PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
من بالاخره تمومش کردم 255 تای اصلی بازیو
:-D
فقط یه سوال داشتم اینکه با این وضع مالی خراب من میارزه season pass؟؟؟
اگه کسی اهل چلنج اینا هست خواهشا منو اد کنه مردم اینقد با این بعثی ها بازی کردم :-D
منو اد کننننیننننن خواهش :-D مرسی
کسی که تونسته باشه 225 تا ستاره رو بگیره واقعا معلومه که حال کرده با بازی چون آخری ها واقعا سخت و چالش برانگیز هستن و کار هر کسی نیست. با این حساب یعنی میخوای بگی با این 225 تا ستاره اصلی بازی ارضا شدی؟ :دی من که فکر نمیکنم :دی اگه نشدی همین الان اقدام کن واسه سیزن پسش. اما همونطور که نوید گفت دقت کن به ریجن بازی و اکانتت. تو پست اول تاپیک هم نوشتم.

کسی که تونسته باشه 225 تا ستاره رو بگیره واقعا معلومه که حال کرده با بازی چون آخری ها واقعا سخت و چالش برانگیز هستن و کار هر کسی نیست. با این حساب یعنی میخوای بگی با این 225 تا ستاره اصلی بازی ارضا شدی؟ :دی من که فکر نمیکنم :دی اگه نشدی همین الان اقدام کن واسه سیزن پسش. اما همونطور که نوید گفت دقت کن به ریجن بازی و اکانتت. تو پست اول تاپیک هم نوشتم.
فردين جان چون شما اطلاع داري يه راهنمايي بكن. من ديسكم رجين ٢ هست اكانتم us. ميتونم سيزن پس رو از اكانت UK بخرم و پرايمر كنم و رو اكانت اصليم بازي كنم ؟ يا نه بايد برم دنبال ديسك رجين ١ :| :(

من بالاخره تمومش کردم 255 تای اصلی بازیو
:-D
فقط یه سوال داشتم اینکه با این وضع مالی خراب من میارزه season pass؟؟؟
اگه کسی اهل چلنج اینا هست خواهشا منو اد کنه مردم اینقد با این بعثی ها بازی کردم :-D
منو اد کننننیننننن خواهش :-D مرسی

منم مثل خودتم رفیق با این تفاوت که علاوه بر 255 ستاره سیزن پس رو گرفتم و دارم همش رو کامل.می کنم..میخوام همه ی ستاره ها اوکی بشه.
ایدیت نگذاششتی که :d
منو اد کن:
Manutd4love
امیر جان شما هم میتونی سیزن بگیری. مشکلی نیست.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

فردين جان چون شما اطلاع داري يه راهنمايي بكن. من ديسكم رجين ٢ هست اكانتم us. ميتونم سيزن پس رو از اكانت UK بخرم و پرايمر كنم و رو اكانت اصليم بازي كنم ؟ يا نه بايد برم دنبال ديسك رجين ١ :| :(
یکی از دوستان با همین سوال یه تذکر گرفتن از بنده. اسم تاپیک رو برای خوشگلی ننوشتیم :| تو پست اول همه چی توضیح داده شده.

لطفا یه نفر آموزش دریفت رو بزاره.
دیوانه شدم حداقل هر دریفت رو 10 با ریست میکنم تا بتونم 2 ستاره بگیرم.

اگه کسی کلاب داره من رو هم دعوت کنه یا ای دی بده من ادد کنم.
kia_palang
من رو اد کن رفیق شاید تونستم کمکت کنم.
AmirDKcrysis

بچه ها از تک تکتون ممنونم فقط من الان فهمیدم که یه سوتی دادم دستگاهم ریجن 1 بعد دیسکم ریجن 2 الان فهمیدم چرا این dlc مجانیا نمیاد!
اقا یعنی گند زدم رفت دیگه :-D
یه درایو کلاب ریجن 2 تمیز با ریجن 1 تعویض میشه

گاد هلپ می :-D

لطفا یه نفر آموزش دریفت رو بزاره.
دیوانه شدم حداقل هر دریفت رو 10 با ریست میکنم تا بتونم 2 ستاره بگیرم.

اگه کسی کلاب داره من رو هم دعوت کنه یا ای دی بده من ادد کنم.
kia_palang

نکاتی اندر حکایت دریفت :d
اول اینکه دریفت یه مهارته که با تمرین و تمرکز روز به روز و چلنج به چلنج بهتر میشید
ولی خب چون دوستمون سوال کرده چند تا نکته ریز میگم
1- برای دریفت باید از خارج پیچ وارد داخل پیچ بشید یعنی اگه مثلا پیچ به سمت چپ هست حتما باید از منتهی الیه سمت راست جاده وارد پیچ بشید ( البته در برخی موارد و پیچهای خاص دقیقا برعکس این قضیه هست ولی اکثر اوقات فرمولش همونی هست که گفتم )
2- باید با سرعت وارد Corner یا همون گوشه پیچ بشید
3- با نگه داشتن ترمز ( L2) دقت کنید L2 نه ترمز دستی , سرعت رو کم کنید
4- با کم شدن سرعت ترمز دستی ( دایره ) رو بکشید و دستتون رو از L2 بر دارید
5- اجازه بدید ماشین داخل پیچ سر بخوره
6- با نهایت قدرت در داخل پیچ گاز بدید و کنترل فرمان رو همراه با ضربه زدن به L2 ادامه بدید ( دقت کنید ضربه زدن به L2 زیاد نباشه فقط در صورت انحراف خودرو)
در ضمن در دریفت اگه عملکرد عالی میخواید داشته باشید حتما حتما باید از دنده دستی استفاده کنید و به هیچ عنوان از دنده اتوماتیک استفاده نکید

البته اینها تئوری هست و اصل مطلب تمرین و تمرکز داخل خود بازی هست
و نکته آخر : اگه میخواهید حرفه ای بشید حتما با یه ویل حرفه ای تمرین کنید ولی خب با دسته خود کنسول هم به مهارتهای خوبی میرسید

IMG_4153.jpg

آخرین ویرایش:
نکاتی اندر حکایت دریفت :d
اول اینکه دریفت یه مهارته که با تمرین و تمرکز روز به روز و چلنج به چلنج بهتر میشید
ولی خب چون دوستمون سوال کرده چند تا نکته ریز میگم
1- برای دریفت باید از خارج پیچ وارد داخل پیچ بشید یعنی اگه مثلا پیچ به سمت چپ هست حتما باید از منتهی الیه سمت راست جاده وارد پیچ بشید ( البته در برخی موارد و پیچهای خاص دقیقا برعکس این قضیه هست ولی اکثر اوقات فرمولش همونی هست که گفتم )
2- باید با سرعت وارد Corner یا همون گوشه پیچ بشید
3- با نگه داشتن ترمز ( L2) دقت کنید L2 نه ترمز دستی , سرعت رو کم کنید
4- با کم شدن سرعت ترمز دستی ( دایره ) رو بکشید و دستتون رو از L2 بر دارید
5- اجازه بدید ماشین داخل پیچ سر بخوره
6- با نهایت قدرت در داخل پیچ گاز بدید و کنترل فرمان رو همراه با ضربه زدن به L2 ادامه بدید ( دقت کنید ضربه زدن به L2 زیاد نباشه فقط در صورت انحراف خودرو)
در ضمن در دریفت اگه عملکرد عالی میخواید داشته باشید حتما حتما باید از دنده دستی استفاده کنید و به هیچ عنوان از دنده اتوماتیک استفاده نکید

البته اینها تئوری هست و اصل مطلب تمرین و تمرکز داخل خود بازی هست
و نکته آخر : اگه میخواهید حرفه ای بشید حتما با یه ویل حرفه ای تمرین کنید ولی خب با دسته خود کنسول هم به مهارتهای خوبی میرسید

IMG_4153.jpg
من یه چی رو اضافه کنم با اجازت این Driveclub یه قلق خاصی داره دریفتش من همش با دنده بازی میکنم مثلا یه پیچ بلند رو با دنده 4 شروع میکنم فرمون مخالف پیچ میدم صاف میکنم کلا با فرمون خیلی باید بازی کرد همینجوری معکوس میدم معکوس میدم حتی بوده تا دنده یکم پیش رفتم! کلا باید روش قفل بزنی مثلا پیچ هست عادی بخوای بری 1000 تا میگیری ولی قفل بزنی 3000 تا میشه :-D
خوشحال میشم بچه ها با هم دریفت اینا بزنیم تو ایکس باکس forza 4 ک کسی نیومد :-D لاقل اینجا بیایید :-D

ویرایش: راستی این مکلارن p1 هم بگم این ته گلوم مونده.. وااااااااااااااای لامصب چه چیزیه خدای مننننننننننننننننن... لعنتی اصلا نمیدونم چی کار کنم باش... برا پیچ های که میخوای ترمز نکنی و دریفت بری drs رو میزنی و اسکیدی میشه برا سبقت دوباره میدیش بالا kers میدی تو apex جاده وای دارم روانی میشم من :-D

آخرین ویرایش:
Ferrari LaFerrari این ماه با آپدیت 1.14 به بازی اضافه خواهد شد.

37986388928160815162.jpg

ظاهرا ماشین جز DLC های مجانیه ولی برای اینکه بتونید برونیدش باید در Ferrari Owners Club Driver Accolade به لول 5 رسیده باشد.
ویدیوی معرفی در utube
نکته جالب در این ویدیو تغییر شرایط آب و هوا با تغییر زمان بازیه! البته این امکان الان هم تو بازی هست (حالت داینامیک) اما اینکه بازیباز خودش امکان تعیین داشته باشه وجود نداره. باید منتظر جزییات بیشتر از آپدیت 1.14 باشیم.

43460816903011793543.jpg

58108465191867372891.jpg

آخرین ویرایش:
این چرا اینقدر سخته :| ! من همون مرحله اول Tour به زور چهارم پنجم میشم . کسی نکته ای حرکتی چیزی بلده ممنون میشم بگه اعصابم خورد شد از بس رستارت کردم )x

این چرا اینقدر سخته :| ! من همون مرحله اول Tour به زور چهارم پنجم میشم . کسی نکته ای حرکتی چیزی بلده ممنون میشم بگه اعصابم خورد شد از بس رستارت کردم )x
والا به نظر من خیلی اسونه!
نکته ی خاصی نداره سره پیچ ها سرعتت رو کم کن و توی خطوط رانندگی کن.به مینی مپ نگاه ن جایی که صافه تا جا داره گاز بده! دستت میاد.

اول اره کمی سخته ولی یه خورده بازی کنی قلقش میاد دستت
چون اوایل منم حال و هوای سری NFS رو داشتم
ولی الان خیلی بازیم خوب شده

تاریخ عرضه آپدیت جدید مشخص هست؟
این فراری عالیه واقعاً یکی از بهترین ماشین های دنیاست
عجب تریلرِ فوق العاده ای
کلِ تریلر آدم دلش می خواد از توی ماشین هم تصویری ببینه، بعد از اینکه لوگوی
LaFerrari میاد و ناامید میشی یه لحظه نشون می ده؛​
عالی بود:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟