Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

سلام
اگه Arcane Warrior رو Specialization جادوگرت بذاری که دیگه خداس چون اونطوری Magic جای Strength حساب میشه دیگه Warrior باید بیاد لنگ بندازه ...
آقا میشه یکی یه کروکی از مکان این بذاره ؟

سلام
http://dragonage.wikia.com/wiki/Arcane_Warrior

با انجام دادن Questـه Nature of the Beast آزاد می شه.
بسیار ممنون .
-----
پ.ن : برای بازی راهنمای فارسی ندادن بیرون ؟ می خوام این یه بار رو به هر جون کندنی که هست تموم کنم و یه دفعه دیگه با راهنما برم که چیزی از دستم در نره .

حالا اگه بر فرض محال
alstair با anon ازدواج کنند چی میشه؟؟
منم نتونستم این کارو بکنم ولی اینجور که Arl Eamon میگفت همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه.:biggrin1:
این شاه میشه اون یکی هم ملکه.
کلا این یارو میگفت خیلی از مشکلات حل میشه!

منم نتونستم این کارو بکنم ولی اینجور که Arl Eamon میگفت همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه.:biggrin1:
این شاه میشه اون یکی هم ملکه.
کلا این یارو میگفت خیلی از مشکلات حل میشه!

والا برای اینکه این دوتا با هم ازدواج کنن باید یه نموره مچ میکر بازی در بیارین یعنی تو قلعه آرل ایمون با جفتیشون حرف بزنین اگه persuade بالا داشته باشین یا تو ماموریت پیدا کردن خواهر آلیستر راضیش کرده باشین که یکمی رو پای خودش وایسه این کار راحت تره در ضمن تا جایی که یادمه تو lands meet نباید لوگینو بکشین (که باعث میشه الیستر گروهو ترک کنه اما بازم حاضره با آنورا ازدواج کنه) یا لااقل خودتون لوگینو بکشین نه آلیستر

ممنون از دوستانی که راهنماییم کردند. اما واقعا جالبه .
من عکس رو هم می ذارم . من به خانه ایکه با شماره 1 مشخص کردم رفتم. با اون یارو هم جنگیدم و هر چی داشت گرفتم.حالا فکر می کنم باید برم به خانه شماره 2 که قفله . اما باز نمیشه!!!! با اون زنه که کنار آتیشه هم صحبت کردم. توی خونه 1 هم دیگه کسی نیست.
1262588878.jpg

تو یکی از کوئستهای جانبی بازی تو Denerim فردی به نام Master Ignacio یه اسکرول به من میده و فکر کنم میگه باید رمز گشاییش کنم. بهم میگه برم پیش شخصی به اسم Peadan که توی The Pearl هست اما اون توی یه اتاق هست و ازم رمز عبور میخواد. چطور میتونم اون رمز عبور رو پیدا که بتونم باهاش ملاقات کنم؟
picture.php

album.php

آخرین ویرایش:
ممنون از دوستانی که راهنماییم کردند. اما واقعا جالبه .
من عکس رو هم می ذارم . من به خانه ایکه با شماره 1 مشخص کردم رفتم. با اون یارو هم جنگیدم و هر چی داشت گرفتم.حالا فکر می کنم باید برم به خانه شماره 2 که قفله . اما باز نمیشه!!!! با اون زنه که کنار آتیشه هم صحبت کردم. توی خونه 1 هم دیگه کسی نیست.
1262588878.jpg
همون دم آتش بپیچ سمت راست یه قسمت راهرو مانند هستش که انتهاش یه مغازه هست ...فکر کنم اونجا بود که افراد کارتا بهت حمله میکنن ...

امروز بازیو نصب کردم هر کاری کردم نتونستم نگهش دارم برای بعد امتحانات ترم.:biggrin1:
با اینکه فقط نیم ساعت بازی کردم به شدت جذب بازی شدم.یک سری از دوستان گفته بودند کلاس Mage از Warrior قوی تره(کلاس مورد علاقم Warrir ه) الان که من میخوام بازیو تازه شروع کنم کلاس پیشنهادیتون چیه؟
--------------------------------------------------------------------------------------
من که با warrior بدون هیچ مشکلی تمومش کردم رو نرمال ، اما به نظر من mage بردار و با Arcane Warrior بترکون!
ممنون دوست عزیز

آخرین ویرایش:
امروز بازیو نصب کردم هر کاری کردم نتونستم نگهش دارم برای بعد امتحانات ترم.:biggrin1:
با اینکه فقط نیم ساعت بازی کردم به شدت جذب بازی شدم.یک سری از دوستان گفته بودند کلاس Mage از Warrior قوی تره(کلاس مورد علاقم Warrir ه) الان که من میخوام بازیو تازه شروع کنم کلاس پیشنهادیتون چیه؟
من که با warrior بدون هیچ مشکلی تمومش کردم رو نرمال ، اما به نظر من mage بردار و با Arcane Warrior بترکون!
--------------------------------------
من فقط human noble رو تموم کردم ، آخر بازی game complete شد 53% و world explorer 96% دیگه فکر نکنم ادامه بدم و میره تا بعد از امتحانات که Mass Effect 2 :love: میاد و زندگی دوباره شروع میشه !:biggrin1:
موفق باشید:smile:

تو یکی از کوئستهای جانبی بازی تو Denerim فردی به نام Master Ignacio یه اسکرول به من میده و فکر کنم میگه باید رمز گشاییش کنم. بهم میگه برم پیش شخصی به اسم Peadan که توی The Pearl هست اما اون توی یه اتاق هست و ازم رمز عبور میخواد. چطور میتونم اون رمز عبور رو پیدا که بتونم باهاش ملاقات کنم؟
picture.php

album.php

رمز عبور اون اتاقه رو باید رو پوستری که کنار در وردی Alienage توی denerim هست بخونی فقط برو جلو و جلوی پوستر A رو بزن ...

دوستان ازاد کردن Sten (همونی که توی قفس زندانیش کردن)خوبه یا بد؟
اگه تاثیر مثبت داره چجوری ازادش کنم هر چی باهاش حرف میزنم راضی نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or