PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
من یه چی رو اضافه کنم با اجازت این Driveclub یه قلق خاصی داره دریفتش من همش با دنده بازی میکنم مثلا یه پیچ بلند رو با دنده 4 شروع میکنم فرمون مخالف پیچ میدم صاف میکنم کلا با فرمون خیلی باید بازی کرد همینجوری معکوس میدم معکوس میدم حتی بوده تا دنده یکم پیش رفتم! کلا باید روش قفل بزنی مثلا پیچ هست عادی بخوای بری 1000 تا میگیری ولی قفل بزنی 3000 تا میشه :-D
خوشحال میشم بچه ها با هم دریفت اینا بزنیم تو ایکس باکس forza 4 ک کسی نیومد :-D لاقل اینجا بیایید :-D

ویرایش: راستی این مکلارن p1 هم بگم این ته گلوم مونده.. وااااااااااااااای لامصب چه چیزیه خدای مننننننننننننننننن... لعنتی اصلا نمیدونم چی کار کنم باش... برا پیچ های که میخوای ترمز نکنی و دریفت بری drs رو میزنی و اسکیدی میشه برا سبقت دوباره میدیش بالا kers میدی تو apex جاده وای دارم روانی میشم من :-D
من امروز Season Pass رو گرفتم بازی بدون Season Pass حال نمیداد عجب چیزی شده :| (ربطی به نقل و قول نداره)

ایدیت رو بده دوست عزیز یه چلنج دریفت بهت میدم 2 روز رو باهاش سر کنی (رکورد خودمه حدود 14000 تا )
کلا من خیلی رو دریفت قفلی هستم یادمه یکبار حدود 3 - 4 ساعت داشتم با هنسی ونوم یه چلنج رو میرفتم تا رکوردش رو بزنم بعد از 4 ساعت حدود 1000 تا امتیازم از نفر اول بیشتر شد اصلا یه حال عجیبی بود :|
دریفت درایو کلاب خیلی سخت نیست و بسته به زمین و پیچ , سرعت و دنده فرق میکنه حتی ماشین با ماشین هم فرق میکنه .

خیلی زوره خدایی 60 دلار پول یه بازی بدی اینقدر محتواش کم باشه! حالا با بخش های اضافه بشه 85 دلار ولی عجیب بدجور دلم گرفته بازی رو!/:)
دوستانی که بازیو گرفتن بگن کنترل فرمان بازی چجوری؟؟ سخته؟؟؟ مثل گرن توریسمو هست؟؟یا فورزا؟؟

خیلی زوره خدایی 60 دلار پول یه بازی بدی اینقدر محتواش کم باشه! حالا با بخش های اضافه بشه 85 دلار ولی عجیب بدجور دلم گرفته بازی رو!/:)
دوستانی که بازیو گرفتن بگن کنترل فرمان بازی چجوری؟؟ سخته؟؟؟ مثل گرن توریسمو هست؟؟یا فورزا؟؟

واقعا یکی از نقد های بزرگ من به بازی همینه !! یعنی چی که بازی کامل رو خریدی اونوقت در قسمت آفلاین فقط سه تا از تورها باز باشه ؟!! برای بقیه باید پول بدی و بخری ؟! خب اگه بازی رو کامل دادید بیرون این مسخره بازیا چیه ؟! من خودم طی دو روز همه مراحل و رفتم و بازی تموم شد حالا دلم نمیخواد 25 دلار پول سیزن پس رو بدم باید بازیم ناقص باشه ؟!!
درباره سوالی که کردی فرمان نه مثل GT هست نه فورزا
یه چیزی تو مایه های نیدفوراسپید
اصلا نباید از بازی سیمولیشن رانندگی مثل GT رو انتظار داشته باشی ولی گیم پلی بازی با وجود اینکه سیمولیشن نیست بازم جذابه و خوبه

دوستان

برای آنلاین بازی کردن کجا باید برم ؟؟

حتما باید عضو یه کلاب باشم ؟؟چرا همش دریفت هست برای آنلاین...؟؟ دیشب یکی بازی کردم دفعه اول نفر 485 شدم...دفعه دوم 475 شدم :d

PSN id : B3hrooz4921

من امروز Season Pass رو گرفتم بازی بدون Season Pass حال نمیداد عجب چیزی شده :| (ربطی به نقل و قول نداره)

ایدیت رو بده دوست عزیز یه چلنج دریفت بهت میدم 2 روز رو باهاش سر کنی (رکورد خودمه حدود 14000 تا )
کلا من خیلی رو دریفت قفلی هستم یادمه یکبار حدود 3 - 4 ساعت داشتم با هنسی ونوم یه چلنج رو میرفتم تا رکوردش رو بزنم بعد از 4 ساعت حدود 1000 تا امتیازم از نفر اول بیشتر شد اصلا یه حال عجیبی بود :|
دریفت درایو کلاب خیلی سخت نیست و بسته به زمین و پیچ , سرعت و دنده فرق میکنه حتی ماشین با ماشین هم فرق میکنه .
ای دی: AmirDKcrysis
حتما منو اد کن دادا مرسی
ببخشی کلا این چند روز درگیر بودم درایو کلابمم یهو عوضی زدم پاک کردم اپدیتش رفت امشب اگه. کامل دانلود شه اپدیت فردا یا پسفردا دیگه میشینم پای ps4...

دوستان من که بازیم ریجن 2 هست حتما باید season pass از اکانت ریجن 2 بخرم ؟ قیمتش 20 پونده ولی 25 دلار اکانت ریجن 1 ارزون تر در میاد
بله حتماً باید از اکانت ریجن دو بخرید؛ برای خرید DLC ها حتماً باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه

فردا آپدیت بعدی میاد:

Full details of Update 1.14 follow:

» Adds the Ferrari LaFerrari to your Garage! Complete Rank 5 of the "Ferrari Owners Club" Driver Accolade to earn access to this car for use in all areas of the game.

» Adds the Startline Tour. All new players will now jump into a brand new Tour when they first play the game called Startline.

» The Startline Tour is available for free and features 11 events and 45 objectives. This Tour mainly serve as a varied and well balanced introduction to DRIVECLUB and is based on some of the most popular and entertaining events from elsewhere in the game.

» Adds Multiplayer Race Replays to the game. You can now save a Replay at the end of any Multiplayer Race and view it later from the Replays menu.

» Adds a new Audio Settings option to change the acoustic settings for all cockpit cameras, so that you can change between internally recorded sound or externally recorded sound.

» Adds a new Single Event option to set "Time Of Day" for a Single Event to half past every hour as well as on the hour.

» Adds a new Single Event option to change the number of laps in a Race to any number from 1 to 25 laps.

» Adds a new Controller Settings option to allow adjustment of the steering lock rotation angle on all supported steering wheels.

» Includes general improvements to the game for better performance, stability and usability.

Update 1.14 Add-ons (coming to PlayStation®Store April 28-30):

» The Rimac Automobili Concept_One, coming to PlayStation®Store as a free download.
» The Turbocharged Expansion Pack, coming to PlayStation®Store as a Season Pass add-on (and also available to buy separately).
» The Turbocharged Car Pack includes: Ferrari F40, Chevrolet Camaro ZL1, Dodge Charger SRT8, Jaguar XKR-S Coupé and Volkswagen Design Vision GTI.
» The Turbocharged Tour Pack includes 11 new Events and 5 new Trophies.
» The Turbocharged Tour Pack includes a special bonus Livery, awarded when you collect 45/45 stars.
» The Evolution Tour Pack, coming to PlayStation®Store as a Season Pass add-on (and also available to buy separately).
» The Evolution Tour Pack includes 12 new Events and 5 new Trophies.
» The Evolution Tour Pack includes a special bonus Livery, awarded when you collect 45/45 stars.
» 2 new livery packs, coming to PlayStation®Store as a premium/Season Pass add-on. Each Livery Pack contains 5 new livery patterns to customise your cars with.

Important developments to be aware of (coming after 1.14)

More server upgrades: We are continuing to make the server changes required to improve online performance and enable the release of the PS+ Edition and the DRIVECLUB companion app. We will have more news on this soon.

» Extra ranks and rewards are coming (beyond Level 50): We are planning to bring more on a monthly basis.

» There's a new SHAREfactory™ Theme for DRIVECLUB which you can download for free from PlayStation®Store. It's out today in Europe and coming on Apr 23rd in Asia & Apr 27th in America.

» More Game Updates! Please keep sharing your feedback about DRIVECLUB with us to help the game continue to evolve around you.

رسماً یه بازی دیگه شده نسبت به لانچ :دی
خوش به حال اونایی که Season Pass دارن :دی

اییییییی وااااااااااااااااااییییییی ماشین های ماسل دادن. آآآآآآآآللللللللاااااه. مجید و نوید کجایین که من مردم :((

اونم شورلت کامارو. :((

اوه اوه عجب آپدیت خفنی :d واقعاً دستشون دردنکنه. جزء معدود بازی هاییه که هرچند وقت میرم سراغش و کلی چیزای جدید برام داره.
درود بهت Evolution حقت بیشتر از اینا بود :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or