Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

توی dut town با همه صحبت کن مخصوصا با مغازه دار های اونجا ... بعد یه مدت خود آدمای اون زن خلافکاره پیدات میکنن ....

دوست عزیز ، من با همه صحبت کردم و تو کل Orzamar توی Dust Town و با همه مغاذه دارها . اما هیچ آدمایی خبری ازشون نیست.دیگه نمی دونم چکار باید بکنم.
وقتی آدما بیان ، بعدش چی میشه ؟

صمنا من بد جوری تو مرحله A Paragon of her Kind گیر کردم.واقعا نمی دونم چکار کنم.ظاهرا باید به جایی به اسم ...Hideout برم اما نمی دونم چجوری؟چون با اون افرادی که توی Dust town (اگه اشتباه نکنم)بودند هم حرف می زنم . مخصوصا اون زنی که کنار آتیش نشسته ، اما چیزی نمی گند ؟؟؟؟؟؟

ببینم منظورت Carta Hideout است؟؟؟؟؟؟
اگه همینه که باید توی همون Dust Town با یه زنی به اسم Nadezda اگه اشتباه نکنم صحیت کنی بعد بهت میگه برو به آخر کوچه به Slum's House اونجا یه نفرو پیدا میکنی که باید ازش یه Finger Bone بگیری بعد برگردی به Dust town رو بروی آتیش یه دری هست که با این کلیده باز میشه
امیدوارم همین بوده باشه

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ، من با همه صحبت کردم و تو کل Orzamar توی Dust Town و با همه مغاذه دارها . اما هیچ آدمایی خبری ازشون نیست.دیگه نمی دونم چکار باید بکنم.
وقتی آدما بیان ، بعدش چی میشه ؟
نیگا اونجا یه مشت آدم بد بخت بیچاره هست. اونجایی که آتیش هست یه زنی پیش آتیش نشسته ! اینو بیخیال. برو اونور تر یه خونه هست که یکی از مزدورای jeres یا یه همچین اسمی هست. برو بزن بهش بعد بگو کلیدو رد کن بیاد. بعد میگه میزاری برم ؟ بعد هر بلایی که میخوای سرش در بیار.:biggrin1:

حواست باشه که گفتم اون خونه اون گوشه موشه هاست. M رو بزنی نشون میده کجا ورودی یا خروجی هست.

اینم لینک راهنمای قدم به قدم بازی: دانلود

حتماً دانلود کن. یه 30 مگی هست ولی خیلی خیلی میتونه کمکت کنه !

آخرین ویرایش:
یه مشکل بزرگی که بازی داره اینه که از اواسط بازی هرچی جلوتر میری Mage قویتر و مفیدتر از Warrior (و احتمالا کلاسهای دیگه!) میشه. من الان level کاراکترم (که Warrior است) یه دونه از موریگان بیشتره ولی وقتی با موریگان میرم همرو قلع و قمع میکنم! اوایل اینجوری نبود ولی الان که حدود 60-70 درصد بازی رو رفتم کاملا به چشم میاد. با کاراکترم میرم جلو ولی خیلی جاها واقعا کم میارم و مجبور میشم موریگان رو کنترل کنم! دیگه کم کم داره به کاراکتر اصلیم تبدیل میشه.:biggrin1:

آره sten رو آزاد کردم. اسم مکانش هم Lothering بود. فقط مشکل اینه که دیگه نمیره اونجا! چندتا هم کوئست نیمه تمام دارم که باید برم اونجا ولی نمیره! خاموشه آیکونش!

اگه Arcane Warrior رو Specialization جادوگرت بذاری که دیگه خداس چون اونطوری Magic جای Strength حساب میشه دیگه Warrior باید بیاد لنگ بندازه ...

در مورد Lothering وقتی میرسی از حرفای مردم معلوم میشه که Dark Spawn ها چن روز دیگه میرسن به شهر برا همین اگه از شهر بری و چند ساعت بعد بخوای برگردی نمیتونی چون شهر نابود شده ...

منم بازی رو تموم کردم و Archdemon رو کشتم و Alistar هم پادشاه شد.

راستی یه سوال دوستان چرا بعضی ها گفته بودن که Morrigan میمره ؟ من که تمومش کردم نمرده بود ????؟؟؟؟

والا من شنیده بودم میمیره !:eek::biggrin1:

بازی کلاً 4 تا پایان داره ؟
Morrigan هیچ جوری نمی میره و 100% در تمامی پایان ها زنده می مونه و احتمالاً اگر نسخه بعدی بازی بیاد بسته به یک چیزه Morrigan باشه که تو Spoiler میگم.
پایانی که توش Morrigan بچه دار می شه و می ره. احتمالاً نسخه بعدی یکی از شخصیت ها بچه ی Morrigan باشه.
یه پایان 5 و 6 هم گفتن ولی اون 4 تا راحترین هاشن ( پایان 5ـمش به نظر من هیچ جوری اتفاق نمی افته و کسی تا حالا به اون نرسیده... )
پایان 5ـم
Alister و Anora با هم ازدواج کنن!!!
پایان 6ـم
شما با Anora ازدواج کنید.

Morrigan هیچ جوری نمی میره و 100% در تمامی پایان ها زنده می مونه و احتمالاً اگر نسخه بعدی بازی بیاد بسته به یک چیزه Morrigan باشه که تو Spoiler میگم.
پایانی که توش Morrigan بچه دار می شه و می ره. احتمالاً نسخه بعدی یکی از شخصیت ها بچه ی Morrigan باشه.
یه پایان 5 و 6 هم گفتن ولی اون 4 تا راحترین هاشن ( پایان 5ـمش به نظر من هیچ جوری اتفاق نمی افته و کسی تا حالا به اون نرسیده... )
پایان 5ـم
پایان 6ـم
البته یکی ار پایان هارو نگفتی
موریگان بچه دار نمیشه و میره و یکی از شما 3 تا باید بمیرید

پایان 5ـم
پایان 6ـم
ممنون.
من که Anora رو انداختم زندون و بابای نکبتشو با دستور دادن به Alistar سر زدم یعنی Alistar گردن زدش، من نبودمااااا ! :biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or