Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

سلام
تو مأموریتی که مربوط به " anvil " میشه ( تو orzamar )، به barka کمک کنم تا anvil رو بدست بیاره یا به caradin تا نابودش کنه ؟
اگر به caradin کمک کنم ، " موریگان 5- و اون دورفی که همرامه 10- میگیرن تو رابطشون با من .
سود و زیان کمک به هر کدوم از اون 2 تا چیه ؟
اگه anvil رو نگه داری توی مرحله آخر که میتونی از ارتش‌های متحد استفاده کنی‌ (آدم‌ها، کوتوله‌ها‌ یا الف/گرگ‌نما) Golem ها هم به کمکت میان که از تمام نیروهای دیگه قوی‌ترن
راستی اگه shale رو آزاد کرده باشی (یه golem که با داشتن ‌dlc آزاد میشه) و همون موقع همراهت باشه طرف cardian رو میگیره، اگه با branka متحد بشی مجبوری shale رو هم بکشی
وقتی که ساختن golem ها ادامه پیدا کنه توی خط نهایی بازی فقط مینویسه "کوتوله‌ها تصمیم میگیرن آدم‌ها و الف‌ها را از حومه‌ شهر بدزدن و از روح اونا در ساخت گالم‌ها استفاده کنند که باعث میشه یه جنگ خونین بین کوتوله‌ها و کشور Frelden برای سالها ادامه پیدا کنه" که خب خوندنش باعث میشه یکم عذاب وجدان پیدا کنی یا برعکس به خودت افتخار کنی :دی
من این قابلیت های Persuasion و Caning و Intimidation رو باید از کجا بیارم؟ توی Skill هستش؟چه جوری باید ازشون استفاده کنم تا طرف رو متقاعد کنم ؟
Persuasion مربوط به Cunning و Intimidation بر اساس Strength محاسبه میشه، در ضمن برای برای استفاده از این‌ قابلیت‌ها باید Coercion بالایی داشته باشی (بالاترین ردیف skill که فقط مخصوص کاراکتر اصلی ـه)
چیزای جالبی داره! Megan Fox در نقش موریگان مثلا :دی
احــــســــنــــــت :دی

آخرین ویرایش:
سلام
تو مأموریتی که مربوط به " anvil " میشه ( تو orzamar )، به barka کمک کنم تا anvil رو بدست بیاره یا به caradin تا نابودش کنه ؟
اگر به caradin کمک کنم ، " موریگان 5- و اون دورفی که همرامه 10- میگیرن تو رابطشون با من .
سود و زیان کمک به هر کدوم از اون 2 تا چیه ؟
ببین در اصل هیچکدوم از این اتخاب ها در پایان داستان نقشی نداره و با خیال راحت هر کدوم رو که میخوای انتخاب کن
اینقدر به موریگان اهمیت نده اخرش میسوزی ها

من همون اول بازي مخشو زدم و كاري رو كه بايد آخر بازي مي كرد اول بازي تو كمپ.... :-" :cool: اينقدر هديه بهش دادم تا راضي شد :biggrin1:
بابا خودش اول بازی میگه که من سردمه بیا گرمم کن و بعد شما .......... :love:

خیر سرم تو اسپویلر گذاشتم

Persuasion مربوط به Cunning و Intimidation بر اساس Strength محاسبه میشه، در ضمن برای برای استفاده از این‌ قابلیت‌ها باید Coercion بالایی داشته باشی (بالاترین ردیف skill که فقط مخصوص کاراکتر اصلی ـه)

ممنون دوست من متوجه شدم . اما چه جوری باید استفاده کرد ؟چون من Cunning و Strenght و همچنین Coercion بالایی دارم اما روی هیچ کدوم از افرادی که باهاشون حرف می زنم ظاهرا تاثیری نداره.

صمنا من بد جوری تو مرحله A Paragon of her Kind گیر کردم.واقعا نمی دونم چکار کنم.ظاهرا باید به جایی به اسم ...Hideout برم اما نمی دونم چجوری؟چون با اون افرادی که توی Dust town (اگه اشتباه نکنم)بودند هم حرف می زنم . مخصوصا اون زنی که کنار آتیش نشسته ، اما چیزی نمی گند ؟؟؟؟؟؟

ممنون دوست من متوجه شدم . اما چه جوری باید استفاده کرد ؟چون من Cunning و Strenght و همچنین Coercion بالایی دارم اما روی هیچ کدوم از افرادی که باهاشون حرف می زنم ظاهرا تاثیری نداره.

صمنا من بد جوری تو مرحله A Paragon of her Kind گیر کردم.واقعا نمی دونم چکار کنم.ظاهرا باید به جایی به اسم ...Hideout برم اما نمی دونم چجوری؟چون با اون افرادی که توی Dust town (اگه اشتباه نکنم)بودند هم حرف می زنم . مخصوصا اون زنی که کنار آتیش نشسته ، اما چیزی نمی گند ؟؟؟؟؟؟
توی dut town با همه صحبت کن مخصوصا با مغازه دار های اونجا ... بعد یه مدت خود آدمای اون زن خلافکاره پیدات میکنن ....

سلام.
واسه باز کردن Specialization ها که تو لول های 7 و 14 میشه بازشون کرد بازی میگه به یه Trainer احتیاج دارم. حالا این ترینر کی یا چی هست؟:(

سلام.
واسه باز کردن Specialization ها که تو لول های 7 و 14 میشه بازشون کرد بازی میگه به یه Trainer احتیاج دارم. حالا این ترینر کی یا چی هست؟:(

این راه باز کردن همه Specialization
Berserker
یه راهش اینه که approval رو برای oghren بالاببری به یه حدی که برسه موافقت میکنه که بهت یاد بده ... راه دیگش اینه که توی Denerim بری سراغ gorim و کتاب راهنماشو ازش بخری که البته کتاب گرونه

Champion
تو طول خود داستان باز میشه بعد از انجام کوئست Arl Eemon Guerrein

Reaver
برای باز کردنش باید ماموریت dragon cult رو انجام بدی یعنی Sacred Ashes رو با خون اژدها از بین ببری

Templar
اینو Alistair بهت یاد میده اگه approval بالایی داشته باشه راه دیگش اینه که کتاب آموزشیشو از Bodahn توی کمپ خودت بخری

Assassin
میشه از Zevran یاد گرفت اگه approval بالایی داشته باشه یا اواخر بازی میتونی تو Elven Alienage بخریش

Bard
اینو میتونی از leliana یاد بگیری اگه approval بالایی داشته باشه یا میتونی کتابشو از Alimar توی Dust Town داخل Orzammar بخری

Duelist
میتونی از isabela توی pearl یاد بگیریش اگه بتونی تو کارت بازی شیکستش بدی یا یه جور دیگه اعتمادشو جلب کنی

Ranger
تنها راهش خریدنش از Bodahn توی کمپه

Arcane Warrior
تنها راه باز کردنش اینه که موقع انجام کوئست گرگینه ها و الف ها توی خرابه های معبد داخل brecilian forest یه phylactery پیدا میکنی و توش یه روح گیر افتاده که اینو بهت یاد میده Specialization فوق العاده باحالیه چون میتونی mage خودتو باهاش به زره و سلاح سنگین مجهز کنی

Blood Mage
تنها راهش اینه که توی کوئست Arl of Redcliffe برای نجات کانرد خودت وارد Fade بشی که شرطش اینه که کاراکترت mage باشه و وقتی که به Desire Demon میرسی به جای جنگیدن باهاش معامله کن یکی از چیزایی که بهت میتونه بده اینه

Shapeshifter
اینو میشه از morrigan یاد گرفت اگه approval بالایی داشته باشه یا میشه کتابشو از Varathorn توی Dalish Camp بخری

Spirit Healer
میشه کتابشو از Wonders of Thedas توی Denerim Market District خرید یاد گرفتنش از Wynne محدود به نسخه کنسوله

سلام
من با حالت mage تقریبا بازی رو دارم تموم میکنم.
ولی یه چیزی رو نتونستم انجام بدم.
چطور میشه یه سلاح رو Upgrade کرد و قویترش کرد.
از برخی از فروشندگان من آیتم هایی رو خریدم که در توضیحاتش نوشته :
this item can upgrade Fire iron and cold magic +5
بعدش نوشته که :
you can upgrade your wapon by this item and rones
یعنی با یه طلسم میتونم ابزارم رو Upgrade کنم مثلا قدرت آتش اونها رو 5+ کنم

اما چطوری ؟ نمیدونم.
میخوام ببینم آیا کسی میتونه سلاح هاشو upgrade کنه و روش این کار رو بلده ؟
ممنون

سلام
بعدش نوشته که :

اما چطوری ؟ نمیدونم.
ممنون
باید تو کمپ از پسر اون dwarf بخوای این کارو بکنه که برای این کار باید rune داشته باشی ( همون سنگ های جادویی که مثلا تو توضیحاتش نوشته fire +5 )
Enchantment?
Enchantment!!!:biggrin1:

سلام
بعدش نوشته که :

اما چطوری ؟ نمیدونم.
ممنون
البته یه چیزی هم من اضافه باید بکنم اونم اینه که هر سلاحی رو نمیتونی آپگرید کنی ...

یه مشکل بزرگی که بازی داره اینه که از اواسط بازی هرچی جلوتر میری Mage قویتر و مفیدتر از Warrior (و احتمالا کلاسهای دیگه!) میشه. من الان level کاراکترم (که Warrior است) یه دونه از موریگان بیشتره ولی وقتی با موریگان میرم همرو قلع و قمع میکنم! اوایل اینجوری نبود ولی الان که حدود 60-70 درصد بازی رو رفتم کاملا به چشم میاد. با کاراکترم میرم جلو ولی خیلی جاها واقعا کم میارم و مجبور میشم موریگان رو کنترل کنم! دیگه کم کم داره به کاراکتر اصلیم تبدیل میشه.:biggrin1:
راستی یکی توضیح بده این Leilana رو چجوری باید میگرفتیم؟:confused: من چرا اصلا این رو تو کل بازی ندیدم؟!
sten رو از تو قفس آزاد کردی ؟
اسم محلش رو یادم رفت ولی تو همون دهکده ایه که sten رو اونجا میبینی . تو یه کافه میبینیش . چنتا دزد بهت حمله میکنن و ... بعدش میتونی باهاش حرف بزنی و رضایتش رو جلب کنی که بیاد تو گروهت ( من به عنوان فقل باز کن استفاده میکنم ازش کارش خوبه )
آره sten رو آزاد کردم. اسم مکانش هم Lothering بود. فقط مشکل اینه که دیگه نمیره اونجا! چندتا هم کوئست نیمه تمام دارم که باید برم اونجا ولی نمیره! خاموشه آیکونش!

آخرین ویرایش:
سلام
راستی یکی توضیح بده این Leilana رو چجوری باید میگرفتیم؟ من چرا اصلا این رو تو کل بازی ندیدم؟!
sten رو از تو قفس آزاد کردی ؟
اسم محلش رو یادم رفت ولی تو همون دهکده ایه که sten رو اونجا میبینی . تو یه کافه میبینیش . چنتا دزد بهت حمله میکنن و ... بعدش میتونی باهاش حرف بزنی و رضایتش رو جلب کنی که بیاد تو گروهت ( من به عنوان فقل باز کن استفاده میکنم ازش :دی کارش خوبه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or