DSO gaming: عنوان Mortal Kombat برای PC عرضه خواهد شد

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
Mortal-Kombat.jpg

بنظر می رسد، استدیو بازی سازی NetherRealm و شرکت Warner Bros در روز های آینده، نسخه ی PC بازی Mortal Kombat 9 معرفی کنند، همانند Steam Directory بازی که در جمعه ی پیش آپدیت گردید.
در این لیست، تمامی Achivement های بازی نیز قرار داده شد، اما مسئله اینجاست که هنوز هیچ عکس العملی از سوی Warner Bros دیده نشده است.

به خوبی مشخص است که امکان اشتباه و دروغ از سوی Steam Directory کم است و همچنین Warner Bros به سادگی می توانست این صفحه رو ببندد. در عوض، ناشر این عنوان Directory را آپدیت کرده است،
پس به طور حتم برنامه هایی خواهند داشت.

سایت DSOgaming در این خبر می گوید: "درحال حاضر، ما مطمئن هستیم که Mortal Kombat بر روی PC عرضه خواهد شد. بله، مدتی طول می کشد و اما PC گیمر ها بسیار خوشحال خواهند شد و بالاخره این عنوان را بر روی پلتفرمشان تجربه می کنند."

منبع

Ed Boon ‏@noobde 1h
RT @gareth_hawke: @noobde
Mortal Kombat 9 is almost definitely coming to Steam and nothing you can do about it. EB: Am I trying to stop it?

!!!LOL

این دیوانه هست؟ این روانیه؟
چه مشکلی با پلتفرم pc داری؟
دسته کم کاربرای استیم فقط الان از 60 میلیون نفر داره میزنه بالا از این جمعیت بگیم 60 به 1 بازی رو بخرن 1 میلیون نفر بازیت رو خریدن نه دیگه پول رایت بلو ری حساب میشه نه خرده فروشی مستقیم سودش میره تو جیب جناب عالی یه در صدیم خود استیم بر میداره این الان بده بازیی که تقریبا 2 سال از انتشارش گذشته همچین سودی به ارمغان بیاره؟

امار پایرت pc اگر 100 به 1 رو هم بگیرین بازم فروشش بالا میشه.اصلا استیم امار میده بفهمید فروش چقدره؟

دسته کم کاربرای استیم فقط الان از 60 میلیون نفر داره میزنه بالا از این جمعیت بگیم 60 به 1 بازی رو بخرن 1 میلیون نفر بازیت رو خریدن نه دیگه پول رایت بلو ری حساب میشه نه خرده فروشی مستقیم سودش میره تو جیب جناب عالی یه در صدیم خود استیم بر میداره این الان بده بازیی که تقریبا 2 سال از انتشارش گذشته همچین سودی به ارمغان بیاره؟

امار پایرت pc اگر 100 به 1 رو هم بگیرین بازم فروشش بالا میشه.اصلا استیم امار میده بفهمید فروش چقدره؟

فکر کنم سوء تفاهم شده !

طرف گفته اومدن مرتال کامبت تقریبا قطعیه و تو هم کاری نمی تونی بکنی

اد بون گفته مگه من دارم تلاش می کنم که جلوش رو بگیرم ؟ که به من برگشتی این حرف رو میزنی !

----------------

حالا مگه واقعا اد بون داره سنگ اندازی می کنی یا میکرده ؟

اینجوری که حساب و درصد نمیگیرن پسر خوب . ببین عناوینی روی استیم خوب فروش میره که سبک و سیاقش با PC gamer ها جور باشه ! برات چنتا مثال میزنم . Skyrim یه عنوان سینگل و بدون داشتن مولتی پلیر تنها تو روز اول عرضه 200/000 پلیر داشتن اجراش میکردن (نشوندهنده اینه که لا اقل تو روز اول 300/000 نسخه فروش رفته که بصورت همزمان این مقدار پلیر در حال انجامش بودن ) . Borderlands 2 ( که خودمم نسخه اورجینالشو تهیه کردمو از چند و چوندش باخبرم ) روز اول عرضه 100/000 نفر در حال انجامش بودن که تا ماه ها بعد هم در صدر جدول فروش هفتگی استیم قرار داشت . ( حداقل میشه گفت تا الان 1/5 میلیون فقط روی PC فروش داشته ) . اما mortal kombat و دیگر عناوین فایتی و یا Action Adventure ها و 3rd person ها هم حتی نصف این مقدار میتونن فروش داشته باشن ؟ جوابش سادست . برای اینکه کلا کسی که PC gamer هست و میخواد عنوانی رو بصورت اورجینال تهیه کنه ترجیح میده Company of heroes 2 ( که شدیدا هم برای PC Gamer ها مهم هستش ) رو بخره تا MK . کم پیش میاد PC gamer یی مث من باشه که از هرچی RPG و استراتژی و ... متنفره و صرفا بخاطر قابلیت های گرافیکی و تنظیمات و RES بالاتر سمت PC بره . مطمئنم هستم نهایتش بتونه 200/000 نسخه بفروشه اونم در چه صورت ؟ در صورتی که بازی طی ماه های آینده 50% یا 75% تخفیف و از 30 دلار به 7/8 دلار تنزل پیدا کنه تا شاید شاید کاربرا رو مجبور به خریدش کنن .

بله، اد بون همیشه گفته پلتفرم PC بازار مناسبی برای فروش بازی‌های Fighting نداره. الانم توی این توئیت گفته "مگه من دارم سعی می‌کنم که جلوی انتشارشو بگیرم؟"!!
عملاً ایشون کاره‌ای نیست که بخواد اومدن و نیومدنش رو مشخص کنه، WB تصمیم گیرنده هست. امیدوارم بازی بیاد، پورت خوبی باشه و خوب فروش کنه تا بفهمه که بازی خوب تولید کنه، روی PC به اندازه‌ی کافی فروش خواهد داشت. استیم هر روز داره بزرگ‌تر و بزرگ‌تر می‌شه و هر کس بیخیال بازار استیم بشه فقط به خودش ضربه زده.

اینجوری که حساب و درصد نمیگیرن پسر خوب . ببین عناوینی روی استیم خوب فروش میره که سبک و سیاقش با PC gamer ها جور باشه ! برات چنتا مثال میزنم . Skyrim یه عنوان سینگل و بدون داشتن مولتی پلیر تنها تو روز اول عرضه 200/000 پلیر داشتن اجراش میکردن (نشوندهنده اینه که لا اقل تو روز اول 300/000 نسخه فروش رفته که بصورت همزمان این مقدار پلیر در حال انجامش بودن ) . Borderlands 2 ( که خودمم نسخه اورجینالشو تهیه کردمو از چند و چوندش باخبرم ) روز اول عرضه 100/000 نفر در حال انجامش بودن که تا ماه ها بعد هم در صدر جدول فروش هفتگی استیم قرار داشت . ( حداقل میشه گفت تا الان 1/5 میلیون فقط روی PC فروش داشته ) . اما mortal kombat و دیگر عناوین فایتی و یا Action Adventure ها و 3rd person ها هم حتی نصف این مقدار میتونن فروش داشته باشن ؟ جوابش سادست . برای اینکه کلا کسی که PC gamer هست و میخواد عنوانی رو بصورت اورجینال تهیه کنه ترجیح میده Company of heroes 2 ( که شدیدا هم برای PC Gamer ها مهم هستش ) رو بخره تا MK . کم پیش میاد PC gamer یی مث من باشه که از هرچی RPG و استراتژی و ... متنفره و صرفا بخاطر قابلیت های گرافیکی و تنظیمات و RES بالاتر سمت PC بره . مطمئنم هستم نهایتش بتونه 200/000 نسخه بفروشه اونم در چه صورت ؟ در صورتی که بازی طی ماه های آینده 50% یا 75% تخفیف و از 30 دلار به 7/8 دلار تنزل پیدا کنه تا شاید شاید کاربرا رو مجبور به خریدش کنن .

اتفاقا کم پیش نمیاد منم دقیقا مثل شما از این سبکها خوشم نمیاد و تا الان تنها استراتژی که بازی زیاد کردم کنکور3 کین ادیشنش بود که برای ایکس باکس360 هم اومد.

نظر من رو بخوای الان روز به روز این پلتفرم داره همه گیر تر میشه و ماکروسافت با دادن یه کنترلر استاندارد xbox360 برای pc عملا مشکل مهم کنترلر روی pc از بین رفت چون قبلا تا سال 2007 یادمه مکافاتی بود سر بازیهای سوم شخص و فایتینگی هم وجود نداشت روی این پلتفرم .فقط فوول اول شخص شوتر بودن اکثرا و استراتژی تا 2006 یا 2007.

الان همه سلایق دارن میان طرف pc چون همه دوست دارن این محدودیت لعنتی گرافیک و فریم و فیزیک و هوش مصنوعی و ..که ربط به سخت افزار داره عملا برداشته بشه و با نهایت کیفیت از بازی لذت ببرن حالا هر سبکی که میخواد باشه.
اینکه بیایم بگیم من بازی فایتینگ نمیدم روی این پلتفرم چون فروش نمیکنه برای 5 سال پیش اره این حرف درست بود ولی برای الان دیگه فکر نکنم صادق باشه.

اتفاقا کم پیش نمیاد منم دقیقا مثل شما از این سبکها خوشم نمیاد و تا الان تنها استراتژی که بازی زیاد کردم کنکور3 کین ادیشنش بود که برای ایکس باکس360 هم اومد.

نظر من رو بخوای الان روز به روز این پلتفرم داره همه گیر تر میشه و ماکروسافت با دادن یه کنترلر استاندارد xbox360 برای pc عملا مشکل مهم کنترلر روی pc از بین رفت چون قبلا تا سال 2007 یادمه مکافاتی بود سر بازیهای سوم شخص و فایتینگی هم وجود نداشت روی این پلتفرم .فقط فوول اول شخص شوتر بودن اکثرا و استراتژی تا 2006 یا 2007.

الان همه سلایق دارن میان طرف pc چون همه دوست دارن این محدودیت لعنتی گرافیک و فریم و فیزیک و هوش مصنوعی و ..که ربط به سخت افزار داره عملا برداشته بشه و با نهایت کیفیت از بازی لذت ببرن حالا هر سبکی که میخواد باشه.
اینکه بیایم بگیم من بازی فایتینگ نمیدم روی این پلتفرم چون فروش نمیکنه برای 5 سال پیش اره این حرف درست بود ولی برای الان دیگه فکر نکنم صادق باشه.

نه دیگه نگفتم که وجود نداره :d به نسبت عناوین RPG و استراتژی و ... تعداد پلیرهاش خیلی کمتره و به اون صورت مورد توجه قرار نمیگیره . از رو هوا که نمیپرونم یه چیزی ;) بحث من سر خرید گیمهای اورجینال روی استیم هست . چرا من باید 4 ساعت توی لابی Dirt Showdown صبر کنم تا 2 نفر پیدا شن که با هم مولتیش رو انجام بدیم ؟ چرا سر Splinter Cell Conviction باید این همه زمان بگیره تا یه نفر پیدا شه بازی رو انجام بدیم ؟ این 2 تا نمونه کوچیکی بود که تنها 2 هفته بعد از رلیزش سروراش سوت و کور میشه . max payne 3 و TR و کلی بازی دیگه هم به همین درد دچارن . اما Skyrim و Civ V و Dota و ... روز به روز به پلیراش اضافه میشه . به محض اومدن MK روی استیم من خودم نفر اولی هستم که بازی رو میگیرم و شدیدا هم از عناوین به این شکل حمایت میکنم اما حرفم اینه که با تمام پیشرفتی که فروش نرم افزار PC به لطف استیم تو این چند سال اخیر داشته بازم خیلی از PC Gamer هایی که برای خرید بازی هاشون هزینه میکنن رو مجاب به خرید اینگونه عناوین نمیکنه . شاید با گذشت زمان فروش اینگونه عناوین روی PC به یه تعادلی برسه (کاملا امیدوارم) اما در حال حاضر حتی به گرد پای اون ژانرهایی که گفتم هم نمیرسن .

شاید با گذشت زمان فروش اینگونه عناوین روی PC به یه تعادلی برسه (کاملا امیدوارم) اما در حال حاضر حتی به گرد پای اون ژانرهایی که گفتم هم نمیرسن .

دقیقا موضوع نهایی اینه.
اینا خودشون ارزیابیهای دقیق میکنن تا جایی هم بوی پول به مشامشون نرسه نمیان طرفش.بحث سر این نیست که اون سبک بیشتر میفروشه یا کمتر مهم اینه که مقدار فروش لازم رو بکنه و حرف من اینه که این بازار برای این سبک بازیها نسبت به 2006 معلومه که بهتر شده که اومدن طرفش.
اینکه پلتفرم pc سبک بازیهاش محدود باشه به نفع هیچ کس نیست نه بازی سازها نه گیمرها نه تولید کنندهای سخت افزار.
فقط تولید کنندهای کنسولها بنفعشون هست.

من که شدیدا خوشحال شدم بازی قرار واسه PC بیاد.
نیومدن کریتوس هم به درک. >:d<
تا وقتی اسکورپیون و ساب زیر و جید هستن کی میره با کریتوس بازی کنه. :دی0

عزیزم کاش یه مقدار درمورد آپشنهای پی سی اطلاعات داشتی چون من به عنوان یه گیمر بازی استراتژیک و شوترو تا تو به گیم پدت نگاه کنی تموم میکنم بازیهای فایتینگ و فوتبال و ماشین و با یه گیم پد ایکس باکس که تو پی سی بهتر از کنسول کار میکنه بازی میکنم البته اگه از فریم و وسعت گیم های پی سی گستردگی و...... تو یه تلویزیون ۵۰ بگذریم.راستی تاحالا تو بازی کردنت تونستی با فشار یک دکمه چیت بزنی؟؟؟؟!!!!!!!
فعلا که چیزی تایید نشده . زیاد هم دلتون رو خوش نکنید تا این عنوان رو بتونید روی دسکتاپ هاتون بازی کنید . اصلا دسکتاپ رو چه به فایتینگ؟
موس و کیبورد رو ساختن فقط واسه بازیهای استراتژیک .کلا کپکام این نسل به پی سی حال داد و تمام .مگرنه لذت فایتینگ مثل مورتال کامبت فقط فقط بر روی یه تلویزیون 50 اینچ و با گیمپد کنسول است و بس .

عزیزم کاش یه مقدار درمورد آپشنهای پی سی اطلاعات داشتی چون من به عنوان یه گیمر بازی استراتژیک و شوترو تا تو به گیم پدت نگاه کنی تموم میکنم بازیهای فایتینگ و فوتبال و ماشین و با یه گیم پد ایکس باکس که تو پی سی بهتر از کنسول کار میکنه بازی میکنم البته اگه از فریم و وسعت گیم های پی سی گستردگی و...... تو یه تلویزیون ۵۰ بگذریم.راستی تاحالا تو بازی کردنت تونستی با فشار یک دکمه چیت بزنی؟؟؟؟!!!!!!!
خبر واسه 1 ماه پیشه!

pes بحثش فرق میکنه چون هرسال برای PC میاد و عجیب نیست اما این یه خورده چیز دار هستش
pes برای pc میاد ولی نه روی استیم امسال سال اولیه که pes روی استیم قابل دسترسه.
و ماه ها قبلش تو steam directory پیدا شد که بعدش تائید شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or