PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
من اپدیت رو انجام دادم و مشکلی ندارم .
با خود کنسول دانلود کردی بازی رو ؟ یا انتقال دادی ؟
شاید بخاطر آپدیت جدید کنسول باشه .(2.51) رو میگم
با خوده کنسول گرفتم ادامه 7 گیگ شروع به دانلود کردن کرد،حتی ریبولد دیتا بیسم میزنم اما فایده نداره دستگاه خاموش میکنه ،هارد یه تیک میزنه خاموش میشه نمیدونم چه مرگشه شانسه منه دیگه،

با خوده کنسول گرفتم ادامه 7 گیگ شروع به دانلود کردن کرد،حتی ریبولد دیتا بیسم میزنم اما فایده نداره دستگاه خاموش میکنه ،هارد یه تیک میزنه خاموش میشه نمیدونم چه مرگشه شانسه منه دیگه،

سلام داداش من قبلا همچين مشكليو داشتم البته خاموش نميشد ، صفحه مشكي ميشد و در واقع بازي هتگ ميكرد.
تنها كاريم كه كردم اين بود كه نت كنسول رو قطع كردم وارد بازي شدم وقتي كه رفت توي منو دوباره وصل كردم.
ديگه اين مشكل واسم پيش نيومده تا الان خداروشكر.
امسدوارم واسه شما هم درست بشه.

سلام داداش من قبلا همچين مشكليو داشتم البته خاموش نميشد ، صفحه مشكي ميشد و در واقع بازي هتگ ميكرد.
تنها كاريم كه كردم اين بود كه نت كنسول رو قطع كردم وارد بازي شدم وقتي كه رفت توي منو دوباره وصل كردم.
ديگه اين مشكل واسم پيش نيومده تا الان خداروشكر.
امسدوارم واسه شما هم درست بشه.
نه داداش برایه من خاموش میشه با نت بی نت امتحان کردم درست نشد که نشد!تازه میخواستم سیسون پسش بخرم اما مجبورم باز دوباره بازی بفروشم!اصلا حوصله دانلود کردن 10 گیگ ندارم وقتی بهش فکر میکنم،حالم از هرچی باگه بهم میخوره

نسخه special edition این بازی با نسخه معمولیش چه فرقی داره؟؟؟؟
کدی چیزی داره؟؟؟ میخوام این بازی رو بخرم یکی دو تا گزینه دارم یکیش نسخه special edition هست اگر چیز به درد بخوری توش داره بگین شاید اون نسخه رو خریدم

نه داداش برایه من خاموش میشه با نت بی نت امتحان کردم درست نشد که نشد!تازه میخواستم سیسون پسش بخرم اما مجبورم باز دوباره بازی بفروشم!اصلا حوصله دانلود کردن 10 گیگ ندارم وقتی بهش فکر میکنم،حالم از هرچی باگه بهم میخوره

حالا شما آپدیت جدید رو با کامپیوتر دانلود کن و با برنامه انتقال بده ببین درست میشه یا نه... اگه درست نشد اونوقت بفروشش

اینجوری دیگه هر دو روش آپدیت رو امتحان کردی و مطمئن شدی....

حالا شما آپدیت جدید رو با کامپیوتر دانلود کن و با برنامه انتقال بده ببین درست میشه یا نه... اگه درست نشد اونوقت بفروشش

اینجوری دیگه هر دو روش آپدیت رو امتحان کردی و مطمئن شدی....
اونکه درست میشه من بازی پاک کردم دوباره نصب کردم رفت داخله بازی،اما من مشکلم با اپدیته که دوباره باید کلی هزینه کنم 10 گیگ دانلود کنم،همین چند وقت پیش 8 گیگ دانلود کردم بدبختیشم اینه ورژن جدید میاد اسمش عوض میشه دیگه نمیشه از اپدیته قبلی که دانلود کردی استفاده کنی مثلا من اپدیتی که دانلود کردم اسمش 1.13 بود این جدیده 1.14 با اینکه اسمه اپدیت قبلیمم از 1.13 به 1.14 تغییرم میدم ارور میده باpsx نمیریزه!وگرنه 8گیگ تو سیستم دارم اون 2.63 گیگم دوباره میدانلودم!اما خب امکان پذیر نیست متاسفانه!

تو اپدیت جدید میتونی تعداد دورهای یک race رو تا 25 افزایش بدی :d

البته واسه کسانی که میخوان لول اپ کنن خوبه اما من خوشم نمیاد :d

اگر درست یادم بیاد تو تور midnight یه EVENT بود که 13 دور بود ( طولانی ترین دور مسابقه بازی ) من بار اول وسطاش خوابم برد قطع کردم :d

تو اپدیت جدید میتونی تعداد دورهای یک race رو تا 25 افزایش بدی :d

البته واسه کسانی که میخوان لول اپ کنن خوبه اما من خوشم نمیاد :d

اگر درست یادم بیاد تو تور midnight یه EVENT بود که 13 دور بود ( طولانی ترین دور مسابقه بازی ) من بار اول وسطاش خوابم برد قطع کردم :d

اتفاقا تو ستاره های این اونت قفل هستم

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

واقعا؟هزینه به چه صورت هست داستان این تروفیها؟کلا چه نظارتی روش هست+؟

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
نمیدونم بابا همینجوری واسه خنده گفتم :دی شاید چون مجانیه تروفی ندادن و تروفی ها فقط مختص چیزای پولیه. یه نظریه است که گفتم همینجوری :دی

اونکه درست میشه من بازی پاک کردم دوباره نصب کردم رفت داخله بازی،اما من مشکلم با اپدیته که دوباره باید کلی هزینه کنم 10 گیگ دانلود کنم،همین چند وقت پیش 8 گیگ دانلود کردم بدبختیشم اینه ورژن جدید میاد اسمش عوض میشه دیگه نمیشه از اپدیته قبلی که دانلود کردی استفاده کنی مثلا من اپدیتی که دانلود کردم اسمش 1.13 بود این جدیده 1.14 با اینکه اسمه اپدیت قبلیمم از 1.13 به 1.14 تغییرم میدم ارور میده باpsx نمیریزه!وگرنه 8گیگ تو سیستم دارم اون 2.63 گیگم دوباره میدانلودم!اما خب امکان پذیر نیست متاسفانه!

منم همین داستان تو رو دارم...5 روز داشتم اون آپدیتو دانلود می کردم....اگه برای منم اینجوری بشه خیلی ضد حال هست...

حالا من این دو گیگ رو که جدید اومده از فردا شب باید شروع کنم با کنسول دانلود کنم ...به نظرم یک هفته ایی گیرش باشم با کنسول :|

پناه بر خدا ببینیم چی میشه.... :(

حالا خدا کنه این آپدیتای جدید که سونی میده این برنامه PSX رو از کار نندازه چون دیگه واقعا نمیشه تحمل کرد... :-s

طبق اعلام سازنده تقریبا کلیه عکس‌های جدیدی که تو منوی بازی استفاده شده، عکس‌هایی که طرفدارها گرفتن و به اشتراک گذاشتن.
فردین ببین چیزی از ما نذاشتن؟ :d

منم همین داستان تو رو دارم...5 روز داشتم اون آپدیتو دانلود می کردم....اگه برای منم اینجوری بشه خیلی ضد حال هست...

حالا من این دو گیگ رو که جدید اومده از فردا شب باید شروع کنم با کنسول دانلود کنم ...به نظرم یک هفته ایی گیرش باشم با کنسول :|

پناه بر خدا ببینیم چی میشه.... :(

حالا خدا کنه این آپدیتای جدید که سونی میده این برنامه PSX رو از کار نندازه چون دیگه واقعا نمیشه تحمل کرد... :-s

یدونه مودم سیم کارت خوره 3G DLINK بگیر از اون وایرلسیاش و 10 تمون بده ایرانسل طرخ ساعت 2 تا 8 صبح رایگان شبی راحت 6 تا 8 گیگ دانلود میکنه ...دردسر هم نداره ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or