اولا با کسی دعوا نداریم علی خان، شما با من همکار هم بودی خوبیت نداره به خاطر یه بحث کوچیک اینطوری صحبت کنی. آرامشت رو حفط کن کسی هم چیزی در مورد PC نزد که شما اینطوری شمشیر رو از جلو بستی.
ثانیا ... من به همه حرف هایی که زدی احترام قایل هستم ولی؛ اگه حرف شما بود اون موقع همیشه باید همه بازی ها مولتی پلتفرم بود و هیچ محدودیتی نبود... حتما حتما سازنده های به طور مثال Generals یا Wow علت های خاص خودشون رو دارن که این بازی هارو واسه کنسول عرضه نمیکنن. همونطور که تو پست قبلیم هم گفتم کنترلر یه بحث جداست. با هر شبیه سازی هم میتونی شاید بازی رو اجرا کنی و یه گیم پد بندازی بشه مثل کنسول ولی قبول کنید که این حالتی جز رفع تکلیف نیست. علت اینکه بازی های استراتژی خیلی کمی برای X360 میاد علتش فکر میکنی اینه که بازی رو نمیتونه پردازش کنه؟ یا ضرر داره به تیم سازنده؟ خیر. علت اصلیش همون اینه که با کنترلر کنسول به راحتی PC نمیشه استراتژی بازی کرد و بالعکس.
حرف هام رو خلاصه میکنم. سازنده های بازی های انحصاری نه تنها PC بلکه کنسول ها هم علتی واسه خودشون دارن که از انحصار خارج نمیکنن و اینو بهتر از من و شما میدونن. حالا این دلایل میتونه 100 تا مورد باشه که یکی از اصلی ترین هاش همیشه بحث گیم پد PC بود. مثالم کاملا آشکار بود همین بازی WoW.
اول از همه عذر خواهی میکنم اگر تند حرف زدم.
ببین میلاد جان به قول خودت، دلیلش میتونه خیلی چیزا باشه. یکی اینه که سبک استراتژی طرفدار آنچنانی روی کنسول نداره و بالعکس. یعنی اصلی ترین تفاوت PC و کنسول همینه. هنوز مدت زمان زیادی طول میکشه تا اون سبک روی کنسول فن بیس پیدا کنه.
الان میگیم WOW رو کنسول نمیتونه پیاده بشه ولی در
آینده چی؟ کنسول هم کم کم داره وارد بازار MMO میشه. باید به زودی قبول کنیم که هر سبکی منحصر به یه پلتفرم خاص نمیشه. به زودی روی همه پلتفرم ها تمام سبک ها رو میبینیم.
بازی های فایتینگ هم از
بدو تولد SF و MK روی PC هم بودن. این مربوط به سال های خیلی دور میشه. یه دوره غیبت طولانی این سبک روی پلتفرم PC باعث شد خیلی ها فکر کنن نمیشه فایتینگ روی PC بازی کرد. نه عزیز من این اشتباهه.
و اینم اضافه کنم، چرا گیم پد رو
فقط مختص کنسول میدونین؟ خب مشکل همینجاست. با PC با انواع و اقسام گیم پد ها و کنترلر ها رو میشه بازی کرد.
علت اینکه استراتژی کمی برای کنسول میاد رو هم خودت گفتی. نه به ناتوانی پردازشی کنسول برمیگرده و نه به ضرر تیم سازنده هست. مشکل عمده-ش کنترلر هست. که اونم در سال های آتی برطرف میشه.
اما برای بازی فایتینگ ما مشکلی نمیبینیم. اصلا با کیبورد هم بازی میکنیم. شاید از نظر شما امکان پذیر نیست ولی از نظر ما هست. مشکل اینه که خودمون امتحان نکردیم ببینیم همچین چیزی ممکن هست یا نه. یا هر وقت هم که امتحان کردیم، به خودمون تلقین میکردیم که مشکل داره.
من خودم سبک H&S رو که دیگه سخت ترین سبک از نظر گیم پلی و کنترل داره رو با موس و کیبورد راحت بازی کردم و مدرک هم دارم نشون بدم.