DSO gaming: عنوان Mortal Kombat برای PC عرضه خواهد شد

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
Mortal-Kombat.jpg

بنظر می رسد، استدیو بازی سازی NetherRealm و شرکت Warner Bros در روز های آینده، نسخه ی PC بازی Mortal Kombat 9 معرفی کنند، همانند Steam Directory بازی که در جمعه ی پیش آپدیت گردید.
در این لیست، تمامی Achivement های بازی نیز قرار داده شد، اما مسئله اینجاست که هنوز هیچ عکس العملی از سوی Warner Bros دیده نشده است.

به خوبی مشخص است که امکان اشتباه و دروغ از سوی Steam Directory کم است و همچنین Warner Bros به سادگی می توانست این صفحه رو ببندد. در عوض، ناشر این عنوان Directory را آپدیت کرده است،
پس به طور حتم برنامه هایی خواهند داشت.

سایت DSOgaming در این خبر می گوید: "درحال حاضر، ما مطمئن هستیم که Mortal Kombat بر روی PC عرضه خواهد شد. بله، مدتی طول می کشد و اما PC گیمر ها بسیار خوشحال خواهند شد و بالاخره این عنوان را بر روی پلتفرمشان تجربه می کنند."

منبع

Mortal Kombat از اون گیم هایی به شمار میره که اصلا به نظرم گیم پلی مناسب با PC رو نداره... بهتر بود فقط واسه کنسول ها میموند

با گیم‌پد روی PC می‌شه بازی کرد. مشکلی از این بابت نیست.
اما در مورد Diablo 3 و اون بازی‌‎‌هایی که اشاره کردی، علتش اینه که گیم‌پد کنسول رو به سختی می‌شد برای اون بازی‌ها استفاده کرد. اما دیدیم که با بهتر شدن کیفیت گیم‌پدها و کارایی بالاترشون همون بازی‌ها برای کنسول‌ها اومدن.
دو نسل قبل FPS بازی کردن با کنسول عملاً غیر ممکن بود، الان کیفیت آنالوگ‌ها به قدری بالا رفته که خیلی راحت می‌شه روی کنسول FPS بازی کرد. همین گیم‌پد Wii U باعث می‌شه خیلی از بازی‌های استراتژیک روی کنسول قابل بازی باشن.
MK ازون بازی‌هاست که اگه روی PC بیاد خیلی فروش خوبی می‌کنه، کافیه یه نگاهی به بازخورد این خبر در فروم‌های معروف Game بندازید که چقدر PC Gamer منتظر این عنوان هستن با این که خیلی‌هاشون بازی رو روی کنسول هم خریداری کردن.

Mortal Kombat از اون گیم هایی به شمار میره که اصلا به نظرم گیم پلی مناسب با PC رو نداره... بهتر بود فقط واسه کنسول ها میموند

ویژگی PC اینه که همه نوع گیم پلی رو میشه روش تجربه کرد و مناسب همه سبکی هست برعکس کنسولا,پس نگین این سبک به درد PC نمیخوره!!!

اولا با کسی دعوا نداریم علی خان، شما با من همکار هم بودی خوبیت نداره به خاطر یه بحث کوچیک اینطوری صحبت کنی. آرامشت رو حفط کن کسی هم چیزی در مورد PC نزد که شما اینطوری شمشیر رو از جلو بستی.

ثانیا ... من به همه حرف هایی که زدی احترام قایل هستم ولی؛ اگه حرف شما بود اون موقع همیشه باید همه بازی ها مولتی پلتفرم بود و هیچ محدودیتی نبود... حتما حتما سازنده های به طور مثال Generals یا Wow علت های خاص خودشون رو دارن که این بازی هارو واسه کنسول عرضه نمیکنن. همونطور که تو پست قبلیم هم گفتم کنترلر یه بحث جداست. با هر شبیه سازی هم میتونی شاید بازی رو اجرا کنی و یه گیم پد بندازی بشه مثل کنسول ولی قبول کنید که این حالتی جز رفع تکلیف نیست. علت اینکه بازی های استراتژی خیلی کمی برای X360 میاد علتش فکر میکنی اینه که بازی رو نمیتونه پردازش کنه؟ یا ضرر داره به تیم سازنده؟ خیر. علت اصلیش همون اینه که با کنترلر کنسول به راحتی PC نمیشه استراتژی بازی کرد و بالعکس.

حرف هام رو خلاصه میکنم. سازنده های بازی های انحصاری نه تنها PC بلکه کنسول ها هم علتی واسه خودشون دارن که از انحصار خارج نمیکنن و اینو بهتر از من و شما میدونن. حالا این دلایل میتونه 100 تا مورد باشه که یکی از اصلی ترین هاش همیشه بحث گیم پد PC بود. مثالم کاملا آشکار بود همین بازی WoW.
اول از همه عذر خواهی میکنم اگر تند حرف زدم.
ببین میلاد جان به قول خودت، دلیلش میتونه خیلی چیزا باشه. یکی اینه که سبک استراتژی طرفدار آنچنانی روی کنسول نداره و بالعکس. یعنی اصلی ترین تفاوت PC و کنسول همینه. هنوز مدت زمان زیادی طول میکشه تا اون سبک روی کنسول فن بیس پیدا کنه. الان میگیم WOW رو کنسول نمیتونه پیاده بشه ولی در آینده چی؟ کنسول هم کم کم داره وارد بازار MMO میشه. باید به زودی قبول کنیم که هر سبکی منحصر به یه پلتفرم خاص نمیشه. به زودی روی همه پلتفرم ها تمام سبک ها رو میبینیم.
بازی های فایتینگ هم از بدو تولد SF و MK روی PC هم بودن. این مربوط به سال های خیلی دور میشه. یه دوره غیبت طولانی این سبک روی پلتفرم PC باعث شد خیلی ها فکر کنن نمیشه فایتینگ روی PC بازی کرد. نه عزیز من این اشتباهه.
و اینم اضافه کنم، چرا گیم پد رو فقط مختص کنسول میدونین؟ خب مشکل همینجاست. با PC با انواع و اقسام گیم پد ها و کنترلر ها رو میشه بازی کرد.

علت اینکه استراتژی کمی برای کنسول میاد رو هم خودت گفتی. نه به ناتوانی پردازشی کنسول برمیگرده و نه به ضرر تیم سازنده هست. مشکل عمده-ش کنترلر هست. که اونم در سال های آتی برطرف میشه.
اما برای بازی فایتینگ ما مشکلی نمیبینیم. اصلا با کیبورد هم بازی میکنیم. شاید از نظر شما امکان پذیر نیست ولی از نظر ما هست. مشکل اینه که خودمون امتحان نکردیم ببینیم همچین چیزی ممکن هست یا نه. یا هر وقت هم که امتحان کردیم، به خودمون تلقین میکردیم که مشکل داره.

من خودم سبک H&S رو که دیگه سخت ترین سبک از نظر گیم پلی و کنترل داره رو با موس و کیبورد راحت بازی کردم و مدرک هم دارم نشون بدم.

آخرین ویرایش:
اول از همه عذر خواهی میکنم اگر تند حرف زدم.
ببین میلاد جان به قول خودت، دلیلش میتونه خیلی چیزا باشه. یکی اینه که سبک استراتژی طرفدار آنچنانی روی کنسول نداره و بالعکس. یعنی اصلی ترین تفاوت PC و کنسول همینه. هنوز مدت زمان زیادی طول میکشه تا اون سبک روی کنسول فن بیس پیدا کنه. الان میگیم WOW رو کنسول نمیتونه پیاده بشه ولی در آینده چی؟ کنسول هم کم کم داره وارد بازار MMO میشه. باید به زودی قبول کنیم که هر سبکی منحصر به یه پلتفرم خاص نمیشه. به زودی روی همه پلتفرم ها تمام سبک ها رو میبینیم.
بازی های فایتینگ هم از بدو تولد SF و MK روی PC هم بودن. این مربوط به سال های خیلی دور میشه. یه دوره غیبت طولانی این سبک روی پلتفرم PC باعث شد خیلی ها فکر کنن نمیشه فایتینگ روی PC بازی کرد. نه عزیز من این اشتباهه.
و اینم اضافه کنم، چرا گیم پد رو فقط مختص کنسول میدونین؟ خب مشکل همینجاست. با PC با انواع و اقسام گیم پد ها و کنترلر ها رو میشه بازی کرد.

علت اینکه استراتژی کمی برای کنسول میاد رو هم خودت گفتی. نه به ناتوانی پردازشی کنسول برمیگرده و نه به ضرر تیم سازنده هست. مشکل عمده-ش کنترلر هست. که اونم در سال های آتی برطرف میشه.
اما برای بازی فایتینگ ما مشکلی نمیبینیم. اصلا با کیبورد هم بازی میکنیم. شاید از نظر شما امکان پذیر نیست ولی از نظر ما هست. مشکل اینه که خودمون امتحان نکردیم ببینیم همچین چیزی ممکن هست یا نه. یا هر وقت هم که امتحان کردیم، به خودمون تلقین میکردیم که مشکل داری.

من خودم سبک H&S رو که دیگه سخت ترین سبک از نظر گیم پلی و کنترل داره رو با موس و کیبورد راحت بازی کردم و مدرک هم دارم نشون بدم.

دقیقا حرف منم همین هست که گفتی؛ و در مورد حال حاضر و کنسولی که در دست داریم میگم. من خودم خیلی خیلی دوست دارم بازی های MMO رو رو کنسول بازی کنیم خیلی هم استقبال میشه.

حرفت ها کاملا منطقی بود، قبول میکنم

خیلی خوبه...منتظرشم
بر خلاف دوستان نظرمن اینه که کیبورد کنترل بهتری نسبت به گیک پد داره،چون تعداد انگشت هایی که استفاده میکنی بیشتره،با گیم پد یه انگشت شست واسه A X B Y و اونیکی برای حرکت در کل جهت هاست،حالا باز کلیدهای پشت گیم پد که تو کنسول های نسبتا جدید اضافه شده کار رو خیلی بهتر کرده،ولی هنوزم مثه کیبورد نمیشه...فقط برای حرکت از سه تا انگشت استفاده میشه که نتیجش میشه دقت بالاتر.
من خودم فایتینگ و H&S و فوتبال رو روی کیبورد بهتر بازی میکنم و کلا همه سبک ها رو غیر از ریسینگ با کیبورد و موس ترجیح میدم.

فقط یه مشکل داره...Co-op
مگنه برای سینگل عالیه

ببخشید اما سر چه حساب سبک H&S سخت ترین سبک از نظر گیم پلی و کنترل داره؟

منطقیه که برای ترکیب موس و کیبرد بعد از فایتینگ H&S از همه مشکلتره!!
کلا بازیهای که کمبوهای زیاد دارن و اصل بازی رو کیبورد هست به جای موس خیلی مشکله بازی کردن!!!

منطقیه که برای ترکیب موس و کیبرد بعد از فایتینگ H&S از همه مشکلتره!!
کلا بازیهای که کمبوهای زیاد دارن و اصل بازی رو کیبورد هست به جای موس خیلی مشکله بازی کردن!!!
دقیقا، هیچ فکتی نیست که بگه کدوم سخت تره و... این موضوع کاملا نظر شخصیه

همین الان یه سرچ کردم، یک منبع پیدا کرده بودم، واسه 24 March بود نوشته بود Mortal Kombat 9 For PC Coming In Summer

من که شخصا واقعا باور کردم این بازی میاد، خداکنه طبق گفته های دوستان ( سایت MKCenter)، با یکپورتی مثل پورت GTA IV PC همراه نباشیم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or