DSO gaming: عنوان Mortal Kombat برای PC عرضه خواهد شد

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
Mortal-Kombat.jpg

بنظر می رسد، استدیو بازی سازی NetherRealm و شرکت Warner Bros در روز های آینده، نسخه ی PC بازی Mortal Kombat 9 معرفی کنند، همانند Steam Directory بازی که در جمعه ی پیش آپدیت گردید.
در این لیست، تمامی Achivement های بازی نیز قرار داده شد، اما مسئله اینجاست که هنوز هیچ عکس العملی از سوی Warner Bros دیده نشده است.

به خوبی مشخص است که امکان اشتباه و دروغ از سوی Steam Directory کم است و همچنین Warner Bros به سادگی می توانست این صفحه رو ببندد. در عوض، ناشر این عنوان Directory را آپدیت کرده است،
پس به طور حتم برنامه هایی خواهند داشت.

سایت DSOgaming در این خبر می گوید: "درحال حاضر، ما مطمئن هستیم که Mortal Kombat بر روی PC عرضه خواهد شد. بله، مدتی طول می کشد و اما PC گیمر ها بسیار خوشحال خواهند شد و بالاخره این عنوان را بر روی پلتفرمشان تجربه می کنند."

منبع

می دونم PC گیمرا ناراحت می شن ولی بعید می دونم این بازی برای PC بیاد:دی

طبق این خبرا و لیستش تو استیم که اپدیت شده به جای حذف,احتمال اومدنش تقریبا حتمیه!!!

من با موس و کیبورد نشستم DmC رو بازی کردم و اگر شکی هم دارین برین توی پروفایل Xfire-م و ویدئو کمبوهایی که گرفتم رو ببینید و بعد نگید دروغ گفتم و خالی بستم:d البته برای بازی کردن با موس و کیبورد یه سری الزامات باید وجود داشته باشه. نحوه چیدمان دکمه ها خیلی مهمه ولی در کل فایتینگ رو به هیچ عنوان نمیشه با کیبورد بازی کرد و حتما یک فروند دسته باید موجود باشه:d

اون DMC که عجب پورت معرکه ای داشت علی!!!
کامل رو موس و کیبرد سوار بود و عالی اجرا میشد!!!

می دونم PC گیمرا ناراحت می شن ولی بعید می دونم این بازی برای PC بیاد:دی
نیومد هم فدای سرت سهیل:d به روال زندگی گذشته ادامه میدیم و مشکلی هم پیش نمیاد:d

پ.ن: یه نفر توی DSO رفته با اونایی که پشت SteamDB هستن گفتگو کرده:
"[20:02] <ionicle_> what would you guys say is a probable chance
of a game to make it to live or at least an announcement, once it's been
entered into the steam database, and it's had pretty regular updates
and achievements added?
[20:02] <@johndrinkwater> a maybe
[20:03] <ionicle_> yeah its always a "maybe", though im trying to
narrow it down a bit to a rough percentage of probability
[20:04] <@johndrinkwater> what game?
[20:04] <ionicle_> latest Mortal Kombat, it appeared on Amazon UK briefly, before being taken down
[20:04] <ionicle_> then the game schema popped up, with a lot of achievements added
[20:05] <+DevinWatson> Mortal Kombat = 99% Happening

آخرین ویرایش:
ولی در کل فایتینگ رو به هیچ عنوان نمیشه با کیبورد بازی کرد و حتما یک فروند دسته باید موجود باشه:d
نا امیدم کردی تونی!:d یادمه 8 سالم که بود داداشای من می شستن با یه کیبرد دو نفره کامبت می زدن.:d یکی با دکمه های ماشین حساب و اون یکی با دکمه های سمت چپ:d

بازی نسبت به نسخه 2و3و4 سگا ضعیف شده!
بازی واسه اینکه به real نزدیک بشه کند شده و اصلا هم به real نزدیک نشده !
بازی کلا cinematic شده و بیشتر من رو یاده takenمیندازه ! همینطور انیمیشن بازی هم به سمت وسوق taken رفته.
و توی سگا هر شخصی رو که انتخاب میکردی style اون شخص در حرکات و ضرباتش با یه نفر دیگه کاملا تفاوت داشت ! تویه این نسخه این موضوع خیلی کم شده !
بازی یکم کند تر شده به دلیل Balance کردن گیم پلی مثلا دیگه Run داخل بازی نیست و بجاش Dash رو گذاشتن که خیلی خیلی پر کاربردتره نسبت به Run مثلا با Run شما نمیتونسیتد به عقب برید اما با Dash میشه.
اصلا قبول ندارم که شبیه Tekken شده اصلا! و همنیطور Cinematic شدن بازی! فکر کنم منظورتون X-ray هست اگه آره که باید بگم تمام بازی روی Meter میگرده و X-ray هم بخشی از اونه همینطور Breaker و Enhanced Attack تازه همه X-ray ها هم مثل هم نیستن و کارایی های متفاوتی دارن. (در این مورد زیاد توضیح نمیدم چون به نظرم بهترین ویژگی بازی و مهمترینش همین Super Meter هست، برای درک بیشتر Meter هم یه چند کلیپ خوب بگیرید نگاه کنید متوجه مهم بودنش میشید)
درمورد Style کارکتر ها هم اگه بیشتر بازی کنید و کمی دقت، به وضوح میشه Style های متفاوت کارکتر ها رو دید!

نمیدونم چرا اصلا از سبک فایتینگ خوشم نمیاد؟:(
بچه بودم Mortal Kombat و Tekken رو بازی میکردم ولی الان بنظرم سبک مسخره ایه(به کسی بر نخوره نظر شخصیمه)

در حال حاضر 7 نفر از تسترها مشغول انجام MK در شبکه ی استیم هستن . با یکیشون که مدتهاست میشناسمش صحبت میکردم میگفت در حال تست و آنلاک کردن اچیومنتها و رفع باگهای احتمالی هستن . بصورت ساده تر MK رو از حالا تو جیبتون بدونید :-*

تصویری از فعالیت اخیرشون :

89550885261181142056.jpg

جان من این بحثهای قدیمیو پیش نکشین بابا.این گیم رو کنسول به چی نیاز داره که پی سی اونو نداره؟
یه گیم پد میزنی و فول اچ دی اجرا میکنی.تحت استیم هم که هست، کلی اچیومنت و... هم که داره.
اگه منظورت نداشتن طرفدار رو پی سیه که بازم اشتباه میکنی.نمونش هم استریت فایتر. چند ورژن ازش اومده رو پی سی.همه هم استقبال کردن.
چرا باید همچین پستی از شما که خبرنگار سایت هستی ببینیم؟
از شما انتظار میره با دید بهتری به قضایا نگاه کنی میلاد جان.

جان من این بحثهای قدیمیو پیش نکشین بابا.این گیم رو کنسول به چی نیاز داره که پی سی اونو نداره؟
یه گیم پد میزنی و فول اچ دی اجرا میکنی.تحت استیم هم که هست، کلی اچیومنت و... هم که داره.
اگه منظورت نداشتن طرفدار رو پی سیه که بازم اشتباه میکنی.نمونش هم استریت فایتر. چند ورژن ازش اومده رو پی سی.همه هم استقبال کردن.
چرا باید همچین پستی از شما که خبرنگار سایت هستی ببینیم؟
از شما انتظار میره با دید بهتری به قضایا نگاه کنی میلاد جان.

دلیلش حیلی سادست

Starcraft، Generals، Company of Heroes یا Diablo و خیلی از بازی های دیگه... چرا واسه کنسول عرضه نمیشن؟ دلیلش رو خیلی اا گیم پلی نامناسب این بازی ها رو کنسول عنوان کردن

شما فرض کن بازی WOW رو بر روی کنسول... اون همه آیتم و اون همه دکمه برای کارای مختلف! طبیعتا رو کنسول به اون راحتی PC نیست. حالا شما که میگی گیم پد وصل میکنی اون یه بحث جداست.
.......

واسه شما که فن PC هستی طبیعی هست که به این قضایا بهتر نگاه کنی ;)

دلیلش حیلی سادست

Starcraft، Generals، Company of Heroes یا Diablo و خیلی از بازی های دیگه... چرا واسه کنسول عرضه نمیشن؟ دلیلش رو خیلی اا گیم پلی نامناسب این بازی ها رو کنسول عنوان کردن

شما فرض کن بازی WOW رو بر روی کنسول... اون همه آیتم و اون همه دکمه برای کارای مختلف! طبیعتا رو کنسول به اون راحتی PC نیست. حالا شما که میگی گیم پد وصل میکنی اون یه بحث جداست.
.......

واسه شما که فن PC هستی طبیعی هست که به این قضایا بهتر نگاه کنی ;)
دلیلش گیم پلی نامناسبه؟ یا نبود یه رابط کنترلی روی اون پلتفرم؟
دیابلو 1 که روی کنسول بوده. دیابلو 3 هم که چند وقت دیگه میاد. الان مشکل چیه میلاد؟ الان بنا بر حرف خودت، گیم پلی نامناسب دیابلو باید مانع از عرضه-ش روی کنسول بشه در حالیکه میبینیم داره عرضه میشه.
بذارین کنار این حرفای پوچ رو. دلیلش کاملا مشخصه از کجا آب میخوره. ما که یه مشت فایتینگ رو PC زدیم و مشکلی ندیدیم. پس مشکل شماست نه ما.

پ.ن: دیابلو هم هزارتا دکمه برای کارهای مختلف و میلیاردها آیتم داره (صرفا جهت اطلاع)

آخرین ویرایش:
دلیلش گیم پلی نامناسبه؟ یا نبود یه رابط کنترلی روی اون پلتفرم؟
دیابلو 1 که روی کنسول بوده. دیابلو 3 هم که چند وقت دیگه میاد. الان مشکل چیه میلاد؟ الان بنا بر حرف خودت، گیم پلی نامناسب دیابلو باید مانع از عرضه-ش روی کنسول بشه در حالیکه میبینیم داره عرضه میشه.
بذارین کنار این حرفای پوچ رو. دلیلش کاملا مشخصه از کجا آب میخوره. ما که یه مشت فایتینگ رو PC زدیم و مشکلی ندیدیم. پس مشکل شماست نه ما.

پ.ن: دیابلو هم هزارتا دکمه برای کارهای مختلف و میلیاردها آیتم داره (صرفا جهت اطلاع)

اولا با کسی دعوا نداریم علی خان، شما با من همکار هم بودی خوبیت نداره به خاطر یه بحث کوچیک اینطوری صحبت کنی. آرامشت رو حفط کن کسی هم چیزی در مورد PC نزد که شما اینطوری شمشیر رو از جلو بستی.

ثانیا ... من به همه حرف هایی که زدی احترام قایل هستم ولی؛ اگه حرف شما بود اون موقع همیشه باید همه بازی ها مولتی پلتفرم بود و هیچ محدودیتی نبود... حتما حتما سازنده های به طور مثال Generals یا Wow علت های خاص خودشون رو دارن که این بازی هارو واسه کنسول عرضه نمیکنن. همونطور که تو پست قبلیم هم گفتم کنترلر یه بحث جداست. با هر شبیه سازی هم میتونی شاید بازی رو اجرا کنی و یه گیم پد بندازی بشه مثل کنسول ولی قبول کنید که این حالتی جز رفع تکلیف نیست. علت اینکه بازی های استراتژی خیلی کمی برای X360 میاد علتش فکر میکنی اینه که بازی رو نمیتونه پردازش کنه؟ یا ضرر داره به تیم سازنده؟ خیر. علت اصلیش همون اینه که با کنترلر کنسول به راحتی PC نمیشه استراتژی بازی کرد و بالعکس.

حرف هام رو خلاصه میکنم. سازنده های بازی های انحصاری نه تنها PC بلکه کنسول ها هم علتی واسه خودشون دارن که از انحصار خارج نمیکنن و اینو بهتر از من و شما میدونن. حالا این دلایل میتونه 100 تا مورد باشه که یکی از اصلی ترین هاش همیشه بحث گیم پد PC بود. مثالم کاملا آشکار بود همین بازی WoW.

کل حرفت در مورد دکمه هست و اینکه رو موس و کیبورد نمیشه.بعدشم میگی شما که گیم پد داری بحثش جداست.یه پی سی باز به من نشون بده که گیم پد نداشته باشه.مشکلی که با به گیم پد حل میشه رو نمیان بگن که کلن DNA این بازی به پی سی نمیخوره!
درسته که من پی سی بازم.اما فن تعصبی و دوآتیشه نیستم.حرف اگه منطقی باشه قبول میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or