PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
بخش آفلاین بازی بعد از 10 گیگ آپدیت منو با ماشیناش و جاده هاش و مسابقاتش میتونه روز ها سرگرم کنه؟؟؟؟
مسابقه عادی داره ؟؟؟ رکورد زنی و از این چیزها؟؟ یا یک بخش که مسابقه بدی بری بالا جاده ها و ماشین ها باز بشه؟؟ یا اینکه آنلاین نزنم بی فایدست بخرمش..
با ماشیناش و گرافیکش برا 2 3 ماه تو آفلاین لذت میبرم؟؟
آره مطمئن باش کلی سرگرم میشی DC بازی خوبیه اصلا روایت داریم کسی PS4 داشته باشه و DC نداشته باشه کافره :d ولی تا دو هفته دیگه Project CARS میاد تا اون موقع صبر کن

آره مطمئن باش کلی سرگرم میشی DC بازی خوبیه اصلا روایت داریم کسی PS4 داشته باشه و DC نداشته باشه کافره :d ولی تا دو هفته دیگه Project CARS میاد تا اون موقع صبر کن

من 10 بار این سوال پرسیدم هر 10 بار هم شما جواب دادی منم ی بار صبر کردم برا خرید شما هم که کلا نسخه pc پروجکت کار رو که دیدین فرق داشت با عکسایی که قبلا همش نمایش میدادن ...
اون بازی شک ندارم فقط از نظر رده ماشین مسابقه ای و پیستی از این بازی بهتر شاید بشه و تو بقیه زمینه ها زیاد هم به این بازی نمیرسه با گرافیک محیط و ماشیناش ...البته اون بازی شبیه ساز فکر کنم روندن ماشین هم توش سخت تر هست .

من 10 بار این سوال پرسیدم هر 10 بار هم شما جواب دادی منم ی بار صبر کردم برا خرید شما هم که کلا نسخه pc پروجکت کار رو که دیدین فرق داشت با عکسایی که قبلا همش نمایش میدادن ...
اون بازی شک ندارم فقط از نظر رده ماشین مسابقه ای و پیستی از این بازی بهتر شاید بشه و تو بقیه زمینه ها زیاد هم به این بازی نمیرسه با گرافیک محیط و ماشیناش ...البته اون بازی شبیه ساز فکر کنم روندن ماشین هم توش سخت تر هست .
حرفت مثل این میمونه که بگی من 100 بار پرسیدم 2*2 میشه چند ؟ تو هم 100 بار گفتی میشه 4 :d خب جوابش اینه :d
ولی من منظورت و گرفتم میخوای ببینی مراحل آفلاین چقد وقت میگیره برا تکمیل ؟ من سه روزه تموم کردم ! شاید شما دو روزه شایدم دو ماهه !
درایو کلاب سه قسمت تور , سینگل و مولتی داره
قسمت تور بدون سیزن پس نهایت یک هفته ای میتونی ستاره هاش رو بگیری شایدم بیشتر زمان ببره بستگی داره چقدر وقت بذاری من این قسمت رو همونطور که بهت گفتم سه روز تکمیل کردم
قسمت سینگل شامل سه بخش ریس , تایم تریل و دریفت هست . در قسمت ریس تو هرجاده ای با هر ماشینی هر چند بار که خواستی میتونی مسابقه بدی البته با توجه به لولی که داری ماشینها در دسترس هستن
در قسمت تایم تریل همینطور , میتونی تو هر جاده ای با هر ماشینی ثبت رکورد کنی
و در قسمت دریفت هم همینطور میتونی ثبت رکورد کنی
شک نکن که درایوکلاب ارزش خرید داره و تا همین الان هم با توجه به علاقت به جاده و ریس کوتاهی کردی که نخریدی پس تو خریدش شک نکن
من فقط پیشنهادم اینه که اگه تا اومدن PjC صبر کنی بهتر میتونی انتخاب کنی چون گزینه های روی میزت بیشتر میشه :d
بازم سوالی بود در خدمتم :bighug:

ولی من منظورت و گرفتم میخوای ببینی مراحل آفلاین چقد وقت میگیره برا تکمیل ؟ من سه روزه تموم کردم ! شاید شما دو روزه شایدم دو ماهه !
درایو کلاب سه قسمت تور , سینگل و مولتی داره
قسمت تور بدون سیزن پس نهایت یک هفته ای میتونی ستاره هاش رو بگیری شایدم بیشتر زمان ببره بستگی داره چقدر وقت بذاری من این قسمت رو همونطور که بهت گفتم سه روز تکمیل کردم
قسمت سینگل شامل سه بخش ریس , تایم تریل و دریفت هست . در قسمت ریس تو هرجاده ای با هر ماشینی هر چند بار که خواستی میتونی مسابقه بدی البته با توجه به لولی که داری ماشینها در دسترس هستن
در قسمت تایم تریل همینطور , میتونی تو هر جاده ای با هر ماشینی ثبت رکورد کنی
و در قسمت دریفت هم همینطور میتونی ثبت رکورد کنی
شک نکن که درایوکلاب ارزش خرید داره و تا همین الان هم با توجه به علاقت به جاده و ریس کوتاهی کردی که نخریدی پس تو خریدش شک نکن
من فقط پیشنهادم اینه که اگه تا اومدن PjC صبر کنی بهتر میتونی انتخاب کنی چون گزینه های روی میزت بیشتر میشه :d
بازم سوالی بود در خدمتم :bighug:

کلا خیلی بازی توپیه...آدمو به چالش میکشه....کشکی نمیشه اول بشی

منم تقریبا تمام ستاره ها رو میگرم فقط اکثرا ستاره زمان یک دور کامل یا همون Time Lap (اگه اشتباه نکنم) رو خیلی کم میگیرم اونم به خاطر پیچ ها هستش که هنوز دستم روون نشده....ولی انصافا بعد آپدیت اصلا یه باز دیگه شد....توی استورش هم یه سری ماشین مجانی داره که میشه دانلود کرد.

من قبل این NFS داشتم و تقریبا یه روال ثابت داشت و آدمو خسته میکرد ولی این اصلا اینجوری نیست.

ولی من موندم شما چطور سه روزه تمامش کردی... :-o

برای آنلاینش کجا باید بریم....من روفتم توی قسمت مولتی ولی همش دریفت بود...RACE بود ولی قلف :d بود ...؟؟

آنلاینش چقدر حجم میبره...آخه ما اینترنت محدود داریم ؟؟

حالا اگه سیزن پس بگیری، توی یکی از تور ها همین Venom رو گذاشته، با این تفاوت که شب ـه و هوا هم بارونیه :)) آخر شکنجه و عذابه اصلا این Evolution. اما میچسبه :دی
این منو نابود کرده تروفی طلا گیره ستاره اینم تونستی بگیری!؟

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

از دوستان کسی نمیتونه Venom Hot Lap رو بره اکانت رو بده من براش برم (شب رو میگم) آسون بود ولی از . . . . شانس آوردم 1.15.800 اینا شده بود با 3 بار رفتن:d
از مزخرفت ترین مسابقاتش اون مسابقه ای بود که باید 13 -14 دور میرفتی اصن آدم خوابش میگرفت (دو بار رفتم 5 تا Face Off رو بگیرم فکر کنم با مک لارن بود نه ؟)
امشب ماشین های جدید با تور ها میاد ؟
ای بابا این Season Pass هم که مارو یک هفته بیشتر سرگرم نکرد :|

از دوستان کسی نمیتونه Venom Hot Lap رو بره اکانت رو بده من براش برم (شب رو میگم) آسون بود ولی از . . . . شانس آوردم 1.15.800 اینا شده بود با 3 بار رفتن:d
از مزخرفت ترین مسابقاتش اون مسابقه ای بود که باید 13 -14 دور میرفتی اصن آدم خوابش میگرفت (دو بار رفتم 5 تا Face Off رو بگیرم فکر کنم با مک لارن بود نه ؟)

به نظر شما Season Pass ارزش خرید داره؟:-/

با دلــــار 3200 ارزش خرید نداره ولـــــــــی ارزش بازی کردن داره :d
من از آریا (یکی از نویسنده های سایت ) Season Pass رو تهیه کردم قیمتش مناسب بود .
سعی کن با یکی از افرادی که بازی رو داره و Season Pass رو خریده Share کنی .

شما کارت درسته تو لیست دوستا رکوردهات خوبه
اون 13 دور RUF بود لامصب
اگه برات ممکنه شرپلی کنیم برام اون Venom رو بری

به نظر من کل بازی به سیزن پس هست وگرنه خود بازی چیزی نداره بدون سیزن پس

Last edited by a moderator:
كمك كنيد يه مشكل شديد پيش اومده :| تو event اولي و اصلي بازي بايد براي باز كردن مراحل جديد بايد استار هارو بگيري براي سوميشون زده بود ٦٦ تا بايد بگيريد گرفتم ولي روشون كه ميرم قفله و زده finish in 3... يه چيزي تو اين مايه ها
چجوري بازشون كنم ؟:|

این منو نابود کرده تروفی طلا گیره ستاره اینم تونستی بگیری!؟

آره بابا گرفتم اینا رو. اصلا من کرمم میگیره ووقتی میبینم اینا میخوان سخت کنن و اذیت کنن :دی

باو خدایی نگید این حرف رو. کانتنت هایی که برای سیزن پس میدن و تا اواخر تیر ماه هم ادامه داره (تیر ماه هم یه خدمت خفن قرار بکنن به خاطر اینکه DLC اول رو مجانی کردن واسه همه) یعنی ارزش 25 دلار رو نداره؟! به نظر خودم که ارزششون خیلی بیشتراز ایناست.

دوستان اگه مشکلی نداره ای دی هاتون رو بدید یا منو اد کنید تا امار رکوردها رو داشته باشیم خودش یه نوع چلنج هست من برای مصطفی و مهران و چند تا دیگه از بچه ها رو دارم ولی این تاپیک فعال تر از لیست دوستای من تو بازی هست

دوستان اگه مشکلی نداره ای دی هاتون رو بدید یا منو اد کنید تا امار رکوردها رو داشته باشیم خودش یه نوع چلنج هست من برای مصطفی و مهران و چند تا دیگه از بچه ها رو دارم ولی این تاپیک فعال تر از لیست دوستای من تو بازی هست

منو اد کن، قبول میکنم. فقط وقتی ادد کردی بهم اینجا یه پیام بده که متوجه بشم. اینقدر غریبه بهم رکوئست داده که رسما بیخیال اون بخش شدم و غریبه و آشنا رو تشخیص نمیدم دیگه :|

من از آریا (یکی از نویسنده های سایت ) Season Pass رو تهیه کردم قیمتش مناسب بود .
سعی کن با یکی از افرادی که بازی رو داره و Season Pass رو خریده Share کنی .
بی زحمت یکی جزئیات سیسزن پس و بده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or