Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

در مورد Armor ها اینطور که فهمیدم بهترین آرمور بازی برای کلاس Warrior اگه نژاد انسان ورداشتین Templar Armor ـه اگه باقی نژاد ها هستین Battlemaster Armor ـه :دی پولتون رو برای باقی آرمور ها هدر ندین :دی Schematics جفتشون رو هم می تونید توی Hissing Wasted از Dog vendor بخرید :دی
گفتم بگم اگه برای کسی سوال پیش اومد بی خود وقتشو تلف نکنه :دی

برای من هست :دی

Eeeee ؟؟؟؟؟ چرا آخه؟؟؟ :|

تو نتم خوندم میگه یه بار از Skyhold بری بیرون و برگردی میاد اما من ماشالله شونصد هزاربار ازش رفتم بیرون :(

تازه از اون فروشنده نامرئی هم نمیتونم چیزی بخرم :|

دوباره یک فروند سوال :دی
الان با بهترین آیتم ها (بقایای اژدهاهای مرحوم :دی) بهترین آرمور بازی رو میسازم ولی مثلاً از لحاظ Melee Defense از آرمور معمولی ای که دارم کم میاره :دی مثلاً توی باقی چیزا خوبه ولی بخش Defense ـش خط ها تا نصف هم پر نمیشن :دی اصن داریم دم و تشکیلاتی که اون خط های که زیر کرکترها هست رو تا خرتناق پُر کنه :دی

پ.ن : من خیلی روی این آیتم ها و لباس کرکتر حساسم :دی مثل JRPG ها تا گولاخ نشم سراغ میشن اصلیا و خفنا نمیرم :دی

ویرایش :

Eeeee ؟؟؟؟؟ چرا آخه؟؟؟
yahoo_22.gif

تو نتم خوندم میگه یه بار از Skyhold بری بیرون و برگردی میاد اما من ماشالله شونصد هزاربار ازش رفتم بیرون
yahoo_2.gif

تازه از اون فروشنده نامرئی هم نمیتونم چیزی بخرم
yahoo_22.gif

بنده خدا اینه دیگه ؟ :دی آره :دی

===

بحث بازی شد و یهو تاپیک جلو رفت ، گفتم بد نیست اینم اینجا بذارم :دی یکی از سوژه ترین صحنه های بازیه :دی

بنده خدا مرگ دردناکی داشته :دی

آخرین ویرایش:
دوباره یک فروند سوال :دی
الان با بهترین آیتم ها (بقایای اژدهاهای مرحوم :دی) بهترین آرمور بازی رو میسازم ولی مثلاً از لحاظ Melee Defense از آرمور معمولی ای که دارم کم میاره :دی مثلاً توی باقی چیزا خوبه ولی بخش Defense ـش خط ها تا نصف هم پر نمیشن :دی اصن داریم دم و تشکیلاتی که اون خط های که زیر کرکترها هست رو تا خرتناق پُر کنه :دی

پ.ن : من خیلی روی این آیتم ها و لباس کرکتر حساسم :دی مثل JRPG ها تا گولاخ نشم سراغ میشن اصلیا و خفنا نمیرم :دی

ویرایش :

بنده خدا اینه دیگه ؟ :دی آره :دی

===

بحث بازی شد و یهو تاپیک جلو رفت ، گفتم بد نیست اینم اینجا بذارم :دی یکی از سوژه ترین صحنه های بازیه :دی

بنده خدا مرگ دردناکی داشته :دی

خط دفاع فکر نکنم تو هیچ آرموری پر بشه :d چون تو همه جا فقط برا خط Healthئه که کیلومتری میره جلو :d

کوفتت بشه :| من میخوامش :(( آخه هیچ جا هم نخوندم با کار خاصی باید بیاد اسمش فروشنده هه چیه؟

اوه اوه بیچاره خدا رحمتش کنه :))

مرسی emprise du lion اینجا 3 تا اژدها داره؟ یا بیشترم هستن؟؟؟ 1یش رو که خودم کشتم یکی دیگه لول 21 بود آرمورم برا خودش میزد منم دقیقا بعد از کشتن اژدها قبلی رفتم پیشش بدون Potionیی لهم کرد :d البته بد جور این بازی باگ و گلیچ داره :d من Archerم از رو آخرای پلکان داشتم میزدمش (بقیه مرده بودن :d) یهو دیدم داره فقط راه میره اما هیچی جلو نمیره انقدر اینجوری بود تا کل آرمورش رو خالی کردن یه چندتا اتک میداد باز اینجوری میشد اما دیدم تا صبح طول میکشه زدنش (Rune سلاحمم دقیقا مخالف چیزی بود که اژدها بود :d ) به عملیات خودکشی دست زدم

یه اژدها دیگه هم رو هوا داشت میچرخید برا خودش

خط دفاع فکر نکنم تو هیچ آرموری پر بشه :d چون تو همه جا فقط برا خط Healthئه که کیلومتری میره جلو :d

کوفتت بشه :| من میخوامش :(( آخه هیچ جا هم نخوندم با کار خاصی باید بیاد اسمش فروشنده هه چیه؟

اوه اوه بیچاره خدا رحمتش کنه :))

مرسی emprise du lion اینجا 3 تا اژدها داره؟ یا بیشترم هستن؟؟؟ 1یش رو که خودم کشتم یکی دیگه لول 21 بود آرمورم برا خودش میزد منم دقیقا بعد از کشتن اژدها قبلی رفتم پیشش بدون Potionیی لهم کرد :d البته بد جور این بازی باگ و گلیچ داره :d من Archerم از رو آخرای پلکان داشتم میزدمش (بقیه مرده بودن :d) یهو دیدم داره فقط راه میره اما هیچی جلو نمیره انقدر اینجوری بود تا کل آرمورش رو خالی کردن یه چندتا اتک میداد باز اینجوری میشد اما دیدم تا صبح طول میکشه زدنش (Rune سلاحمم دقیقا مخالف چیزی بود که اژدها بود :d ) به عملیات خودکشی دست زدم

یه اژدها دیگه هم رو هوا داشت میچرخید برا خودش

جداً ؟ :دی من فک کردم چون کلاس Warrior از Heavy Armor استفاده میکنه باید خفن ترین Defense رو داشته باشه ، با یه نگاهی که به کرکترها انداختم فک کنم برعکسه :دی یعنی فک کنم کلاس Warrior بیشترین میزان Health رو داره با Defense کم برای آرمور ، از اونور Rouge و Mage میزان Health ـشون کمتره ولی Defense های بالاتری دارن :دی اینجوریه ؟ :دی

نمی دونم :دی اسمشو میبینم میام میگم :دی شایدم یکی زودتر اومد گفت :دی

از جای بدی شهید شده :دی

باگ های بازی که زیادن ولی خب خدارو شکر مثل اسکایریم خانمان سوز نیستن :دی منم به کلی باگ خوردم (راه رفتن خودم یا دشمن های خرکی روی هوا !!!! فرو رفتن یه آیتم توی اعماق زمین یا توی سقف لوکیشن ها که عمراً نمیشد Loot کرد ، دشمن هایی که میکشیشون ولی بعد از مردن بلند میشن وایمیسن و هیچ کار خاصی نمی کنن :دی ، سوار شدن روی اسب در حالی که اسب بنده خدا شون متر اونور تره :دی و ...) ولی خب هیچ کدوم باعث نشدن که آدم مثل اسکایریم بدبخت بشه و از اول شروع کنه :دی مثلاً اینجا یهو وسط جنگ کرکترم سپرش رو در آغوش کشید و واسه خودش رو هوا بال بال میزد ، فقط دم باقی اعضای گروه گرم که مردونگی کردن و ملتو کشتن و گرنه معلوم نبود چی میشه :دی

جداً ؟ :دی من فک کردم چون کلاس Warrior از Heavy Armor استفاده میکنه باید خفن ترین Defense رو داشته باشه ، با یه نگاهی که به کرکترها انداختم فک کنم برعکسه :دی یعنی فک کنم کلاس Warrior بیشترین میزان Health رو داره با Defense کم برای آرمور ، از اونور Rouge و Mage میزان Health ـشون کمتره ولی Defense های بالاتری دارن :دی اینجوریه ؟ :دی

نمی دونم :دی اسمشو میبینم میام میگم :دی شایدم یکی زودتر اومد گفت :دی

از جای بدی شهید شده :دی

باگ های بازی که زیادن ولی خب خدارو شکر مثل اسکایریم خانمان سوز نیستن :دی منم به کلی باگ خوردم (راه رفتن خودم یا دشمن های خرکی روی هوا !!!! فرو رفتن یه آیتم توی اعماق زمین یا توی سقف لوکیشن ها که عمراً نمیشد Loot کرد ، دشمن هایی که میکشیشون ولی بعد از مردن بلند میشن وایمیسن و هیچ کار خاصی نمی کنن :دی ، سوار شدن روی اسب در حالی که اسب بنده خدا شون متر اونور تره :دی و ...) ولی خب هیچ کدوم باعث نشدن که آدم مثل اسکایریم بدبخت بشه و از اول شروع کنه :دی مثلاً اینجا یهو وسط جنگ کرکترم سپرش رو در آغوش کشید و واسه خودش رو هوا بال بال میزد ، فقط دم باقی اعضای گروه گرم که مردونگی کردن و ملتو کشتن و گرنه معلوم نبود چی میشه :دی

بستگی داره فقط آرمور نیست Material هایی که توش استفاده میکنی تاثیر داره اون Leg Part و Hand Part ها هم خیلیی تاثیر دارن من الان Rougeم اما خط Healthم تا فلان طرف رفته تو :d

ولی خب یه بار امتحان کن یه چیزی Craft کن و توش از چیزایی استفاده کن که فقط بهت Def بده

من چون Rougeم زیاد تا الان Def به کارم نیومده (Archerم ) تا همین الانشم به شدت Overpowered شدم فکر نکنم تا چند وقت برم سراغ Craft :d

بدو بیا بگو یه سرچ بزنم ببینم جریان چیه

آره این کشتن دشمنا و وایسادنشون و لوت کردن غیر ممکن هم برا من زیاد پیش اومده :d

من یه بار داشتم با این Giant ها میجنگیدم دیدی که خیلی خرن یه سنگ پرتاب میکنن درجا میترکی بعد Sera انگار فرو رفت تو Giantئه روش سوئیچ میکردم چرت و پرت نشون میداد برا همین Giant انگار قفل زده بود رو اون هی دور خودش میچرخید و کاری با ما نداشت ما هم نامردی نکردیم زدیم لهش کردیم :d

من یه سری کپچر کردم باگ های بازی ته خندست بعضیاش

والا جالبه شما ها به این باگ ها برخوردید :-?

تا تو زندگیم یادم میاد داشتم RPG و JRPG بازی می‌کردم ولی بدون کوچکترین شکی Inquisition پولیش شده ترین و بدون باگ ترین بازی نقش آفرینی بود که تا به حال حاضر بازی کردم. نظر شخصی منم نیست کلا شاید بشه بگی همه منتقد ها رو این مورد تاکید شدید داشتن.

مسلما بازی بدون باگ نداریم اما وقتی این سطح از جزییات و گرافیک فنی رو در کنار عظمت نقشه هاش بسنجیم بازی واقعا برای من بدون باگ و گلیچ بود. شاید این آپدیت های اخیر دسته گل به آب دادن وگرنه ورژن اولیه بازی کلهم و تقریبا بدون باگ بود.

والا جالبه شما ها به این باگ ها برخوردید :-?

تا تو زندگیم یادم میاد داشتم RPG و JRPG بازی می‌کردم ولی بدون کوچکترین شکی Inquisition پولیش شده ترین و بدون باگ ترین بازی نقش آفرینی بود که تا به حال حاضر بازی کردم. نظر شخصی منم نیست کلا شاید بشه بگی همه منتقد ها رو این مورد تاکید شدید داشتن.

مسلما بازی بدون باگ نداریم اما وقتی این سطح از جزییات و گرافیک فنی رو در کنار عظمت نقشه هاش بسنجیم بازی واقعا برای من بدون باگ و گلیچ بود. شاید این آپدیت های اخیر دسته گل به آب دادن وگرنه ورژن اولیه بازی کلهم و تقریبا بدون باگ بود.

منتقدا رو ول کن همینجا بچه ها دارن بازی میکنن دیگه :d تو نت هم خیلی دیدم ملت مینالن انقدر به باگ برخوردن :d چه باگای کوچیک مثل اینایی که گفتیم چه باگای بزرگ مثل تموم نشدن ابدی یه کوئست :|

منم اونقدرا اذیت نکرده که نشه بازی کرد همین حرف خودت انقدر وسیع و جزئیات بازی زیاده که توفع نداریم بی نقص باشه اما بعضیا چیزاش دیگه اهم اهم :d

من ورژن اولیه رو بازی نکردم ولی با آخرین آپدیت ماشالله کم باگ نداره :d تقریبا هر بار بازی میکنم یه باگ پیدا میکنم

خب پس دیگه مطمئن شدم بخاطر آپدیت ها هست که بازی اینجوری شده :|

همین الان برو صفحات 30 تا 50 رو بخون که هممون با ورژن های اولیه داشتیم بازی می‌کردیم و همه توافق نظر داشتیم که بازی از نظر پولیش بودن و کمبود باگ بی نظیر. یه خبرایی هم همون موقع ها اومد که فکر کنم گفته بود فعلا اپدیت نکنید و این حرفها چون مردم به مشکل خورده بودن.

آقا این highland ravager چقدر خره :| لولش 23ئه و من لولم 17 زد تیکه تیکم کرد :d

اصلا فکر اینکه بخوای با اینهمه لول پایین تر بری سراغ اژدها رو از سرت بیرون کن :دی اژدهایان این بازی خفن ترین دشمنایی بود که تو یه بازی باهاشون مواجهه شدم :دی خیلی خفنن :دی اونم وقتی با جوک هایی که داخل اسکایریم بودن مقایسه اشون کنی :دی

بستگی داره فقط آرمور نیست Material هایی که توش استفاده میکنی تاثیر داره اون Leg Part و Hand Part ها هم خیلیی تاثیر دارن من الان Rougeم اما خط Healthم تا فلان طرف رفته تو :d

ولی خب یه بار امتحان کن یه چیزی Craft کن و توش از چیزایی استفاده کن که فقط بهت Def بده

من چون Rougeم زیاد تا الان Def به کارم نیومده (Archerم ) تا همین الانشم به شدت Overpowered شدم فکر نکنم تا چند وقت برم سراغ Craft :d

بدو بیا بگو یه سرچ بزنم ببینم جریان چیه

آره این کشتن دشمنا و وایسادنشون و لوت کردن غیر ممکن هم برا من زیاد پیش اومده :d

من یه بار داشتم با این Giant ها میجنگیدم دیدی که خیلی خرن یه سنگ پرتاب میکنن درجا میترکی بعد Sera انگار فرو رفت تو Giantئه روش سوئیچ میکردم چرت و پرت نشون میداد برا همین Giant انگار قفل زده بود رو اون هی دور خودش میچرخید و کاری با ما نداشت ما هم نامردی نکردیم زدیم لهش کردیم :d

من یه سری کپچر کردم باگ های بازی ته خندست بعضیاش

اون که آره ولی مثلاً این دو تا آرمورا (تمپلار و بتل مستر که بهترین آرموران) اصلاً هیچ جاییش چیزی برای Melee Defense نداره :دی Melee ـش پیش فرضه دیگه :دی (البته از این لحاظ بتل مستر بهتره روی Arm و Leg ـش میشه گذاشت)

الان وضع خودمم خوبه :دی با اژدها که مبارزه میکنم عین بولدوزر میرم توی هیکل طرف و تا اژدها بمیره هیچ پوشنی لازمم نمیشه و پوشن ها رو کلاً باقی اعضا استفاده می کنن :دی

الان میبینم :دی

@NoctisSasuke
@Red Ѵ

در مورد باگ بازی من از همون اول تا الان ورژن اولیه ـس و هنوز آپدیت هم نکردمش :دی ولی خب باگ داره. البته گفتم باگ ها به هیچ وجه اذیت کننده نیستن و اکثراً چیزای جزئی هستن :دی

===
افشین از تو بعیده :دی با لول 17 میری سراغ اژدهای لول 23 ؟! :| :دی تو دیگه چرا :دی یه چند تا میشن فرعی برو لولت یکی دو تا که از طرف زد بالا توی 5 دقیقه راهی دیار باقی میکنیش :دی دنبال دردسری :دی

2 تا Knight Enchanter (یعنی خودتون و Vivienne، خودتون هم Knight Enchanter نبودید Vivienne لول 20 اینا با یه تانک خوب کفایت می کنه) ببرید با خودتون، طرفو تو کمتر از یک دقیقه می کشید خیلی هم EZ :d البته به شرط این که درجه سختی خیلی بالا نباشه :d

اصلا فکر اینکه بخوای با اینهمه لول پایین تر بری سراغ اژدها رو از سرت بیرون کن :دی اژدهایان این بازی خفن ترین دشمنایی بود که تو یه بازی باهاشون مواجهه شدم :دی خیلی خفنن :دی اونم وقتی با جوک هایی که داخل اسکایریم بودن مقایسه اشون کنی :دی

3 تا اژدها اونجاست یکی Hivernal که لول 19 بود زدم کتلتش کردم Kaltenzahn رو هم که لول 21ئه با یه بدبختی زدم اما این Highland Ravager که تو نت خوندم خفن ترین اژدهائه زد نابودم کرد :d

البته الان لول 18 شدم :d

- - -ویرایش - - -

اون که آره ولی مثلاً این دو تا آرمورا (تمپلار و بتل مستر که بهترین آرموران) اصلاً هیچ جاییش چیزی برای Melee Defense نداره :دی Melee ـش پیش فرضه دیگه :دی (البته از این لحاظ بتل مستر بهتره روی Arm و Leg ـش میشه گذاشت)

الان وضع خودمم خوبه :دی با اژدها که مبارزه میکنم عین بولدوزر میرم توی هیکل طرف و تا اژدها بمیره هیچ پوشنی لازمم نمیشه و پوشن ها رو کلاً باقی اعضا استفاده می کنن :دی

الان میبینم :دی

@NoctisSasuke
@Red Ѵ

در مورد باگ بازی من از همون اول تا الان ورژن اولیه ـس و هنوز آپدیت هم نکردمش :دی ولی خب باگ داره. البته گفتم باگ ها به هیچ وجه اذیت کننده نیستن و اکثراً چیزای جزئی هستن :دی

===
افشین از تو بعیده :دی با لول 17 میری سراغ اژدهای لول 23 ؟! :| :دی تو دیگه چرا :دی یه چند تا میشن فرعی برو لولت یکی دو تا که از طرف زد بالا توی 5 دقیقه راهی دیار باقی میکنیش :دی دنبال دردسری :دی

ای بزنم من لهت کنم به جای اژدها. خب مشکلت چیه پس؟؟؟ :d

افشین منظورت فرشاده؟ :d

آخرین ویرایش:
3 تا اژدها اونجاست یکی Hivernal که لول 19 بود زدم کتلتش کردم Kaltenzahn رو هم که لول 21ئه با یه بدبختی زدم اما این Highland Ravager که تو نت خوندم خفن ترین اژدهائه زد نابودم کرد :d

البته الان لول 18 شدم :d

- - -ویرایش - - -

ای بزنم من لهت کنم به جای اژدها. خب مشکلت چیه پس؟؟؟ :d

افشین منظورت فرشاده؟ :d

هیچی فقط ویرم گرفته اون خطا پر باشه :دی که خب گویا نمیشه :دی

اصن قاطی کردم :دی چند تا پیج بازه یکی از بچه ها افشین بود یهو اینجا اومدم گفتم افشین :دی لول یعنی در این حد :دی

سلام.شدیدا به dragon bone احتیاج دارم.یه شمشیر فوق العاده گیر آوردم به نام masterwork serrated great sword به 22 تا دراگون بون احتیاج دارم.یه دستور ساخت آرمور تمپل هم خریدم که به 17 تا دراگون بون احتیاج داره.دراگون بون رو فقط بعد کشتن اژدها میتونم به دست بیارم یا امکان خریدن و پیدا کردنشونم هست؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or