PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
طبق اعلام سازنده تقریبا کلیه عکس‌های جدیدی که تو منوی بازی استفاده شده، عکس‌هایی که طرفدارها گرفتن و به اشتراک گذاشتن.
فردین ببین چیزی از ما نذاشتن؟ :d
فکر نکنم بابا. تو فـــس بوک به هشتگ دادن که با این هشتگه عکساتون رو پست کنید، فقط من و آریا بودیم که عکس میذاشتیم :)) معلوم نیست چند چندن.

راستی،باز شدن Level Cap از آپدیت بعدی اعمال خواهد شد.

دیشب که داشتم بازی میکردم یه دفعه پیش خودم گفتم چی میشد اگه استدیوی بازی به نرخ 60 فریم برای DC میرسید؟! اگه بازی 60 فریم بود از هر نظر بی نظیر میشد
واقعا حضرات سازنده در این زمینه کوتاهی کردن
استدیوی PD برای GT2 که روی PS1 بود اون 60 فریم عالی رو ارائه داد تازه با کیفیت HD !! واقعا برا اون زمان یه معجزه بود حالا دوستان DC ساز نتونستن در سال 2014 اونم روی PS4 به 60 فریم برسن !
به نظرم تنها ایراد بازی همینه

دیشب که داشتم بازی میکردم یه دفعه پیش خودم گفتم چی میشد اگه استدیوی بازی به نرخ 60 فریم برای DC میرسید؟! اگه بازی 60 فریم بود از هر نظر بی نظیر میشد
واقعا حضرات سازنده در این زمینه کوتاهی کردن
استدیوی PD برای GT2 که روی PS1 بود اون 60 فریم عالی رو ارائه داد تازه با کیفیت HD !! واقعا برا اون زمان یه معجزه بود حالا دوستان DC ساز نتونستن در سال 2014 اونم روی PS4 به 60 فریم برسن !
به نظرم تنها ایراد بازی همینه

اون جمله که Bold کردم یعنی چی؟!!! :دی

دوستان DC ساز تو سال 2014 روی بازی کار نکردن که، چند سال قبلش شروع کردن و با توجه به این که فعلا بازی ساز ها همشون توی رزولوشن 900p زاییدن، تحویل دادن اینچنین گرافیکی در ابتدای نسل کمی از معجزه نداشت. اونم شرکتی که اعضاش آدمای غولی نیستن و یه شرکت تقریبا کوچیکه. در حدی بود که دیجیتال فاندری خودش اعتراف کرد بالاترین گرافیکیه که تو ریسینگ تا حالا تو نسل جدید اومده و بهترین آب و هوایی هستش که تا حالا تو صنعت بازی ساخته شده.

این حرفت کاملا بی انصافیه :دی

اون جمله که Bold کردم یعنی چی؟!!! :دی

دوستان DC ساز تو سال 2014 روی بازی کار نکردن که، چند سال قبلش شروع کردن و با توجه به این که فعلا بازی ساز ها همشون توی رزولوشن 900p زاییدن، تحویل دادن اینچنین گرافیکی در ابتدای نسل کمی از معجزه نداشت. اونم شرکتی که اعضاش آدمای غولی نیستن و یه شرکت تقریبا کوچیکه. در حدی بود که دیجیتال فاندری خودش اعتراف کرد بالاترین گرافیکیه که تو ریسینگ تا حالا تو نسل جدید اومده و بهترین آب و هوایی هستش که تا حالا تو صنعت بازی ساخته شده.

این حرفت کاملا بی انصافیه :دی

منظورم که واضحه :d یعنی روی PS1 نرخ فریم بازی 60 بود اونم در سال 1999 ! در مورد HD هم روی PS2 گرانتوریسمو کامل HD بود ولی DC روی PS4 لطف کرده 30 فریم داده !
فردین جان اون حرفی که گفتی چند سال قبل از 2014 شروع کردن خب برو بچز پلیفنی هم چند سال قبل از 1999 شروع کردن ولی بازی رو 60 فریم دادن بیرون
اصلا هم بی انصافی نیست اتفاقا کاملا منصفانه و منطقیه :d

منظورم که واضحه :d یعنی روی PS1 نرخ فریم بازی 60 بود اونم در سال 1999 ! در مورد HD هم روی PS2 گرانتوریسمو کامل HD بود ولی DC روی PS4 لطف کرده 30 فریم داده !
فردین جان اون حرفی که گفتی چند سال قبل از 2014 شروع کردن خب برو بچز پلیفنی هم چند سال قبل از 1999 شروع کردن ولی بازی رو 60 فریم دادن بیرون
1- تو داری مقایسه اشتباهی میکنی که Polyphony رو با یه شرکتی مثل Evolution مقایسه میکنی. اینا خداشونم یکی نیستن :دی
2- علی کنسولی که خودش HD نیست و خروجی HD هم نداره بازیش چطور HDـه؟!!! این حرف رو نمیتونم هضم کنم :دی
3- اومدی گرافیک اون زمان رو با این زمان مقایسه میکنی و میگی اون 60 بود این 30 ـه. :دی
4- اون زمان کودوم بازی در این حد و جزئیات آب و هوا و ... داشت؟
5- بازی نیمه آرکیده و سرعت بالای ماشین ها دلیلی میتونه باشه بر 30 فریم بودنش. حتی رقیبش هم فعلا نتونسته 60 فریم بده. دیگر بازی های آرکید مثل nfs هم فعلا 60 ندادن. بازی شبیه ساز هیچ وقت سرعت تصویرش به اندازه بازی آکید نمیرسه و توان پردازشی تقریبا کمتری توی صحنه های پرسرعت میطلبه.

در کل من به 60 بودن زمان ps1 هم شک دارم باید تحقیقات انجام بدم و به عینه ببینم تا مطمئن شم این 60 فریمی که میگی درسته :دی

در کل بازم میگم، مقایسه ات غیرمنطقی و بی انصافیه :دی

البته علی جان یه کوچولو داری اشتباه میکنی

GT2 روی PSX کلا 30 فریم بود GT1 هم همینطور فقط توی GT1 قسمت Time Trial و پیست High Speed که میرفتی 60 فریم میشد.
اینو گفتم که سو تفاهم برطرف شه
سری GT از PS2 به بعد بود که 60 فریم شد. Forza 1 روی Xbox Og هم 30 فریم بود فورزا هم از 360 به اینطرف 60 فریم شده

بع هم فکر نمیکنی یه ذره داری بی انصافی میکنی؟
PD استودیوی طراز اول سونیه. امکاناتی که در اختیارش هست به هیچ وجه با EVO قابل مقایسه نیست. به علاوه اینکه گردنشون کلفته هر چقدر بخوان ساخت بازی رو طول میدن ولی EVo همچین موقعیتی نداره.

همین DC تونست هم با دو تای ریسینگ طراز اول مایکرو رقابت بکنه و حداقل از نظر گرافیکی موفقتر عمل کنه. این اصلا مساله کوچیکی نیست

1- تو داری مقایسه اشتباهی میکنی که Polyphony رو با یه شرکتی مثل Evolution مقایسه میکنی. اینا خداشونم یکی نیستن :دی
2- علی کنسولی که خودش HD نیست و خروجی HD هم نداره بازیش چطور HDـه؟!!! این حرف رو نمیتونم هضم کنم :دی
3- اومدی گرافیک اون زمان رو با این زمان مقایسه میکنی و میگی اون 60 بود این 30 ـه. :دی
5- بازی نیمه آرکیده و سرعت بالای ماشین ها دلیلی میتونه باشه بر 30 فریم بودنش. حتی رقیبش هم فعلا نتونسته 60 فریم بده. دیگر بازی های آرکید مثل nfs هم فعلا 60 ندادن. بازی شبیه ساز هیچ وقت سرعت تصویرش به اندازه بازی آکید نمیرسه و توان پردازشی تقریبا کمتری توی صحنه های پرسرعت میطلبه.

در کل من به 60 بودن زمان ps1 هم شک دارم باید تحقیقات انجام بدم و به عینه ببینم تا مطمئن شم این 60 فریمی که میگی درسته :دی

PS2 خروجی HD داشت:d

رزولوشن GT4 روی PS2 دقیقا 1080i هست که دقیقا با 1080p از نظر تعداد پیکسل برابره فقط این تعداد Interlace هستن یعنی همزمان با هم نمایش داده نمیشن

واقعا GT4 روی PS2 شاهکار تکنیکی بوده و هست. هنوزم باورش سخته روی PS2 همچین چیزی تحویل دادن

در مورد 60فریم بودن GT1 هم پست صفحه قبل من رو بخون

منم بالاخره نسخه فیزیکیشو گرفتم.هرچی منتظر نسخه رایگان پلاس موندیم مثل اینکه فایده نداشت.
ماشالله اندازه حجم یه بازی کامل آپدیت داره(9گیگ)/:)

منم بالاخره نسخه فیزیکیشو گرفتم.هرچی منتظر نسخه رایگان پلاس موندیم مثل اینکه فایده نداشت.
ماشالله اندازه حجم یه بازی کامل آپدیت داره(9گیگ)/:)
واسه سیزن پس هم خودتو آماده کن که اعتیاد آوره بازیش...

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

اقا این تور startline خیلی خیلی راحته . تاکید زیاد روی خیلی خیلی :d

حداقل برای کسانی که تور element رو تجربه کردن ( بخصوص event اخرش که از شدت برف و بارون زیاد نمیشه جاده رو دید )

بعدش این startline اکثر event هاش یه کپی پیست کامل از event های season pass بازی هستش .

برای مثال event دوم startline کپی از تور بعد لامبورپینی هستش که اسم تور یادم نیست . با اون ماشین mini تو هوای بارونی :d منتها خیلی راحتر از اون خیلی راحتر

من فکر میکنم سازنده ها واسه عرضه این تور یه چیزی سروهم کردن واسه کسانی که season pass نخریدن تا حوصله شون سر نره .

شدیدا منتظر تور turbo هستم . یه حسی میگه مثل تور لامبورگینی و ساکورا یه تور خیلی خفنی میشه :d

اوووف بالای 9 گیگ ابدیت داره#:-s
این 9 گیگ قرار چی اضافه کنه به بازی؟
اولین اپدیتت هست؟چون اپدیت اخر حدود 2 گیگ هست از 7 گیگ شروع میکنه .
کلا اپدیتها اب و هوای داینامیک و تورهای جدید محتویات جدید ماشین و.... اضافه میشه کلا بازی تبدیل میشه به یه بازی دیگه

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

اوووف بالای 9 گیگ ابدیت داره#:-s
این 9 گیگ قرار چی اضافه کنه به بازی؟

کل ارزش بازی به این 9 گیگ آپدیته :d

بهبود فیزیک و گیمپلی
بهبود AI
اضافه کردن تغییرات آب و هوایی ( برف و بارون )
اضافه کردن Photo Mode
اضافه کردن تعداد زیادی تنظیمات جدید در بخش های مختلف مثل صداگذاری
اضافه کردن چندین مُد جدید برای مولتی پلیر
اضافه کردن چندین پیست و ماشین رایگان
بهبود بخشیدن گرافیک بازی
و کلی چیزای دیگه

البته علی جان یه کوچولو داری اشتباه میکنی

GT2 روی PSX کلا 30 فریم بود GT1 هم همینطور فقط توی GT1 قسمت Time Trial و پیست High Speed که میرفتی 60 فریم میشد.
اینو گفتم که سو تفاهم برطرف شه
سری GT از PS2 به بعد بود که 60 فریم شد. Forza 1 روی Xbox Og هم 30 فریم بود فورزا هم از 360 به اینطرف 60 فریم شده

بع هم فکر نمیکنی یه ذره داری بی انصافی میکنی؟
PD استودیوی طراز اول سونیه. امکاناتی که در اختیارش هست به هیچ وجه با EVO قابل مقایسه نیست. به علاوه اینکه گردنشون کلفته هر چقدر بخوان ساخت بازی رو طول میدن ولی EVo همچین موقعیتی نداره.

همین DC تونست هم با دو تای ریسینگ طراز اول مایکرو رقابت بکنه و حداقل از نظر گرافیکی موفقتر عمل کنه. این اصلا مساله کوچیکی نیست

آقا منم میدونم رو PS1 نرخ بازی 60 نبود به خدا :d فقط از روی عصبانیت میخواست Evolution رو تحقیر کنم و خلاصه یه چماقی بکوبم به سرش :d
خدایی مگه میشه گرافیک این بازی رو کوچیک دونست ؟! افکت های آب و هوایی بازی حیرت آوره ! فقط حرفم این بود اگه به 60 فریم میرسیدن دیگه بازی آخرش بود
تا اینجای مذاکرات قبول میکنیم حرفم بی انصافی بود ولی عمرا دیگه قبول کنم غیر منطقی بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or