PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
اییییییی وااااااااااااااااااییییییی ماشین های ماسل دادن. آآآآآآآآللللللللاااااه. مجید و نوید کجایین که من مردم :((
اونم شورلت کامارو. :((
فردین امشب ذوق مرگ نشی... صلواااااااات! :d
اینم میذارم تا دلت آب شه :>

17919320805210928918.jpg

آخرین ویرایش:
اون روزي كه 75$ خرج اين بازي كردم ميدونستم ارزششو داره :d
واقعا دمشون گرم ، بازي بي نقص از نظر فني و فوق العاده با كيفيت ، با كلي ماشين و پيست جديد كه اجازه نميده دست از بازي بكشي

یعنی پیر شدم تا این بازیرو پیدا کنم از یکی بخرم هرکی هم میزاره فروش تا پیغام میدم بخرمش میگه فروختم....
بازی تو استور uk شده 20 پوند برا کسایی که پلاس دارن یعنی 100 هزار تومن...
یک سوال الان dlc مجانی این بازی وقتی دیسکو بخرم و بزارمش تو دستگاه و وصل psn باشم اتومات وقتی میرم رو بازی باز میشه اطلاعاته زیرش تو اونجا هست؟؟ یا باید برم تو استور پیداش کنم؟؟؟
season pass بازی هم مجانی هست یا نه؟؟؟؟؟ من اکانتم uk هست....

من دو روزه بازی رو گرفتم. فعلاً دارم Tour میرم. کلاً خیلی خوبه بازی.
فقط برا من که خیلی اهل ریسینگ نیستم یه مقدار سخته :دی دو روزه دارم زور میزنم تازه رسیدم به سطح آماتور:d
فکر کنم عمراً نتونم به سطح Legend برسم :|

یعنی پیر شدم تا این بازیرو پیدا کنم از یکی بخرم هرکی هم میزاره فروش تا پیغام میدم بخرمش میگه فروختم....
بازی تو استور uk شده 20 پوند برا کسایی که پلاس دارن یعنی 100 هزار تومن...
یک سوال الان dlc مجانی این بازی وقتی دیسکو بخرم و بزارمش تو دستگاه و وصل psn باشم اتومات وقتی میرم رو بازی باز میشه اطلاعاته زیرش تو اونجا هست؟؟ یا باید برم تو استور پیداش کنم؟؟؟
season pass بازی هم مجانی هست یا نه؟؟؟؟؟ من اکانتم uk هست....

وقتی بازی رو خریدید، از تو منوی خود بازی وارد فروشگاه بازی میشید، بعد وصلتون میکنه به استورِ سونی. اگه Season Pass رو خریده باشید (مجانی نیست)، هر چی تو استور باشه میتونید دانلود کنید. اگر هم Season Pass نخریده باشید، یه سری از DLCـها رو میشه دانلود کرد که رایگان هستند و یه سری رو که مختص دارندگان Season Pass هست رو نمیشه دانلود کرد.
با توجه به این که اکانتتون ریجن 2 هست، بازی رو ریجن 2 تهیه کنید که برای دانلود DLCـها مشکلی نداشته باشید.

وقتی بازی رو خریدید، از تو منوی خود بازی وارد فروشگاه بازی میشید، بعد وصلتون میکنه به استورِ سونی. اگه Season Pass رو خریده باشید (مجانی نیست)، هر چی تو استور باشه میتونید دانلود کنید. اگر هم Season Pass نخریده باشید، یه سری از DLCـها رو میشه دانلود کرد که رایگان هستند و یه سری رو که مختص دارندگان Season Pass هست رو نمیشه دانلود کرد.
با توجه به این که اکانتتون ریجن 2 هست، بازی رو ریجن 2 تهیه کنید که برای دانلود DLCـها مشکلی نداشته باشید.

آمارشو دارم سر هم در میارم که باید ریجن 2 باشه بازیم تا با اکانتم بخونه برا دانلود dlc... اما دو روز پیش که تو استور بودم dlc رایگان یا چیز خاصی ندیدم یا من دقت نکردم و تعجب کردم آخه کلا dlc برا بازی تا حالا دانلود نکردم ...
سری ماشین هایه شرکت ford رو داره بخصوص کلاسیکاش؟؟؟؟؟
شورلت کامارو کلاسیک هم چیزی تو بازی پیدا میشه ؟؟
کلا برا من ماشین کلاسیکاش مهمه چیزایه توپی داره ؟؟؟
من اصلا ریسینگ باز نیستم اما میخوام بخرم بازیش کنم پیه آپدیتو dlc که سر جمع حجم بالایی رو هم داره رو مالیدم به تنم...
صدایه دور موتور و زوزه موتور ها حس میشن تو بازی؟؟ صداگذاری هم خیلی مهمه

آمارشو دارم سر هم در میارم که باید ریجن 2 باشه بازیم تا با اکانتم بخونه برا دانلود dlc... اما دو روز پیش که تو استور بودم dlc رایگان یا چیز خاصی ندیدم یا من دقت نکردم و تعجب کردم آخه کلا dlc برا بازی تا حالا دانلود نکردم ...
من اصلا ریسینگ باز نیستم اما میخوام بخرم بازیش کنم پیه آپدیتو dlc که سر جمع حجم بالایی رو هم داره رو مالیدم به تنم...
صدایه دور موتور و زوزه موتور ها حس میشن تو بازی؟؟ صداگذاری هم خیلی مهمه

نه خیالت راحت باشه، کلی DLC رایگان هست که میتونی دانلود کنی. DLCـها خیلی حجمی ندارن. ولی آپدیتش 6-7 گیگه :دی
من این مدلای ماشین رو درست و حسابی نمیشناسم. نوید، مجید، فردین و ... باید بیان توضیح بدن چه مدلایی داره. Ford که داره، ولی مدل کلاسیکش هست یا نه رو نمیدونم :دی
ولی صداگزاری بازی محشره، خیلی خیلی خوبه. موزیک به صورت پیش فرض توی بازی غیرفعاله، قشنگ صدای دور مورتور و زوزه (:دی) توی بازی شنیده میشن :دی صدای برف و بارون و صاعقه و ... هم خیلی خوب کار شده.

افشین توضیحات کامل رو داد... فقط در مورد ماشینها بگم که تمرکز بازی روی ماشینهای مدرن اروپاییه و ماشین کلاسیک کلا نداره.
با این آپدیت جدید Ferrari F40 میشه قدیمی‌ترین ماشین باری!! (تولید 1987) که اونم در واقع یک ماشین پیشرو محسوب میشه.
اساسا بازی ماشین امریکایی نداشت تا که
Chevrolet Corvette ZR1 CE
Chevrolet Corvette Z06 Centennial Edition
Chevrolet Corvette Stingray
SRT Viper GTS
و این ماه Chevrolet Camaro ZL1 و Dodge Charger SRT8 اضافه شد... پس دنبال فورد نگرد مگر اینکه بعدا اضافه شه.

آخرین ویرایش:
help me please

بچه ها من اگر آپدیت بازیرو تا 6 7 گیگ بگیرم بعد بقیشو شبه بعد بگیرم میشه؟؟ من برا آپدیت بازی ها با حجم بالا از مودم سیم کارت و از 3gp استفاده میکنم 2 تا 8 صبح که حدوده 7 الی 8 گیگ رو دانلود میکنه....تا حالا هم بیشتر از 6 گیگ لازم نداشتم تو یک شب دانلود کنم تا ببینم اگه بقیش بمونه میشه دانلود کرد بعد از خاموش کردن دستگاه یا نه....
در کل من 10 هزارتومن میدم برا یک هفته از 2 تا 8 شب دانلود نا محدود الان این نصفش یا 2 3 گیگش بمونه شبه بعد بزنم از همونجا دانلود میکنه؟؟؟؟
چون خودش بصورت اتومات 8 صبح از نت میاد بیرون چون محدوده ساعتش ...فکر کنم نیاید دستگاهمو خاموش کنم آره ؟؟
یکی ی راه کار با توجه به شرایطی که گفتم بده چون 10 گیگ رو من تو یک شب نمیتونم دانلود کنم تو 6 ساعت نهایت 8 گیگ بشه....
راه کار استفاده از برنامه دیگه ای نباشه...در کل سوال من اینه میشه نصفش الان نصفشو بعد چه با خاموش کردن دستگاه چه با قرار دادن رو حالت rest mode دانلود کرد؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or