کمبوهای پیچیده تر باید تمرین بیشتری داشت باشیم. ولی برای MK از همون شماره اول اینطور نبوده. به خاطر همینه که کمبوهای SF به میلی متری مشهورن:d یعنی ممکنه هر کسی نتونه کمبو پیاده کنه ولی در مورد MK این مساله درست نیست و همه میتونن کمبوهای هر چند ساده ای رو پیاده کنن:d

بازم میگم درجه سختی بازی ربطی به کنترل سخت اون نداره. DMC هم روی وضعیت آخری اشک آدم رو در میاره اونم وقتی که نتونی سر زمان مشخصی دشمن ها رو نابود کنی که باعث میشه عملا یک سری از کمبوهایی که میزنی دیگه کاربردی نداشته باشن.

اینم برای برطرف شدن ابهامات بگم، من هیتر MK و سبک فایتینگ نیستم و بر عکس عاشق این سبکم:d

بحث PC vs Console نیست, یه عده هستن تا میگیم استراتژی میگن نقطه بازی, امین هم اومد اینو گفت که حرف مفت نزنن بعضیا دیگه:دی
@princeofpersia777744
وارکرافت 3 کو؟
:discussion:

یه نیگاه دیگه بنداز,بازی به اون عظمت رو نمیبین او وسط؟؟:d

نه چرا بازی کردم. ولی به اندازه کافی بازی نکرم متاسفانه. ولی فرقش رو کاملا با SF دیدم:d کمبوهای MK خیلی راحت تر Chain میشن. البته مسلما برای کمبوهای پیچیده تر باید تمرین بیشتری داشت باشیم. ولی برای MK از همون شماره اول اینطور نبوده. به خاطر همینه که کمبوهای SF به میلی متری مشهورن:d یعنی ممکنه هر کسی نتونه کمبو پیاده کنه ولی در مورد MK این مساله درست نیست و همه میتونن کمبوهای هر چند ساده ای رو پیاده کنن:d

بازم میگم درجه سختی بازی ربطی به کنترل سخت اون نداره. DMC هم روی وضعیت آخری اشک آدم رو در میاره اونم وقتی که نتونی سر زمان مشخصی دشمن ها رو نابود کنی که باعث میشه عملا یک سری از کمبوهایی که میزنی دیگه کاربردی نداشته باشن.

اینم برای برطرف شدن ابهامات بگم، من هیتر MK و سبک فایتینگ نیستم و بر عکس عاشق این سبکم:d
اینجا اشتباه نوشتم الان درستش کردم.
گفتم که بی وقفه بودن یه بازی برای من به معنی سخت تر بودن نیست :d
گفتم که بی وقفه بودن یه بازی برای من به معنی کنترل سخت تر بودن نیست :d

در کل کنترل سخت برای من زدن کمبو های پیچیده نیست. (به نظر من همین گارد گرفتن درست داخل MK 9 سخت تره زدن کمبو های پیچیدست)

مطمئن باشید اگه میدونستم هیتر این بازی هستید از همون اول با شما بحث نمیکردم :d

تعداد تسترهایی که مشغول انجام نسخه ی PC هستن به 27 نفر افزایش یافت :d اینطور که مشخصه بازی نسخه ی Goty هستش که تمام Dlc ها رو هم شامل میشه ( البته بجز کریتوس ) .

92614848922809666654.jpg

کریتوس از همون اولش مال دنیای MK نبود :d
صحیح. ولی روحیات و خلق و خوی کریتوس همچینم لطیف نیس که بگیم مناسب MK نیست! به نظرم یگانه کاراکتری هست که میتونستن از یه فرنچایز دیگه بیارن :دی

اگه تایید نشده پس اون خبر پست اول واسه خندس؟:دی
چیزا میگیدا:دی

DSO Gaming یه سایت مخصوص Gaming هست که بر اساس یه سری شواهد و مدارک ادعـا کرده که MK9 حتماً برای PC عرضه خواهد شد. هنــوز خبری از تایید رسمی نبوده و WB که ناشر اصلی بازی هست صحبتی در مورد عـرضه این بازی واسه PC نکرده.

صحیح. ولی روحیات و خلق و خوی کریتوس همچینم لطیف نیس که بگیم مناسب MK نیست! به نظرم یگانه کاراکتری هست که میتونستن از یه فرنچایز دیگه بیارن :دی
درسته حرف شما منم اصلا باهاش مشکلی ندارم :دی اما داخل MK 9 خیلی ضعیفه و بود و نبودش فرقی نداره.
اگه اشتباه نکنم یه کمبو داره که داخلش QTE میزنه خیلی جالبه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or